hım evet orası öyle çok sıcaklara dayanamayız zaten. ay ben çınarı merak ediyorum ve hep erken doğum olur diye düşünürken çınar benim fikrimi değiştirdi yaa erkekler zaten biraz daha geç olurlarmış.asigül seni unutmak mümkü mü hayatımmm........benimde ayaklarım üşüyor ama serin hava iyi geliyor mideme falan........havalar hep böye olsa ne çok soğuk ne çok sıcak ne güzel olur di mi......
bahar bence sen ayın 6 sında alacaksın Çınarı kucağına.....içime öyle geldi birden hayırlısıyla ve sağlıcakla tabii ki
maaşallah herkersler gelmişşşş keşke hep böyle olsaa .......
nasılsınız kızlar okuduğum kadarıyla bi sorun yok herşey yolunda gece karmakarışık rüyalar gördüm yaa bi hamile gördüm kendimi bi doğurdum falan filan ama rüyası bile çok güzel gerçeğini düşünemiyorum bileee
asigül canım aklıma geldide kayınvalidenlere söyledinmi oğluşum olcağını canım
Aspirin, yumurtalıkta kan dolaşımını artırdığı için, ilacı Aspirinle alanların hamile kalma şansı yüzde 40 arttı. Sadece kısırlık ilacı alanlarda ise yüzde 20 artış görüldü. alıntı
netten buldum.doğruluğu hakkında bilgisi olan varmı.
hangi ilacı canım beraber almak lazım bilmiyorum ama bence doğruluk payı var. sonuçta bizim sorunumuz kan dolaşımıyla ilgili ve bazı arkadaşlarımız sadece asprinle hamileliklerini devam ettiriyorlar.
vitamin olabilir belki.
ya ne güzel değilmi insanın karnında minik bir insan ve aynı bizim yaptığımız hareketlerden yapıyor ve suyun içinde yaşıyor bu bir mucize o yüzden çok şaşkınız hepimizteyzeleri size bişi anlatacam cuma günü kontrole gittik en son beş hafta önce idi kontrolumuz meraktan çatlayacaktım. sonra doktor bakarken elini çenesine koydu ağzını açtı kapattı ve gördük bizde eşim çok heyecanlandı bende Allahım hepinize bu mutluluğu yaşatsın inşallah hamilelerimize doğum yapmayı hamilelik bekleyenlerimize de hamileliği en kısa zamanda versin Rabbim
öyle dendencim az kaldı kısmetse allah kucağımıza almayı nasip eder inş sağlıcakla gelsinler inşgüaydın arkadaşlar
Tarfil okudum Yasinleri ve yeni fikrinide çok beğendim,bana uyar...
Nuray iyi olmana çok sevindim,inş. daha da iyi olacaksın......
Baharcım sana kocaman bir maşallahbir avazda kurtulursun inş......bu arada benim ismimi biliosun di mi Denizzzzzzz.......
Feryad napıosun kuzu......
Büşra dün seni rüyamda gördüm,inş. bugün hayırlı haberlerle geleceksin.......
Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......
Nergissssss sende iyisin di miiiiiiii
Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa
bu arada ben çok şükür iyiyim,bulantılar hala devam ediyor ama 2 gün ara ile daha çok sıkıştıyor beni.....Allahım tamamına erdirir inş....
aslında kızmamak lazım heyecanını senle paylaşmak istemiştir hiç sıkıntı yapma kendine rabbimin bir bildiği vardır sana da en hayırlı zamanda gönderir bebişini üzülme lütfenbirde arayıpda hamileligini müjdeleyen yokmu sinirrrrrr oluyorumkötükedihüso bak gene sinirlerim tavan yapdı kendimi temizlige vermek istiyorum unutmak unutmak unutmak
hım evet folic hamileilkten önce de başlanabiliyor yaa
ne yapayım kuzu donuyorum Ankara soğuk ,çalıştığım yer ankara dan soğuk sınıfım da ordan soğuk anlayacağın tir tir titredim bugün hasta olmasam barigüaydın arkadaşlar
Tarfil okudum Yasinleri ve yeni fikrinide çok beğendim,bana uyar...
Nuray iyi olmana çok sevindim,inş. daha da iyi olacaksın......
Baharcım sana kocaman bir maşallahbir avazda kurtulursun inş......bu arada benim ismimi biliosun di mi Denizzzzzzz.......
Feryad napıosun kuzu......
Büşra dün seni rüyamda gördüm,inş. bugün hayırlı haberlerle geleceksin.......
Aysude napıosunnnnn........bende hapşırıyorum yaaaaa,ama hava birden soğudu......olsun ama serin serin ben çok mutluyum.......
Nergissssss sende iyisin di miiiiiiii
Sonuyok ,Güzin sizinde az kaldı kızlar,ay walla bende heyecanlandım.......bizim doğum ekibimiz vardı her doğuma gitsek ne güzel olur di mi yaaaaaaa
bu arada ben çok şükür iyiyim,bulantılar hala devam ediyor ama 2 gün ara ile daha çok sıkıştıyor beni.....Allahım tamamına erdirir inş....
gülüm sen iyi ol bence de direncini sana vermiş o. eşin her ilacı kullanabilir de sen hasta olursan kullanaman :)) tabi o da iyi olsun yazılardan başka anlam çıkmasınAYYY NAPIM İŞTE KOŞTURMACAK HAYATIM YAAA.... AY ÖNCEDEN BEN SIK SIK HASTALANIRDIM EŞİM MAŞALLAH ÇOK DİRENÇLİYDİ... ŞİMDİ ELHAMDÜLİLLAH BEN HAPŞIRIP TIKSIRIP OTURUYORUM BENİM ADAM DÖKÜLÜYORR... kaydirigubbakcemile2 TÜM DİRENCİNİ BANA MI VERDİ NEE....
DOĞUM EKİBİ YOLDA HADİ BAHARI DOĞURTMAYA GİDELİMMM....:dance:
e hadi gözümüz aydın :))vatana millete hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3günaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
sonunda hasta oldum
hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3
yarın doktora gitcem hem bu gecikmenin nedenini hemde bana neden bi ilaç yazmadığını sorcam:))
kızlar bide grip olmuşum sormayın gitsin:gitme:
çok kötüyüm dün gece hele hiç nefes alamadım
benimki yanımdan kaçtı oturma odasına yattı uyuyamış benim öksürük sesimden:)))
benden haberler bukadar
yarın ola hayrola diyorum
bakalım doktor ne dicek galiba yumurta takibi falan yapcak
bu arada kızlar kaç gündür saçma sapan rüya görüyorum 2 gün önce rüyamda bağırıyodum yani gerçektede bağırmışım benimki zorla kaldırdı 5 dk titredim resmen
bugünde rüyamda aşağı komşunun kızını gördüm ona elbiseler falan alıyorum ama bende hamileyim bi hastanedeyim falan hayır diyelim hayır olsun ama çok etkilendim
siler nasılsınız bakalım????
2 gündür bakamıyorum varmı haberler...
çok çenem düştü farkındayım ama
bugünden itibaren tarçın çörekotu bal yiyim diyorum
bide incir
iyice büyüsün çatlasınlar diye:)))
zaten benimki deyip duruyo yımırtladınmı diye:))
şşş ben suyu ısıtma görevindeydim ısıttım bile haberin ola kaydirigubbakcemile3aynen öyle yap canım kimsenis nenin canını sıkmasına müsade etme : ) kaydirigubbakcemile5
iremy ben o minik dudakları maşallah kuzuya :)
dendencim bayılırım deniz ismine kardeşimin adı olmasa oğluma kesin koyardım iyi olmana sevindim gülüm.
anaaam dur kız birden baharı doğurtmaya diyince heyecan yaptım şimdi eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
güzel haberlerle gel inşallah canım.
uykusuz bir gece geçirdim kızlar sempatiksalakcinni salak gibiyim. ağrılarım oldu biraz şimdi daha iyiyim ama yarında kontrolümüz var haırylısıyla boshayallersmile belki bu gece doğururum puahah boshayallersmile
yasin okuyosunuz galiba nasıl yapıyosuz eksiğiniz varsa bende katılmak isterim
kızlar eğer doktor yarında bana bi ilaç falan yazmazsa
aspirinle folik asite başlıyım diyorum siz ne dersiniz???
hem bu aspirinle ilgilide sabah yazdıklarınızı okuyunca iyice sabitledim fikrimi
ben bu pıhtılaşmadan haberim yokken bir sürü yerde asprin kullanıp hamile kalanları okumuştum
bende başlıcam yarın siz ne dersiniz??
canım benim eşim ürolog
bu işi çok araştırdı bizim yüzümüzden nerdeyse bütün makaleleri ve araştırmaları okudu
aspirinin hamileliği artırma gibi bir özelliği kanıtlanmamış yokmuş öyle söylemişti
hımm bilmiyodum valla söylediğin iyi oldu rüyamda bebeği gördüm ona bişi alıyodum bari bugün alayımda vereyim bişi sağol canım...
:))kaydirigubbakcemile3o bana öyle deyince bende
ben iyi bi tavuğum yumurtluyorum ama horozumda iş yok diyorum:)))delikafadulden
bakaılm bugün eğer fırsat bulursam alcam çok kötüyüm adam atcak halim yok ama
gitmeye çalışcam inşallah
evet tatlım ommanında dediği gibi perşembe 2 hamile arkadaşımıza cumada bekleyen 2olumunekankayizsmilearkadaşlarımıza okuyoruz yaptığım liste bitsin sanada okuyalım canım bu perşembe denden ve aysude için okıycaz cumada feryad ve limonluçay için katılırsan sevinirim canım
asigül seni unutmak mümkü mü hayatımmm........benimde ayaklarım üşüyor ama serin hava iyi geliyor mideme falan........havalar hep böye olsa ne çok soğuk ne çok sıcak ne güzel olur di mi......
bahar bence sen ayın 6 sında alacaksın Çınarı kucağına.....içime öyle geldi birden hayırlısıyla ve sağlıcakla tabii ki
hım evet orası öyle çok sıcaklara dayanamayız zaten. ay ben çınarı merak ediyorum ve hep erken doğum olur diye düşünürken çınar benim fikrimi değiştirdi yaa erkekler zaten biraz daha geç olurlarmış.
kızlar eğer doktor yarında bana bi ilaç falan yazmazsa
aspirinle folik asite başlıyım diyorum siz ne dersiniz???
hem bu aspirinle ilgilide sabah yazdıklarınızı okuyunca iyice sabitledim fikrimi
ben bu pıhtılaşmadan haberim yokken bir sürü yerde asprin kullanıp hamile kalanları okumuştum
bende başlıcam yarın siz ne dersiniz??
ne yapayım kuzu donuyorum Ankara soğuk ,çalıştığım yer ankara dan soğuk sınıfım da ordan soğuk anlayacağın tir tir titredim bugün hasta olmasam bari( bende seni merak ediyordum nerelere kayboldu bu kız diye
gülüm sen iyi ol bence de direncini sana vermiş o. eşin her ilacı kullanabilir de sen hasta olursan kullanaman :)) tabi o da iyi olsun yazılardan başka anlam çıkmasın
e hadi gözümüz aydın :))vatana millete hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
şşş ben suyu ısıtma görevindeydim ısıttım bile haberin ola kaydirigubbakcemile3
canım sayıyla değil o gün kimler müsaitse okuyoruz kaydirigubbakcemile5
selam omman bende de aynı sorunlar var ama doktorum hiç dememişti hamilelikten önce şunları şunları kullan diye, ben hiç bişey kullanmadan kaldım hamile ama cogu arkadaş aspirini önce içiyo bildiğim kadarıyla... ben hamilelikten önce kilo sorunum var diye takıntı yapmıştım elma sirkesi içiyodum hamile kalınca ilk aklıma o gelmişti acaba onun etkisiyle mi kaldım diye şutarafagitti bi kaç yerde okumuştum çünkü...
bu arada kızlar size de selamlar, bende iş yerindeyim denetlemelerimiz var onlara hazırlanıyoruz harıl harıl, bende yarın gidiyorum doktora inşallah bizde hayırlı haberlerle döneriz.... kendi kendime teselli vermiş gibi oldum biraz ama :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?