sagol canım en azından bundan yırttık yaptırmadıgımız bi test daha kaldı gerçi doktor bunlara gerek yok direk tedaviye başlayalım dedi başka doktorda yükseklik hastalık olamaz diyor napcamızı şaşırdıkevet iyi bir şey tabii ki
bahar kız hala buralarda mısın sen ?
amin canım sağol.....ne zaman başladın tam olarak hissetmeye,doktorlar 20 den sonra diyor ama??
amin canım sağol.....ne zaman başladın tam olarak hissetmeye,doktorlar 20 den sonra diyor ama??
baharcığım ayıp olmazsa birşey soracağım.doğum için geceliklerini nerden aldın.yaa internetten şöyle bir baktım çok pahalı geldi.iki üç takım alsam batarım valla.
ben hello babyden bir tk pijama aldım cickomun diğer iki geceliğimide özkanlar pazarından aldım ama çok kaliteliler.
kızlar büşra mesaj yazmış bebek gayet iyiymiş aradaki fark 7 güne düşmüş haber verip öyle çıkayım dedim.
kız doğdu doğacak sen mi çorba yapcan bana kaydirigubbakcemile3 ben yaarım kuzu :)) hiç halim kalmamış şaka makagel kuzum gel
kıyamam ben sana hiç gel ben sana şöleee bir çorba yapiim ısınırısın :) :1hug:
ne demek canım tabiki okurum hem okuyunca çok daha iyi oluyorum. efet az kaldı paşanın glemesine keyfini bekliyoz artık.
ben mesaj çektim ama dönmedi bana :)
ye kuzum ye can boğazdan gelir cokacimcoook
emine sağol canım iyiyim,hala bulanıyoruz : ))
Güneşi bazen hissediyorum,bazen hissedemiyorum hareketlerini,hissettiğim günler o da bende iyiyiz ama öbür türlü ben biraz stres yapıyorum teyzesi,ama doktor amcalarına göre iyi maşallah : ))
çok şükür iyiymiş alkisalkisalkisben hello babyden bir tk pijama aldım cickomun diğer iki geceliğimide özkanlar pazarından aldım ama çok kaliteliler.
kızlar büşra mesaj yazmış bebek gayet iyiymiş aradaki fark 7 güne düşmüş haber verip öyle çıkayım dedim.
Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten
çok sevindim büşracım.Allah hayırlısıyla kollarına almayı da nasip etsin
sağlıklı doğumlar nasip etsin..
Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
Bahar yazmış zaten
saol feryadcım darısı en kısa zamanda sana inşallah
allahım bu duyguları en kısa zamanda sizede yaşatsın
bugün okadar çok dua ettimki sizede inşallah allahım kabul eder
kuzu bu arada ayaklarını üşütme ne olur çok dikkat et kalın kalın çoraplar giy
buralardayım aslında hergün yazılanları okuyom ama yorum yazamıyom.okulda çok yoruluyorum artık.okuldan sonra da ev işi yemek derken halim kalmıyor.sen ne durumdasın.gece uykumda çok bölünmeye başladı bu arada.
ne yedin ki canım et türü şeyler mihanımlar size bişi soracxağım dün eşim dışarıdan bişiler getirmiş hazır yiyecek bende yedim akşama kadar iyiydim biraz halsizliğim vardı ama hamilelikten dedim akşam mahvoldum mide bulantısı baş ağrısı gece uyuyamadım karnım gurul gurul bozuk muydu acaba, midem hala bulanıyor kusmadım ama bağırsaklarım bozulmuş bebişe bişi olur mu eğer bazuk bakterili bişi yedi isem sizce ne yapmam lazım doktora gitsem mi ya da hangi doktora gideyim, bebiş tekme atıyor Allaha şükür ne yapayım yaaa çok endişeliyim.
Allah razı olsun kuzum :) dün çok üşüdüm kımıldayamaz oldum buün kışlıkları çıkardım botları giydim ama hala üşüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?