Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ohhh evimi temizledim bi güzel anamda poğaça edivermiş bende çayı koydum hadi gelin içelim :)

teşekkür ederim kızlar
feryad bencede vatana millete hayırlı olsun:)))

sabrina banada bişi demedi şimdilik yarında demesse başlıcam aspirine
zaten yapmadığım şey kalmıyo
bi aspirinden bişicik olmaz heralde:)))

bahar geliom canım istedi şimdi puaça :))
aç kapıyı:)))
gelmişken senide doğurtturuyum:)))

ayy hadi seni geçtim canım hakettiler saklamanı ama eşin nasıl dayandıki söylemiş olmasın senden habersizz sıkıştırmıştır cadı kaynanan

canım bende bu hafta eğer bir aksilik olmassa okurum yada perşembe cumayı beklemiim ben şimdiden okuyayım ne olur ne olmaz demi ama :)

tamam baharcım sen bilirsin kendini iyi hissediyorsan olur tabi ama sancın falan varsa zorlama kendini

ayy bende çok heyecanlıyım yaa çınara kavuşmana çook az kaldı rabbim bi avazda kurtarsın çok kolay bi doğum olsun inşallah:ecrin_bebek:

feryad burasıda soğuk ama tabii Ankara kadar değildir........sıkı sıkı giyin......
Büşra ile görüşen var mı?gerçi belki daha gitmemiştir bende hep akşam gidiyorum çünkü doktora....

aminnn.
canım güzel düşünmüşsün.ancak ben çalışıyorum inan akşamları erkenden uykum geliyor okurum ama haftasonuna sarkarsa kusura bakmayın.allah yerine ulaştırsın.
geçmiş olsun dikkat et kendine.
ohhh evimi temizledim bi güzel anamda poğaça edivermiş bende çayı koydum hadi gelin içelim :)
ooo havanı yesinler.son güne geldin dayandın bir de bizleri ağırlamak istiyorsun.geliriz şekerim.zaten boğazım çok açıldı.ne duysam canım istiyor.ne bulsam yiyorum.allah sonumu hayra cıkarsın.
kıslaaar bende artık bebek istiyorum.test sonuçlarım 15 güne çıkıyor.
haydi hayırlısı.
dendenciğim sen nasılsın.kaç gündür karşılaşamadık.güneş kızımız napıyor.
feryatttt izmir de soğdu.sabah okula giderken ben de donuyommmmmm.
büşracığım meraktayım.inşallah iyi haberlerle gelirsin.
asigülll,güzinn,sonuyok nerdesiniz anacığım yaa.

gel kuzum gel

geliyorum okulda dondum zaten çay da içemedim doğru dürüst içim ısınır belki

kıyamam ben sana hiç gel ben sana şöleee bir çorba yapiim ısınırısın :) :1hug:

ne demek canım tabiki okurum hem okuyunca çok daha iyi oluyorum. efet az kaldı paşanın glemesine keyfini bekliyoz artık.

feryad burasıda soğuk ama tabii Ankara kadar değildir........sıkı sıkı giyin......
Büşra ile görüşen var mı?gerçi belki daha gitmemiştir bende hep akşam gidiyorum çünkü doktora....

ben mesaj çektim ama dönmedi bana :)

ye kuzum ye can boğazdan gelir cokacimcoook

aspirinin yan etkisi var mıdır ki

kullan tabi canım zaten çoğu insan normalde de kullanıyormuş hiç olmazsa bebe asprinini her gün bir tane kullananlar varmış kafalarına göre bizim gibi pıhtı olmayanlar bile...

asprinin yan etkisi mide sorunları canım bende zaten ay neydi yaa hah ülser vardı onu arttırır canım onuda aç karnına içmemeye dikkat etsek biraz daha iyi oluyor.

asıl sen nerdesin eminecim

buralardayım aslında hergün yazılanları okuyom ama yorum yazamıyom.okulda çok yoruluyorum artık.okuldan sonra da ev işi yemek derken halim kalmıyor.sen ne durumdasın.gece uykumda çok bölünmeye başladı bu arada.

emine sağol canım iyiyim,hala bulanıyoruz : ))
Güneşi bazen hissediyorum,bazen hissedemiyorum hareketlerini,hissettiğim günler o da bende iyiyiz ama öbür türlü ben biraz stres yapıyorum teyzesi,ama doktor amcalarına göre iyi maşallah : ))

aman iyi olsun kuzucuk.o stersleri ben çok iyi bilirim.hafta da doktora gidiyordum.şimdi net hissediyorum da kurtuldum şüphecilikten.darısı da en kısa zamanda sana olsun.

amin canım sağol.....ne zaman başladın tam olarak hissetmeye,doktorlar 20 den sonra diyor ama??

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar benim antikorantikardiyolopin testleri negatif geldi bu iyi bişeymi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…