evet et türü etinden şüphelenmiştim zaten salak salak sewvmeyerek yedim.ne yedin ki canım et türü şeyler mi
asigülcüm ya...dışardan yeme...helede haberlerde gıdayla ilgili bu kadar haber varken.bence bir doktırunla konuş..içimiz rahat etsin..
hanımlar size bişi soracxağım dün eşim dışarıdan bişiler getirmiş hazır yiyecek bende yedim akşama kadar iyiydim biraz halsizliğim vardı ama hamilelikten dedim akşam mahvoldum mide bulantısı baş ağrısı gece uyuyamadım karnım gurul gurul bozuk muydu acaba, midem hala bulanıyor kusmadım ama bağırsaklarım bozulmuş bebişe bişi olur mu eğer bazuk bakterili bişi yedi isem sizce ne yapmam lazım doktora gitsem mi ya da hangi doktora gideyim, bebiş tekme atıyor Allaha şükür ne yapayım yaaa çok endişeliyim.
evet et türü etinden şüphelenmiştim zaten salak salak sewvmeyerek yedim.
bile bile yedim canım yaa biliyorum eşime birde sordum bunun kıyması nerdendir iyimidir temiz midir diye of salak kafam... annemi istiyorummmm bana baksınnnn.
canım benim çok sevindim gözümüz aydınŞenizŞeniz
iyi olmanıza sevindim canım meraktan ölecektim. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kolayca kucağına almayı nasip etsin. teyzesi bizde cuma günü gittik doktora bize de 1500 kilo dedi.
Allah razı olsun kuzum :) dün çok üşüdüm kımıldayamaz oldum buün kışlıkları çıkardım botları giydim ama hala üşüyorum
hanımlar size bişi soracxağım dün eşim dışarıdan bişiler getirmiş hazır yiyecek bende yedim akşama kadar iyiydim biraz halsizliğim vardı ama hamilelikten dedim akşam mahvoldum mide bulantısı baş ağrısı gece uyuyamadım karnım gurul gurul bozuk muydu acaba, midem hala bulanıyor kusmadım ama bağırsaklarım bozulmuş bebişe bişi olur mu eğer bazuk bakterili bişi yedi isem sizce ne yapmam lazım doktora gitsem mi ya da hangi doktora gideyim, bebiş tekme atıyor Allaha şükür ne yapayım yaaa çok endişeliyim.
günaydın herkesee...
büşracım çok sevindim canım,
gerileme devam edermi diye endişelenirken bak aradaki fark azaldı çok şükürr...
asigül kuzum çok geçmiş olsun..gebeliğin boyunca sadece et değil salata türü
gıdalarıda dışardan tüketme tatlım zararlı olabiliyor bebeğe ve anneye..
feryad bende buz tutuyorum son zamanlarda eve gidince çözülmem bi hayli zaman alıyor :))
kendine dikkat et üşütme sakın..
baharcım dün mis gibi sıcacık anne poğaçalarından bahsetmişsin
nasıl özendim anlatamam evde olmayı, miskinlik yapmayı, pasta börek yemeği özledim ben(
ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya
anladım canım dogruya haklısınsaol bitanem
canım benim kanamamı çoğaltıyordu aspirin
regliden sonra başla bence ben adet dönemlerimde kullanmıyordum
saol bitanem
kuzum ya kusura bakma gelir gelmez çok yorgun olduğum uyudum hemen
birde grip oldum çok fenayım onun için hemen yazamadım
maşallah sizede canım kilosu çok iyi kuzunun
iyi yapmışsın kuzu dikkat et kendine ayaklarına çok dikkat et
ben bu ara senden çok umutluyum kuzu
umutlarımı boşa çıkarma:kedi:
canım bebişi etkileyeceğini çok sanmam
aynı şey benimde başıma geldi ama
bebeği etkilememişti
ama yinede için rahat etsin doktorunu ara bi sor kuzu
öyle canım ya
dünden berii çok mutluyum valla
okadar rahatladımki anlatamam inşallah bundan sonra herşey yolunda gider
canım benim kanamamı çoğaltıyordu aspirin
regliden sonra başla bence ben adet dönemlerimde kullanmıyordum
anladım canım dogruya haklısın
ya doktor bana 2 regl dönemi korunun 3.sünden itibaren de aspirin kullanmaya başla dedi çok uzun degil mi bu korunma süresi tam 3 ay korunmuş oluyorum
canım mutlu ol bebek iyi olsun siz de iyi olun
bana gelince sizi mahçu etmemeye çalışıyorumŞeniz bol çalışma bol umut kaydirigubbakcemile3
büşra gözünaydın bu bebişlerin sağı solu hiç belli olmuyor değil mi ne güzel kendini toparlamış inş dahada iyi olacak allah kucağına almayı nasip etsin canımKuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten
bebişinin kilosu çok iyi ama bundan sonra çok hızlı kilo alacak yürümen bile zorlaşacak hakkımızda hayırlısıiyi olmanıza sevindim canım meraktan ölecektim. Allah inşallah sağlıklı sıhhatli kolayca kucağına almayı nasip etsin. teyzesi bizde cuma günü gittik doktora bize de 1500 kilo dedi.
yok kuzum ben bebegimi çok erken kaybediyorum ya beklenen tarihimden 5 gün sonra ya da beklenen adet günümde kaybediyorum malesef hiç büyüyemiyorcanım kürtajmı oldun onun içinmi korunma süresi verdi bu ara geçmişi takip edemedim
eğer 10hafta ve üstü kürtaj olduysan süre normal bence
benim doktorum 2regli dönemi korunma öneriyordu
rahim anca kendini toparlıyormuş canım
anladım canım dogruya haklısın
ya doktor bana 2 regl dönemi korunun 3.sünden itibaren de aspirin kullanmaya başla dedi çok uzun degil mi bu korunma süresi tam 3 ay korunmuş oluyorum
yok kuzum ben bebegimi çok erken kaybediyorum ya beklenen tarihimden 5 gün sonra ya da beklenen adet günümde kaybediyorum malesef hiç büyüyemiyor
o yüzden kürtajda olmuyorum
yok kuzum ben bebegimi çok erken kaybediyorum ya beklenen tarihimden 5 gün sonra ya da beklenen adet günümde kaybediyorum malesef hiç büyüyemiyor
o yüzden kürtajda olmuyorum
ya ben zaten arka arkaya iki kere yaşadım bunu demekki korunmadan hamiş kaldıgım için olmuş hakvrck dr.banada 3 ay korun dedi rahim içi kendini ancak toplayabiliyor dedi bende ben okdar uzun beklemek istemiyorum dedim tekrardan hemen hamile kalmak istiyorum dedim dr.rahim dinlenmeden böyle birşeye hazır hisetmesse aynı şeyleri tekrardan yaşayabilirsin ozamanda bekleme süresisi dahada uzun olabilirmiş
ya bende aynısını dedim ama doktor bi vücudun kendini toparlasın hem şu ilaçlarla kendine bebek için bi depo yap falan dedi belki ilaçlardan dolayı korun dedi bende anlamadım kicanım benim gebeliğim düşük olmuştu senin gibi beklenen adet gününde bebeğimi düşürmüştüm ozaman doktorum hiç korunma süresi kendiliğinden düşdüğü için
ama senide yanlış yönlendirmek istemiyorum kuzu
evet canım hiçbi problem yok bitek protein c bide protein s yüksek çıkıyorcanım protein yüksek çıkmış diye sana demişti di mi dr. hatırlayamadım?
kvrck dr.banada 3 ay korun dedi rahim içi kendini ancak toplayabiliyor dedi bende ben okdar uzun beklemek istemiyorum dedim tekrardan hemen hamile kalmak istiyorum dedim dr.rahim dinlenmeden böyle birşeye hazır hisetmesse aynı şeyleri tekrardan yaşayabilirsin ozamanda bekleme süresisi dahada uzun olabilirmiş
sonuyok valla doğru sölüyorsun kuzu
bizim bebeklerin sağı solu hiç belli olmuyor
inşallah bizi daha fazla üzmeden gelirler
kuzular bu arada akşam çaya misafirim var
ama çok hastayım ev temizlemem lazım pasta yapmam lazım
ama hiç halim yok boshayallersmile
canım benim 8 haftalıktı bebişim düştüğünde
dr. 1,5 - 2 ay yeterli dedi korunma süresi için ki
kvrck'ın bebeği adetle birlikte düşmüş o kadar uzun süreye ihtiyacı yok bence
gerçi dr. bekle demiş demek ki var bir bildiği :uhm:
aman bilemedim her dr.un tedavisi farklı :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?