canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milletilmaz: öyle konuşmadık mı bak ben sözümde duruyorum lütfen sen de üzülme herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var ve bizim bebeklerimiz de bunu bekliyo unutma sana çocuğu olmuyo diyenlere sor bakalım sen doğurunca onlar mı bakacakmış kime ne canım senin bebeğinden ay getirmesinler beni orayaalsanaalsanasmile
gülüm konforu sevdi o :) e rahat ne yapsın opuyorumnanaktan
öyle sanırım neyse vaktiyle gelsin inşallah:)
feryadcım inan dağılmadım senden sonra daha da iyi oldum olmaya devam ediyorum... çok iyi geldin bana... sende her zaman iyi ol canım benim.
pişşştt dağılmak yok bakiimm bak benim 6. böcüüüm bu. ötekiler cennetteler hepsi ama hiç yılmadım kimseye kulak asmadım. niye ölüyo dediler gayet rahat anlattım herkese açıkladım. olmuyomu olmacakmı hiç dediler. allahın takdiri ondan gelen herşeye razıyım dedim. varsa kaderimde olur yoksa olmaz onu allahtan başkası bilemez dedim. hep sakinlikle sükunla bekledim. şu ana hatırlamıyorum aslında ama hatırımda kalan kadar hiç isyan ettiğimi hatırlamıyorum. neden ben demedim hiç. ya hiç olmassa da demedim. olmassa evlatlık alırım biter bu iş dedim. lütfen çevredeki meraklı sorulara takılıp kalmayın. yeri geliyo bizlerde bu tür sorular sorabiliyoruz. eğer çok sıkılıyorsanız bunu onlara söyleyi,n bu konu hakkında konuşmak istememek en doğal hakkınız. ama sakın umudunuzu kaybetmeyin. çünkü elinizde işinize en çok yaracak olan bir tek umudunuz var. öpüldünüz güzle hatunlar.
bu arada denden ve aysude hanımlar ne alemdesin yav görüşemez olduk kuzular :)
kızlar mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum bebegimi 7 haftalık kaybetdim 9 haftalık olması gerekirken gelişimi zayıflamış sonra kalp atışları durdu sanki dünya durdu kıyamet kopdu zannetdim benim için çooook kıymetliydi yavruum 5.senenin ortasında olmuşdu tedaviylen dr.kanpıhtılaşmasında şüpeleniyorlar 1.5 ay sonra testler yapılacak sebebi araştırılacakmış yüregimi yakan bu acıyı eş dostlarla paylaşarak atlatacagımı düşündüm ama çooooooooook yanılmşm en yakınlarım bile el oldu anladım ki yavruma bir ben birde babası yanmışz kocandan başka sırdaş yokmuş bunu çook iyi anladım benim gibi bebegini kaybedipde tekrar hamile kalan arkadaşlar varsa neler yapdıklarını paylaşırsa sevinirim
kızlar bide biz
MTHFR C677T Mutasyon Analizi
MTHFR A1298C Mutasyon Analizi
bu testleri yaptırmadık
sadece protein c ve protein s yüksek diye doktor tedaviye başladı sizce bu dogrumu
geçmiş olsun alara.ben bazı testlerimi yaptırdım.bazıları da kasımda yaptırcam.biraz uzun sürüyor.ateş düştüğü yeri yakıyor.bende yakınlarımla paylaştım fakat keşke paylaşmasaydım.kimsenin umurunda değil.insan bu zor zamanlarda anlıyor kimin dost olduğunu.
çevremdekiler sürekli sorup duruyor çocuk var mı diye? bende bir müddet uzaklaştım onlardan.zamana bırakıyorum.herşeyin hayırlısı olsun.bizleri bizden başka kimselerin anlaması zor.
kızlar benim testlerin bir kısmı daha bitmedi.ya ben folikasite başlicam fakat test sonuçlarımı etkiler mi diye düşünüyorum.
kızlar hemosistein hakkında bilginiz varmı
tmm ozaman kuzu sakın dağılma bak zaten çooook zor toparladık e numaram da var sende dertleşmek istediğin de bir alo yeter senle birlikte kızarız millete sonra da birlikte atarız kahkamızı yerimseniben sakin ol ki hormonların fırlamasın:jeyyar:feryadcım inan dağılmadım senden sonra daha da iyi oldum olmaya devam ediyorum... çok iyi geldin bana... sende her zaman iyi ol canım benim.
canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milletilmaz: öyle konuşmadık mı bak ben sözümde duruyorum lütfen sen de üzülme herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var ve bizim bebeklerimiz de bunu bekliyo unutma sana çocuğu olmuyo diyenlere sor bakalım sen doğurunca onlar mı bakacakmış kime ne canım senin bebeğinden ay getirmesinler beni orayaalsanaalsanasmile
evet canım hayırlı zamanda gelsin de sağlıcakla hem erkek çocuk gününü beklermiş kızlar aceleci oluyor erkekler orda bile biliyor rahatını kaydirigubbakcemile3öyle sanırım neyse vaktiyle gelsin inşallah:)
pişşştt dağılmak yok bakiimm bak benim 6. böcüüüm bu. ötekiler cennetteler hepsi ama hiç yılmadım kimseye kulak asmadım. niye ölüyo dediler gayet rahat anlattım herkese açıkladım. olmuyomu olmacakmı hiç dediler. allahın takdiri ondan gelen herşeye razıyım dedim. varsa kaderimde olur yoksa olmaz onu allahtan başkası bilemez dedim. hep sakinlikle sükunla bekledim. şu ana hatırlamıyorum aslında ama hatırımda kalan kadar hiç isyan ettiğimi hatırlamıyorum. neden ben demedim hiç. ya hiç olmassa da demedim. olmassa evlatlık alırım biter bu iş dedim. lütfen çevredeki meraklı sorulara takılıp kalmayın. yeri geliyo bizlerde bu tür sorular sorabiliyoruz. eğer çok sıkılıyorsanız bunu onlara söyleyi,n bu konu hakkında konuşmak istememek en doğal hakkınız. ama sakın umudunuzu kaybetmeyin. çünkü elinizde işinize en çok yaracak olan bir tek umudunuz var. öpüldünüz güzle hatunlar.
bu arada denden ve aysude hanımlar ne alemdesin yav görüşemez olduk kuzular :)
biz iyiyiz kuzum sen de doğumda unutma bizi daha iyi olcazsancı arasında nasıl olacaksadelikafadulden
birine bir faydam oluyorsa ne mutlu bana kaydirigubbakcemile2çok haklısın baharcım... ben ilk zamanlar çok taktım. iğneye rağmen düşük olunca çok yıprandım kendimi toparlayamadan laflar sözler çok yaraladı beni...topikteki kızlar toparladı beni sürekli telkin sürekli destek... feryad hep özelden destek verdi. o dönemlerdeki halime bakınca gülüyorum ne varmış ki bu kadar takacak diyorum. feryadla buluştuğumuzdan beri daha da iyi oldum . çocuğu soranlarada çalışmalar devam ediyor diyorumonlar utanmayıp soruyooo bende söylüyorum
canım ya çok sağol.bende böyle durumlar da ortamdan uzaklaşıyorum.herşeyi zamana bıraktım.Allahım herşeyin hayırlısını versin.Allah hepimize sabır versin.
canım bilirim çevredekileri iyi niyetle söyleyenler de var özellikle can yakmaya çalışanlar da var sanırım henüz yeni kayıpların o dönemde daha çok yanıyor insanın canı evet ama kendine zaman tanı yaraların tm olarak iyileşmeyecek belki ama hafifleyecek zamanla ne derler bilirsin öldürmeyen acı kuvvetlendirirmiş.. ben kayılarından sonra bencilliği öğrenenlerdenim :jeyyar: sakın sölerimi yanlış anlama 2 kayıp da benim var ve 2 yıla yakındır gebe kalamıyorum tüp bebeğe kadar gitti tedavim tutmadı ama 2 yi veren rabbim 3 de verir diyorum artık... zamanını bkliyor kuzum bana konuşanları da takmıyorum baharımın dediği gibi uygun cevabı veriyorum keyfime bakıyorum :hulya:
benim de bilgim yok malesefkızlar hemosistein hakkında bilginiz varmı
kızlar benim testlerin bir kısmı daha bitmedi.ya ben folikasite başlicam fakat test sonuçlarımı etkiler mi diye düşünüyorum.
filizim bana yardımcı olabilir misin
şuan benden başka kimse yok anlaşılan benimde bilgim yok canım, ama bilen arkadaşlar mutlaka vardır.
hemosisteinin ne demek acaba dilekcim, ben bu tür değerleri bilmiyorum bütün testleri yaptırdım. sadece kromozomu vermedik çünkü biz bebek girişiminde bulunduğumuzda koromozomu 5 ay sonraya atmıştı fakülte, doktorumda çok önemsemedi kan pıhtılaşmasını bulduktan sonra.
aaa varlarmış feryad bilir sanırım canım bu konuları pek bilgilidir örtmenim benim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?