saol limonlu çayım benim iyiyiz şimdilik çok şükür kaydirigubbakcemile3 yarın doktora gidince yumurtalar oluşmuşsa dahada iyi olacağım inşallah
allahım güzinin bebeğini koru..bir an önce sağlıkla gelsin bize güzel haberler versin güzin arkadaşımız....dua edelim....
ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin
çok doğru diyon gülüm de.benim gittiğim prof.direk bana dediki...bu haftaların çok kritik kürtajın bu haftalarda olmuş...kontrollleri haftada bir istiyorum dedi...yuhhhh dedim içimden .bu kadar alani söylenmezki kardeşim...yok canım dedim..bunla o bir değil ben inanıyorum diyorum adama...yok yok diyor..bu tarz durumlar benzer özellik taşır...hemen eşim fişek gibi atladı..hayır hocam geçen belirtiler vardı..kahverengiş leke vardı..bunda sorun yok.biz inanıyoruz.bu şekilde stres vermeyin...haftada bir gelin deyin biz geliriz dedi..
çok doğru diyon gülüm de.benim gittiğim prof.direk bana dediki...bu haftaların çok kritik kürtajın bu haftalarda olmuş...kontrollleri haftada bir istiyorum dedi...yuhhhh dedim içimden .bu kadar alani söylenmezki kardeşim...yok canım dedim..bunla o bir değil ben inanıyorum diyorum adama...yok yok diyor..bu tarz durumlar benzer özellik taşır...hemen eşim fişek gibi atladı..hayır hocam geçen belirtiler vardı..kahverengiş leke vardı..bunda sorun yok.biz inanıyoruz.bu şekilde stres vermeyin...haftada bir gelin deyin biz geliriz dedi..
Kızlar tekrar merhaba sonuçları bugün doktora götürdüm. Coraspirin ve folik plus başlıyacağız hamile kalınca da iğnelere başlıyacağız dedi. ÇOOOK korkuyorumm. eyvahedigeldismile bu iğnelerin bebeğe zararı yok di mi kesin??
tatlım olur mu o iğnelerin faydası var bebişin için korkma lütfennn...
slm kızlar
büşracım gözün aydın canım
asigül canım yediklerine çok dikkat et canım heleki bu devirde
gelelim bana doktordan inanın yeni geldim
hiç bi işede yaramadı bence
kan verdim sonra ultrasyın bugün 2.günüm sağdada soldada
7ve 8 mm ikişer tane yumurtam varmış
hormonlarda düzgün çıktı
folbiol ve aspirin al dedi
sonra ben genetikteki doktorla görüşmeye gittim 5 ay beklicekmişim
sonra bana ilaç yazcakmış
5ay daha bekleyip sonuçlarımdan sonra başlıcakmışım çalışmaya nasıl sinir oldum
kendini beğenmiş bi şekilde bi konuşması var anlatamam
bazı doktorları anlamıyorum
insanı yüreklendircene hep kötüsünü söylüyo manyakmı ne
acayip gıcık oldum
tabiki onu dinlemeyi hiç düşünmüyorum
diğer doktor ne dediyse onu uygulucam :))
ne kadar fikfik okadar bebik:)))
off yhaa ne oldu topiğimizin bebişlerine böyle(
inşallah büşra gibi onunda güzel haberlerini alıcaz..
canım rabbim yar ve yardımcısı olsun inş. iyi düşünelim iyi olsun onun bebeği de farkı kapatacak inş.ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin
şşşşoff yhaa ne oldu topiğimizin bebişlerine böyle(
inşallah büşra gibi onunda güzel haberlerini alıcaz..
Ayrıca vakit ayırıp cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bİr de yasin okuyorsunuz sanırım ben de katılmak isterim nasıl yapıyorsunuz? şu an adetim perşembeye yetişemeyebilirim ama cuma okuyabilirim.
feryadcım isme mi okuyoruz ?
evet canım ben liste yapmıştım sırayla okuyoruz liste bitsin sanada okuyalım.
Ben zaten korkuyorum bi de üstüne eşim bebeğe zararı falan olmasın deyince iyice tutuştum titredim doktorun karşısında rengim atmış Allahım cümlemize şifa versin:Saruboceq:
canım isimleri bana da gönder öyle niyet edeyim okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?