ya boşver kormayı istiyosan git sonradan pişman olma bakkızlar birşey sormak istiyorum benim kürtajımın 11gunü kanamam kesildi ama 4 gündür benden sıvı geliyor çamaşırımdan geçip kıyafetime kadar çıkıyor dünden beride pembemsi geliyor ve sancı yapıyor dr. sordum pis kokuluysa gel dedi kokulu dgil ama beni tedirgin ediyor dr. gitmeye korkuyorum sizce nedir
ya boşver kormayı istiyosan git sonradan pişman olma bak
korkunun ecele faydası yok
ya ben zaten arka arkaya iki kere yaşadım bunu demekki korunmadan hamiş kaldıgım için olmuş ha
ya bende aynısını dedim ama doktor bi vücudun kendini toparlasın hem şu ilaçlarla kendine bebek için bi depo yap falan dedi belki ilaçlardan dolayı korun dedi bende anlamadım ki
oooo aspirin kullanmaya başladıktan sonra kimbilir ne zaman tekrar hamiş kalabilcem bide pko varmış bende onuda yeni ögrendim o yüzdende zayıflamm gerekiyomuş muşta muş işte
evet canım hiçbi problem yok bitek protein c bide protein s yüksek çıkıyor
limonluçay sormayı unutdum sen bebegini neden kaybetmişdin canım
kızlar herkese merhabalar ;
hamılelere hayırlı doğumlar ,doğum yapanlarada allah kuzularını sizlere bağışlamasını dılıyorum
bır kaç kez buraya derdımı yazmıştım ama kopukluk oldu sonra takıp edemedım kızlar.ben 7 yıllık evlıyım malesef homozigot oldugum 5 ay önce ortaya cıktıoda kendı çabalarımla burdan duyup gidip yaptırdım testı neyse zararın neresınden dönulse kardır dedık.bundan öncekı sayfaları kapattık ıkı düşüğüm olmuştu.şimdı bu sonuçla 3 tane farklı doktorun kapısını çaldım.biri işte bebe aspırını kullanıcaz ama gebe kalınca dedı.diğerı sen gebe kalamıyorsun zor gebe kalıyorsun tüp bebek denemlıyız gebe kalırsan 8.haftada iğnelere başlıycaz dedı ,diğer kesınlıkle gebelıgı düşündugun anda başlanması gerekıyor bu ıgnelere kı vucudun alışsın dedı.sızın anlıycagınız çorbaya dondum.dedım en ıyısı tüp bebege başlayalım ilaçlara başladık oncuı ılaçlara d.kont.ilacı vıtamın fılan.bu sefer bı araştırdım homozigot hastalarına d.kon.ilaçları çok sakıncalıymış kesınlıkle kullanılmamalıymı.BENDE BIRAKTIM NAPIYIM sonra ıyce corba olan kafam hepten karıştı.şimdı işte o bı doktor demiştiya iğne başlamalıyız ona gıdıcem perşembe gunu cunku bır tanıdık bu tedavıyle gebe kalmış dogum yapmış.sızler neler yaşadınız nasıldır bu işin prosüdürü benı bılgılendırırsenız cok sevınırım size mınnettar kalırım.hepinizi çok öpüyorum........
canım bebegimde 9 haftalık olması gerekirken 7 haftalık iken kalbi durdu kürtaj la aldılar alan dr. da 3 ay dedi adananın en iyi prof.birinde gtdim oda 3 ay dedi artık ne düşüyorlar onu bilemem benimkine büyük olsılıkla kan pıhtılaşması dedi prof. ama 1,5 ay sonra gel tahlillerini yapalım dedi ozaman daha emin oluruz dedi
evet doktorun biri bana aynı şeyi söyledi o yüzden herşey birbirine girdi ne yapacagımızı şaşırdık 5 tane doktor tedavi derken biri bu hastalık degil diyorcanım protein c ve s'nin eksikliği problem ama fazlası değil bildiğim kadarı ile
sen bi araştır bakalım int.ten..
hamılelere hayırlı doğumlar ,doğum yapanlarada allah kuzularını sizlere bağışlamasını dılıyorum
bır kaç kez buraya derdımı yazmıştım ama kopukluk oldu sonra takıp edemedım kızlar.ben 7 yıllık evlıyım malesef homozigot oldugum 5 ay önce ortaya cıktıoda kendı çabalarımla burdan duyup gidip yaptırdım testı neyse zararın neresınden dönulse kardır dedık.bundan öncekı sayfaları kapattık ıkı düşüğüm olmuştu.şimdı bu sonuçla 3 tane farklı doktorun kapısını çaldım.biri işte bebe aspırını kullanıcaz ama gebe kalınca dedı.diğerı sen gebe kalamıyorsun zor gebe kalıyorsun tüp bebek denemlıyız gebe kalırsan 8.haftada iğnelere başlıycaz dedı ,diğer kesınlıkle gebelıgı düşündugun anda başlanması gerekıyor bu ıgnelere kı vucudun alışsın dedı.sızın anlıycagınız çorbaya dondum.dedım en ıyısı tüp bebege başlayalım ilaçlara başladık oncuı ılaçlara d.kont.ilacı vıtamın fılan.bu sefer bı araştırdım homozigot hastalarına d.kon.ilaçları çok sakıncalıymış kesınlıkle kullanılmamalıymı.BENDE BIRAKTIM NAPIYIM sonra ıyce corba olan kafam hepten karıştı.şimdı işte o bı doktor demiştiya iğne başlamalıyız ona gıdıcem perşembe gunu cunku bır tanıdık bu tedavıyle gebe kalmış dogum yapmış.sızler neler yaşadınız nasıldır bu işin prosüdürü benı bılgılendırırsenız cok sevınırım size mınnettar kalırım.hepinizi çok öpüyorum........
kvrck valla ben kromozom anomalısı yaptırmaya gıttım cerrahpaşaya dedımkı orda burda duymuştum bu olayıda he hiç bi doktor ıstemedı dedımkı ya hocam kan pıhtılaşması dıye bişey varmış banada yaparmısınız belkı bende vardır dedım düşün yanı ben dedım doktora gülümsedı bana şimdıye kadar yapmadılarmı dedı yok dedımorda verdık kan yaptılar.gebelıkte kan pıhtuılaşması dersen onlar bılıyor zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?