Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hım evet orası öyle çok sıcaklara dayanamayız zaten. ay ben çınarı merak ediyorum ve hep erken doğum olur diye düşünürken çınar benim fikrimi değiştirdi yaa erkekler zaten biraz daha geç olurlarmış.

yoooo söylemedimmmm... ne ağzım sıkı değil mi?
Allah hayıra getirsin canım rüyanı, iyi işte sıkıntıyı atmışsın Allahın izni ile rüyayı çok düşünme çünkü düşünüp düşünüp uyuyoruz sonra böyle garip rüyalar görüyoruz.

Son düzenleme:

hangi ilacı canım beraber almak lazım bilmiyorum ama bence doğruluk payı var. sonuçta bizim sorunumuz kan dolaşımıyla ilgili ve bazı arkadaşlarımız sadece asprinle hamileliklerini devam ettiriyorlar.

ya ne güzel değilmi insanın karnında minik bir insan ve aynı bizim yaptığımız hareketlerden yapıyor ve suyun içinde yaşıyor bu bir mucize o yüzden çok şaşkınız hepimiz
öyle dendencim az kaldı kısmetse allah kucağımıza almayı nasip eder inş sağlıcakla gelsinler inş
demek bulantıların hala devam ediyor keşke bir an önce geçsede sende rahat bir hamilelik geçirsen canım ya
birde arayıpda hamileligini müjdeleyen yokmu sinirrrrrr oluyorumkötükedihüso bak gene sinirlerim tavan yapdı kendimi temizlige vermek istiyorum unutmak unutmak unutmak
aslında kızmamak lazım heyecanını senle paylaşmak istemiştir hiç sıkıntı yapma kendine rabbimin bir bildiği vardır sana da en hayırlı zamanda gönderir bebişini üzülme lütfen

offff çok kötüyüm yaaaaa((
ağzım yüzüm yara oldu(
şimdi kendime bi karışım hazırladım onu içiom zaten içe içe bi hal oldum(
yarın doktora nasıl gitcem sabahın köründe bilmiom off offf

kızlar eğer doktor yarında bana bi ilaç falan yazmazsa
aspirinle folik asite başlıyım diyorum siz ne dersiniz???

hem bu aspirinle ilgilide sabah yazdıklarınızı okuyunca iyice sabitledim fikrimi
ben bu pıhtılaşmadan haberim yokken bir sürü yerde asprin kullanıp hamile kalanları okumuştum
bende başlıcam yarın siz ne dersiniz??

ne yapayım kuzu donuyorum Ankara soğuk ,çalıştığım yer ankara dan soğuk sınıfım da ordan soğuk anlayacağın tir tir titredim bugün hasta olmasam bari ( bende seni merak ediyordum nerelere kayboldu bu kız diye
gülüm sen iyi ol bence de direncini sana vermiş o. eşin her ilacı kullanabilir de sen hasta olursan kullanaman :)) tabi o da iyi olsun yazılardan başka anlam çıkmasın
e hadi gözümüz aydın :))vatana millete hayırlı olsun kaydirigubbakcemile3
şşş ben suyu ısıtma görevindeydim ısıttım bile haberin ola kaydirigubbakcemile3
yasin okuyosunuz galiba nasıl yapıyosuz eksiğiniz varsa bende katılmak isterim

canım sayıyla değil o gün kimler müsaitse okuyoruz kaydirigubbakcemile5

selam omman bende de aynı sorunlar var ama doktorum hiç dememişti hamilelikten önce şunları şunları kullan diye, ben hiç bişey kullanmadan kaldım hamile ama cogu arkadaş aspirini önce içiyo bildiğim kadarıyla... ben hamilelikten önce kilo sorunum var diye takıntı yapmıştım elma sirkesi içiyodum hamile kalınca ilk aklıma o gelmişti acaba onun etkisiyle mi kaldım diye şutarafagitti bi kaç yerde okumuştum çünkü...

bu arada kızlar size de selamlar, bende iş yerindeyim denetlemelerimiz var onlara hazırlanıyoruz harıl harıl, bende yarın gidiyorum doktora inşallah bizde hayırlı haberlerle döneriz.... kendi kendime teselli vermiş gibi oldum biraz ama :1rolleyes:

kızlar rahim filmi sadece tüplerin açık olup olmadığını mı gösteriyor? septum varsa ultrasonda belli olmuyor mu?

Peki arkadaşlar hamileliği kolaylaştırma etkisinden geçtimde zorlaştırma etkisi varmıdır?Ben yine bu topikten ama kimin söylediğini hatırlamıyorum aspirinin hamile kalma sürecini uzattığını söylemişti.İnşallah böyle bir şey yoktur.Kafam karıştı benim?

allah iyiliğini versin emi güldürdün kız beni

canım bende bu hafta eğer bir aksilik olmassa okurum yada perşembe cumayı beklemiim ben şimdiden okuyayım ne olur ne olmaz demi ama :)

anaaaammm eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile hem istiyom hem heyceanlanıyom bak hadi kız inşallah tutar :Saruboceq:

nedense bende hep erken gelir diye düşünmüştüm ama çınar paşa yanılttı beni ama iyide oldu zamanında gelmiş olcak kuzu

canım aspirinin bilinen herhangi bir zararı yok tabi bazı kronik rahatsızlıkları olan kişiler dışında yani içebilirsin tabi

doğum ekibi iş başında desene

inşallah güzel haberlerle dönersin canım:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…