geldim gülüm geldim :)Feryad doğru ya sen endokrine gidecektin di mi??hadi bakalım güzel haberler ile gel......
anam bir sürü cadılık ediyorum yine de ben kapıdan çıkıyorum o bacadan damlıyo ah ah sakalım yok ki kaydirigubbakcemile3bravo sana, ama birazdan damlar yine o dayanamaz, kendisini yormasın da, ben de duramıyorum pc başına oturmadan. ayaklarımı da tabureye uzatıyorum altına yastık koyup, yarı yatar vaziyetteyim resmen:içelim:yanımda sütüm, meyvem, nevalemkaydirigubbakcemile3yata yata da geçmiyo ki anacım, yatmayan bilmez, insan yattıkça evham yapıyo.çok germeyin arkadaşımı, o kendine dikkat eder..en azından evinde işte o bile istirahat sonuçta..
sağolun cancanlar siz de iyiki varsınııııııııııızyerimsenibenyırttın yine ha.kurtardın saçları.söz dinle bakim.
sağol güzinciğim .darısıda bundan sonraki randevularımıza olsun inşallah.
sizin adınıza çok sevindim.bende olmak isterdim.zaten sonuyokta gelmez oldu.doğumu konuşacaktı doktorla merak ediyom haber etmedi.dün bende doktora doğum ,izin gibi konuları açtım.zaten ters günündemiydi nedir hep terslendi.36.haftada konuşuruz dedi.çatlayacam yaa.
bu arada çınarlı doğum hastanesi doğum +bir gece kalmak 950 tl imiş.
egede doğum yapan biriyle konuştum.doğumdan sonra 1 gece yoğunbakımda kalınıyormuş.bebeği ayak ucuna koyuyorlarmış.nerdeyse hemşire hiç gelmiyormuş.ilgilenmiyormuş.sabaha kadar arkadaş bebek ağladığında kendi kalkmak zorunda kalmış.çok zorlanmış.dikişleri falan çok acımış.bunları duyunca sinirim bozuldu .sizin duyduğunuz yada düşündüğünüz birşeyler var mı?
allah acil şifalar versin.
iyi haberlerle gel canım.
zaten bizi hiç dinlemiyor.iyiki varsın feryad.
Allah hiçbirimizi eksik etmesin kuzularım olumunekankayizsmileaysude sana birsey soracaktım bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim sezeryanla doğum sonrası rapor ne kadar veriliyor?değişmiş heralde senin mutlaka bilgin vardır.
feryad senden her eve lazım canım.allah seni basımızdan eksik etmesin!
nuray bu yatmaları ararmıyız acaba?
dinlemiyon tabi anacım din le mi yonsempatiksalakcinniamaneyyy.... emine aşkolsun dinlemiyormuyum sizi... kız ben sizi dinlediğim kadar etrafımda kimseyi dinlemiyorum .. laf aramızda feryad kalkar gelir diye ondan biraz daha tırsıyom o kadar....eyvahedigeldismile
dur ben seni neşelendireyimeşim hastaya gidecekmiş offfff geç gelecek canım sıkılıyorrrrrrrr
alkisalkisalkis he he hepiniz tanıdınız mı beni ne??buyrunnnnnnnnnben diyet yapmadım doktorlarımda yap demedi.becozym cyi hamile kalmadan önce kullanıyordum yılbasında bütün ilaçları bırakmıştım ben subatta hamile kaldım o sıra hiçbirşey kullanmıyordum çünkü biz hazirana bırakmıştık bebek işini.nasip işte.tabiiki soracaksın yardımcı olabilirsem ne mutluguclubacismile
doktorun dışardan gelebiliyormuş.tabi doktor ne kadar ister o ayrı soru.
güzinciğim ben yönetmeliği okudum.sezeryanla normal doğum arasında izin farkı yok.sadece çoğul gebeliklerde doğum sonrası izin 2 hafta daha uzun.
aynen bende böyle okudum.
hıı aklımdayken yazayım.ben dün doktora doğum sonrası heyet raporu verip veremediğini sordum.mart ayında kadın doğumculara heyet vermemeleri konusunda resmi yazı gelmiş.sadece ameliyet veya gerçekten yatış durumlarında verildiğini onun dışında veremeyeceğini söyledi.ama başka bölümlerden alınıyormuş araştır dedi.moralim bozuldu.ben şimdi nerden bulacam heyet için doktor.offffffffffff offffffffffff.
valla gelir ben sana söylim.
walla çok haklısınız....Allah hiçkimseye yaşatmasın,dediğiniz gibi bu bizim kaderimiz Allah bizlere bunu layık görmüş,bizde yaşayacağız.......ama bu kıskançlık değil kesinlikle,insanın içinde bir burukluk oluyor..........belki dediğiniz gibi bizimde hiçbir sorunumuz olmasaydı aynı şeyleri yapardık kesinlikle...........hakkımızdan hayırlısı olsun Rabbim beterinden saklasın.........alışveriş aslında işin en kolay kısmıda,işte insanın elinde değil,en güzel zamanlarımızı doya doya yaşayamamak.......ama bizde zaten genelde 6.ay bitmeden çocuk için alışveriş yapılmaz,tabii herkesin kişisel tercihi........Allah herkese yavrusuna kavuşmayı,bekleyenlerede bir an önce sağlıklı gebelik nasip etsin.......:içelim:
kuzuuuuuuuuuum sen dağıldın mı yine bakim kızlar biliyorum gebeliğimiz zor geçiyor sıkıntılarla geçiyor ama az çok takip edenler bilir benim durumumu niyetim kendime acındırmak ya da acımak değil ama ben şuan hamile kalabilirisem o korkuları yaşayarak her günümü geçirmeye son güne kadar çorap dahi alamamaya razıyım lütfen ama lütfen kendinizi karamsar hissedince aklınıza beni ve benim gibileri getirin demek istediğim beterin beteri var ve üzülmeyin ....
ben de üzüldüğüm zaman hiç yumurtlaması olmayan kadınları aklıma getiriyorum çok şükür rabbime eşimde sperm sayısı sıfır değil ve bende de yumurtlama var....yerimseniben
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir.crawford dun haberini vereyim dedim.bugün öğleye doğru minik prensesine kavuştu.az önce konuştum telefonla sesi çok iyi geliyordu .her şey yolunda gitmiş çok şükür.darısı diğer bekleyen anne adaylarına.hamile olmayanlarda umarım en kısa zamanda hamiş kalırlar.inanın çektiğimiz zorluklar onları kucağınıza aldığınızda değdiğini hissedeceksiniz.Allah herkese yaşatsın ...
iyi akşamlar kızlar umarım herkes iyidir.crawford dun haberini vereyim dedim.bugün öğleye doğru minik prensesine kavuştu.az önce konuştum telefonla sesi çok iyi geliyordu .her şey yolunda gitmiş çok şükür.darısı diğer bekleyen anne adaylarına.hamile olmayanlarda umarım en kısa zamanda hamiş kalırlar.inanın çektiğimiz zorluklar onları kucağınıza aldığınızda değdiğini hissedeceksiniz.Allah herkese yaşatsın ...
kızlar hepinize maşşallahhhhhhhhhhhh
aşağıdaki tickeriniz okadar ilerliyoki anlatmam
maşşallah hepinizeeeeeeeeeee
inşallah ben ve benim gibi
hamile olmayı bekleyen herkese yaşatsın rabbim
asigül ve azladar..... iyi akşamlar arkadaşlar kendinize bebişlerinize iyi bakın :)))sositososito
evet çok uzun koruyuculuğu var... ama doğum yapınca unutma diğer dozları yaptırmayı ...kolunun ağrımasıda normal canım bir iki güne geçer merak etme...kızlar bugün tetenoz aşısı yaptırdım.kolumda hafif bir ağrı var.ikincisi 19 ekimdeymiş.5 defa vurulursan 20 yıl koruyomuş
canım gnlünü ferah tut herşey güzel olcak diye önce iç dünyandaki karamsarlıkları bitir tatlım... sonrası çorap söküğü gibi gelecektir....o tickerden iki kere yaptım ikiside 5 e geldiğinde bebeğimi kaybettim
rabbim bidahakinde inşallah
9 ayımı tamamlayıp sağlıklı bi evlat doğurmayı nasip etsin inşallah
birgün bizde sizlere maşallah diycez inşallah....kızlar hepinize maşşallahhhhhhhhhhhh
aşağıdaki tickeriniz okadar ilerliyoki anlatmam
maşşallah hepinizeeeeeeeeeee
inşallah ben ve benim gibi
hamile olmayı bekleyen herkese yaşatsın rabbim
g
anam bir sürü cadılık ediyorum yine de ben kapıdan çıkıyorum o bacadan damlıyo ah ah sakalım yok ki kaydirigubbakcemile3
ha aklıma gelmişken söyleyim cancan ben de tüp bebek aşamasında yattım biliyorum zor olduğunu her yeri ağrıyo insanın ama aysudemin yattığı yerde pc ye girme şansı yok sandalyede oturacak ve fıtığı ileri boyutta onun için kızıyorum ona çünkü hatunun totosu kurtlu yatamıyo üstüne süprizzzzz
dinlemiyon tabi anacım din le mi yonsempatiksalakcinni
dur ben seni neşelendireyim
kızlar biliyorsunuz endokrine gittim bugün tahlil sonuçlarım ve ultrason görüntülerim için sıkı duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun değerlerim normal aralıklara inmiş 300 lerde olan değerler 100 lerde yükselmeye eğilimi var ama olsun bana bu da yeter gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez iğnelerimle birlikte onun da tetkiklerini yeniden yaptırıp tedavisine başlayacağım bu benim için çooook önemliydi öğrendiğimden beri rabbime sonsuz şükürler ediyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
geçen telefonda konuştuğumuz konuydu bu öyle değil mi feryadım... ben senin yaşadıklarını yaşayacak kadar kuvvetli olmadığım için senin kaderin benim değil diye... o yüzden herkes kendi kaderini yaşıyor ve buna tahammül göstermenin tek yolu kendinden daha zor durumda olanı düşünmekten geçiyor katılıyorum sana cancan...canım nasıl sevindiğimi anlatacak cümleler bulamıyorum ama emin ol o tahlilleri sanki ben verdim ve benim sonuçlarım iyi çıktı....güzel günler yakın inşallah.... ama akşam söylediklerimi tekrar ediyorum tembellik yok anacım çalışın ben bebek sevmek istiyorum....zemuszemus
bu arada ben seni dinliyorum öğretmenimm....:kedi:
bilgisayarımın yeri konusunda haklısın oturmak zorunda kalıyorum ama yata yata da sırtım ağrıdı accık izin verin nolarrrrrrrrr............opuyorumnanaktan
kuzuuuuuuuuuum sen dağıldın mı yine bakim kızlar biliyorum gebeliğimiz zor geçiyor sıkıntılarla geçiyor ama az çok takip edenler bilir benim durumumu niyetim kendime acındırmak ya da acımak değil ama ben şuan hamile kalabilirisem o korkuları yaşayarak her günümü geçirmeye son güne kadar çorap dahi alamamaya razıyım lütfen ama lütfen kendinizi karamsar hissedince aklınıza beni ve benim gibileri getirin demek istediğim beterin beteri var ve üzülmeyin ....
ben de üzüldüğüm zaman hiç yumurtlaması olmayan kadınları aklıma getiriyorum çok şükür rabbime eşimde sperm sayısı sıfır değil ve bende de yumurtlama var....yerimseniben
herşey gönlünce olsun bitanem inşallah....feryad canım dışardaydım gelene kadar çok merak ettim. maşallah değerlerin normale dönmüş.canımcım sana dediğim yere gittim. her şey iyiydi. senin dileklerin benimkinden önce olacak :lepi: hemen arkandanda benimki inşallah. çok dua ettim. bence bu değerlerin düzelmesi tüm gelecek güzellikler için ilk adım...anladın sen onu... öpüyorum kocaman...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?