antitrombin,lupus antiküagülan protein s,protein c,anti tormbinmitokondri antiküagülan birde diğer toksoplazma tsh cooms testi.benim bu hafta ovulasyon oluyor.şimdi aspirin kullanıyorum.coraspirinemi geçeyim.acaba bişey olurmuki.
canım sende hangi mutasyonlar var sakıncası yoksa?? mthfr ler ve faktör v sonucunu göremedim
canım benim eşim ürologAspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü. alıntı
netten buldum.doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı.
çok haklısın baharcım... ben ilk zamanlar çok taktım. iğneye rağmen düşük olunca çok yıprandım kendimi toparlayamadan laflar sözler çok yaraladı beni...topikteki kızlar toparladı beni sürekli telkin sürekli destek... feryad hep özelden destek verdi. o dönemlerdeki halime bakınca gülüyorum ne varmış ki bu kadar takacak diyorum. feryadla buluştuğumuzdan beri daha da iyi oldum . çocuğu soranlarada çalışmalar devam ediyor diyorumonlar utanmayıp soruyooo bende söylüyorum
teyzeleri size bişi anlatacam cuma günü kontrole gittik en son beş hafta önce idi kontrolumuz meraktan çatlayacaktım. sonra doktor bakarken elini çenesine koydu ağzını açtı kapattı ve gördük bizde eşim çok heyecanlandı bende Allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah hamilelerimize doğum yapmayı hamilelik bekleyenlerimize de hamileliği en kısa zamanda versin Rabbim
güaydın arkadaşlar
Tarfil okudum Yasinleri ve yeni fikrinide çok beğendim,bana uyar...
Nuray iyi olmana çok sevindim,inş. daha da iyi olacaksın......
Baharcım sana kocaman bir maşallahbir avazda kurtulursun inş......bu arada benim ismimi biliosun di mi Denizzzzzzz.......
Feryad napıosun kuzu......
Büşra dün seni rüyamda gördüm,inş. bugün hayırlı haberlerle geleceksin.......
Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......
Nergissssss sende iyisin di miiiiiiii
Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa
bu arada ben çok şükür iyiyim,bulantılar hala devam ediyor ama 2 gün ara ile daha çok sıkıştıyor beni.....Allahım tamamına erdirir inş....
AYYY NAPIM İŞTE KOŞTURMACAK HAYATIM YAAA.... AY ÖNCEDEN BEN SIK SIK HASTALANIRDIM EŞİM MAŞALLAH ÇOK DİRENÇLİYDİ... ŞİMDİ ELHAMDÜLİLLAH BEN HAPŞIRIP TIKSIRIP OTURUYORUM BENİM ADAM DÖKÜLÜYORR... kaydirigubbakcemile2 TÜM DİRENCİNİ BANA MI VERDİ NEE....
DOĞUM EKİBİ YOLDA HADİ BAHARI DOĞURTMAYA GİDELİMMM....:dance:
offff güzelim p.tesi günü işe geldim nasıl olsun:)))) yarın doktora gidicem biraz heycan var...
canım rüyalar 3 şekilde görülür biri nefsi digeri şeytani üçüncüsüde allahtan gelenlerdirgünaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
sonunda hasta oldum
hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3
yarın doktora gitcem hem bu gecikmenin nedenini hemde bana neden bi ilaç yazmadığını sorcam:))
kızlar bide grip olmuşum sormayın gitsin:gitme:
çok kötüyüm dün gece hele hiç nefes alamadım
benimki yanımdan kaçtı oturma odasına yattı uyuyamış benim öksürük sesimden:)))
benden haberler bukadar
yarın ola hayrola diyorum
bakalım doktor ne dicek galiba yumurta takibi falan yapcak
bu arada kızlar kaç gündür saçma sapan rüya görüyorum 2 gün önce rüyamda bağırıyodum yani gerçektede bağırmışım benimki zorla kaldırdı 5 dk titredim resmen
bugünde rüyamda aşağı komşunun kızını gördüm ona elbiseler falan alıyorum ama bende hamileyim bi hastanedeyim falan hayır diyelim hayır olsun ama çok etkilendim
siler nasılsınız bakalım????
2 gündür bakamıyorum varmı haberler...
çok çenem düştü farkındayım ama
bugünden itibaren tarçın çörekotu bal yiyim diyorum
bide incir
iyice büyüsün çatlasınlar diye:)))
zaten benimki deyip duruyo yımırtladınmı diye:))
günaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
sonunda hasta oldum
hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3
yarın doktora gitcem hem bu gecikmenin nedenini hemde bana neden bi ilaç yazmadığını sorcam:))
kızlar bide grip olmuşum sormayın gitsin:gitme:
çok kötüyüm dün gece hele hiç nefes alamadım
benimki yanımdan kaçtı oturma odasına yattı uyuyamış benim öksürük sesimden:)))
benden haberler bukadar
yarın ola hayrola diyorum
bakalım doktor ne dicek galiba yumurta takibi falan yapcak
bu arada kızlar kaç gündür saçma sapan rüya görüyorum 2 gün önce rüyamda bağırıyodum yani gerçektede bağırmışım benimki zorla kaldırdı 5 dk titredim resmen
bugünde rüyamda aşağı komşunun kızını gördüm ona elbiseler falan alıyorum ama bende hamileyim bi hastanedeyim falan hayır diyelim hayır olsun ama çok etkilendim
siler nasılsınız bakalım????
2 gündür bakamıyorum varmı haberler...
çok çenem düştü farkındayım ama
bugünden itibaren tarçın çörekotu bal yiyim diyorum
bide incir
iyice büyüsün çatlasınlar diye:)))
zaten benimki deyip duruyo yımırtladınmı diye:))
hımm bilmiyodum valla söylediğin iyi oldu rüyamda bebeği gördüm ona bişi alıyodum bari bugün alayımda vereyim bişi sağol canım...canım rüyalar 3 şekilde görülür biri nefsi digeri şeytani üçüncüsüde allahtan gelenlerdir
benim sana tavsiyem elinden geliyorsa birine sadaka ver olur mu ya da bi çocugu sevindir hayrolur inşallah önemli olan nasıl yorumladıgındır
peygamber efendimiz rüya görüldügü an degil yorumlandıgı an tavakkul eder diyor
hayır olsun canım. hee deseydin öyle kolay yumırtlanıyo sanki tavukmuyum ben deseydin.
bal tarçın çörek otu mikemmel bir karışım kesinlikle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5
yasin okuyosunuz galiba nasıl yapıyosuz eksiğiniz varsa bende katılmak isterim
yasin okuyosunuz galiba nasıl yapıyosuz eksiğiniz varsa bende katılmak isterim
bak bu iyiymişhımm bilmiyodum valla söylediğin iyi oldu rüyamda bebeği gördüm ona bişi alıyodum bari bugün alayımda vereyim bişi sağol canım...
:))kaydirigubbakcemile3o bana öyle deyince bende
ben iyi bi tavuğum yumurtluyorum ama horozumda iş yok diyorum:)))delikafadulden
anladım canım sagolher hafta birine okuyoz canım
mesala perşembe iki hamiş arkadaşımız için
cuma hamile kalmak isteyenler için
ikişer tane okuyoruz
tarfil düzenliyo onları sağolsun
evet tatlım ommanında dediği gibi perşembe 2 hamile arkadaşımıza cumada bekleyen 2olumunekankayizsmilearkadaşlarımıza okuyoruz yaptığım liste bitsin sanada okuyalım canım bu perşembe denden ve aysude için okıycaz cumada feryad ve limonluçay için katılırsan sevinirim canım
her hafta birine okuyoz canım
mesala perşembe iki hamiş arkadaşımız için
cuma hamile kalmak isteyenler için
ikişer tane okuyoruz
tarfil düzenliyo onları sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?