Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

geçmiş olsun alara.ben bazı testlerimi yaptırdım.bazıları da kasımda yaptırcam.biraz uzun sürüyor.ateş düştüğü yeri yakıyor.bende yakınlarımla paylaştım fakat keşke paylaşmasaydım.kimsenin umurunda değil.insan bu zor zamanlarda anlıyor kimin dost olduğunu.

çok haklısın baharcım... ben ilk zamanlar çok taktım. iğneye rağmen düşük olunca çok yıprandım kendimi toparlayamadan laflar sözler çok yaraladı beni...topikteki kızlar toparladı beni sürekli telkin sürekli destek... feryad hep özelden destek verdi. o dönemlerdeki halime bakınca gülüyorum ne varmış ki bu kadar takacak diyorum. feryadla buluştuğumuzdan beri daha da iyi oldum . çocuğu soranlarada çalışmalar devam ediyor diyorum onlar utanmayıp soruyooo bende söylüyorum

kızlar bide biz
MTHFR C677T Mutasyon Analizi
MTHFR A1298C Mutasyon Analizi
bu testleri yaptırmadık
sadece protein c ve protein s yüksek diye doktor tedaviye başladı sizce bu dogrumu

tekrarlayan düşüklerde hangi testlerin yapılmasına neye göre karar veriliyor?

canım kendine acımaktan vazgeç... şuan sadece duygusal olarak hassassın herşeyin üstesinden gelebilirsin. sadece biraz zaman.olumunekankayizsmile

çevremdekiler sürekli sorup duruyor çocuk var mı diye? bende bir müddet uzaklaştım onlardan.zamana bırakıyorum.herşeyin hayırlısı olsun.bizleri bizden başka kimselerin anlaması zor.

kızlar bugün canım sıkkındı nette fazla duramadığım için ayetleri soran arkadaşlar olmuş hemen paylaşayım kusura bakmayın
Ali İmran_ 35
Keyf_25- 26
Furkan_ 74
Neml_ 19
Kasas_ 7
Fatır _41
Ahkaf_ 15 namazlarınızın arkasına okuyun arkadaşlar ya da aklınıza geldikçe günde en az bir defa, okudum ben. manalarına da bakarsanız zaten çocukla ilgili ya da dua... Allahım inşallah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar verir.

çevremdekiler sürekli sorup duruyor çocuk var mı diye? bende bir müddet uzaklaştım onlardan.zamana bırakıyorum.herşeyin hayırlısı olsun.bizleri bizden başka kimselerin anlaması zor.

çok zor çevrendekilerden etkilenmemek, sana konuyu açtıklarında odadan çık canım duymazdan gel, anlamamış salak numarası çek ama sinirlerini bozma biliyorsun psikoloji çok önemli. hamileliğini sorduklarında hayırlı zamanda inşallah de. Allah bilir ya da o zaman allah sana bir sabır verecektir. en kısa zamanda da bir bebiş.

canım ya çok sağol.bende böyle durumlar da ortamdan uzaklaşıyorum.herşeyi zamana bıraktım.Allahım herşeyin hayırlısını versin.Allah hepimize sabır versin.

kızlar benim testlerin bir kısmı daha bitmedi.ya ben folikasite başlicam fakat test sonuçlarımı etkiler mi diye düşünüyorum.

feryadcım inan dağılmadım senden sonra daha da iyi oldum olmaya devam ediyorum... çok iyi geldin bana... sende her zaman iyi ol canım benim.
tmm ozaman kuzu sakın dağılma bak zaten çooook zor toparladık e numaram da var sende dertleşmek istediğin de bir alo yeter senle birlikte kızarız millete sonra da birlikte atarız kahkamızı yerimseniben sakin ol ki hormonların fırlamasın:jeyyar:

kızlar hemosistein hakkında bilginiz varmı
benim de bilgim yok malesef
kızlar benim testlerin bir kısmı daha bitmedi.ya ben folikasite başlicam fakat test sonuçlarımı etkiler mi diye düşünüyorum.

etkilemez canım çünkü testlerde genetik yapına bakılacak bir kaç vitamin genetiğini düzeltmez yerimseniben bence kullanabilirsin

canım nette bakarken seni gördüm.sende pıhtılaşma olmuş sanırım.hamilemisin şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…