Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ya boşver kormayı istiyosan git sonradan pişman olma bak
korkunun ecele faydası yok

kızlar herkese merhabalar ;
hamılelere hayırlı doğumlar ,doğum yapanlarada allah kuzularını sizlere bağışlamasını dılıyorum
bır kaç kez buraya derdımı yazmıştım ama kopukluk oldu sonra takıp edemedım kızlar.ben 7 yıllık evlıyım malesef homozigot oldugum 5 ay önce ortaya cıktı oda kendı çabalarımla burdan duyup gidip yaptırdım testı neyse zararın neresınden dönulse kardır dedık.bundan öncekı sayfaları kapattık ıkı düşüğüm olmuştu.şimdı bu sonuçla 3 tane farklı doktorun kapısını çaldım.biri işte bebe aspırını kullanıcaz ama gebe kalınca dedı.diğerı sen gebe kalamıyorsun zor gebe kalıyorsun tüp bebek denemlıyız gebe kalırsan 8.haftada iğnelere başlıycaz dedı ,diğer kesınlıkle gebelıgı düşündugun anda başlanması gerekıyor bu ıgnelere kı vucudun alışsın dedı.sızın anlıycagınız çorbaya dondum.dedım en ıyısı tüp bebege başlayalım ilaçlara başladık oncuı ılaçlara d.kont.ilacı vıtamın fılan.bu sefer bı araştırdım homozigot hastalarına d.kon.ilaçları çok sakıncalıymış kesınlıkle kullanılmamalıymı.BENDE BIRAKTIM NAPIYIM sonra ıyce corba olan kafam hepten karıştı.şimdı işte o bı doktor demiştiya iğne başlamalıyız ona gıdıcem perşembe gunu cunku bır tanıdık bu tedavıyle gebe kalmış dogum yapmış.sızler neler yaşadınız nasıldır bu işin prosüdürü benı bılgılendırırsenız cok sevınırım size mınnettar kalırım.hepinizi çok öpüyorum........

canım protein c ve s'nin eksikliği problem ama fazlası değil bildiğim kadarı ile
sen bi araştır bakalım int.ten..

bende sadece protein c protein s yüksekliği var
tam 6 tane doktorla konuştum hepsi farklı şeyler söyledi
benim eşim ürolog onun bi arkadaşını aradık kendisi ankara zekai tahir burak hastanesinde kadınla ben konuştum herşeyi sordum nerdeyse yarım saate kadar konuştuk
eger ben bu durumda olsaydım ve hiçbir sorun olsaydı 2 düşük yapsaydım yinede regl oldugum günden başlayarak aspirin kullanırdım bide öyle denerdim
eger oda düşük olursa aspirin artı iğneye geçerdim dedi
aspirin adet gününde
iğne ise bebegin kalp atışları duyuldugunda başlanırmış
ne aspirinin ne de iğnenin bebeğe ya da anneye hiçbir zararı yokmuş
hatta ben çok araştırdım burda hiçbir saglık problemi olmayıp tek düşükle aspirin iğne kullanan bile var
umarım yardımcı olabiliriz

aslında dr.lar tedbiri elden bırakmak istemiyor..
yoksa erken düşüklerde çok önemli olduğunu düşünmüyorum ben
ama tabi bu benim yorumum...

canım protein c ve s'nin eksikliği problem ama fazlası değil bildiğim kadarı ile
sen bi araştır bakalım int.ten..
evet doktorun biri bana aynı şeyi söyledi o yüzden herşey birbirine girdi ne yapacagımızı şaşırdık 5 tane doktor tedavi derken biri bu hastalık degil diyor
ama neden düşüyor bu bebekler hemde hiç büyümeden bi yolunu bulamadık

canım benim seni çok iyi anlıyorum bende 5 senilk evliyım benimde teviylen bir tane olmuşdu onunda kalbi durdu ama şu çok ilginç geldi homozigotlara dogumkontrol haplarının sakıncalı oldugu bravo sana nasıl bir gayretle araşdırma yapmışsın ama içime öyle doguyorki sen en kısa zamnda hamile kalcaksın ve saglıklı bir bebegin olcak inşallah ama şimdiden bebe aspirinine başla onun çok faydasını görürsün hamile oldugunu öğrenir öğrenmezde ignelere başlarsınız bence kalbini ferah tut benim içime doganlar büyük olsılıkla oluyor senin olcak bak demişdi desin

ya bu homozigot heterizigot u falan hangi testle ögreniyosunuz biz öyle bi test yaptırmadıkki

kvrck canım sağol ya,bende sorun yok eşimdede sorun yok hatta ben normal yolla gebe kaldım ıkı düşüğümdede hiç bir iğne ılaç yardımcı ureme tedavısı olmadan o yuzden kan sulandırıcı tedavısıyle gerçekten gebe kalmam mumkunse neden tup bebek yaptırıp neden kendımı mahfedıyım dımı ama

alara 1983 çok sağol canım allahım sızlerınde yuzunu guldursun nerde bekleyen varsa hepsinin kımsenın kucagı boş kalmasın,canım ya içime su serptın sağol.neden zararlıymış bizim hasta grubuna zaten kan pıhtılaşması olan hasta grubuyuz o ılaçlar ıyce kan pıhtılaşmayı arttırdıgı gıbı kolay gebe kalmayı zorlaştırıyormuş bu bır varsayımd egıl gerçekmiş mantıgıma yattı yanı.bizim işler bırazda mantıga dayalı zaten ya bakalım hayırlısı allahtan

büşraaaaaaaa çok sevindik,gözümüz aydın canım......

asigül gıda zehirenmesinde yüksek ateşte olur,etkilenmişsin belli ama yüksek oranda değil gibi geldi bana,ama içim rahat etsin dersen ara doktorunu,bu arada ben haftada bir iki kez dışardan yiyorum mecbur,ama güvendiğim bildiğim yerlerden.....Allaha emanet........

kvrck valla ben kromozom anomalısı yaptırmaya gıttım cerrahpaşaya dedımkı orda burda duymuştum bu olayıda he hiç bi doktor ıstemedı dedımkı ya hocam kan pıhtılaşması dıye bişey varmış banada yaparmısınız belkı bende vardır dedım düşün yanı ben dedım doktora gülümsedı bana şimdıye kadar yapmadılarmı dedı yok dedım orda verdık kan yaptılar.gebelıkte kan pıhtuılaşması dersen onlar bılıyor zaten

d.kontrol hapı kan pıhtılaşmasında kullanılmaması gerekiyor.heterozigotlar içinde geçerli bu.doktorum söylemişti.

canım mecbur kalınca kullanıyoruz d.kontrol haplarını bende bu ay kist için kullandım
aslında sadece homozigot olanlara değil pıhtılaşma problemi olan kişilerde pıhtılaşmayı artırabiliyormuş bu yüzden sakıncalı ama hayati boyutta değil ben gebelik düşünmeden öncede kullanmıştım çok şükür problem olmadı..kendi kafana göre bırakıp başlama bence
öncelikle iyi bir dr. bul sonrasında kafandaki tüm soruları ona sor..

kuzum testleri bizde kendimiz istedik ama sadece bikaçı yapılmış gerisi yok yapılanlarda da sorun çıkmadı
şuan ankarada olmadıgımız için digerlerinide yaptıramıyoruz sagolsun doktorun aklına gelmemiş bütün testler

evet lımonlu cay cım ay nıkını söleyınce valla canım cektı lılonlı cay :))
ya evet hayatı rıskı yok dedıdıgn gıbı pıhtılaşmayı arttırıyormuş
bende ılk evlendıgım yıl kullandım ama bırakınca 1 yıl sonra ılaçsız tedavısız kaldım düştü 1 yıl sonra tekrar kaldım tekrar düştü
ne dıyorsunuz ben şimdı perşembe gıdıcem barı ıkı gun daha beklıyımde ona göre bakalım bu doktor ne deıycek.ama genelde dıyorsunuz öncesınde başlanıyor kan sulandırıcılara dımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…