canim benim faktor II protrombin 20210 heterozigot doktorlarin demesine gore cok dusuk seviyedeymis cunku benim ilk bebegim dunyaya geldi ama NTD olarak yani dusuk seviyedekilerin ilk bebekleri belli etmeden dunyaya gelirlermis ama yuksek ihtimalle NTD li olarak ayni benim gibi o yuzden sadece igne yeterli demisti ve bende oyle kullandim cok sukur hic bir problemimizde yok yani ufak tefek haricinde umarim ,senin uclu testde iyi cikar bu ay doktorum bana korkma sizin gibilerin sakat cocuk dunyaya getirmeniz 2000 de 1 ihtimal dedi o yuzden bence sakin ol ve iyi cikacak sonuc allah yardimcimiz olsun cumlemizin[/Qcanım ben korktum bıraz okuyunca.bu ntd rıskı falan pek anlayamadım ben.rısk altındamıyızkı. bıde canım sende sadece ıgne kullanmıssın.banada aspırın ınatla vermedı doktorum. sende hangı mutasyon vardı ve hangı doz ve ıgneyı kullandın? cok tesekkurler...saglıklar dılıyorum canım
canim benim faktor II protrombin 20210 heterozigot doktorlarin demesine gore cok dusuk seviyedeymis cunku benim ilk bebegim dunyaya geldi ama NTD olarak yani dusuk seviyedekilerin ilk bebekleri belli etmeden dunyaya gelirlermis ama yuksek ihtimalle NTD li olarak ayni benim gibi o yuzden sadece igne yeterli demisti ve bende oyle kullandim cok sukur hic bir problemimizde yok yani ufak tefek haricinde umarim ,senin uclu testde iyi cikar bu ay doktorum bana korkma sizin gibilerin sakat cocuk dunyaya getirmeniz 2000 de 1 ihtimal dedi o yuzden bence sakin ol ve iyi cikacak sonuc allah yardimcimiz olsun cumlemizin[/Qcanım ben korktum bıraz okuyunca.bu ntd rıskı falan pek anlayamadım ben.rısk altındamıyızkı. bıde canım sende sadece ıgne kullanmıssın.banada aspırın ınatla vermedı doktorum. sende hangı mutasyon vardı ve hangı doz ve ıgneyı kullandın? cok tesekkurler...saglıklar dılıyorum canım
canım doktorum banada aspirin vermedi iğne yeterli dedi senin hangi faktörlerde sorun vardı:sm_confused:
öncelikle selamlar diliyorum.bu zamana kadar maalesefki iki düşüğüm oldu.doktorum bazı tahliller istedi.sizlere bi sorum olacaktı..acaba genetik trombotik mutasyon testi hemen çıkıyomu.yeni tahlil oldum.sonuçları 1 buçuk ay sonra alacam.acaba bu kadar uzunmu sürüyo,sonuçların çıkması..
merhaba funda iyiyim iyi olayım inşaallah benim son düşükten bu yana nerdeyse iki seneyi geçti şimdi herkes akıl veriyor canım sıkkın biraz.hiç demiyorlar bu kız neler yaşadı diye yok doktorunu değiştir,bak felan böyle yaptı hep örnek hep örnekler,şimdiye kadar takmazdım ama bizde inşaallah bir daha denemeye karar verdik moralimi bozdular.canım çok sıkılıyor ..
canım insanların sözlerine kulak asma tamam kimse senin durumu bilmez ileri geri konuşur senin morali bozarlar bende yaşadım aynı sorunları 4 yıl çocuk düşünmedin insanlar neler dedi sizin çocuğunuz olmuyormu sen git doktora eşin gitsin doktora bir baktırın kendinize bilip bilmeden insanların canını sıkan çok olur sen moralini yüksek tut bak ne güzel tekrar karar vermişsin inşallah bu sefer mutlu son olur canım moral herşeyden önemli ben bu ay tahmin bile etmiyordum ilk ayda yine hamile kaldım şimdi ne olacak diye düşünüyorum ama verende allah alanda lütfen canını sıkma mutlu ve güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet ol kaydirigubbakcemile5
06EE niye canını sıkıyorsun ...durumlarımızı bilmeden akıl veren çok oluyor dkr değiştir,şunu ye bunu yap ...biz istemiyormuyuz sanıyorlar bilseler nelerde vazgeceriz üzülme arkadaşım iyi ol önce sen iyi olacaksın moralini bozmayacaksın
öncelikle selamlar diliyorum.bu zamana kadar maalesefki iki düşüğüm oldu.doktorum bazı tahliller istedi.sizlere bi sorum olacaktı..acaba genetik trombotik mutasyon testi hemen çıkıyomu.yeni tahlil oldum.sonuçları 1 buçuk ay sonra alacam.acaba bu kadar uzunmu sürüyo,sonuçların çıkması..
merhaba arkadslar..bende 8 haftalıkken begımı kaybetım..bebgımın kalbı durdugu ıcın dun kurtaj sonucu aldılar...
bıraz okudum sızlerı..
kan pıhtılasması hamılelıkte bellı olurmmuydu..cunku gebe oldugumda dr hıc bakmadı..kanıma...
yoksa gebelık oncesımı..bakılması gerekıyordu..
bırde ne zamn korunmayı bıraktınız...bana 3 ay dedıler...
ama kafam karıstı bu durumdan...,
kurtaj sonrası arstırmaya alcaz dedı ama..neden gebeyken arstıırılmadı..
cevaplarınız ıcın tesk ederım sımdıden..
canım doktorum banada aspirin vermedi iğne yeterli dedi senin hangi faktörlerde sorun vardı:sm_confused:
canim benim faktor II 20210 heterozigot daha oncede yazmistim seninki nasildi
merhaba funda iyiyim iyi olayım inşaallah benim son düşükten bu yana nerdeyse iki seneyi geçti şimdi herkes akıl veriyor canım sıkkın biraz.hiç demiyorlar bu kız neler yaşadı diye yok doktorunu değiştir,bak felan böyle yaptı hep örnek hep örnekler,şimdiye kadar takmazdım ama bizde inşaallah bir daha denemeye karar verdik moralimi bozdular.canım çok sıkılıyor ..
sağol canım seninde kafanı şişirdim.inşaallah herşey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsir.banada dua et lütfen sevgiler..:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?