Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

fundacım benimde 3 tane heterozigot var ama coraspine 34 ya da 36 emin değilim haftaya kadar devam edicez demişti doktorum.

canım ben iğneleri akşam oluyorum ozaman coraspirinide sabahmı alsam ya doktor bebeğe geçer dedi çok huzursuz oldum

canım ben iğneleri akşam oluyorum ozaman coraspirinide sabahmı alsam ya doktor bebeğe geçer dedi çok huzursuz oldum

canım belki senin durumun daha farklıdır bizden. gerek görmemiştir. şimdi durduk yere hem bebeği hem kendini strese sokma. iğneyi bende gece oluyor yatıyorum sonuçta gündüz ayaktayız kan dolaşımı daha aktif gece sürekli yatıyoruz ondan bana gece olmak daha mantıklı gelmişti. içini rahatlatacaksa bizim gibi olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı kızı oldu 1 hafta önce, sadece iğne oldu o. coraspin vermemişlerdi ki ikimizde aynı üniversite hastanesine ama ayrı hocalara gidiyoruz. bence hiç huzursuz olma am tekrar sor gittiğinde. zaten doktorum bana ilk haftalardan daha ziyade ilerleyen haftalarda kanın daha yoğun olduğunu söylemişti.içine sinmiyorsa başka bir doktora daha danış ama sakın stres yapma şimdi.

kaydirigubbakcemile2
nazlıcığım sen kaçlık iğne kullanıyorsun senin hangilerinde sorunun vardı

innohep 0.45 verdi bana doktorum. ilk başlarda clexan vuruldum piyasada onunla ilgili sorun olunca buna geçtim devam ediyorum. seninle aynı genler benimde heterozigot. ama birde faktör V leiden değilde diğeri heterozigot.

ayrıca gebelikte tansiyon sorunu olanlara da coraspin veriliyor çok zararlı olsa onlarada verilmemesi lazım ama sen bir daha danış fundacım. belki dediğim gibi sana sadece iğne yeterlidir.

ayrıca gebelikte tansiyon sorunu olanlara da coraspin veriliyor çok zararlı olsa onlarada verilmemesi lazım ama sen bir daha danış fundacım. belki dediğim gibi sana sadece iğne yeterlidir.

teşekkür ederim nazılcığım içimi rahatlattın c.tesi gününe randevu aldım bakalım tekrar sorarım birazda şans allah inşallah bu sefer yüzümüzü güldürür bebeğine ve kendine iyi bak ben hala hamile olduğuma alışamadım bazen ani hareketler yapıyorum aklıma gelince pişman oluyorum alışacağız herhalde :Saruboceq:

arkadaşlar herkese mrb, aranıza yeni katılıyorum, dün 2. gebeliğim kürtajla sonlandırıldı, 6. haftada gelişim durduğu için, ilkide 8. hafta kalp atışları duyulmamıştı.yine kürtaj, hac.üni. bütün testlerimi yaptırdım ( eşli genetik test, kan pıhtılaşımı, ayrıca parça patolojiye gitti vs.)şimdi sonuç bekliyorum, sizlere sorum dr. bana testlerin temiz çıksa bile bir daha ki gebeliğimde iğne tedavisi uygulayacağını söyledi, bend kan pıhtılaşması çıkacağını düşünüyrum nedense, bu tedavi kesin sonuç veriyormu? herkes başka bişiler yazmış forumlarda çok kafam karıştı, birde daha önceki düşüklerinizden sonra ne kadar korundunuz?ben ilkinden sonra sonra 6 ay korundum dr. öyle dediği için

Güünaydın kızlar fundacım hamileliğin hayırlı olsun canım sen başladınmı şuanda iğneye kaçlık kullanıyorsun ve başka neler kullanıyorsun yazarsan sevinirim inaşallah sağ sağlim kucağına aldığın günleri görörüz hepberaber canım hayırlı olsun

sagol canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın allah emeklerimizi boş bırakmasın canım iğneye başladım fraksiparin 0,4 lük kullanıyorum günde 1 adet folbiol 1 adet elevit 15 günde bir dodex b12 kullanıyorum yarın ilk kontrolüme gideceğim kese gözükürmü bilmiyorum ama alttan baktırmayı düşünmüyorum 4+4 de başladım iğnelere allah hayırlısını versin bakalım neolur dua edin benim için ben hepimiz için her gün dua ediyorum 9 ay boyunca hep diken üstünde geçecek gibi geliyor kaydirigubbakcemile2Şeniz

Fundacım yazdığını yeni okudum ama sen hatırladığın kadarıyla yeniden hamile kaldığında 0,8 lik iğneyle başlayacaktın yanlışmı hatırlıyorum acaba

Fundacım yazdığını yeni okudum ama sen hatırladığın kadarıyla yeniden hamile kaldığında 0,8 lik iğneyle başlayacaktın yanlışmı hatırlıyorum acaba

hayır canım ben bu iğneleri ilk defa kullanıyorum bu yüzdende biraz tedirginim sende heterezigottun iğnelerin dozu düşük geldiği için kaybetmiştin bebeğini hatırladığım kadarıyla bu yüzden her günü diken üstünde geçireceğim sanırım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın umarım sende en kısa sürede güzel haberlerle gelirsin kucağımıza o masum meleklerle dolar :Saruboceq:

fundacım bak elinden geleni yapıyorsun ama inan moralinin yüksek olması çokkkkk önemli bebiş hissediyor. yok öyle diken üstünde olmak falan Allah hepimize yardım etsin. haklısın zor bir süreç bende ilk başlarda senin gibi paniktim gerçi hala paniklerim devam ediyor ara sıra ama. biraz da tadını çıkarmaya bakmalıyız galiba. Allaha çok şükür burada doğum yapan bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımız var. Allaha dua edip elimizden geleni yapmaya çalışalım. ama stres yok ok:)) ben yaparsam sen de bana kızarsın. inşallah tüm hamile arkadaşlar sağ salim kavuşuruz bebeklerimize..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle..

kızlar merhaba ... ben gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. güya dr. yatırmış bir masaya alt organımı dikiyordu ve bende görüyordum ve acıyı hissettim bana bakma dedi bakmayınca daha az acıdı... lütfen yorum bilen arkadaşlar varsa yazsın. sabahtan beri gözüm seyiriyor böle gözüm seyirdiğinde bişeye üzülüyorum rüyamın yorumu ne olabailir acaba...

haklısın canım ne kadar sakin ve stressiz olursak bebeğimizde o kadar iyi olacak sağol canım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar 12 şubatta beta hcg 4,35 17 şubatta 551 olmuş sizce iyimi dün söylemisi ayıp bir dilim kivi yedim gözlerim şişti kaşınıyor ne yapmalıyım alerji yaptı galiba

funda hcg değerin git gide yükseliyor ne güzel işte.1500 olduğunda keseyide kalp atısınıda rahatlıkla görebilir dr. yanı ben öyle biliyorum

arkadaşlar bu sebepten dolayı sonuncusu 3 ay önce olmak üzere 2 bebeğimi kaybettim reglim 3 gün gecikti hiç geçekmezdi cok korkuyorum ya aynı acıları bidaha yaşarsam iğnede vurulmam gerekio bi bilginiz varmı hamile kalır kalmazmı başlanıo bu iğnelere

funda hcg değerin git gide yükseliyor ne güzel işte.1500 olduğunda keseyide kalp atısınıda rahatlıkla görebilir dr. yanı ben öyle biliyorum

sevgili gelgit sen ne nasılsın nasıl gidiyor hamilelik allah inşallah sorunsuz bir şekilde tamamına erdirir canım sen kaç haftalıkken kalp atışlarını duydun :içelim:

zeyno geçmiş olsun istersen bir test yaptır çünkü iğnelere ne kadar erken başlarsan senin içinde okadar iyi olur kendinide fazla sıkıntıya sokma inşallah güzel haberler alırız senden
allaha emanet ola.s.

fundacım değerin yükseliyor süper:)))) kalp atışı kişiye göre değişiyor aslında benim 6+4 iken karın üstünden alındı.ama ultrasonun kalitesiyle ilgili galiba yani şimdiden panik yapma daha geç alan arkadaşlarda oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…