Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

evet iyi bir şey tabii ki
sagol canım en azından bundan yırttık yaptırmadıgımız bi test daha kaldı gerçi doktor bunlara gerek yok direk tedaviye başlayalım dedi başka doktorda yükseklik hastalık olamaz diyor napcamızı şaşırdık
protein c ve protein s çok yüksek çıkıyor

baharcığım ayıp olmazsa birşey soracağım.doğum için geceliklerini nerden aldın.yaa internetten şöyle bir baktım çok pahalı geldi.iki üç takım alsam batarım valla.

baharcığım ayıp olmazsa birşey soracağım.doğum için geceliklerini nerden aldın.yaa internetten şöyle bir baktım çok pahalı geldi.iki üç takım alsam batarım valla.

ben hello babyden bir tk pijama aldım cickomun diğer iki geceliğimide özkanlar pazarından aldım ama çok kaliteliler.

kızlar büşra mesaj yazmış bebek gayet iyiymiş aradaki fark 7 güne düşmüş haber verip öyle çıkayım dedim.

o zaman ben de bostanlı pazarına bakarım.bir tane üçlü iyisinden takım alırım.iki tane de pazardan.hay aklınla bin yaşa.
büşracığın ve bebişinin iyi olasına cok sevindimmmm.

Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten

çok sevindim büşracım.Allah hayırlısıyla kollarına almayı da nasip etsin
sağlıklı doğumlar nasip etsin..

kız doğdu doğacak sen mi çorba yapcan bana kaydirigubbakcemile3 ben yaarım kuzu :)) hiç halim kalmamış şaka maka ( işimi sevmeme rağmen soğuk yerlerde çalışmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuum of ya çok korkuyorum ayaklarımı üşütecem diye (

çok şükür iyiymiş alkisalkisalkis

gözün aydın kuzu çok şükür inş. daha da iyi olur herşey

saol feryadcım darısı en kısa zamanda sana inşallah
allahım bu duyguları en kısa zamanda sizede yaşatsın
bugün okadar çok dua ettimki sizede inşallah allahım kabul eder
kuzu bu arada ayaklarını üşütme ne olur çok dikkat et kalın kalın çoraplar giy

çok sevindim büşracım.Allah hayırlısıyla kollarına almayı da nasip etsin
sağlıklı doğumlar nasip etsin..

saol canım bugün bukadar muutluysam bunun nedeni önce rabbim sonra sizin dualarınız
iyiki varsınız kuzu iyiki varsınız
allahım tüm hamişlerimize kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin

canım benim çok sevindim gözümüz aydınŞenizŞeniz

iyi olmanıza sevindim canım meraktan ölecektim. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kolayca kucağına almayı nasip etsin. teyzesi bizde cuma günü gittik doktora bize de 1500 kilo dedi.

Allah razı olsun kuzum :) dün çok üşüdüm kımıldayamaz oldum buün kışlıkları çıkardım botları giydim ama hala üşüyorum

evet canım Çalışan bayan olmak zor ben evde akaşama kadar uyuyorum ne yesem diiye düşünüyorum. Gece uykularımız daha da azalacakmış, aman ne yapalım bebişler iyi olsunda önemli değil, zaten bu uykunun düzensizliği Anneyi bebeğin doğdu zaman ki uykusuz gecelere alıştırmak içinmiş, Allah ayarlıyor herşeyi de biz işte bilmiyoruz, düşünsene 8 saat uyurken bir anda iki saate bir uyanmak ve bebekle ilgilenmek zorunda kalmak ne kadar zor olurdu.
Ben düne kadar iyiydim eşim dün dışarıdan hazır bir yemek getirdi ondan sonra midem bulanır başım ağrır oldu ve aşağı taraf bozuldu bebişe bişi olacak diye çok korktum hala da korkuyorum ne yapsam bilmem doktora mı gitsem gıda zehirlenmesi olsa hemen çıkardı ama değil mi?

hanımlar size bişi soracxağım dün eşim dışarıdan bişiler getirmiş hazır yiyecek bende yedim akşama kadar iyiydim biraz halsizliğim vardı ama hamilelikten dedim akşam mahvoldum mide bulantısı baş ağrısı gece uyuyamadım karnım gurul gurul bozuk muydu acaba, midem hala bulanıyor kusmadım ama bağırsaklarım bozulmuş bebişe bişi olur mu eğer bazuk bakterili bişi yedi isem sizce ne yapmam lazım doktora gitsem mi ya da hangi doktora gideyim, bebiş tekme atıyor Allaha şükür ne yapayım yaaa çok endişeliyim.

ne yedin ki canım et türü şeyler mi

asigülcüm ya...dışardan yeme...helede haberlerde gıdayla ilgili bu kadar haber varken.bence bir doktırunla konuş..içimiz rahat etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…