Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

güaydın arkadaşlar
Tarfil okudum Yasinleri ve yeni fikrinide çok beğendim,bana uyar...

Nuray iyi olmana çok sevindim,inş. daha da iyi olacaksın......

Baharcım sana kocaman bir maşallah bir avazda kurtulursun inş......bu arada benim ismimi biliosun di mi Denizzzzzzz.......

Feryad napıosun kuzu......

Büşra dün seni rüyamda gördüm,inş. bugün hayırlı haberlerle geleceksin.......

Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......

Nergissssss sende iyisin di miiiiiiii

Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa

bu arada ben çok şükür iyiyim,bulantılar hala devam ediyor ama 2 gün ara ile daha çok sıkıştıyor beni.....Allahım tamamına erdirir inş....

Son düzenleme:
kızlar bu arada faktör V sonucum çıktı o da heterozigotmuş
Mthfr 1298 de heterozigot çıkmıştı bu hafta doktora gideceğim İnşallah
Sizce neler söyler başka tetkik ister mi? Aynı durumda olanlar varsa ne tedavi uygulandı bilgi verebilir misiniz?

limonluçay seni de iyi gördüm maşallah.......

benim ayın 18 inde denetimim var hala onun hazırlıkları ile uğraşıyorum.....

canım sende hangi mutasyonlar var sakıncası yoksa?? mthfr ler ve faktör v sonucunu göremedim

Son düzenleme:
limonluçay seni de iyi gördüm maşallah.......

benim ayın 18 inde denetimim var hala onun hazırlıkları ile uğraşıyorum.....

iyiyim canım sağoll, sen nasılsın denetim dışında
boshayallersmile benimde kasımda var denetim

AYYY NAPIM İŞTE KOŞTURMACAK HAYATIM YAAA.... AY ÖNCEDEN BEN SIK SIK HASTALANIRDIM EŞİM MAŞALLAH ÇOK DİRENÇLİYDİ... ŞİMDİ ELHAMDÜLİLLAH BEN HAPŞIRIP TIKSIRIP OTURUYORUM BENİM ADAM DÖKÜLÜYORR... kaydirigubbakcemile2 TÜM DİRENCİNİ BANA MI VERDİ NEE....

DOĞUM EKİBİ YOLDA HADİ BAHARI DOĞURTMAYA GİDELİMMM....:dance:

aman kuzu sen hastalanma doğuma kadar bırak kociş hasta olsun :))
hahah doğum ekibi süperrr :lepi:

beni unutmuşsun yaaaa denden. bende buz gibi üşüyorum valla havalr soğuk bak serin serin derken üşütme kendini de bebişi de haaa..

iğne coraspin ve vitain uygular canım...çoğumuzun yaşadığı şeyler.hemen bir doktorlar görüş.için biraz daha rahat edicektir.yüreğini ferah tut.aklına takılan varsa sor...

herkese günaydın.tahlillerimi yaptırdım bişey çıkmadı.aspirini ovulasyon döneminde falan kullanıyormuyuz.

günaydın canımm, ben aspirini dr.uma sordum normal aspirin yumurtayı bozar
ama coraspinin böyle bir etkisi yok dedi tabi bu arada sadece aspirin değil
bazı ağrı kesicilerde ovulasyon dönemlerinde alındığında yumurtlamayı bozuyormuş
bu arada ne tahlili yaptırdın kuzu?

offff güzelim p.tesi günü işe geldim nasıl olsun:)))) yarın doktora gidicem biraz heycan var...

aynen tatlım yha p.tesi günlerini hiç sevmiyorum ama çalıştığım için
kociş sabah zor kaldırdı kaydirigubbakcemile
ayyyy pıtırcığı görüceksin yarın allahın izniyle bizi merakta bırakma...

antitrombin,lupus antiküagülan protein s,protein c,anti tormbinmitokondri antiküagülan birde diğer toksoplazma tsh cooms testi.benim bu hafta ovulasyon oluyor.şimdi aspirin kullanıyorum.coraspirinemi geçeyim.acaba bişey olurmuki.

asigül canım hangi doktora gidiyosun diye sormuştum sanırım gözünden kaçtı ben de mersindeyim çiğdem hanıma gidiyorum ortadoğu ya sen??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…