Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ee tatlım bişi çıkmamış neden aspirin kullanıyorsun ki
dr.unmu istedi?

maaşallah herkersler gelmişşşş keşke hep böyle olsaa .......
nasılsınız kızlar okuduğum kadarıyla bi sorun yok herşey yolunda gece karmakarışık rüyalar gördüm yaa bi hamile gördüm kendimi bi doğurdum falan filan ama rüyası bile çok güzel gerçeğini düşünemiyorum bileee

asigül canım aklıma geldide kayınvalidenlere söyledinmi oğluşum olcağını canım

Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü. alıntı

netten buldum.doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı.

canım sende hangi mutasyonlar var sakıncası yoksa?? mthfr ler ve faktör v sonucunu göremedim

faktör v de bişi çıkmadı bende sadece protein c ve protein s yüksek çıkıyor

Mthfr bu test ne demek bilmiyorum ki yaptırmadım
geçen hafta antikorantikardiyolopin testi yolladık ankaraya onun sonuçlarıda bugün gelicekti
o test te neler çıkıyor onuda bilmiyorum

canım benim eşim ürolog
bu işi çok araştırdı bizim yüzümüzden nerdeyse bütün makaleleri ve araştırmaları okudu
aspirinin hamileliği artırma gibi bir özelliği kanıtlanmamış yokmuş öyle söylemişti

günaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
sonunda hasta oldum
hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3
yarın doktora gitcem hem bu gecikmenin nedenini hemde bana neden bi ilaç yazmadığını sorcam:))
kızlar bide grip olmuşum sormayın gitsin:gitme:
çok kötüyüm dün gece hele hiç nefes alamadım
benimki yanımdan kaçtı oturma odasına yattı uyuyamış benim öksürük sesimden:)))
benden haberler bukadar
yarın ola hayrola diyorum
bakalım doktor ne dicek galiba yumurta takibi falan yapcak
bu arada kızlar kaç gündür saçma sapan rüya görüyorum 2 gün önce rüyamda bağırıyodum yani gerçektede bağırmışım benimki zorla kaldırdı 5 dk titredim resmen
bugünde rüyamda aşağı komşunun kızını gördüm ona elbiseler falan alıyorum ama bende hamileyim bi hastanedeyim falan hayır diyelim hayır olsun ama çok etkilendim
siler nasılsınız bakalım????
2 gündür bakamıyorum varmı haberler...

çok çenem düştü farkındayım ama
bugünden itibaren tarçın çörekotu bal yiyim diyorum
bide incir
iyice büyüsün çatlasınlar diye:)))

zaten benimki deyip duruyo yımırtladınmı diye:))

aynen öyle yap canım kimsenis nenin canını sıkmasına müsade etme : ) kaydirigubbakcemile5

iremy ben o minik dudakları maşallah kuzuya :)

dendencim bayılırım deniz ismine kardeşimin adı olmasa oğluma kesin koyardım iyi olmana sevindim gülüm.

anaaam dur kız birden baharı doğurtmaya diyince heyecan yaptım şimdi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

offff güzelim p.tesi günü işe geldim nasıl olsun:)))) yarın doktora gidicem biraz heycan var...

güzel haberlerle gel inşallah canım.

uykusuz bir gece geçirdim kızlar sempatiksalakcinni salak gibiyim. ağrılarım oldu biraz şimdi daha iyiyim ama yarında kontrolümüz var haırylısıyla boshayallersmile belki bu gece doğururum puahah boshayallersmile

canım rüyalar 3 şekilde görülür biri nefsi digeri şeytani üçüncüsüde allahtan gelenlerdir
benim sana tavsiyem elinden geliyorsa birine sadaka ver olur mu ya da bi çocugu sevindir hayrolur inşallah önemli olan nasıl yorumladıgındır
peygamber efendimiz rüya görüldügü an degil yorumlandıgı an tavakkul eder diyor

hayır olsun canım. hee deseydin öyle kolay yumırtlanıyo sanki tavukmuyum ben deseydin.

bal tarçın çörek otu mikemmel bir karışım kesinlikle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

yasin okuyosunuz galiba nasıl yapıyosuz eksiğiniz varsa bende katılmak isterim

hımm bilmiyodum valla söylediğin iyi oldu rüyamda bebeği gördüm ona bişi alıyodum bari bugün alayımda vereyim bişi sağol canım...
hayır olsun canım. hee deseydin öyle kolay yumırtlanıyo sanki tavukmuyum ben deseydin.

bal tarçın çörek otu mikemmel bir karışım kesinlikle tavsiye ederim.kaydirigubbakcemile5

:))kaydirigubbakcemile3o bana öyle deyince bende
ben iyi bi tavuğum yumurtluyorum ama horozumda iş yok diyorum:)))delikafadulden

bakaılm bugün eğer fırsat bulursam alcam çok kötüyüm adam atcak halim yok ama
gitmeye çalışcam inşallah

her hafta birine okuyoz canım
mesala perşembe iki hamiş arkadaşımız için
cuma hamile kalmak isteyenler için
ikişer tane okuyoruz
tarfil düzenliyo onları sağolsun

evet tatlım ommanında dediği gibi perşembe 2 hamile arkadaşımıza cumada bekleyen 2olumunekankayizsmilearkadaşlarımıza okuyoruz yaptığım liste bitsin sanada okuyalım canım bu perşembe denden ve aysude için okıycaz cumada feryad ve limonluçay için katılırsan sevinirim canım

asigül seni unutmak mümkü mü hayatımmm........benimde ayaklarım üşüyor ama serin hava iyi geliyor mideme falan........havalar hep böye olsa ne çok soğuk ne çok sıcak ne güzel olur di mi......

bahar bence sen ayın 6 sında alacaksın Çınarı kucağına.....içime öyle geldi birden hayırlısıyla ve sağlıcakla tabii ki

bak bu iyiymiş

ikişer tane okuyoruz
anladım canım sagol

tamam canım siz bana ne zamana kadar kaç tane yasin okuycamı söyleyin bide kime okuycamı ben inşallah okumaya çalışıcam

mrb kızlar mutfagımdaki köşe takımını silecekdim ama önce bir sizlere bakayım dedim yeni bir haber var mı yada pıhtılaşmayla ilgili bir dr. yada bir hoca yada dua var mı dedim

birde arayıpda hamileligini müjdeleyen yokmu sinirrrrrr oluyorumkötükedihüso bak gene sinirlerim tavan yapdı kendimi temizlige vermek istiyorum unutmak unutmak unutmak

ikişer tane okuyoruz

canım bende niyet etmeden okuyordum iyi oldu böyle demen birini hamilelerimiz iin biride hamilelik isteyenlerimize okuyayım bundan sonra tam anlammaıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…