feyadcım bilgin varmı
testlerin yapılması bir günü geçmiyor değil mi?sonuçlar uzun sürüyor sanırım.
hemoistenin miydi canım bilmiyorum onu karşıma hiç denk gelmemişti araştırmadığım bir konu yani
Folik Asit (B9 Vitamini)
B2 Vitaminin kompleksinin bir komponentidirhayvan organizmalarında ve özellikle yeşil yapraklı sebzelerde bulunur
Folik asit Amerika Birleşik devletlerinde hem erekler, hem kadınlar arasında bir numaralı ölüm nedeni olan kalp hastalığı için, vücutta bulunan bir aminoasit olan hemosistenin normal düzeylerini korumaya yardım ederek önler
canım ben de öyle sanıyordum.ama yapılması da uzun sürdü benimkinin.tabi yapılacak testlere bağlı.umarım bir an önce sonuçlarını alırsın.çok stres yapma.bebeğine iyibak
bakıyorum ama sitreste var tabi.Birde okulu aksatma k istemiyorum.Bir gün olsun bitsin istiyordum.BAkalım bizde salı günü gideceğiz.sen nasılsın?
teyzeleri size bişi anlatacam cuma günü kontrole gittik en son beş hafta önce idi kontrolumuz meraktan çatlayacaktım. sonra doktor bakarken elini çenesine koydu ağzını açtı kapattı ve gördük bizde eşim çok heyecanlandı bende Allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah hamilelerimize doğum yapmayı hamilelik bekleyenlerimize de hamileliği en kısa zamanda versin Rabbim
ne kadarlık hamilesin asigül
ee hanımlar pazartesi mahmurusunuz anlaşıla nerelerdesiniz bakem, günaydınlarrrr tünaydınlarrrr size......
hepinize günaydın kızlar
ee hanımlar pazartesi mahmurusunuz anlaşıla nerelerdesiniz bakem, günaydınlarrrr tünaydınlarrrr size......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?