TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben
o zaman ben de bostanlı pazarına bakarım.bir tane üçlü iyisinden takım alırım.iki tane de pazardan.hay aklınla bin yaşa.
büşracığın ve bebişinin iyi olasına cok sevindimmmm.
Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten
kız doğdu doğacak sen mi çorba yapcan bana kaydirigubbakcemile3 ben yaarım kuzu :)) hiç halim kalmamış şaka maka( işimi sevmeme rağmen soğuk yerlerde çalışmaktan nefret ediyoruuuuuuuuuum of ya çok korkuyorum ayaklarımı üşütecem diye (
çok şükür iyiymiş alkisalkisalkis
gözün aydın kuzu çok şükür inş. daha da iyi olur herşey
hanımlar size bişi soracxağım dün eşim dışarıdan bişiler getirmiş hazır yiyecek bende yedim akşama kadar iyiydim biraz halsizliğim vardı ama hamilelikten dedim akşam mahvoldum mide bulantısı baş ağrısı gece uyuyamadım karnım gurul gurul bozuk muydu acaba, midem hala bulanıyor kusmadım ama bağırsaklarım bozulmuş bebişe bişi olur mu eğer bazuk bakterili bişi yedi isem sizce ne yapmam lazım doktora gitsem mi ya da hangi doktora gideyim, bebiş tekme atıyor Allaha şükür ne yapayım yaaa çok endişeliyim.
günaydın herkesee...
büşracım çok sevindim canım,
gerileme devam edermi diye endişelenirken bak aradaki fark azaldı çok şükürr...
asigül kuzum çok geçmiş olsun..gebeliğin boyunca sadece et değil salata türü
gıdalarıda dışardan tüketme tatlım zararlı olabiliyor bebeğe ve anneye..
feryad bende buz tutuyorum son zamanlarda eve gidince çözülmem bi hayli zaman alıyor :))
kendine dikkat et üşütme sakın..
baharcım dün mis gibi sıcacık anne poğaçalarından bahsetmişsin
nasıl özendim anlatamam evde olmayı, miskinlik yapmayı, pasta börek yemeği özledim ben(
ya kızlar doktor bana 3. reglden itibaren aspirin kullanmaya başla dediya bu aspirini regl günü kullanınca kanamayı çogaltmıyor mu acaba regl bitince mi başlıycaz kullanmaya
canım benim çok geçmiş olsun allah sabır versin çekmeyen hiç anlamıyo evet hayırlısıyla hepimiz bebeişlerimize kavuşucaz bu inancını kaybetme canım benim
canım ayetleri paylaşırsan ben de memnun olurum :)
gülüüüüüüüüüm sen dağıldın mı yine :sinifsinif: yapma böyle hani takmayacaktık milletilmaz: öyle konuşmadık mı bak ben sözümde duruyorum lütfen sen de üzülme herkesin dünyaya gelmek için bir zamanı var ve bizim bebeklerimiz de bunu bekliyo unutma sana çocuğu olmuyo diyenlere sor bakalım sen doğurunca onlar mı bakacakmış kime ne canım senin bebeğinden ay getirmesinler beni orayaalsanaalsanasmile
canım benim valla saol insana büyük moral ve güç veriyosun.
valla bende bazen ümitsizliğe kapılıyorum ama burdakileri okuyunca sizlerle sorunlarımızı paylaşınca sanki hemen hamile kalıp bebeğime kavuşacakmış gibi geliyo valla en güzelini yapıyosun canım benim
Alemsin kız kaydirigubbakcemile3 hayırlı olsun vallaaa bende adet olunca çok sevinmiştim canım ben yarın tekrar gidicem bakalım nasıl oldu yumurtalar kaydirigubbakcemile3 bende aklıma geldikçe çörekotuyla bal yiyiyorum ama her gün değil aklıma geldikçe canım benim hadi hayırlısı bakalım öpüyorum
ne demek biraz olsun iyi hissettirebiliyorsam ne mutlu bana. kaydirigubbakcemile5
doğru diyosun canım...bahar demişti galiba geçenlerde hareketleri hissetsekte doğurana kadar bu stresi yaşıcaz galiba..aman iyi olsunlarda varsın biz böyle gerilelim:))))gerik gerik dolaşıcaz hepimiz doğurana kadar...zaten bi biz geriliyoz etrafımızdakiler aman ne var iğne oluyonuz işte tedavisi var diyor...daha da sinir oluyorum:)))
nee benmi kesinlikle ben dememişimdir onu.lmaz: ben hiç stres yaşamadım hamişliğimde gayet xxl dim.
ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin
hay allah üzüldüm yaa ama çok önemli olduğunu sanmam yakalr gününü bebişimiz bu arada şifada mı yatıyor egedemi fırsatım olursa ziyaret edeyim ben
haklısın canım bu stres hep yaşanıcak
iş kucağına aldığındada bitmiycek Allah izin verirse annelik
macerası ömür boyu sürecek ilk doğduğunda nefesini dinliyceksin,
hastalandığında başucunda sabahlıycaksın, dışarı çıktığında camda bekliyceksin,
yanlış olduğunu bildiğin kararlar aldığında için titriycek bu endişeler ömür boyu sürecek elif şafağın siyah sütte dediği gibi 'annelik dünyanın en yaşanılası, en muhteşem duygusu öylesine benzersiz, öylesine kıymetli ama aynı zamanda çetrefil, karmaşık ve kimi zaman hayli ağır...
senin bu kitap alıntıların beni müthiş cezbediyor yerim ben seni :) :1hug:
TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben
senağlamasenağlama yapma yaa. ne desem bilemedim ki. tıkandım vallaha.
Kişinin heterozigot ya da homozigot olduğu hangi testle belli olur?arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz
gelevera gelmişşşşş nasılsın canım
hoşbulduk fıstık sen nasılsın neler yapıyorsun bayağıdır karşılaşamıyoruz a.s.
bebeiş nasıl canım kaç haftalıksınız şimdikaydirigubbakcemile2
canım allah bağışlarsa 23 haftalık olduk bebişte iyi cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?