Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tsma ya allah yardım etsın eşne ve ona allahım sabırlar versın inşallah ne dıyım sözun bittiği yer !

okumalara bende katılırım kızlar bilginiz olsun

ay çok üzüldüm canım benim yaaaaa:gitme::gitme:
allah sabır versin inşallah şok geçirdim resmen

guzindende inşallah güzel haberler alırız...

yazacak bişey bulamıyorum gerçekten

o zaman ben de bostanlı pazarına bakarım.bir tane üçlü iyisinden takım alırım.iki tane de pazardan.hay aklınla bin yaşa.
büşracığın ve bebişinin iyi olasına cok sevindimmmm.

ben gecelik normalde giymediğim için çok para vermek istemedim.

maşallah kuzumuza

kız ne var bir çorba yapmaya sende ben neler yapıom bir görsen çorba vız gelir bana puaahah kaydirigubbakcemile3

canım korkma bişey olmaz bende olmuştum bi kez ama dışardan yememeye özen göster

ahh kıyamam sana beeen kız yapiim yollim ben sana olmazmı ? :teselli:

ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya

canım reglin bitince kullanmya başla kanamayı artırır.

tsma ay ne denir ki yaaa.. Allah ım lütfen sabır ver.
tarfil canım bence guzinide ekleyelim 3 kişiye okuyalım bu hafta.

TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben

çok üzüldüm ya.Allahım sabır versin.söyleyecek bişey bulamıyorum.Allahım yardımcısı olsun kardeşimizin.

Kişinin heterozigot ya da homozigot olduğu hangi testle belli olur?arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz

misafirlerim gelmeden şöyle bi bakayım kızlara dedim
ama çok üzüldüm (((
allahım tsma ya sabır versin başka ne denirki
ay ya gözyaşlarım öyle umarsızca akıyorki
tsmayı şuan okadar iyi anlıyorumki hiç bişey teselli etmiyordur
ama zaman en iyi ilaç onun için
umarım bu yaşadığı son acı olur

Güzincim canım inşallah sende güzel haberlerle dönersin
bak biz 15 gerideydik ama şimdi 7güne düştü
inanıyorumki sizde o açığı kapatacaksınız
dualarım seninle ve o güzel bebişinle bitanem

TSMA çok üzüldüm, Allah sabır versin... Herşeyin hayırlısı.

limonlucay kullanıcısından alıntı
tsma, denden,tgbesr,e_melis,kardelen074nasılsınız kızlar hoşgeldiniz...

Limonlucay hoşbulduk, iyi olmaya çalışıyorum.. Sen nasılsın?
Kızlar bu arada Ankara da bizim konuda da uzman bir kadın doğumcu arıyorum. Lütfü önderoğlunun adı çok geçiyor nette.. Henüz karar veremedim.

Herkese sevgiler.

selamlar kızlar
büşracım
bak işte içimizden geçen iyi şeyler oldu maşallah minişime
güzin çok üzüldüm ama büşraya bakınca rahatlamak gerektiğine inanıyorum inşallah senin bebişte farkı kapatır
tsma canım yaaa çok üzüldüm hamile kaldığında çok sevnmiştim. bu son olsun inşallah allah yardımcın olsun

kızlar nurayında bebeği geriden geliyordu o noldu ben bayağıdır bakamıyorum kkya inşallah nuraycım ve bebeği iyidir.

Son düzenleme:
tsma inan o kadar üzüldüm ki.Daha önce yazmıştım 4 kaybım var benim de.seni en iyi anlayanlardan biriyim emin ol.Allah sabrı cemil versin canım

canım benim ekimde gelir inşşallah bebişin ahhh kuzum inşallah ne güzel yaa o hamileliği öğrendiğin ilk an o anı dolu dolu yaşamanı dilerim bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…