Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

büşracım annene çok geçmiş olsun canım
rabbim şifasını versin inşallah
sende kendini üzme çokdikkat et

canım benım gecmıs olsun uzaklıgın bu tarafı cok kotu ama sen uzulme hamıle oldugun ıcın senın duaların daha makbul gecer rabbım sıfasını versın ınsallah....

kızlar herkese slm , bu ne listesi acaba hamilelik bekleyenlerin listesi ise benide eklemenizi isterim.çünkü bende çalışıyorum inşallah bi kaç aya olur diye bekliyorum.çokta ümitli değilim ama(((((.
son adet 27 ağustos beklenen adet 30 eylül

büşra arkadaşım çok geçmiş olsun.Allah iyilik versn inşallah.bende gurbetteyim ailem kayseride eşimin ailesi ankarada biz ordu dayız.kimse yok yanımda 2 ay önce laparoskopi ameliyatı olmuştum eşimin acil işi vardı o gelene kadar evde açlıktan öldüm ve çok ağlamıştım.gerçekten zor.

hanımlar bana doktor konusunda yardmcı olmadınız.Ankara'da kime gitmeliyim.Hacettepedeki doktorlar konusunda bilgisi olan yokmu.Bugün Recai Pabuçcuyla görüştüm.Hemen tüp bebek hemen tüp bebek dedi.Hemen bugün ilaçlara başlatabilirim dedi.Şaşırdım, düşünmek istediğimi söyledim.polip ve polikistik overde varmış galiba.5 yıldır kimse bişey dememişti rahimle ilgili.Histeroskopi yaptırıcam.Hacettepe de yaptıran varsa fiyatı ne kadar acaba.900 tl.fiyat çıkardılar bana.Hergün yeni bi problem çıkıyo.Acaba vazmıgeçmeliyim artık bu sevdadan(

canım ben hiç gitmedim ama bu topiğin eskileri hep lütfü önderoğluna gittiler. sinan beksaç a gidende var ama daha az sanırım özeli yokmuş bulmak zor oluyormuş onun için. değilse ikiside iyi dr muş. riskli gebelik uzmanıyımış bunlar prof muş. birde sinan hoca metionin mi ne öyle bir diyet veriyormuş hastaları biraz zorlanıyormuş.
bana sorarsan lütfü önderoğlunu git derim. özelide var istediğin her an ulaşabilmen önemli. hatta kk dan öğrendimde geldim diyen arkadaşlarımız bile olmuştur. geçmişte doktorlarla ilgili çok paylaşımlar oldu ama eskiler artık pek girmiyor...
histereskopiyi lütfü hocanın özelini arasan oradaki hemşiresi zübeyde hanım varmış. ondan öğrenebilirsin canım..özel muayensinin nosu:446 52 99
bildiklerim bu kadar inşallah işine yarar...

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Dualarımız sizinle. En kısa zamanda iyi haberleri bekliyoruz. Allah'a emanet olsun inş.

kardelen merhaba,dr sormuşsun bende kendimden örnek vermek istedim.umarım yardımcı olurum.bana burda bi dr polip,polikistik over,tek tüp tıkalı,rahim eğrili var demişti aynen senin gibi hemen hemen tüp bebeğe yönlendirdi hemen ameliyat olcakmışım ama içime kurt düştü gitmedim.eşim ankaralı onun dayısı ve yengesinede olmaz demişlerdi onlar sonradan Tolga ECEMİŞ i buldu şimdi hamile yengem 4 aylık.sonra bizede gidin dediler bizde bayramda gittik baktı etti rahimde hiç bi sorun yok tek sorun yumurta çatlamıyo dedi.test yaptırdık doğru çıktı.tüp bebek falan gereksiz sen hamile kalabilirsin dediki dha önce kalmıştım zaten.bide kan pıhtılaşması çıktı onun için ve yumurtlama için ilaç kullanıyorum.Tolga beyde tüp bebekçi tüp bebek yapcaz diyebilirdi.gerçekten çok ilgiili bi doktor.yani öyleki atıyorum kan verdin sonucun çıktı kendisi arıyo durumu anlatıyo.yani mükkemel bi alakası var.ben çok sevdim.umarım tes zamanda sorun neyse hallolur ve bebek beklemeye başlarız.

büşracım çok geçmiş olsun canım..
annen için acil şifalar diliyorum..

hakkında hayırlısı olsun canım inşallah gönlündeki olsun...

meldal saol canım hepimizin hakkında hayırlısı dün test yaptım negatif çıktı. bugünde hafif bi karın ağrısı var bakalım sanırım yakın zamanda adet olucam en azından kafam rahatladı sonucu öğrendim. opuyorumnanaktan zaten hamile olmamm imkansızdı ama genede bir ihtimal diyo insan

büşracım çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inş annen iyileşir bende dua edicem canım Rabbim şifa versin :Saruboceq:

ya kızlar hamilelik şüphesi varken mantar ilacı FUNİT kullanmak zararlı olumu acaba altı ay önce mantar için bu ilacı kullanmıştım çok iyi gelmişti geçen halı yıkadım üşüttüm heralde gene başladı çok fena bi şekilde adetimede bir haftakaldı kullansam bişi olurmu acaba netten araştırdım ama tatminkar bi sonuca ulaşamadım lütfen yardımcı olun bilmiyorumkismile

merhaba essebecim
geçmiş olsun canım..
benim kişisel fikrim eğer uzun süreli kullanılmıyorsa bişi olmaz

Bence kullanma eğer hamileysen bebeğe zararlı...
şimdilik bol bol su iç adetine 2 gün kala kan testi yaptır negatif çıkarsa o zaman kullan..olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…