saol canım benim
ama insanın annesi söz konusu olunca inan hiç bişey düşünemez oluyosun
bebeğimi üzmek istemiyorum ama elimden gelmiyo
inşallah canım inşallahhhh
şimdi telefon geldi annemin sesini duydum çok şükür yoğun bakımdan çıkmış
ama doktorlar tekrar damar tıkanıklığından şüphe duymuşlar
tekrar anjio istemişler
allahım aynı şeyleri bize bir daha yaşatmaz inşallah
inşallah bi sorun çıkmaz anjio
dualarınız için çok teşekkür ederim kızlaropuyorumnanaktan
meldal ------------------ 28.08.2010-------------- 28.09.2010
limonlu çay ------------------ 05.09.2010-------------- 05.10.2010
feryad ----------------- 16.09.2010 --------------16.10.2010
tarfil ------------------ 18.09.2010 --------------18.10.2010
nergis60 ------------------ ? -------------- ?
omman ------------------ 30.08.2010 ------------- 30.09.2010
filizim ------------------- 08.09.2010 -------------05.10.2010
hanımlar bana doktor konusunda yardmcı olmadınız.Ankara'da kime gitmeliyim.Hacettepedeki doktorlar konusunda bilgisi olan yokmu.Bugün Recai Pabuçcuyla görüştüm.Hemen tüp bebek hemen tüp bebek dedi.Hemen bugün ilaçlara başlatabilirim dedi.Şaşırdım, düşünmek istediğimi söyledim.polip ve polikistik overde varmış galiba.5 yıldır kimse bişey dememişti rahimle ilgili.Histeroskopi yaptırıcam.Hacettepe de yaptıran varsa fiyatı ne kadar acaba.900 tl.fiyat çıkardılar bana.Hergün yeni bi problem çıkıyo.Acaba vazmıgeçmeliyim artık bu sevdadan(
merhaba kızlar
nuraydan haber yok galiba umarım iyidir.
ben yine iyi deilim
dün annemi yoğun bakıma yatırmışlar
daha önceden kalp krizi geçirmişti ve bypass ameliyatı olmuştu
şimdide kanının pıhtılaşma oranı çok yüksek çıkmış
onun için yoğun bakıma yatırmışlar annemi
ağlamaktan mahfoldum yanınada gidemiyorum
doktor bu halde yolculuk yapamazsın dedi
allahım sen annemi koru
bu gurbetlik ne zormuş kızlar
ben annemi görmek istiyorum ama gidemiyorum bu haldee:gitme:
çok canım yanıyo çokkk:gitme:
annem benim herşeyim ne olur sana bişey olmasın
hanımlar bana doktor konusunda yardmcı olmadınız.Ankara'da kime gitmeliyim.Hacettepedeki doktorlar konusunda bilgisi olan yokmu.Bugün Recai Pabuçcuyla görüştüm.Hemen tüp bebek hemen tüp bebek dedi.Hemen bugün ilaçlara başlatabilirim dedi.Şaşırdım, düşünmek istediğimi söyledim.polip ve polikistik overde varmış galiba.5 yıldır kimse bişey dememişti rahimle ilgili.Histeroskopi yaptırıcam.Hacettepe de yaptıran varsa fiyatı ne kadar acaba.900 tl.fiyat çıkardılar bana.Hergün yeni bi problem çıkıyo.Acaba vazmıgeçmeliyim artık bu sevdadan(
merhaba kızlar
ben yine iyi deilim
allahım sen annemi koru
her gebelik birbirinden çok farklı o yüzden kendini böyle endişelendirmek yerine durumun ne olduğunu öğrenip ona göre hakeret etmeyi hedef almalısın...
bende biliyorum tabiki ne olduğunu öğrenipte ona göre hareket etmeyi ben sadece duygularımı paylaşıyorum ilk defada böyle tepkiyle karşılaştım neyse önemli değil genede verdiğin öneriler için teşekkür ederim.
hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki olsun...
hakkında hayırlısı olsun hamile değilsende neden olduğunu öğrenir ona göre önlem alırsın canım ...sonucu bize de bildirirsin...
çok saol canım dün test yaptın negatif çıktı. kafamdaki endişede gitti canım şimdi yakın zamanda adet olurum inşallah olmasada dert olsada dert...... hayırlısıyla adet olıyımda doktora gidip yumurta takibine başlıcaz bakalım tekrar saol canım
merhaba kızlar
ben yine iyi deilim
allahım sen annemi koru
hakkında hayırlısı olsun hamile değilsende neden olduğunu öğrenir ona göre önlem alırsın canım ...sonucu bize de bildirirsin...
çok saol canım dün test yaptın negatif çıktı. kafamdaki endişede gitti canım şimdi yakın zamanda adet olurum inşallah olmasada dert olsada dert...... hayırlısıyla adet olıyımda doktora gidip yumurta takibine başlıcaz bakalım tekrar saol canım
canım bu yumurta takibi nasıl oluyor.yumurta çatlatma iğnesi yaptırcan mı
ya kızlar hamilelik şüphesi varken mantar ilacı FUNİT kullanmak zararlı olumu acaba altı ay önce mantar için bu ilacı kullanmıştım çok iyi gelmişti geçen halı yıkadım üşüttüm heralde gene başladı çok fena bi şekilde adetimede bir haftakaldı kullansam bişi olurmu acaba netten araştırdım ama tatminkar bi sonuca ulaşamadım lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile
ya kızlar hamilelik şüphesi varken mantar ilacı FUNİT kullanmak zararlı olumu acaba altı ay önce mantar için bu ilacı kullanmıştım çok iyi gelmişti geçen halı yıkadım üşüttüm heralde gene başladı çok fena bi şekilde adetimede bir haftakaldı kullansam bişi olurmu acaba netten araştırdım ama tatminkar bi sonuca ulaşamadım lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?