tsma, denden,tgbesr,e_melis,kardelen074nasılsınız kızlar hoşgeldiniz...
evet lımonlu cay cım ay nıkını söleyınce valla canım cektı lılonlı cay :))
ya evet hayatı rıskı yok dedıdıgn gıbı pıhtılaşmayı arttırıyormuş
bende ılk evlendıgım yıl kullandım ama bırakınca 1 yıl sonra ılaçsız tedavısız kaldım düştü 1 yıl sonra tekrar kaldım tekrar düştü
ne dıyorsunuz ben şimdı perşembe gıdıcem barı ıkı gun daha beklıyımde ona göre bakalım bu doktor ne deıycek.ama genelde dıyorsunuz öncesınde başlanıyor kan sulandırıcılara dımı
teşekürler.sen nasılsın.arada uğrayıp okuyup çıkıyorum.
tsma, denden,tgbesr,e_melis,kardelen074nasılsınız kızlar hoşgeldiniz...
kızlar mrb bende 10 gün önce kürtaj oldum bebegimi 7 haftalık kaybetdim 9 haftalık olması gerekirken gelişimi zayıflamış sonra kalp atışları durdu sanki dünya durdu kıyamet kopdu zannetdim benim için çooook kıymetliydi yavruum 5.senenin ortasında olmuşdu tedaviylen dr.kanpıhtılaşmasında şüpeleniyorlar 1.5 ay sonra testler yapılacak sebebi araştırılacakmış yüregimi yakan bu acıyı eş dostlarla paylaşarak atlatacagımı düşündüm ama çooooooooook yanılmşm en yakınlarım bile el oldu anladım ki yavruma bir ben birde babası yanmışz kocandan başka sırdaş yokmuş bunu çook iyi anladım benim gibi bebegini kaybedipde tekrar hamile kalan arkadaşlar varsa neler yapdıklarını paylaşırsa sevinirim
canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milletilmaz: öyle konuşmadık mı bak ben sözümde duruyorum lütfen sen de üzülme herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var ve bizim bebeklerimiz de bunu bekliyo unutma sana çocuğu olmuyo diyenlere sor bakalım sen doğurunca onlar mı bakacakmış kime ne canım senin bebeğinden ay getirmesinler beni orayaalsanaalsanasmile
öyle sanırım neyse vaktiyle gelsin inşallah:)
pişşştt dağılmak yok bakiimm bak benim 6. böcüüüm bu. ötekiler cennetteler hepsi ama hiç yılmadım kimseye kulak asmadım. niye ölüyo dediler gayet rahat anlattım herkese açıkladım. olmuyomu olmacakmı hiç dediler. allahın takdiri ondan gelen herşeye razıyım dedim. varsa kaderimde olur yoksa olmaz onu allahtan başkası bilemez dedim. hep sakinlikle sükunla bekledim. şu ana hatırlamıyorum aslında ama hatırımda kalan kadar hiç isyan ettiğimi hatırlamıyorum. neden ben demedim hiç. ya hiç olmassa da demedim. olmassa evlatlık alırım biter bu iş dedim. lütfen çevredeki meraklı sorulara takılıp kalmayın. yeri geliyo bizlerde bu tür sorular sorabiliyoruz. eğer çok sıkılıyorsanız bunu onlara söyleyi,n bu konu hakkında konuşmak istememek en doğal hakkınız. ama sakın umudunuzu kaybetmeyin. çünkü elinizde işinize en çok yaracak olan bir tek umudunuz var. öpüldünüz güzle hatunlar.
bu arada denden ve aysude hanımlar ne alemdesin yav görüşemez olduk kuzular :)
canım benim valla saol insana büyük moral ve güç veriyosun.
çok haklısın baharcım... ben ilk zamanlar çok taktım. iğneye rağmen düşük olunca çok yıprandım kendimi toparlayamadan laflar sözler çok yaraladı beni...topikteki kızlar toparladı beni sürekli telkin sürekli destek... feryad hep özelden destek verdi. o dönemlerdeki halime bakınca gülüyorum ne varmış ki bu kadar takacak diyorum. feryadla buluştuğumuzdan beri daha da iyi oldum . çocuğu soranlarada çalışmalar devam ediyor diyorumonlar utanmayıp soruyooo bende söylüyorum
valla bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama burdakileri okuyunca sizlerle sorunlarımızı paylaşınca sanki hemen hamile kalıp bebeğime kavuşacakmış gibi geliyo valla en güzelini yapıyosun canım benim
günaydınnnnnnzemuszemuszemuszemus
sonunda hasta oldum
hiç bu kadar sevineceğim aklıma gelmezdikaydirigubbakcemile3
yarın doktora gitcem hem bu gecikmenin nedenini hemde bana neden bi ilaç yazmadığını sorcam:))
kızlar bide grip olmuşum sormayın gitsin:gitme:
çok kötüyüm dün gece hele hiç nefes alamadım
benimki yanımdan kaçtı oturma odasına yattı uyuyamış benim öksürük sesimden:)))
benden haberler bukadar
yarın ola hayrola diyorum
bakalım doktor ne dicek galiba yumurta takibi falan yapcak
bu arada kızlar kaç gündür saçma sapan rüya görüyorum 2 gün önce rüyamda bağırıyodum yani gerçektede bağırmışım benimki zorla kaldırdı 5 dk titredim resmen
bugünde rüyamda aşağı komşunun kızını gördüm ona elbiseler falan alıyorum ama bende hamileyim bi hastanedeyim falan hayır diyelim hayır olsun ama çok etkilendim
siler nasılsınız bakalım????
2 gündür bakamıyorum varmı haberler...
çok çenem düştü farkındayım ama
bugünden itibaren tarçın çörekotu bal yiyim diyorum
bide incir
iyice büyüsün çatlasınlar diye:)))
zaten benimki deyip duruyo yımırtladınmı diye:))
Alemsin kız kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun vallaaa bende adet olunca çok sevinmiştim canım ben yarın tekrar gidicem bakalım nasıl oldu yumurtalar kaydirigubbakcemile3 bende aklıma geldikçe çörekotuyla bal yiyiyorum ama her gün değil aklıma geldikçe canım benim hadi hayırlısı bakalım öpüyorum
sağol canım sen nasılsın???bugün akşam doktor randevum var..gerildim biraz..heycan bastı...eşimde yok...yeğenimle gidicem...:)))
ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum
:) Allah razı olsun canım beni yoğun hissetmene gelince yaşadığım olumsuzlukları sizle yaşadım ve tedavi sürecimi benle birlikte her sıkıntısını sizde hissettiniz birde topikte sanırım düşükten sonra en çok bekleyen benim sanırım (nergisi bilmiyorum ne zaman düşmüştü ) 2 düşükten sonra gebe kalamama sorununu yaşayan da benim zannedersem (kimse yanlış anlamasın tedavimiz düşüklerden sonra tüp bebeğe kadar gitti )neyse rabbim hepiciğimizi aynı ayda hamiş bıraksın inş.canım kürtajmı oldun onun içinmi korunma süresi verdi bu ara geçmişi takip edemedim
eğer 10hafta ve üstü kürtaj olduysan süre normal bence
benim doktorum 2regli dönemi korunma öneriyordu
rahim anca kendini toparlıyormuş canım
yeni slagonumuz bol çalışma bol umutkaydirigubbakcemile3
hadi bakalım yüzümü kara çıkartma kuzuopuyorumnanaktan
dün nedense doktor bebeğimi gösterdiğinde herşey yolunda dediğinde
aklıma ilk sen geldin kuzu
seninde bu duyguyu yaşaman için çok dua ettim
tabi diğer kızlar içinde dua ettim
ama nedense sen aklıma daha yoğun olarak geldin
ya ben zaten arka arkaya iki kere yaşadım bunu demekki korunmadan hamiş kaldıgım için olmuş ha
ya bende aynısını dedim ama doktor bi vücudun kendini toparlasın hem şu ilaçlarla kendine bebek için bi depo yap falan dedi belki ilaçlardan dolayı korun dedi bende anlamadım ki
oooo aspirin kullanmaya başladıktan sonra kimbilir ne zaman tekrar hamiş kalabilcem bide pko varmış bende onuda yeni ögrendim o yüzdende zayıflamm gerekiyomuş muşta muş işte
evet canım hiçbi problem yok bitek protein c bide protein s yüksek çıkıyor
canımm hareketlerini hissedene kadar dr.öncesi bu gerilmeler yaşanıcak
iyi düşün iyi olsun kuzu dualarım seninle gelince fırsatın olursa yaz meraklıyız biliyorsun :))
doğru diyosun canım...bahar demişti galiba geçenlerde hareketleri hissetsekte doğurana kadar bu stresi yaşıcaz galiba..aman iyi olsunlarda varsın biz böyle gerilelim:))))gerik gerik dolaşıcaz hepimiz doğurana kadar...zaten bi biz geriliyoz etrafımızdakiler aman ne var iğne oluyonuz işte tedavisi var diyor...daha da sinir oluyorum:)))
kız gerilme bebeği de geriyon aaalmaz: olmaz gülüm gerilince dua et rabbine emanet et kuzucuğu anacım yazık miniğe :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?