Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canlarım...bı gun gıremedım neler olmus neler....

CELENCIM...ılk olarak cemracıgımıze 41 kere masallah dıyelımde ucsun gıtsın nazarları.kıyamam ben ona.gecmısler olsun.en ıyı yontem ıslak bezler dıye bılıyorum ama sız daha tecrubelısınız tabı senle. pelınsuyuda opuyorum sencım...kendınıze ve bızım fıstıklara ıyı bakın...

FUNDACIM... cok sevındım...allah tamamına erdırsın ınsallah.oncelıkle sunu soylıyım bende mthfr 677 heterozıgot var sadece. ve bana sadece ınnohep 35 verıldı.coraspını alma dedı doktorum. bende senın gıbı cok endıselendım ama bu sanırım kader bırazda.allaha emanet dedım artık napayım...sende bıraz rahat olmaya calıs lutfen. bu arada benımde kalp atısı gec alınmıstı.2 sebebı vardı.1 ultrason cıhazının kalıtesızlıgı ve eskı olusu. 2 gec dollenme sebebıyle gelısımın 4 gun gerı olması...sende ınsallah yakında guzelce goruceksın pıt pıtları..yaz herzaman...

SELVIHANCIM sen nasılsın...nasıl gıdıyo? kac haftalık oldun?merak edıyorum senı canım...

NAZLICIM ya sen yazınca ılgımı cektı.sadece ıgne kullanan arkadasının pıhtılasma hangı gende ydı acaba? cok merak ettım.cunku bende endıselıyım cok bana coraspın vermıyo doktorum dıye...sende endıse etme ne olur.bak ne guzel gıdıyo hersey, allah nazarlardan saklasın.tadını cıkar ne olursun...

ECESEMCIM..bende hep endıse ıcındeyım senın gıbı kotu ruyalar goruyorum.ama Allah bılır sadece .takmamaya calıs lutfen. bende aynı senın yasadıklarının hepsını bır bır yasıyorum ve korkular ıcınde uyuyorum.ama yapmamalıyız boyle dımı?

CANLARIM...yarın doktor kontrolum var ve cok korkuyorum. bugun 9 haftalık olduk allahın ıznıyle. cok krıtık haftalar. ve bende hıc gebelık belırtısı yok.ne bulantı ne baska bısey.dolayısıyla oluyorum korkudan.dualrınızı esırgemeyın bendende ne olur...ınsallah guzel haber yazarım sıze....
ALLAH HEPIMIZIN YARDIMCISI OLSUN....

canimmm yanlis anladin beni sen sakin panik yapma ben ilk gebeligimde kan pihtilasmasi oldugumu bilmeden bir bebek dunyaya getirdim ve bebegim maalesef spina bifidali dunyaya geldi bunun sebebi igne kullanmayisim yada soyle soyliyeyim dusuk seviyede olup igne kullanmayan kan pihtilasmasi hastalarinin ilk bebeklerinin NTD bebek dunyaya getirmeleri normalmis bunu yanlis hatirlamiyorsam sevgili sen de soylemisti yani senin ve diger hastaligini bilipde igne kullanan arkadaslarimizin boyle bir riski yok tabiki benim seviyem dusuk oldugu icin ilk cocugumu hastaligim kendini belli etmeden dunyaya getirebildim benim seviyem faktor II 20210 heterozigot protrombin ve sadec 0.4 luk igne kullaniyom aspirin yok sende telas etme doktorun ne diyorsa onu dinle hersey yolunda gidecek eminim seni cok opuyom

öncelikle selamlar diliyorum.bu zamana kadar maalesefki iki düşüğüm oldu.doktorum bazı tahliller istedi.sizlere bi sorum olacaktı..acaba genetik trombotik mutasyon testi hemen çıkıyomu.yeni tahlil oldum.sonuçları 1 buçuk ay sonra alacam.acaba bu kadar uzunmu sürüyo,sonuçların çıkması..

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın a.s.kan verdiğin yer dışarı gönderiyorsa biraz uzun sürüyor canım ben araştırma hastanesinde 1 ayda çıktı ama üniversite hastanesinde 1 haftada aldım sonuçları

merhaba funda iyiyim iyi olayım inşaallah benim son düşükten bu yana nerdeyse iki seneyi geçti şimdi herkes akıl veriyor canım sıkkın biraz.hiç demiyorlar bu kız neler yaşadı diye yok doktorunu değiştir,bak felan böyle yaptı hep örnek hep örnekler,şimdiye kadar takmazdım ama bizde inşaallah bir daha denemeye karar verdik moralimi bozdular.canım çok sıkılıyor ..

canım insanların sözlerine kulak asma tamam kimse senin durumu bilmez ileri geri konuşur senin morali bozarlar bende yaşadım aynı sorunları 4 yıl çocuk düşünmedin insanlar neler dedi sizin çocuğunuz olmuyormu sen git doktora eşin gitsin doktora bir baktırın kendinize bilip bilmeden insanların canını sıkan çok olur sen moralini yüksek tut bak ne güzel tekrar karar vermişsin inşallah bu sefer mutlu son olur canım moral herşeyden önemli ben bu ay tahmin bile etmiyordum ilk ayda yine hamile kaldım şimdi ne olacak diye düşünüyorum ama verende allah alanda lütfen canını sıkma mutlu ve güzel haberlerini bekliyoruz allaha emanet ol kaydirigubbakcemile5

06EE niye canını sıkıyorsun ...durumlarımızı bilmeden akıl veren çok oluyor dkr değiştir,şunu ye bunu yap ...biz istemiyormuyuz sanıyorlar bilseler nelerde vazgeceriz üzülme arkadaşım iyi ol önce sen iyi olacaksın moralini bozmayacaksın

sağol canım seninde kafanı şişirdim. inşaallah herşey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsir.banada dua et lütfen sevgiler..:CüvCüv:

öyle canım ben iyi olayım inşaallah,dediğin gibi nelerden vazgeçerdim bir bilsen inşaallah bu sefer herşey yolunda gider ne diyelim .Allahım kimseye evlat acısı vermesin.yaşadıklarımız son olsun.amin.:Saruboceq:desteğin için teşekkürler...

benim düşüklerim aşağı yukarı 3 düşüktede 14.haftalarda su kesesi açılıyor son düşükte aynı haftada açıldı ama bebeğim 40 gün yaşadı 20 hafta 5 günlük doğum yaptım.ilk 2 gebeliğimde bilmiyordum rahatsızlığımı sonuncusunda iğne artı aspirin diyet her birşeyi yaptım kısmet sonuncusu beni çok etkiledi çok zorluk çektim hastanede felan yattım neyse sorma....Allah ım bu sefer yaşamam inşaallah böyle canım işte senin teşhisin neydi.benimki mthfr homozigot amnioasit metabolizma bozukluğu..

mrb funda doktor bana cocuk asprını ıc demıstı ama sende corasprın ıcıyomussun ya ben mı yalnıs ıcıyrm yoksa senın durumunmu farklı neden corasprın ıcıyosun

slm canım bende yaptırdım testen yaklasık 15 gun sonra aldım sonucları

mrb rapunzell cok uzuldum aynı durumu bende yasadım benım doktorum bebegım karnımda olunce bazı testler ıstedı bu testlerı kurtaj olmadan once yaptırmamı ıstedı cunku ozaman daha ıyı sonuc verırmıs sende kurtaj olmadıysan bı kere daha konus doktorunla canım alah hayırlı bebekler nasıp etsın ınslhh hepımıze :ecrin_bebek:

canim arkadasim neden kendini uzuyorsunki butun bunlara hepimiz alisigiz degilmi hepimiz boyle seyleri duyduk ama duymazdan geldik onun icin sagir ve dilsiz olmak lazim lutfen kendini uzme olurmu sen gelecegine bak kimseye birsey ispatlamak zorunda degiliz hicbirimiz evet kisirda olabilirdik ama oda allahtan gelen birsey napalim neyseki cok sukur oyle degiliz sabret ve bekle rabbim zamani gelince sanada diger bekleyen butun kader arkadaslarimizada birer melek verecek buna yurekten inaniyorum sende inan lutfen seni cok opuyorum guzel haberlerini bekliyoruz canim

sağol canım seninde kafanı şişirdim. inşaallah herşey istediğin gibi olur Allah tamamına erdirsir.banada dua et lütfen sevgiler..:CüvCüv:

olurmu öyle şey canım benim kafa şişirmek ne demek şimdi. biz dert ortağı kader arkadaşlarıyız biz birbirimizi anlamazsak kim anlayacak tüm dualarım seninle allah kimseyi çocuk özlemi çektirmesin kimseyi bu yolda oyalamasın allahım sen büyüksün dualarımızı kabul et amin :Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…