Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tsma nasılsın canım sanırım on haftalık oldun iyi gidiyor bi sorun yok inşaallaha.s

sağol canım iyiyim...sat a göre 10 haftalık ama ultrosona göre 9.haftadayım canım...çok şükür iyi gidiyor...mantar ilacına gelince...görümcem hamile olduğunu bilmeden kullanmıştı...hamileliği öğrenince doktorlar düşük korkusu yaşattı...o nedenle biraz daha kullanma adete yakın kan testi yaptır..için rahat eder canım

tsma naberr canımmm
yoksun ne zamandır, nasıl oldun bebişin nasıl?

evet canım ne yazık ki pek uğrayamadım...köye gittim düğüne hasta oldum yattım( grip) sonra misafirlerim gelecekti onlarala ilgilendim...derken günler geçti ve raporum bittiği için iş başı yaptım...anlayacağın koşturmayla geçti..

çok saol canım benim elimden geldiğince kötü düşünmemeye çalışıyorum zaten

büşracım annene çok geçmiş olsun canım
rabbim şifasını versin inşallah
sende kendini üzme çokdikkat et

teşekkür ederim canım

canım benım gecmıs olsun uzaklıgın bu tarafı cok kotu ama sen uzulme hamıle oldugun ıcın senın duaların daha makbul gecer rabbım sıfasını versın ınsallah....

kuzum çok saol gerçekten uzaklık çok zormuş (
bol bol dua ediyorum zaten allahım inşallah kabul eder

canım çok saol
sanada geçmiş olsun
gerçekten gurbetlik çokzor
insan hasta olduğunda daha hassas oluyor sevdiklerini yanında istiyor
benimde hamileliğim sorunlıu geçiyor biraz
ailemde yanımda olmadığı için çok daha zor geçiyor bu dönem
birde hasta olmaları görememem beni mahfediyor

Canım çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin. Dualarımız sizinle. En kısa zamanda iyi haberleri bekliyoruz. Allah'a emanet olsun inş.

çok saol canım dualarınız içinde tekrar çokkkkkkk teşekkür ederim

büşracım çok geçmiş olsun canım..
annen için acil şifalar diliyorum..

saol canım benim

büşracım çok geçmiş olsun canım hayırlısıyla inş annen iyileşir bende dua edicem canım Rabbim şifa versin :Saruboceq:

canım benim duaların için çok teşekkür ederim en çok ihtiyacımız olan şey dua zaten
büşracım çok geçmiş olsun..allah acil şifalar versinnnnnnnnnnn

aminnn kuzu

geçmiş olsun kuzumm...
aman dikkat et kendine..
hamilelik nasıl geçiyor bulantın falan yok sanırım

Kızlar hepinize merhaba..
Feryadcım, sen de Ankaralı olduğun için sana da sormak istedim.
Ben de yaklaşık 1 aydır bu pıhtılaşma işleriyle uğraşıyorum. mthfr 677-1298 heterozigotum. Aynı zamanda da haşimato tiroiditim var. Senin problemin nedir? Hangi doktor takip ediyor seni Ankara da? Görüşmek üzere... :))
Herkese sevgiler

büşra çok geçmiş olsun canım annen nasıl oldu ..
tsma sanada geçmiş olsun canım çok yorma kendini karnın da melek var!
angel bebişi büyüttün mü tatlım?
limonluçay sen nasılsın canım

geçmiş olsun canım nihayet tanı konulmuş artık tedavi aşamasına geçmişin.. bayanssulusmile

slm arkadaşlar uzun zamandır giremedim siteye geçenlerde tekrar doktora gittim muayene oldum adetimden sonra renkli rahim filmi çekilmemi istedi sonuca göre hareket edelim dedi eğer bişey yoksa zayıflıcaksın dedi ilk gebeliğimde 55 kiloydum ama şu anda 62 oldum nasıl oldum bende bilmiyorum ekmek yemememe rağmen sebze ve yeşilliği çokyememe rağmen hemde metoininden sınırlı diyetimi yapmama rağmen aldım o yüzden doktor zayıflıcaksın dedi daha 2 kere normal yolla hamiş kaldığım içinde 1 sene gözüme görünme dedi 1 sene içinde yine olmazsa o zaman bişeyler yaparız dedi sinana beye gittiğimi tedavi şeklini diyeti falan herşeyi söyledim sinan senin için elinden gelenin fazlasını uygulamış çok iyi araştırmış ve gayet iyi ilgilenmiş araştırmalarından dolayı ben onu anladım dedi merak etme sağlıklı bir çocuğun olucak düşünmemen ve zamana bırakman lazım dedi benim yaşımdakiler daha sokakta top oynuyomuş ne alakaysa neyse bende platese ve mefruşata yazıldım kafamı meşgul edicek şeylerle uğraşmaya karar verdim bazı okullara kurslara da bilgisayar öğretmenliği için müracat edicem her ne kadar kayınpeder izin vermesede edicem yani bundan sonra etrafımdaki insanlarlada konuştum benim bebekle ve adetimle ilgili sorular sormayın ben o defteri rafa kaldırdım şimdilik istemiyoruz eşimde bende dedim. şu anda çok rahatım huzurluyum tamamen bebek psikolojisinden çıktım bunu başarabildim yani şu anki tek sorunum 1 hafta geçti adetimi idrar testi yaptım ama çıkmadı herhalde doktora falan gittim stresten geçikti alışık olduğum için kafamı takmaya bile değmez artık bu gecikmeler sadece şu rahim filminide çektirseydim abakalım ne çıkıcak yapışma falan varmı neyse bide arkadaşlar malesef ben sizinle olamıcam ama arada sıradada olsa girmeye çalışıcam eşim eğer bişeyler istiyosak sende bende ikimzde destek olucaz birbirimize dedi madem bebek fikrini tamamen çıkardın o zaman internette de pembe sayfaya girmeni istemiyorum dedi o pembe sayfa diyo buraya. beni doktorada şikayet etti zaten kendi rahatsızlı olan bayanlarla konuşuyo diye ben kendimi daha iyi hissediyorum desemde anlamıyo eşimde aşırı bir inat vardır malesef iyiliğimiz için dedi senin bu fikri tamamen kafandan çıkarman için dedi bende tamam dedim ama arada girerim tabiki burdan kopmam imkansız çünkü sizi o kadar çok benimsedimki ikinci ailem gibisiniz acısını tatlısını sevinci üzüntüyü birlikte paylaşıyoruz hemde birbirimizi tanımadan Allah hepinizden razı olsun yasin okunacak arkadaşlar içinde isimleri ve tarihleri yazdım inşallah okumaya çalışıcam girmiyorum diye unuttum sanmayın beni sakın sizde beni unutmayın :sinifsinif: hergirdiğimde güzel haberler istiyorum sizden Allah hepinizin yrdımcısı olsun :Saruboceq:

büşra çok geçmiş olsun canım annen nasıl oldu ..
tsma sanada geçmiş olsun canım çok yorma kendini karnın da melek var!
angel bebişi büyüttün mü tatlım?
limonluçay sen nasılsın canım

merhaba nergiscim grip oldum hastalıkla uğraşıyorum keyfim yok bu aralar
sen nasılsın canım?

Nergiscim merhaba, ben her gün folbiol ve b vitamini alıyorum. 2 günde bir coraspin alıyorum.. Sen ne kullanıyorsun? rahatsızlığın nedir?

ddilek
kilo vermen için bol bol su iç canım en azında sağlıklı kalırsın. pembe sayfadan fazla ayrı kalma arada uğra ...

ddilek merhaba.bende 4 düşük yaşadım.senin sinan beksaça gittiğini okudum.Bende randevu aldım ona gidicem 20 gün sonra.Ama kafam çok karışık.Kimi çok överken kimi sakın gitmeyin diyo.Senden bilgi alabilirmiyim nasıl bi doktor, faydasını gördünmü?

bence çok güzel kararlar almışsın canım
kesinlikle dr.unu ve kocişini dinle..
evet burası çok güzel ama burdan uzaklaşmak iyi gelebilir
her ne kadar birbirimize anlatıp rahatlasakta bebek fikri
hep beynimizin içinde oluyor burda oldukça
bende bi süre ara vermeyi düşünmüyor değilim :))
ama seninde dediğin gibi çokta uzak kalamam sanırım
burdaki herkese çok alıştım ve merak ediyorum :1hug:
inşallah tekrar geldiğinde bizde senin güzel haberlerini alırız
hakkında hayırlısı olsun canım burda olmasanda dualarımız seninle
kendine ii bak kuzu....

kardelen canım bunu sana dün yazdım okudu muopuyorumnanaktan

Son düzenleme:

canım ben sinan beyden çok memnunum çok iyi bir doktor hastalarıyla çok ilgili ne kibar bir doktor ona gitmekten hiç korkma tavsiye ederim sadece hasta sayısı çok olduğu için randevu sorunları oluyo her ay başında alıyosun randevuyu çok erken aramak gerekiyo randevu için ama hamileysen sekreterinden yardım alabiliyosun durumunu anlattığın takdirde yardımcı oluyolar acil bir durum olduğunda falan her hastasına diyet veriyo sen kendi rahatsızlığını biliyomusun yoksa ilk defa mı gidiceksin çünkü diyet veriyo diyet de sağlıksız şeyler yasak balık ceviz fındıkta yazsak ama bunların vitaminede ilaçlardan alıyosun zaten yani ben memnunum

çok sağol canım dediğim gibi burdan tamamen kopmam imkansız ayda birde olsa o kadar dayanabilirmiyim bilmiyorum ama topiğe giricem inş kocişten gizli gizli aman duymasın valla eyvahedigeldismile

çok teşekkürler öncelikle cevap yazdığın için.bende mutasyon heterozigot var.Hipotiroidi var.Bide dün gittiğim doktor polip ve polikistik over görünüyo dedi.Anlıycan bir sürü şey...Sinan beye ilk kez gidicem.O kadar çok doktora gittimki eşim artık izin vermiyo.Bu son doktor daha da gitmem diy yüzden son şansımı iyi değerlendirmem lazım:)Bi arkadaş bana yanlış teşhis koydu bebeğimi kaybettim falan yazmış bende yine korktum.Şimdiye kadar gittiklerimden hiç memnun kalmadım.Bu forumlarda iyice kafa karıştırıyo.Kiminin yere göğe koyamadığı doktorları ben hiç beğenmedim.İnşallah Sinan bey doğru doktordur artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…