Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

allahım güzinin bebeğini koru..bir an önce sağlıkla gelsin bize güzel haberler versin güzin arkadaşımız....dua edelim....

saol limonlu çayım benim iyiyiz şimdilik çok şükür kaydirigubbakcemile3 yarın doktora gidince yumurtalar oluşmuşsa dahada iyi olacağım inşallah

olmuştur canım olmuştur güzel haberler verir inşallah dr.un

allahım güzinin bebeğini koru..bir an önce sağlıkla gelsin bize güzel haberler versin güzin arkadaşımız....dua edelim....

amin canım inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
dualarımız güzin ve minik bebişi içinn

off yhaa ne oldu topiğimizin bebişlerine böyle (
inşallah büşra gibi onunda güzel haberlerini alıcaz..

iyi demiş valla afferin :dilcikar: şu doktorları anlamak çok zor zaten sen hiç stres yapma kuzum hayırlısıyla git gönlünü ferah tut bişey olmıcak inan:Saruboceq:

kocişine benden kocaman bir alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Kızlar tekrar merhaba sonuçları bugün doktora götürdüm. Coraspirin ve folik plus başlıyacağız hamile kalınca da iğnelere başlıyacağız dedi. ÇOOOK korkuyorumm. eyvahedigeldismile bu iğnelerin bebeğe zararı yok di mi kesin??

Ayrıca vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bİr de yasin okuyorsunuz sanırım ben de katılmak isterim nasıl yapıyorsunuz? şu an adetim perşembeye yetişemeyebilirim ama cuma okuyabilirim.

Son düzenleme:

tatlım olur mu o iğnelerin faydası var bebişin için korkma lütfennn...

canım ya sen hangi hastaneye ve doktora gidiyosun kurban olam bi söyle meraktan öldüm kuzum ya kafamçokkarıştı ben gazi ünv prof mehmet erdeme gidiyorum

amin canım hayırlısıyla Rabbim sen güzinin bebeğini koru :Saruboceq:

canım rabbim yar ve yardımcısı olsun inş. iyi düşünelim iyi olsun onun bebeği de farkı kapatacak inş.
şşşşlmaz: yok olumsuz düşünmek hani bizim olumlu ve güzel düşünceden doğan enerjimiz hep birlikte dua edelim rabbim kabul edecek duamızı bebeklerimizi ve annelerini koruyacak dualarımızı kabul edip

canım perşembe günleri 2 hamiş arkadaşımıza okuyoruz cumaları da 2 gebelik bekleyen arkadaşlarımıza tabi sende okumalarımıza katılırsan memnun oluruz :) dualrın yüzü suyu hürmetine rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin inş.

KIZLARRR güzin için çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah

bu hafta AYSUDE VE DENDEN için okuyacaktıkya birininkini güzinin sırasıyla değiştirsek olurmuki şu anda onun çok ihtiyacı var duaya veya bu hafta 3 yasin okuyalım sizler nasıl isterseniz

Ben zaten korkuyorum bi de üstüne eşim bebeğe zararı falan olmasın deyince iyice tutuştum titredim doktorun karşısında rengim atmış Allahım cümlemize şifa versin:Saruboceq:

amin canım aminn...
ama bu iğnelerin zararı yok bi çok arkadaşımız var iğnelerle sağlıkla bebişine kavuşan..

selam kızlar öncelikle büşracım bebeğine cok sevindim inşallah daha da düzelir ve Güzin inşallah sen de coook güzel haberler alırsın, cok geçmiş olsun... teyzeleri bizde bugün gittik kontrolümüze bizde her zamanki gibi ödemler cıktı şimdilik başka bi sorunumuz yok, ben ilk bebeğimi 29-30. haftalarda preglemsiden kaybetmiştim inşallah biz de bu haftaları hayırlısıyla atlatırız... eyvahedigeldismile
Omman bu arada dikkatimi cekti sana neden gercekten 5 ay sonra dediler ki? ankaradasın galiba nereye gidiyosun ben orda değilim ama oralıyım, hem ankarada olan diğer arkadaşlarda var daha ilgilenen bi yere gitsene olumunekankayizsmile

bu arada nette haberler vardı cok soguk kış geliyo diye... bizim kış bebişlerinin şansına herhalde dikkat edin kendinize a.s

hepınıze ayrı ayrı teşekkur ederım fıstıklar
şunu anladımkı şimdı arkamda boşa gecen kocamnnn bır 7 yıl yaşadığım kötü günler kaldı
gittiğimiz her doktor sızde sebebı bılınmeyen ınfertılıte var tüp bebek yapalım dıyordu
vay be
neyse bunları unutmaya çalışıcam :8
ıkı düşen bebeğimide tabıkı bıde gıttıgım doktor efendıler dıyokı ımm düşüklerın sebebını buna baglayamazyız tıpta hiç bişey garantı degıldır hey allahım yaaa
artık okuduklarımdan anladıgım kadarıyla oncelıkle aspirinle başlıyoruz gebe kalana kadar gebe kalır kalmazda ıgnelere bakalım perşembe gunu ne dıycek doktor ?
pekı gebe kalan arkadaşlar bu tedavıden ne kadar sonra gebe kaldı acaba

TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…