Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kızlar hepinize maşşallahhhhhhhhhhhh
aşağıdaki tickeriniz okadar ilerliyoki anlatmam
maşşallah hepinizeeeeeeeeeee
inşallah ben ve benim gibi
hamile olmayı bekleyen herkese yaşatsın rabbim

o tickerden iki kere yaptım ikiside 5 e geldiğinde bebeğimi kaybettim
rabbim bidahakinde inşallah
9 ayımı tamamlayıp sağlıklı bi evlat doğurmayı nasip etsin inşallah

Feryad doğru ya sen endokrine gidecektin di mi??hadi bakalım güzel haberler ile gel......
geldim gülüm geldim :)
anam bir sürü cadılık ediyorum yine de ben kapıdan çıkıyorum o bacadan damlıyo ah ah sakalım yok ki kaydirigubbakcemile3
ha aklıma gelmişken söyleyim cancan ben de tüp bebek aşamasında yattım biliyorum zor olduğunu her yeri ağrıyo insanın ama aysudemin yattığı yerde pc ye girme şansı yok sandalyede oturacak ve fıtığı ileri boyutta onun için kızıyorum ona çünkü hatunun totosu kurtlu yatamıyo üstüne süprizzzzz
sağolun cancanlar siz de iyiki varsınııııııııııızyerimseniben
Allah hiçbirimizi eksik etmesin kuzularım olumunekankayizsmile
amaneyyy.... emine aşkolsun dinlemiyormuyum sizi... kız ben sizi dinlediğim kadar etrafımda kimseyi dinlemiyorum .. laf aramızda feryad kalkar gelir diye ondan biraz daha tırsıyom o kadar....eyvahedigeldismile
dinlemiyon tabi anacım din le mi yonsempatiksalakcinni
eşim hastaya gidecekmiş offfff geç gelecek canım sıkılıyorrrrrrrr
dur ben seni neşelendireyim
kızlar biliyorsunuz endokrine gittim bugün tahlil sonuçlarım ve ultrason görüntülerim için sıkı duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun değerlerim normal aralıklara inmiş 300 lerde olan değerler 100 lerde yükselmeye eğilimi var ama olsun bana bu da yeter gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez iğnelerimle birlikte onun da tetkiklerini yeniden yaptırıp tedavisine başlayacağım bu benim için çooook önemliydi öğrendiğimden beri rabbime sonsuz şükürler ediyorum kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

selam feryad. bir sen bir de ben varız :))herkesler kocişiyle başbaşadır şimdi. benimki hala gelmedi. bende kaynanamın yanında oturmaktansa bilgisayar başına kaçıyorum sık sık. hem zaman geçiyor sizlerle , hem kendimi daha iyi hissediyorum.değerlerinin normal çıkmasına çok sevindim. en kısa zamanda bebiş müjdeni alırız inşallah.

bilgisayar olayına gelince benimkide masaüstü maalesef. sandalyeye oturup ayaklarımı da taburaye uzatıyorum kendimce böyle bir düzenek kurdum kendime :))

çok sevindim canım. şimdi o bir süre uğrayamaz lütfen tebriklerimizi ve sevgilerimizi ilet. darısı tüm isteyenlerin başına.minik prensesimizi de öpüyorum, allah sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin, şansı bahtı açık olsun..

amin canım benim, geçmiş olsun şimdiden crawforda Allahım bebişi ile sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin, her doğum bizler için birer umut kapısı oluyor sevincimiz katlanıyor.

feryad canım dışardaydım gelene kadar çok merak ettim. maşallah değerlerin normale dönmüş.canımcım sana dediğim yere gittim. her şey iyiydi. senin dileklerin benimkinden önce olacak :lepi: hemen arkandanda benimki inşallah. çok dua ettim. bence bu değerlerin düzelmesi tüm gelecek güzellikler için ilk adım...anladın sen onu... öpüyorum kocaman...

oh oh maşallah bebişimizede annesinede allah bizlerede sağsalim kavuşmalar nasip etsin
sen nasılsın zehrayede kadir mert beyimiz nasıllar emiyor mu kaç aylı oldunuz

kızlar bugün tetenoz aşısı yaptırdım.kolumda hafif bir ağrı var.ikincisi 19 ekimdeymiş.5 defa vurulursan 20 yıl koruyomuş
evet çok uzun koruyuculuğu var... ama doğum yapınca unutma diğer dozları yaptırmayı ...kolunun ağrımasıda normal canım bir iki güne geçer merak etme...

o tickerden iki kere yaptım ikiside 5 e geldiğinde bebeğimi kaybettim
rabbim bidahakinde inşallah
9 ayımı tamamlayıp sağlıklı bi evlat doğurmayı nasip etsin inşallah
canım gnlünü ferah tut herşey güzel olcak diye önce iç dünyandaki karamsarlıkları bitir tatlım... sonrası çorap söküğü gibi gelecektir....

kızlar hepinize maşşallahhhhhhhhhhhh
aşağıdaki tickeriniz okadar ilerliyoki anlatmam
maşşallah hepinizeeeeeeeeeee
inşallah ben ve benim gibi
hamile olmayı bekleyen herkese yaşatsın rabbim
birgün bizde sizlere maşallah diycez inşallah....

günaydın arkadaşlar herkese.uzun zamandır giremedim sayfaya.geçmişe biraz baktım ama hepsini okuyamadım tabi.umarım herşey yolundadır.benim kontrollerim iyi geçiyor.23.haftadayız.yaa kızlar ben iğneyi bacak-göbek karışık vuruyorum.karnım büyüdüğü için korkuyorum.tam dik vurmuyorum ama yinede acaba bebeğe zarar verirmiyim diye ödüm patlıyor.kızlar böyle bir ihtimal olabilir mi?bide bacaktan vurduğum iğnenin bir tanesi kist gibi bişey oluşturmuş iç tarafta.geçer mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…