Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne yedin ki canım et türü şeyler mi
evet et türü etinden şüphelenmiştim zaten salak salak sewvmeyerek yedim.
asigülcüm ya...dışardan yeme...helede haberlerde gıdayla ilgili bu kadar haber varken.bence bir doktırunla konuş..içimiz rahat etsin..

bile bile yedim canım yaa biliyorum eşime birde sordum bunun kıyması nerdendir iyimidir temiz midir diye of salak kafam... annemi istiyorummmm bana baksınnnn.

yemek bozuk olabilir.bir defa bende hamileyken zehirlendim şükür bişey olmadı.bence bi nane limon iç.hm midene iyi gelir.hemde karın ağrısını keser.

günaydın herkesee...
büşracım çok sevindim canım,
gerileme devam edermi diye endişelenirken bak aradaki fark azaldı çok şükürr...
asigül kuzum çok geçmiş olsun..gebeliğin boyunca sadece et değil salata türü
gıdalarıda dışardan tüketme tatlım zararlı olabiliyor bebeğe ve anneye..
feryad bende buz tutuyorum son zamanlarda eve gidince çözülmem bi hayli zaman alıyor :))
kendine dikkat et üşütme sakın..
baharcım dün mis gibi sıcacık anne poğaçalarından bahsetmişsin
nasıl özendim anlatamam evde olmayı, miskinlik yapmayı, pasta börek yemeği özledim ben (

ah kuzum ya ben en son hamile oldugumu anladıgımda daha yeniydi canım fena hamburger istedi o malum firmadan nasıl yedim anlatamam
ama tam 2 gün kusma ishal fena bi bagırsak patlaması anlatamam
sonrada bebegimi kaybettim
gerçi sebep bumu yoksa pıhtılaşmamı bilmem ama
umarım etkilemez seni yeme bi daha ya boşver

ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya

canım benim çok sevindim gözümüz aydınŞenizŞeniz

saol bitanem

iyi olmanıza sevindim canım meraktan ölecektim. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kolayca kucağına almayı nasip etsin. teyzesi bizde cuma günü gittik doktora bize de 1500 kilo dedi.

kuzum ya kusura bakma gelir gelmez çok yorgun olduğum uyudum hemen
birde grip oldum çok fenayım onun için hemen yazamadım
maşallah sizede canım kilosu çok iyi kuzunun

Allah razı olsun kuzum :) dün çok üşüdüm kımıldayamaz oldum buün kışlıkları çıkardım botları giydim ama hala üşüyorum

iyi yapmışsın kuzu dikkat et kendine ayaklarına çok dikkat et
ben bu ara senden çok umutluyum kuzu
umutlarımı boşa çıkarma:kedi:

canım bebişi etkileyeceğini çok sanmam
aynı şey benimde başıma geldi ama
bebeği etkilememişti
ama yinede için rahat etsin doktorunu ara bi sor kuzu

öyle canım ya
dünden berii çok mutluyum valla
okadar rahatladımki anlatamam inşallah bundan sonra herşey yolunda gider

ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya

canım benim kanamamı çoğaltıyordu aspirin
regliden sonra başla bence ben adet dönemlerimde kullanmıyordum

saol bitanem

canım benim kanamamı çoğaltıyordu aspirin
regliden sonra başla bence ben adet dönemlerimde kullanmıyordum
anladım canım dogruya haklısın
ya doktor bana 2 regl dönemi korunun 3.sünden itibaren de aspirin kullanmaya başla dedi çok uzun degil mi bu korunma süresi tam 3 ay korunmuş oluyorum

canım mutlu ol bebek iyi olsun siz de iyi olun
bana gelince sizi mahçu etmemeye çalışıyorumŞeniz bol çalışma bol umut kaydirigubbakcemile3

ya doktor bana 2 regl dönemi korunun 3.sünden itibaren de aspirin kullanmaya başla dedi çok uzun degil mi bu korunma süresi tam 3 ay korunmuş oluyorum

canım kürtajmı oldun onun içinmi korunma süresi verdi bu ara geçmişi takip edemedim
eğer 10hafta ve üstü kürtaj olduysan süre normal bence
benim doktorum 2regli dönemi korunma öneriyordu
rahim anca kendini toparlıyormuş canım

canım mutlu ol bebek iyi olsun siz de iyi olun
bana gelince sizi mahçu etmemeye çalışıyorumŞeniz bol çalışma bol umut kaydirigubbakcemile3

yeni slagonumuz bol çalışma bol umutkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım yüzümü kara çıkartma kuzuopuyorumnanaktan
dün nedense doktor bebeğimi gösterdiğinde herşey yolunda dediğinde
aklıma ilk sen geldin kuzu
seninde bu duyguyu yaşaman için çok dua ettim
tabi diğer kızlar içinde dua ettim
ama nedense sen aklıma daha yoğun olarak geldin

büşra gözünaydın bu bebişlerin sağı solu hiç belli olmuyor değil mi ne güzel kendini toparlamış inş dahada iyi olacak allah kucağına almayı nasip etsin canım
iyi olmanıza sevindim canım meraktan ölecektim. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kolayca kucağına almayı nasip etsin. teyzesi bizde cuma günü gittik doktora bize de 1500 kilo dedi.
bebişinin kilosu çok iyi ama bundan sonra çok hızlı kilo alacak yürümen bile zorlaşacak hakkımızda hayırlısı

bence bişi olmamıştır çünkü üshal olmuşsun yani için temizleniyor bence bebişinede bişey olmadı içini ferah tut ama illaki içim içimi yiyor dersen tabi druna sor canım

sonuyok valla doğru sölüyorsun kuzu
bizim bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor
inşallah bizi daha fazla üzmeden gelirler

kuzular bu arada akşam çaya misafirim var
ama çok hastayım ev temizlemem lazım pasta yapmam lazım
ama hiç halim yok boshayallersmile

yok kuzum ben bebegimi çok erken kaybediyorum ya beklenen tarihimden 5 gün sonra ya da beklenen adet günümde kaybediyorum malesef hiç büyüyemiyor
o yüzden kürtajda olmuyorum

kvrck dr.banada 3 ay korun dedi rahim içi kendini ancak toplayabiliyor dedi bende ben okdar uzun beklemek istemiyorum dedim tekrardan hemen hamile kalmak istiyorum dedim dr.rahim dinlenmeden böyle birşeye hazır hisetmesse aynı şeyleri tekrardan yaşayabilirsin ozamanda bekleme süresisi dahada uzun olabilirmiş

yok kuzum ben bebegimi çok erken kaybediyorum ya beklenen tarihimden 5 gün sonra ya da beklenen adet günümde kaybediyorum malesef hiç büyüyemiyor

canım benim gebeliğim düşük olmuştu senin gibi beklenen adet gününde bebeğimi düşürmüştüm ozaman doktorum hiç korunma süresi kendiliğinden düşdüğü için
ama senide yanlış yönlendirmek istemiyorum kuzu

canım protein yüksek çıkmış diye sana demişti di mi dr. hatırlayamadım?

ya ben zaten arka arkaya iki kere yaşadım bunu demekki korunmadan hamiş kaldıgım için olmuş ha
ya bende aynısını dedim ama doktor bi vücudun kendini toparlasın hem şu ilaçlarla kendine bebek için bi depo yap falan dedi belki ilaçlardan dolayı korun dedi bende anlamadım ki
oooo aspirin kullanmaya başladıktan sonra kimbilir ne zaman tekrar hamiş kalabilcem bide pko varmış bende onuda yeni ögrendim o yüzdende zayıflamm gerekiyomuş muşta muş işte

canım protein yüksek çıkmış diye sana demişti di mi dr. hatırlayamadım?
evet canım hiçbi problem yok bitek protein c bide protein s yüksek çıkıyor

canım benim 8 haftalıktı bebişim düştüğünde
dr. 1,5 - 2 ay yeterli dedi korunma süresi için ki
kvrck'ın bebeği adetle birlikte düşmüş o kadar uzun süreye ihtiyacı yok bence
gerçi dr. bekle demiş demek ki var bir bildiği :uhm:
aman bilemedim her dr.un tedavisi farklı :roflol:

kızlar birşey sormak istiyorum benim kürtajımın 11gunü kanamam kesildi ama 4 gündür benden sıvı geliyor çamaşırımdan geçip kıyafetime kadar çıkıyor dünden beride pembemsi geliyor ve sancı yapıyor dr. sordum pis kokuluysa gel dedi kokulu dgil ama beni tedirgin ediyor dr. gitmeye korkuyorum sizce nedir

kıyamammm :1hug:
canım bence sen hiç evde uğraşma pasta falan diye
kocişin akşam gelirken alsın, evide dert etme gebiş+hastasın gelenler idare eder..

canım bebegimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık iken kalbi durdu kürtaj la aldılar alan dr. da 3 ay dedi adananın en iyi prof.birinde gtdim oda 3 ay dedi artık ne düşüyorlar onu bilemem benimkine büyük olsılıkla kan pıhtılaşması dedi prof. ama 1,5 ay sonra gel tahlillerini yapalım dedi ozaman daha emin oluruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…