bakıyorum ama sitreste var tabi.Birde okulu aksatma k istemiyorum.Bir gün olsun bitsin istiyordum.BAkalım bizde salı günü gideceğiz.sen nasılsın?
çok doğru diyon gülüm de.benim gittiğim prof.direk bana dediki...bu haftaların çok kritik kürtajın bu haftalarda olmuş...kontrollleri haftada bir istiyorum dedi...yuhhhh dedim içimden .bu kadar alani söylenmezki kardeşim...yok canım dedim..bunla o bir değil ben inanıyorum diyorum adama...yok yok diyor..bu tarz durumlar benzer özellik taşır...hemen eşim fişek gibi atladı..hayır hocam geçen belirtiler vardı..kahverengiş leke vardı..bunda sorun yok.biz inanıyoruz.bu şekilde stres vermeyin...haftada bir gelin deyin biz geliriz dedi..
sağol canım iyi düşünmeye çalışıyorum..ama doktora gideceğim gün biraz geriiliyorum işte...inşşş.akşam güzel haberleri berince bunları unutucam...TSMA canım allah yardımcın olsun iyi düşünelim ıyı olsun inşallah.bazen bu doktorlaraı anlamak zorrrr.böle dıyıncede dıyolarkı bız doktor olarak herşeyı sölemek zorundayız :???????
haydaaaaaaaa bu nasıl doktor leyn ben de geliyom senin kontrole zaten stresli gebelikler yaşıyoz manyak mıdır nedirklava: doktor böyle derse stres olman normal eyvahedigeldismile ama burda bir düşünce gücü var ve inş. senin bebeğin de bu güçle sarılacak sana annesi :) bu kızlar bu güçle beni de normal yolla hamiş yapacak ya hayırlısı oysaki benim doktorum da normal yolla gebe kalman imkansız demiştimafoldumben olmuştum ama inanıyorum imkansız dedikleri şeyin imkanı rabbimden...
düşünüp daralınca EY DERDİM BENİM BÜYÜK BİR RABBİM VAR diyorum rahatlıyorum kaydirigubbakcemile2
evet tatlım ommanında dediği gibi perşembe 2 hamile arkadaşımıza cumada bekleyen 2olumunekankayizsmilearkadaşlarımıza okuyoruz yaptığım liste bitsin sanada okuyalım canım bu perşembe denden ve aysude için okıycaz cumada feryad ve limonluçay için katılırsan sevinirim canım
offff çok kötüyüm yaaaaa((
ağzım yüzüm yara oldu(
şimdi kendime bi karışım hazırladım onu içiom zaten içe içe bi hal oldum(
yarın doktora nasıl gitcem sabahın köründe bilmiom off offf
Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten
ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya
coraspin ilk kullanınca adet dönemini özellikle ekelenme süresini biraz arttırıyor sıkmayın canınızı sonra sonra geçiyor bende de öyle oldubende katılmak isterim kızlar ama çalışıyorum iş yerinde çok yoğunum ama eve gidince okumaya çalışıcam.
canım sen hangi doktora gidiyodum bana hastane ve isim verebilirmiisin ?
Büşra canım hadi gözün aydın canım benim
canım bende adetimin 3. günü içmeye başladım birazcık uzatıyo 5 günde biten adetim 6. ve 7. gündede damla damla geldi canım bence sende başla doktorunun dediğini yap demekki bi bildikleri var bende başladım bakalım yarında gene doktora gidicem yumurta takibi yapıyoruzya bakalın nasıl oldularmı büyüdülermi eyvahedigeldismile
canım bende adetimin 3. günü içmeye başladım birazcık uzatıyo 5 günde biten adetim 6. ve 7. gündede damla damla geldi canım bence sende başla doktorunun dediğini yap demekki bi bildikleri var bende başladım bakalım yarında gene doktora gidicem yumurta takibi yapıyoruzya bakalın nasıl oldularmı büyüdülermi eyvahedigeldismile
öncelikle geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınkızlar herkese merhabalar ;
hamılelere hayırlı doğumlar ,doğum yapanlarada allah kuzularını sizlere bağışlamasını dılıyorum
bır kaç kez buraya derdımı yazmıştım ama kopukluk oldu sonra takıp edemedım kızlar.ben 7 yıllık evlıyım malesef homozigot oldugum 5 ay önce ortaya cıktıoda kendı çabalarımla burdan duyup gidip yaptırdım testı neyse zararın neresınden dönulse kardır dedık.bundan öncekı sayfaları kapattık ıkı düşüğüm olmuştu.şimdı bu sonuçla 3 tane farklı doktorun kapısını çaldım.biri işte bebe aspırını kullanıcaz ama gebe kalınca dedı.diğerı sen gebe kalamıyorsun zor gebe kalıyorsun tüp bebek denemlıyız gebe kalırsan 8.haftada iğnelere başlıycaz dedı ,diğer kesınlıkle gebelıgı düşündugun anda başlanması gerekıyor bu ıgnelere kı vucudun alışsın dedı.sızın anlıycagınız çorbaya dondum.dedım en ıyısı tüp bebege başlayalım ilaçlara başladık oncuı ılaçlara d.kont.ilacı vıtamın fılan.bu sefer bı araştırdım homozigot hastalarına d.kon.ilaçları çok sakıncalıymış kesınlıkle kullanılmamalıymı.BENDE BIRAKTIM NAPIYIM sonra ıyce corba olan kafam hepten karıştı.şimdı işte o bı doktor demiştiya iğne başlamalıyız ona gıdıcem perşembe gunu cunku bır tanıdık bu tedavıyle gebe kalmış dogum yapmış.sızler neler yaşadınız nasıldır bu işin prosüdürü benı bılgılendırırsenız cok sevınırım size mınnettar kalırım.hepinizi çok öpüyorum........
kardivasküler hastalıklara yatkınlık diye bir test var ordan öğreniyorsun daha ayrıntılı araştırılmasını istiyorsan ünv hastanesine gitmen gerek ve orada infertilite bölümünde durumunu anlattığın zaman sana bütün testleri yapıyorlar en sağlıklısı buya bu homozigot heterizigot u falan hangi testle ögreniyosunuz biz öyle bi test yaptırmadıkki
eğer gebe kaldığını anlar anlamaz düşüyorsa regline 4-5 gün kala kan testi ile öğrenip iğnelere o zaman da başlayabilirsin benceevet lımonlu cay cım ay nıkını söleyınce valla canım cektı lılonlı cay :))
ya evet hayatı rıskı yok dedıdıgn gıbı pıhtılaşmayı arttırıyormuş
bende ılk evlendıgım yıl kullandım ama bırakınca 1 yıl sonra ılaçsız tedavısız kaldım düştü 1 yıl sonra tekrar kaldım tekrar düştü
ne dıyorsunuz ben şimdı perşembe gıdıcem barı ıkı gun daha beklıyımde ona göre bakalım bu doktor ne deıycek.ama genelde dıyorsunuz öncesınde başlanıyor kan sulandırıcılara dımı
geçmiş olsun inş kötü birşey yokturkızlar ben acil olarak dr. gidiyorum akıntım bariz bir şekilde kırmızı gelmeye başladı sancımda var
doğru söylemiş yüksekliğinde ne olduğunu onlarda bilmiyor zaten benimde protein s yüksekya kızlar eşim aradı biraz önce bi hematologla görüşmüş adam saçmalamayın protein c protein s yüksekliği diye bi hastalık yok bebekler başka nedenden düşüyordur araştırın demiş tamamda nasıl ya neyi araştırcaz sinir oldum
kardivasküler hastalıklara yatkınlık testi de isteAca IgG -IgM, Antitrombin III,protein s ve c,lopus,aptt ve pt ve faktör II testleri,krmzm analizi,seamer istendi.bunların dışında neler isteniyor.bilginiz var mı?
hemosistein de istendi.
haklısın çok gerginiz kucağımıza almadan rahat yok bizedoğru diyosun canım...bahar demişti galiba geçenlerde hareketleri hissetsekte doğurana kadar bu stresi yaşıcaz galiba..aman iyi olsunlarda varsın biz böyle gerilelim:))))gerik gerik dolaşıcaz hepimiz doğurana kadar...zaten bi biz geriliyoz etrafımızdakiler aman ne var iğne oluyonuz işte tedavisi var diyor...daha da sinir oluyorum:)))
kardivasküler hastalıklara yatkınlık testinde belli oluyor canımkızlar bu mthfr 667 mthfr 1298 ,kromozom analizinde mi belli oluyor ?bilginiz var mı bu konuda
çok doğru diyon gülüm de.benim gittiğim prof.direk bana dediki...bu haftaların çok kritik kürtajın bu haftalarda olmuş...kontrollleri haftada bir istiyorum dedi...yuhhhh dedim içimden .bu kadar alani söylenmezki kardeşim...yok canım dedim..bunla o bir değil ben inanıyorum diyorum adama...yok yok diyor..bu tarz durumlar benzer özellik taşır...hemen eşim fişek gibi atladı..hayır hocam geçen belirtiler vardı..kahverengiş leke vardı..bunda sorun yok.biz inanıyoruz.bu şekilde stres vermeyin...haftada bir gelin deyin biz geliriz dedi..
peki senin protein s yüksekliğin haricinde o testlerde bişi çıktı mıkardivasküler hastalıklara yatkınlık diye bir test var ordan öğreniyorsun daha ayrıntılı araştırılmasını istiyorsan ünv hastanesine gitmen gerek ve orada infertilite bölümünde durumunu anlattığın zaman sana bütün testleri yapıyorlar en sağlıklısı bu
doğru söylemiş yüksekliğinde ne olduğunu onlarda bilmiyor zaten benimde protein s yüksek
dediğim gibi kardivasküler hastalıklara yatkınlık testi yaptıracaksın orada kanda pıht varmı yokmu varsa heterozigotmu homozigotmu belli olacak
peki senin protein s yüksekliğin haricinde o testlerde bişi çıktı mı
ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin
hımm bende diger testlerde bişi çıkmadı diye 677 testini falan yaptırmamıştım onlarıda yaptıralım o zamançıktı canım onun için iğne kullanıyorum zaten 3 gende heterozigotum
d.kontrol hapı kan pıhtılaşmasında kullanılmaması gerekiyor.heterozigotlar içinde geçerli bu.doktorum söylemişti.
doğru diyosun canım...bahar demişti galiba geçenlerde hareketleri hissetsekte doğurana kadar bu stresi yaşıcaz galiba..aman iyi olsunlarda varsın biz böyle gerilelim:))))gerik gerik dolaşıcaz hepimiz doğurana kadar...zaten bi biz geriliyoz etrafımızdakiler aman ne var iğne oluyonuz işte tedavisi var diyor...daha da sinir oluyorum:)))
yi demiş eşin bravo dr da ne manyakmış o senden daha çok stresli valla
her gebelik farklı hiçbirşey olmayacak biliyorsun içini ferah tut haftada bir gitmen seni daha çok rahatlatacak emin ol
tsma, denden,tgbesr,e_melis,kardelen074nasılsınız kızlar hoşgeldiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?