fundacım elimde test var ama korkuyorum yapmaya ya hamileysem ya buda bırakırsa beni iğneler kesin sonuçmu arkdaşlar dr.um kesin olmadını söylemişti bana off offf
canım belki senin durumun daha farklıdır bizden. gerek görmemiştir. şimdi durduk yere hem bebeği hem kendini strese sokma. iğneyi bende gece oluyor yatıyorum sonuçta gündüz ayaktayız kan dolaşımı daha aktif gece sürekli yatıyoruz ondan bana gece olmak daha mantıklı gelmişti. içini rahatlatacaksa bizim gibi olan bir arkadaşım yeni doğum yaptı kızı oldu 1 hafta önce, sadece iğne oldu o. coraspin vermemişlerdi ki ikimizde aynı üniversite hastanesine ama ayrı hocalara gidiyoruz. bence hiç huzursuz olma am tekrar sor gittiğinde. zaten doktorum bana ilk haftalardan daha ziyade ilerleyen haftalarda kanın daha yoğun olduğunu söylemişti.içine sinmiyorsa başka bir doktora daha danış ama sakın stres yapma şimdi.
kızlar merhaba ... ben gece tuhaf tuhaf rüyalar gördüm. güya dr. yatırmış bir masaya alt organımı dikiyordu ve bende görüyordum ve acıyı hissettim bana bakma dedi bakmayınca daha az acıdı... lütfen yorum bilen arkadaşlar varsa yazsın. sabahtan beri gözüm seyiriyor böle gözüm seyirdiğinde bişeye üzülüyorum rüyamın yorumu ne olabailir acaba...
canim ya su an hatirlamiyom zaten ben gebeligimi iki haftalikti ogrendigimde ve hemen vajinal ultrason yapildi sanirim o zamandi ama emin degilim meraklanma sende goreceksin canim telas yok tamammimarguerita nazlı siz nezaman gördünüz keseyi ve kalp atışlarını
evet nazlicim dogru soyluyorsun kanin yogunlugu giderek artiyor ben sonuclari bizzat kendim gordum artis olmustu ve doktorumda ilerde igneleri gunde ikiye cikarabiliriz demisti ve ben ilk zamanlar aspirin kullanmadim doktorum gerek gormedi yani bu arada sen nasilsin bebis nasil iyisiniz degilmi kacinci haftadasiniz umarim mutlu sona ulasiriz hep beraber sevgiyle kal canim
canim ben aspirin sadece iki yada uc gun kullandim igneye baslayana kadar yani igneye basladigim zamanda hemen kesildi doktorum ustune basa basa kesinlikle kullanmicaksin dedi benim faktor II 20210 HETEROZIGOT egerki doktorun kullanma diyorsa bence onu dinle lutfen ben su an 25+1 gunlugum artik geri sayim basladi bu arada aspirin kullanmadim ama cok sukur herseyde yolunda umarim sende birgun bu gunlere geleceksin canim merak etme su anda 0.4 luk kullaniyom igneyi ama doktorum doguma dogru gunde iki taneye cikarabiliriz dedi ve tahlillerde bende gordum giderek yogunlasiyor nazlinin dedigi gibi allah kolaylik versin cumlemizemarguerite sen kaç haftalık oldun sen nezaman başladım aspirin kullanmaya kaçlık iğne kulanıyordun bende kararsız kaldım bilmiyorum ne yapsam aspirin kullanma dedi şu anda fraksiperin 0,3 kullanıyorum senin hangi faktörlerde sorunun vardı cevaplarsan sevinirim
teşekkür ediyorum verdiğin bilgiler iiçin, bizlerde senin o zamanki durumundayız. dediğin gibi iğne vitamin asprin. bende hamileyim, bu topikte biçok bayan hamile bi kısım da hamile kalmayı bekliyor. inşallah bizlerde sizin gibi güzel sonuçlar alırız. sevgilerle..a.s.
drydeniss ilk olarak bizlerle paylaştığın için teşekkürler. Allah bebeğine uzun ve güzel bir ömür nasip versin inşallah. bende seninle aynı iğneyi kullanıyorum şu an. coraspin ve vitamin. umarım bizlerde sizler gibi bebeklerimizi kucaklarımıza alırız sağlıkla.paylaşımın için tekrar sağol. doğum yapan ve bebeklerini kucaklarına alan arkadaşlarımız bizlere moral kaynağı oluyor.
mrb bende kan pıhtılasması yuzunden bebegımı kaybettım 2 aylık bebegım karnımda oldugu ıcın kurtaj oldum ben sey dıycektım kurtaj sonra ne kadar beklemek gerekıyo bılen varmı
canım inşallah hepimiz sağ salim alalım bebeklerimizi kucağımızaben şimdi 15 haftayı doldurdum haftaya 3lü test var.4 haftadır görmüyorum bebeğimi.merak içindeyim. bende ilerki haftalarda iğnenin yetmesi için dua ediyorum. sanırım onu bebeğe giden damarlardaki direnç düzeyini ölçerek anlıyorlar. coraspini ilerleyen haftalarda kesecek doktor zaten Allah yardımcımız olsun. sende hangi genlerde vardı.
canim benim faktor II protrombin 20210 heterozigot doktorlarin demesine gore cok dusuk seviyedeymis cunku benim ilk bebegim dunyaya geldi ama NTD olarak yani dusuk seviyedekilerin ilk bebekleri belli etmeden dunyaya gelirlermis ama yuksek ihtimalle NTD li olarak ayni benim gibi o yuzden sadece igne yeterli demisti ve bende oyle kullandim cok sukur hic bir problemimizde yok yani ufak tefek haricinde umarim ,senin uclu testde iyi cikar bu ay doktorum bana korkma sizin gibilerin sakat cocuk dunyaya getirmeniz 2000 de 1 ihtimal dedi o yuzden bence sakin ol ve iyi cikacak sonuc allah yardimcimiz olsun cumlemizin
nazlicim son aylar daha buyuk heyecan simdi bebek alisverisi basladi ufaktan dun carrefoura gittik biberon emzik derece taragi corabi badyleri v.c alisveris yaptik cok guzeldi anlatamam eve geldik sevmekten toplayamadim onlari insallah sen ve diger arkadaslarimizda bu heyecani yasarsiniz tez zamanda
canim ben aspirin sadece iki yada uc gun kullandim igneye baslayana kadar yani igneye basladigim zamanda hemen kesildi doktorum ustune basa basa kesinlikle kullanmicaksin dedi benim faktor II 20210 HETEROZIGOT egerki doktorun kullanma diyorsa bence onu dinle lutfen ben su an 25+1 gunlugum artik geri sayim basladi bu arada aspirin kullanmadim ama cok sukur herseyde yolunda umarim sende birgun bu gunlere geleceksin canim merak etme su anda 0.4 luk kullaniyom igneyi ama doktorum doguma dogru gunde iki taneye cikarabiliriz dedi ve tahlillerde bende gordum giderek yogunlasiyor nazlinin dedigi gibi allah kolaylik versin cumlemize
okurken bile gözlerim doluyor benim ya. süper bir heycan. sorma ben aldım bişeyler daha erken ama ben kötü düşünmek istmiyorum bebeğimi sağlıkla kucağıma almayı diliyorum Allahtan. Ceylan bebe de indirim vardı.%50 dayanamadım. gerçi doktorum bana büyük olasılık erkek dedi ama kesin değildi daha ama ben mavi aldım bebişe. Allahım nolur sağlıkla tamamlayalım şu süreci.
nazlicim son aylar daha buyuk heyecan simdi bebek alisverisi basladi ufaktan dun carrefoura gittik biberon emzik derece taragi corabi badyleri v.c alisveris yaptik cok guzeldi anlatamam eve geldik sevmekten toplayamadim onlari insallah sen ve diger arkadaslarimizda bu heyecani yasarsiniz tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?