Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

haydaaaaaaaa bu nasıl doktor leyn ben de geliyom senin kontrole zaten stresli gebelikler yaşıyoz manyak mıdır nedirklava: doktor böyle derse stres olman normal eyvahedigeldismile ama burda bir düşünce gücü var ve inş. senin bebeğin de bu güçle sarılacak sana annesi :) bu kızlar bu güçle beni de normal yolla hamiş yapacak ya hayırlısı oysaki benim doktorum da normal yolla gebe kalman imkansız demiştimafoldumben olmuştum ama inanıyorum imkansız dedikleri şeyin imkanı rabbimden...
düşünüp daralınca EY DERDİM BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR diyorum rahatlıyorum kaydirigubbakcemile2

TSMA canım allah yardımcın olsun iyi düşünelim ıyı olsun inşallah.bazen bu doktorlaraı anlamak zorrrr.böle dıyıncede dıyolarkı bız doktor olarak herşeyı sölemek zorundayız :???????
sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum..ama doktora gideceğim gün biraz geriiliyorum işte...inşşş.akşam güzel haberleri berince bunları unutucam...

yok böyle stres yaptığıma bakma..hepimiz çatır çatır doğurucazzzzzz...sen de dediğin gibi normal yolla hamile kalıp yakında haberini vericeksin inanıyorum canım

bende katılmak isterim kızlar ama çalışıyorum iş yerinde çok yoğunum ama eve gidince okumaya çalışıcam.

canım sen hangi doktora gidiyodum bana hastane ve isim verebilirmiisin ?

Büşra canım hadi gözün aydın canım benim

ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya

canım bende adetimin 3. günü içmeye başladım birazcık uzatıyo 5 günde biten adetim 6. ve 7. gündede damla damla geldi canım bence sende başla doktorunun dediğini yap demekki bi bildikleri var bende başladım bakalım yarında gene doktora gidicem yumurta takibi yapıyoruzya bakalın nasıl oldularmı büyüdülermi eyvahedigeldismile

mthfr 667 mthfr 1298 bu tahliller hariç hepsini yaptırdım bütün tahlilleri

coraspin ilk kullanınca adet dönemini özellikle ekelenme süresini biraz arttırıyor sıkmayın canınızı sonra sonra geçiyor bende de öyle oldu

hayırlısı olsun canım hakkımızda

öncelikle geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın
çok güzel araştırmışsın evet kan pıhtılaşması olanlarda doğum kontrol hapı kullanılmamalı burda smmm06 diye bir arkadaşımız kullanmıştı ve bacağında damar tıkanıklığı oluştu ve daha sonra böylelikle kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı sonrasında gebe kaldı sabah akşam 0,3lük iğne kullandı ve bebeğine kavuştu
her dr işine geleni söylüyor maalesef ama sen bilinçli olursan hiçbirşey yapamazlar çünkü drlar işi ticarete döktü çoğu diyelim hepsinide zan altında bırakmak istemem
bence kendi kendine gebe kalmaya çalış ama öncelikle bebek fikrinden uzaklaş yoksa gebe kalman zorlaşır tecrübeyle sabit kendini başka meşguliyetler bul
ben derim ki buranın çok eskilerinden ve iyi takipçisi olarak coraspin 100 kullanmalısın gebe kalmadan önce ve folik asit gebe kaldığını öğrenir öğrenmezde iğneye başlamalısın 8. hafta çok geç olabilir drlar kendilerini garantiye almak için geç başlatıyorlar dış gebelik ihtimaline karşı ama sonuçta bizler herşeyi her acıyı göze alıyoruz bebek istediğimiz için o yüzden riske atmaya değer görüyorum ben çünkü bende gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez başladım iğneye
bu arada iğne dozu çok önemli bunun için bir hemotologla görüş o belirlesin kadın doğumcular az doz verebiliyorlar ve sonuç yine hüsran olabiliyor canım
soracak birşeyin varsa sorabilirsin benim aklıma gelenler bunlar
ya bu homozigot heterizigot u falan hangi testle ögreniyosunuz biz öyle bi test yaptırmadıkki
kardivasküler hastalıklara yatkınlık diye bir test var ordan öğreniyorsun daha ayrıntılı araştırılmasını istiyorsan ünv hastanesine gitmen gerek ve orada infertilite bölümünde durumunu anlattığın zaman sana bütün testleri yapıyorlar en sağlıklısı bu
eğer gebe kaldığını anlar anlamaz düşüyorsa regline 4-5 gün kala kan testi ile öğrenip iğnelere o zaman da başlayabilirsin bence
kızlar ben acil olarak dr. gidiyorum akıntım bariz bir şekilde kırmızı gelmeye başladı sancımda var
geçmiş olsun inş kötü birşey yoktur
doğru söylemiş yüksekliğinde ne olduğunu onlarda bilmiyor zaten benimde protein s yüksek
dediğim gibi kardivasküler hastalıklara yatkınlık testi yaptıracaksın orada kanda pıht varmı yokmu varsa heterozigotmu homozigotmu belli olacak
Aca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri,krmzm analizi,seamer istendi.bunların dışında neler isteniyor.bilginiz var mı?
hemosistein de istendi.
kardivasküler hastalıklara yatkınlık testi de iste
haklısın çok gerginiz kucağımıza almadan rahat yok bize
cahil insanlar işte sanki iğne olunca herşey garantimi olacak zannediyorlar anlamıyorum hayatta hiçbirşeyin garantisi yok allah inş nasip eder bebeklerimizi
kızlar bu mthfr 667 mthfr 1298 ,kromozom analizinde mi belli oluyor ?bilginiz var mı bu konuda
kardivasküler hastalıklara yatkınlık testinde belli oluyor canım

slm kızlar
büşracım gözün aydın canım
asigül canım yediklerine çok dikkat et canım heleki bu devirde

gelelim bana doktordan inanın yeni geldim
hiç bi işede yaramadı bence
kan verdim sonra ultrasyın bugün 2.günüm sağdada soldada
7ve 8 mm ikişer tane yumurtam varmış
hormonlarda düzgün çıktı
folbiol ve aspirin al dedi

sonra ben genetikteki doktorla görüşmeye gittim 5 ay beklicekmişim
sonra bana ilaç yazcakmış
5ay daha bekleyip sonuçlarımdan sonra başlıcakmışım çalışmaya nasıl sinir oldum
kendini beğenmiş bi şekilde bi konuşması var anlatamam
bazı doktorları anlamıyorum
insanı yüreklendircene hep kötüsünü söylüyo manyakmı ne
acayip gıcık oldum
tabiki onu dinlemeyi hiç düşünmüyorum
diğer doktor ne dediyse onu uygulucam :))
ne kadar fikfik okadar bebik:)))

yi demiş eşin bravo dr da ne manyakmış o senden daha çok stresli valla
her gebelik farklı hiçbirşey olmayacak biliyorsun içini ferah tut haftada bir gitmen seni daha çok rahatlatacak emin ol

peki senin protein s yüksekliğin haricinde o testlerde bişi çıktı mı

ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin

ami,n canım inşallah hayırlı saglıklı bebekler nasip etsin rabbim

d.kontrol hapı kan pıhtılaşmasında kullanılmaması gerekiyor.heterozigotlar içinde geçerli bu.doktorum söylemişti.

evet canım sakıncalıymış ama 1-2 ay kullanmada problem olmuyomuş bi arkadaşımdada kan pıhtılaşması var aynı zamandada çikolata kisti var ama doktor 2 ay dçkontrol hapı verdi kistleri bastırsın diye ve sonuç güzel kistler bastırılmıştı şimdi kullanmayı bıraktı kısmetse hamiş olur inş. yani 1-2 ay bişey olmuyomuş

haklısın canım bu stres hep yaşanıcak
iş kucağına aldığındada bitmiycek Allah izin verirse annelik
macerası ömür boyu sürecek ilk doğduğunda nefesini dinliyceksin,
hastalandığında başucunda sabahlıycaksın, dışarı çıktığında camda bekliyceksin,
yanlış olduğunu bildiğin kararlar aldığında için titriycek bu endişeler ömür boyu sürecek elif şafağın siyah sütte dediği gibi 'annelik dünyanın en yaşanılası, en muhteşem duygusu öylesine benzersiz, öylesine kıymetli ama aynı zamanda çetrefil, karmaşık ve kimi zaman hayli ağır...

yi demiş eşin bravo dr da ne manyakmış o senden daha çok stresli valla
her gebelik farklı hiçbirşey olmayacak biliyorsun içini ferah tut haftada bir gitmen seni daha çok rahatlatacak emin ol

aslında iyi doktor ama eşşek zamanına geldim sanırım:)))) eşim bana da çıkışta diyorki..unut onun dediklerini gözünü para bürümüş bu herifin...herşey güzel gidiyor sakın sıkma canını diyor...ben rahatım hayatım..sen sakin ol önce dedim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…