Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaymadı bugün bana......dün yine midem tavan yaptı,malum bugün kontrolümz var ya :kedi: benim kadar beyni vücuduna hükmedebilen başka bir insan yoktur sanırım........akşam aldım kokteylimi rahatladım biraz......akşamın olmasını bekliyorum.........

güzel haberlerle gelirsin inşallaahh....

slm herkese denden nasılsın canım??
inşallah güzel haberlerle dönersin

kususra bakmayın muhabbetinizin arasına girdim ama...ben de pıhtılaşma nedeniyle 4 düşük yaptım..4. gebeliğimde clexane kullanıyordum.rapor çıkarmak istediğimizde bize rapor çıktı ama far ücreti ödemeye devam ettik ve de iki kutudan fazla yazamam dedi doktor..sebep ise bnm pıhtılaşma sorunumun tromboemboli riski olmasıymış..hiçbişey anlamadım..bilginiz var mı acaba..:??CADIARZU

canım sakın kendini üzme. benim 3 düşüğüm oldu. kan pıhtılaşma sorunum var. ama şimdi 6 haftalık hamileyim. bende çok yıprattım kendimi. asla kendinizde bulmayın suçu. Allahın bir bildiği var. benden sonra evlenenlerin kucakları çocukla doldu. ben düşük yaptığım sırada eşimin kardeşi doğum yaptı. ne kadar anlayışsız davrandılar anlatamam. belki normal olan onlardı ama insan artık bu konularda çok alıngan oluyor. benim de eşim bebeği olanlara gitmek istemiyor. kendi yeğeninden başkasını sevmiyor. kendisi bunu itiraf ediyor. artık en mutlu bebek haberlerini üzüntüyle karşılar olmuştuk. inancını kaybetme. tüm tetkiklerini yaptır. veren Allah bir sizi eksik mi bırakacak. sevgiyle. öptüm.

rapor çıktıktan sonra fark ücreti olmaması lazım diye biliyorum...
raporuda anladığım kadarıyla 3 aylık falan çıkartıyorlar...
siizn raporda baya bir gariplik var gibi..
hiç raporlu hastaya sadece 2 kutu verilirmi...

benim iğnenin ismi başka ama ben raporsuz 5 kutu alabiliyorum...
bir kutuda 2 tane var toplam 10 ediyor...
reçeteye 10 yazdığın vakit bize beş kutu ancak veriyorlardı...
ama en son gitiğimizde reçeteye 10 ama günde 2 defa yazdırdık böylece 10 kutu yani 20 iğne alabildik...
tabi ben yine günde bir tane kullandım...

canım doğrusu bu konuda bende çok acemiyim bizde rapor çıkartamadık...
başka bilen arkadaşlar belki sana yardım ederler...

bende kullandım.kadın doğumcu derin ven trombozu diye bir teşhiş ve yanına başka teşhisler yazdı aldım.kadın doğumcuda yazabiliyor.kan sulandırıcı olduğu için bu teşhisi yazması yeterli.
bencede yazabilmesi lazım...ama yazamam dedi...
işin tuafı cerrahi uzmanıda bu ilaca rapor oolmaz dedi...

yaa anlaşılan bunun çaresi ya böyle yazdırarak almaya devem edeceğim...
yada birde başka hastanede şansımı deneyeyim...
bugünde son iğnemi vurulacağım yarın halletmem lazım....

saol canım benim
sen nasılsın bebiş nasıl

canım benim haklısın ama pskolojim çok bozulmuştu sizide kendi dertlerimle sıkmak istemedim ama iyiki varsınız gerçekten sizler bana çok iyi geliyorsunuz

canım ya bilirim o bulantıları insana zamanı zehir eder
ama bulantıların içindeki melekten kaynaklandığını düşününce insan bununla bile mutlu oluyor
inşallah en kısa zamanda geçer bu sıkıntın kuzu
bu arada inşallah kontrolünüz çok iyi geçer gelir gelmez yaz kuzu olurmu

idare eder canım..bulabildin mi dr.? bu arada geçmiş olsun canım yengenin yiğenlerine acil şifalar diliyorum...

çok saol canım
başka doktor buldum ama gitmedim kendi doktorumdanda memnunum
4 ekimde kontrolüm var kendi doktoruma eğer gelişim geriliği devam ediyorsa
ozaman başka bir doktora gitcem görüşünü almak için
yoksa başka doktora gidip akllımı karıştırmak istemedim canım
eşimde istemedi başka doktora gitmemi

evet aslında çokta kafa karıştırmamak gerekiyor
sen bolbol dinlen ve hep olumlu düşün kuzu....

merhaba canım benimde 4 düşüğüm var ilki ikizdi son gebeliğimde tedaviye rağmen olmadı.haklısın rabbimin var bi bildiği o vermedikten sonra kendimi paralasamda boş benim kızkardeşim 2.5 sene önce doğum yaptı ısrarla refakatçi olarak beni istedi ama eşim oraya gidersen ordan babanın evine git dedi istemedi çok kavgalar ettik sonuçta gittim kaldım ama gel bide bana sor bi yandanda ben 1.günü kaldım 2.günü kayınvalıdesi kaldı annemlerde bir surat tabi bilmiyorlar eşimin istemediğini falan filan bir sürü sorunlar işte çok yıpratıcı bir süreç kızkardeşim bize geleceği zaman çok tedirgin oluyorum eşimin suratı 5 karış oluyor onlarda bunun farkında bayramdan bayrama geliyolar artık bide arada annemlerde bulışuyoz neyse canım başını ağrıttım rabbim yavrunu sana bağışlasın umarım rahat ve sorunsuz bir gebelik geçirirsin sağlıkla kal

kuzummm yaaa kıyamam sana bennnn.... tatlım yine stres yaptın ve miden havalarda olmayı tercih etti desene ama güzel haberlerle döneceksin inşallah... akşama benim evde inşaat varr ve yemek hazırlamam lazım öptüm canım ... Allaha emanet olun inşallah....

merhaba kızlar ne zamandır bakmıyordum neler olmuş diye pek hoş haberler yok gördüğüm kadarıyla allh hepimizin hakkında hayırlısını versin
büşra nuray güzin herşey geçer biliyorsunuz üzmeyin kendinizi herşey olacağına varıyor allah hakkımızda hayırlısını versin
aysude inş seninde sonucun temiz çıkar allah yardımcın olsun
crowford bebişine uzun ömürler allah bizede nasip etsin
unuttuklarım varsa kusuruma bakmayın kızlar
bende kendimden haberler vereyim pazartesi dr gittim nst girdim şükür bebeğimin durumu iyi fakat erken doğum riskim varmış eğilmek çömelmek yasak allah benimde yardımcım olsun inş en son istediğim şey erken doğum benimde moralim bozuk ama ne yapalım dikkat ediyorum eğilmiyorum ama allahım ne derse o olur inş kızıma sağsalim kavuşabilirim sadece bunun için dua ediyorum allah dualarımızı kabul etsin inş

evet canım bu aralar pek iç açıcı haberler yok ama
şükür çok kötü haberlerde yok
inşallahlah vakti zamanında kavuşursun kızına
dikkat et kendine canım..

offffff topiğimize nazar mı değdi yaaaaaa yine........biri gelsede biz kurşun dökse.......

bazı arkadaşlar raporu sormuş.......benimde raporum var hem de 1 yıllık derin ven trombozu,gebelikte düşük tehdidi yazıyor raporda.......neden sizler raporda sıkıntı yaşadınız anlamadım,iğne dozu farkından olabilir mi acaba??benim ki 0,45 lik doz......

büşra sorma bu bulantılar beni bazen hiç terketmeyecek gibi geliyor,ama kızımı düşündükçe olsun diyorum,Rabbim bu günleri aratmasın.......sen nasılsın??kaza geçiren ufaklık nasıl....sormaya korkuyorum ama inş. en kısa zamanda düzelir.......

aysude ne inşaatı yaaaa,uğraşılır mı şimdi diycem ama bizimde haftaya peteklerde rotasyon olacak : )))

sonuyok yatın anacım yatın,benim çevremdeki tüm hamilelerede bu sene hep doktorlar erken doğum riskin var dediler,ama maşallah hepside tam zamanında doğum yaptı.......bir kaç arkadaşımada progestan verdiler erken doğuma karşı.......

omman teşekkür ederim canım,yazdığım gibi,midemle uğraşıp duruyorum,sen nasılsın......daha sık gel bak böyle ne güzel oluyor....

bende sık gelmeye çalışıyorum ama
bazen yazıyorum kimse cvp yazmayınca üzülüyorum:asigim:
ama buyndan sonra giricem inşallah
size anlatmasam paylaşmasam kafam kazan gibi oluyo akşama kadar

midenle ilgili sana bi tavsiyem olacak
benim midemde stresten bi ara deli gibi ağrırdı
dayanamazdım banada biri dedi
sabah kalkınca aç karnın helva ye
ozaman gerçekten hafifletiyo
ki ben hastaneye gittim bişi çıkmıyo tabi stresten ağrıdığıunı biiyodum denersen belki memnun kalırsın canım

veya kabukları soyulmuş elma.ama kabuklarının soyulması çok önemli.mide şikayetlerine birebir.inşallah sanada iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…