Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

senin mutasyonun ne kuzu?

işte canım doktorların hatası bana göre cok burda ki bende cok doktor değiştimedım he benım bır tane doktorum vardı evlendıgımden berı gıttıgım bu pıtılaşmadan sonra doktor değiştirdım başka doktorlara sordum ama bu konuyu atlamaları gerçekten affedılır bişey degıl.en azından benım alanım degıl ben bişey yapamam dıyebılırd

geçen sene bir tanıdık pulmoner emboli geçirdi.araştırdım.d.kontrol hapıda yapıyormuş.gerçi o kullanmamış.

ya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum

canım benim çok geçmiş olsun allah sabır versin çekmeyen hiç anlamıyo evet hayırlısıyla hepimiz bebeişlerimize kavuşucaz bu inancını kaybetme canım benim

sağol canım sen nasılsın???bugün akşam doktor randevum var..gerildim biraz..heycan bastı...eşimde yok...yeğenimle gidicem...:)))

canımm hareketlerini hissedene kadar dr.öncesi bu gerilmeler yaşanıcak
iyi düşün iyi olsun kuzu dualarım seninle gelince fırsatın olursa yaz meraklıyız biliyorsun :))

canım sana sadece protein testlerimi yapıldı?

Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri,krmzm analizi,seamer istendi.bunların dışında neler isteniyor.bilginiz var mı?
hemosistein de istendi.

:) Allah razı olsun canım beni yoğun hissetmene gelince yaşadığım olumsuzlukları sizle yaşadım ve tedavi sürecimi benle birlikte her sıkıntısını sizde hissettiniz birde topikte sanırım düşükten sonra en çok bekleyen benim sanırım (nergisi bilmiyorum ne zaman düşmüştü ) 2 düşükten sonra gebe kalamama sorununu yaşayan da benim zannedersem (kimse yanlış anlamasın tedavimiz düşüklerden sonra tüp bebeğe kadar gitti )neyse rabbim hepiciğimizi aynı ayda hamiş bıraksın inş.

canım sende benim gibi erken düşük yapıyorsun ki bebek atıldığına göre sorun var doktorunun dedidği ilaçlarını kullan vücudunu hazırla ondan sonra gebe kal ...korunmayı bırakınca gebe kalırsın belki ama tekrar aynı hüsrana uğramanı istememiş doktorun .... benim anladığım bu ama karar senin ...hakkında hayırlısı olur inş.

canımm hareketlerini hissedene kadar dr.öncesi bu gerilmeler yaşanıcak
iyi düşün iyi olsun kuzu dualarım seninle gelince fırsatın olursa yaz meraklıyız biliyorsun :))

doğru diyosun canım...bahar demişti galiba geçenlerde hareketleri hissetsekte doğurana kadar bu stresi yaşıcaz galiba..aman iyi olsunlarda varsın biz böyle gerilelim:))))gerik gerik dolaşıcaz hepimiz doğurana kadar...zaten bi biz geriliyoz etrafımızdakiler aman ne var iğne oluyonuz işte tedavisi var diyor...daha da sinir oluyorum:)))

kız gerilme bebeği de geriyon aaa lmaz: olmaz gülüm gerilince dua et rabbine emanet et kuzucuğu anacım yazık miniğe :)

kızlar bu mthfr 667 mthfr 1298 ,kromozom analizinde mi belli oluyor ?bilginiz var mı bu konuda

kız gerilme bebeği de geriyon aaa lmaz: olmaz gülüm gerilince dua et rabbine emanet et kuzucuğu anacım yazık miniğe :)

çok doğru diyon gülüm de.benim gittiğim prof.direk bana dediki...bu haftaların çok kritik kürtajın bu haftalarda olmuş...kontrollleri haftada bir istiyorum dedi...yuhhhh dedim içimden .bu kadar alani söylenmezki kardeşim...yok canım dedim..bunla o bir değil ben inanıyorum diyorum adama...yok yok diyor..bu tarz durumlar benzer özellik taşır...hemen eşim fişek gibi atladı..hayır hocam geçen belirtiler vardı..kahverengiş leke vardı..bunda sorun yok.biz inanıyoruz.bu şekilde stres vermeyin...haftada bir gelin deyin biz geliriz dedi..

TSMA canım allah yardımcın olsun iyi düşünelim ıyı olsun inşallah.bazen bu doktorlaraı anlamak zorrrr.böle dıyıncede dıyolarkı bız doktor olarak herşeyı sölemek zorundayız :???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…