umarım o listeye bizde girebiliriz doktorum 2 ay korunma önerdi bir sürü vitamin takviyesi yapılcak sonra aspirinle başlıycak eger buda düşük olursa bir sonraki gebelikte aspirin ve igne başlancakmış
ben çok korkuyorum sadece aspirinle igne kullanmadan bebegini saglıklı dünyaya getirenler var mı ki
limonluçay seni de iyi gördüm maşallah.......
benim ayın 18 inde denetimim var hala onun hazırlıkları ile uğraşıyorum.....
Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......
Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa
AYYY NAPIM İŞTE KOŞTURMACAK HAYATIM YAAA.... AY ÖNCEDEN BEN SIK SIK HASTALANIRDIM EŞİM MAŞALLAH ÇOK DİRENÇLİYDİ... ŞİMDİ ELHAMDÜLİLLAH BEN HAPŞIRIP TIKSIRIP OTURUYORUM BENİM ADAM DÖKÜLÜYORR... kaydirigubbakcemile2 TÜM DİRENCİNİ BANA MI VERDİ NEE....
DOĞUM EKİBİ YOLDA HADİ BAHARI DOĞURTMAYA GİDELİMMM....:dance:
güaydın arkadaşlar
Tarfil okudum Yasinleri ve yeni fikrinide çok beğendim,bana uyar...
Nuray iyi olmana çok sevindim,inş. daha da iyi olacaksın......
Baharcım sana kocaman bir maşallahbir avazda kurtulursun inş......bu arada benim ismimi biliosun di mi Denizzzzzzz.......
Feryad napıosun kuzu......
Büşra dün seni rüyamda gördüm,inş. bugün hayırlı haberlerle geleceksin.......
Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......
Nergissssss sende iyisin di miiiiiiii
Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa
bu arada ben çok şükür iyiyim,bulantılar hala devam ediyor ama 2 gün ara ile daha çok sıkıştıyor beni.....Allahım tamamına erdirir inş....
iğne coraspin ve vitain uygular canım...çoğumuzun yaşadığı şeyler.hemen bir doktorlar görüş.için biraz daha rahat edicektir.yüreğini ferah tut.aklına takılan varsa sor...kızlar bu arada faktör V sonucum çıktı o da heterozigotmuş
Mthfr 1298 de heterozigot çıkmıştı bu hafta doktora gideceğim İnşallah
Sizce neler söyler başka tetkik ister mi? Aynı durumda olanlar varsa ne tedavi uygulandı bilgi verebilir misiniz?
günaydın canımm, nasılsın?
herkese günaydın.tahlillerimi yaptırdım bişey çıkmadı.aspirini ovulasyon döneminde falan kullanıyormuyuz.
günaydın canım, naber?
sizleri gördük daha iyi olduk efem.
offff güzelim p.tesi günü işe geldim nasıl olsun:)))) yarın doktora gidicem biraz heycan var...
günaydın canımm, ben aspirini dr.uma sordum normal aspirin yumurtayı bozar
ama coraspinin böyle bir etkisi yok dedi tabi bu arada sadece aspirin değil
bazı ağrı kesicilerde ovulasyon dönemlerinde alındığında yumurtlamayı bozuyormuş
bu arada ne tahlili yaptırdın kuzu?
iğne coraspin ve vitain uygular canım...çoğumuzun yaşadığı şeyler.hemen bir doktorlar görüş.için biraz daha rahat edicektir.yüreğini ferah tut.aklına takılan varsa sor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?