fundacım benimde 3 tane heterozigot var ama coraspine 34 ya da 36 emin değilim haftaya kadar devam edicez demişti doktorum.
canım ben iğneleri akşam oluyorum ozaman coraspirinide sabahmı alsam ya doktor bebeğe geçer dedi çok huzursuz oldum
nazlıcığım sen kaçlık iğne kullanıyorsun senin hangilerinde sorunun vardı
ayrıca gebelikte tansiyon sorunu olanlara da coraspin veriliyor çok zararlı olsa onlarada verilmemesi lazım ama sen bir daha danış fundacım. belki dediğim gibi sana sadece iğne yeterlidir.
Güünaydın kızlar fundacım hamileliğin hayırlı olsun canım sen başladınmı şuanda iğneye kaçlık kullanıyorsun ve başka neler kullanıyorsun yazarsan sevinirim inaşallah sağ sağlim kucağına aldığın günleri görörüz hepberaber canım hayırlı olsun
Fundacım yazdığını yeni okudum ama sen hatırladığın kadarıyla yeniden hamile kaldığında 0,8 lik iğneyle başlayacaktın yanlışmı hatırlıyorum acaba
fundacım bak elinden geleni yapıyorsun ama inan moralinin yüksek olması çokkkkk önemli bebiş hissediyor. yok öyle diken üstünde olmak falan Allah hepimize yardım etsin. haklısın zor bir süreç bende ilk başlarda senin gibi paniktim gerçi hala paniklerim devam ediyor ara sıra ama. biraz da tadını çıkarmaya bakmalıyız galiba. Allaha çok şükür burada doğum yapan bebeklerini kucağına alan arkadaşlarımız var. Allaha dua edip elimizden geleni yapmaya çalışalım. ama stres yok ok:)) ben yaparsam sen de bana kızarsın. inşallah tüm hamile arkadaşlar sağ salim kavuşuruz bebeklerimize..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla sıhhatle..
funda hcg değerin git gide yükseliyor ne güzel işte.1500 olduğunda keseyide kalp atısınıda rahatlıkla görebilir dr. yanı ben öyle biliyorum
arkadaşlar bu sebepten dolayı sonuncusu 3 ay önce olmak üzere 2 bebeğimi kaybettim reglim 3 gün gecikti hiç geçekmezdi cok korkuyorum ya aynı acıları bidaha yaşarsam iğnede vurulmam gerekio bi bilginiz varmı hamile kalır kalmazmı başlanıo bu iğnelere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?