Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güzelim bende göbeğe vuruyorum hala birşey olmaz ya kat kat zaten, bende bir türlü bacağa kola geçemedim kendim vurduğum içim rahat geliyor göbek bana tabi bazen iğne acıtınca kereta tekmeliyor bu sefer doktoruma sorayım tabi ağzından laf alabilirsem.

ay canım geçmiyor sanki bu aralar yaaa inş baharın haberinin alınca bir halay kurarız.

az kaldı canım bekliyoruz.

canım yaaa amamn iyi dinlen dikkat et kendine. çok çok geçmiş olsun.

anaaaaamm ikinci sıraya kalmışım heycan bastı beniii bilmiyorumkismile

kuzu o listeyi bahar çelik'e yaptırın....

doğurmadan bi liste yapıverem şunlara kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

29 bitti gülüm gün gün 30 a yaklaşıyorum
baharçeliiiiiiiiiiiiiiik gel bakalım bize liste yapcan delikafadulden

geldim guzuuuumm geldim listeci geldi hanııııııııımmmm

utangaç olcak prenses.

ohhhh ne güzel keşke bir daha buluşabilsek yaa güzel olar ama ben böyle giredse ya iş yerinde yada yollarda doğurcam oğlumu.:CüvCüv::CüvCüv:

klk

bahar napsın işe gidiyo geliyo geziyo tozuyo misafir ağırlıyo arada sancıları geliyo kıvranıyo öyleee geçiyo günleri işte kaydirigubbakcemile3

canım içbhir şekilde değişmiyor ikiz gebeliklerde doğumdan önce 10 hafta tek gebeliklerde doğumdan önce 8 sonra 8 hafta ister sezeryan ister normal bu hep böyleydi. hatta 6 şar haftaydı sonra yükseltildi.

kızlar merhaba çook uzun süredir giremiyodum siteye (yaklasık 1 yıl) elimden geldiği kadar geçmişe göz attım. maşallah liste bayağı ilerlemiş.
siteye en son girdiğimde annesinin sıcak göbeğinde doğmayı bekleyenler listesinde en üstteydım.
ama şimdi listelerin maşallahı var.
hamile olanlar Rabbim'in izniyle sağ salim kucaklarına alsınlar bebişlerini. olmayanlarında tez zamanda dolsun göbüşleri bebişle.
ben 2009 ekim annesiyim. Allah'ım izin verirse önümüzdeki ay kızım bir yaşına girecek.

BAHARÇELİK canım nolur hadi bize liste yap lütfeeeeeenyerimseniben

tsma sanada günaydın tatlım sen meleğin nasılsınız bakiim

oh oh maşallah bebişimizede annesinede allah bizlerede sağsalim kavuşmalar nasip etsin
sen nasılsın zehrayede kadir mert beyimiz nasıllar emiyor mu kaç aylı oldunuz

mert bey iyi teyzesi .dün kontrolümüz vardı.maşallah gelişimi güzel dedi doktor.ilk ay gaz problemimiz çoktu .alattık o günleri çok şükür.bu ayın 28 ne 3.ayımızı dolduracaz.sadece anne sütü alıyo canım.tavsiyem sütünüz azda olsa hiç pes etmeyin ve anne sütü verin sadece bebek emdikçe süt artıyo.doğumu yakın arkadaşlara doğum yapmış ay anneleri var oraları okumalarınızı tavsiye ederim çok güzel bilgiler var kızlar.kullandığımız iğneler inanın çok küçük şeylermiş.doğum ve sonrası biraz daha zor geliyo.emme olayı, gögüs yaraları ,yetmiyomu gibi bide kaynana sıkıntıları hep gelirler ya güya yardıma :))) neyse gözünüzü korkutmuş gibi olmim.2.ayda çok rahatlıyosunuz ama .kendine ve bebeğine ii bak canım.

utangaç olcak prenses.

heyeti ne için alcan sen canım. iğne içinmi ?

.

teyzesi karıştırdın heralde benim ki prens olanlardan kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 .ama inan hiç fark etmez prensin arkasına birde prenses gelse ne iyi olur değil mi?
heyet raporunu iğne için değilde doğum sonrası doğum iznim bittiğinde almak istiyordum.ama doktor kadın doğumcuların heyet veremediğini ,başka bölümlerden almam gerektiğini söyledi.ben şimdi nasıl doktor bulayım.amann.neyse ki daha çok var .allah yardım edecektir.hele hayırlısıyla bir doğralım.bir yolunu bulacam.üç aylık bebişi nasıl bırakayımda okula başlayayım demi ama.

bu arada seninde çokk az kaldı.allah yardımcın olsun.sağlıklı sıhatli haberlerini bekliyoruz.

hadi canım nerden anladın kız benim ki önce olacak feryad da bu ay da iş yok hissedenleri yine yarı yolda bıraktım ama hayırlısı olsun dedim hep hala aynıyım

değerlerim çok şükür canım çok iyi rahatsızlığa yatkınlığım var ama engel olacak ya da düşük yaptıracak boyutta değil gebeliğimi öğrendiğim gün arayacam doktoru
tek sıkıntım sakin ol strese girme dedi onu nasıl başaracam bilmiyorum bebeği dert etmeyi bıraktım da çalıştığım ortam çoook kötü yüzünü görmeye tahammül edemediğim insanla yüzyüzeyim alsanaalsanasmileklava: istiyorum ama yapamayınca kötükedihüso deli oluyoruuuuuuuuuuuuuuuuum mafoldumben

1emine1 cim geçtiğimiz sayfalarda çınarlı hastanesinden aldığın fiyatı yazmışsın. bu bahsettiğin hastane özel çınarlı hastanesimi çok merak ediyorum.
ben geçen yıl ekimde özel çınarlı hastanesinde yaptım 1800 tl.
ki bizim doktor fiyatta çok yardımcı oldu sağolsun.
benden 24 gün önce bi arkadasım yaptı aynı hastanede 2950 tl.
senin fiyatı duyunca çok ama çoook şaşırdım

arkadaşlar doktora gittim.bazı kan pıhtılaşması testlerim yapıldı.sonuçları 3 hafta sonra çıkarmış.bazılarının yapılması içinde 11 gün sonraya gün verdiler.kromozom testlerinin yapılması içinde kasıma gün verdiler.sonucu da geç çıkar büyük bir olasılıkla.niye bu kadar uzun sürüyor.ben kan pıhtılaşması testlerimi etkiler diye folik asite başlamadım ,bilemiyorum ne yapacağımı açıkçası.kafam çok karışık.acaba kan pıhtılaşması testlerimi yaptırdıktan sonra başlasam mı folik asite yoksa şimdiden mi başlasam? offf....benimle aynı durumda olan varsa konuşalım kızlar

canım folik asitin sonuçları etkileyeceğini zannetmiyorum.
bence sen folic asite başla günde bir tane folic asit bir tane de eco pirin alıyodum ben

canım senin genetik mutasyonun var mı yok mu ona bakılacak yaılacak test genetik yani o nedenle kullandığın vitaminler sonucunu etkilemez ama kullanıp kullanmamak sana kalmış

canım sen haklısın ilk hamileliğimde duyar duymaz annemlerde birşeler hemen nerden bilsinler sorun yaşayacağımı ama şimdi Allah nasip ederde o günleri görürsem çorap dahi almıcam bu bizim gibilerin kaderi malesef hayırlısı olsun çıplak kalıcak değillerde elbet alınır bişeyler

BAHARÇELİK canım nolur hadi bize liste yap lütfeeeeeenyerimseniben

tsma sanada günaydın tatlım sen meleğin nasılsınız bakiim

yapiim canım bana özelden son adet tarihlerinizi atın ilk müsait olduğum an yaparım.inşallah uğurlu gelir.

amaaan ne bilem kız ben zaten bu ara herşeyi karıştırdım ki :)) -tatlicadiarzu- efet az kaldı sanırım oğlumda çıkmak istiyor kafasıyla zorlayıp duruyor ama henüz başarmış değil. bir iki hafta daha dursa iyi olur sanırım ama eğer çok sıkıldıysada gelebilir. artık bir engeli kalmadı.

sabah işe giderken eşim yine derin bi iç çekti noldu dedim 'çok istiyorum bi çocuğumuz olsun 'dedi ve gözleri doldu 'akşam eve gelmek bile istemiyorum 'bazen dedi tabi ben hemen ağlamaya başladım.bi kez daha deneriz oda olmazsa düşerse ayrılırız dedim.çok üzüzlüyorum ne yapmam lazım bilmiyorum yanlışmı düşünüyorum sonuçta benden kaynaklı olmuyo eşimiz yaşı 35 oda haklı bi akıl verin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…