Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

testlerin yapılması bir günü geçmiyor değil mi?sonuçlar uzun sürüyor sanırım.

canım ben de öyle sanıyordum.ama yapılması da uzun sürdü benimkinin.tabi yapılacak testlere bağlı.umarım bir an önce sonuçlarını alırsın.çok stres yapma.bebeğine iyibak

Folik Asit (B9 Vitamini)

B2 Vitaminin kompleksinin bir komponentidirhayvan organizmalarında ve özellikle yeşil yapraklı sebzelerde bulunur

Folik asit Amerika Birleşik devletlerinde hem erekler, hem kadınlar arasında bir numaralı ölüm nedeni olan kalp hastalığı için, vücutta bulunan bir aminoasit olan hemosistenin normal düzeylerini korumaya yardım ederek önler

çok sağol canım bilgi verdiğin için.

canım ben de öyle sanıyordum.ama yapılması da uzun sürdü benimkinin.tabi yapılacak testlere bağlı.umarım bir an önce sonuçlarını alırsın.çok stres yapma.bebeğine iyibak

bakıyorum ama sitreste var tabi.Birde okulu aksatma k istemiyorum.Bir gün olsun bitsin istiyordum.BAkalım bizde salı günü gideceğiz.sen nasılsın?

teyzeleri size bişi anlatacam cuma günü kontrole gittik en son beş hafta önce idi kontrolumuz meraktan çatlayacaktım. sonra doktor bakarken elini çenesine koydu ağzını açtı kapattı ve gördük bizde eşim çok heyecanlandı bende Allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah hamilelerimize doğum yapmayı hamilelik bekleyenlerimize de hamileliği en kısa zamanda versin Rabbim

bakıyorum ama sitreste var tabi.Birde okulu aksatma k istemiyorum.Bir gün olsun bitsin istiyordum.BAkalım bizde salı günü gideceğiz.sen nasılsın?

canım ben de test sürecimin bitmesini bekliyorum.bazılarının sonucunu aldım,bazı testleri yaptırmak için gün verdiler.tabi beklemek stres yapıyor ama herşeyin hayırlısı olsun.inşallah sende sonuçlarını çabucak öğrenirsin.dr.dan geldiğinde haber ver bize

ne kadarlık hamilesin asigül

günaydın kızlar
ben durumu kabullendim galiba zor oldu ama
nasılsınız bakalım

günaydın kızlarr...
herkese güzel bir hafta güzel bir gün diliyorum
inşallah güzel haberler aldığımız bir hafta olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…