Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben

canım ya allah sabrını versin inş. benim burda sol yanım sızlıyorsa onu düşünemiyorum Allahım güç versin ona mafoldumben malesef bir bebeğimiz daha cennete gitti eskiden böyle şeyler hakkında konuşmak çok daha kolaydı anlıyorum zor diyordum ama yaşanmadan anlanmıyormuş artık hissediyorum canım yanıyo hissettikçe Allahım kimseyi evlat acısıyla sınama ne olur hem de 1 den fazla evlatla senağlama dendencim tsma ya onu çok sevdiğimizi söyle olurmu mafoldumben

ne denir bilmiyorum üzdünüz beni bir girdim nete güzin tsma Allahım ne olur ecrini bol ver tsma arkadaşımıza, Rabbim sağlıklı evlat ver en kısa zamanda, kucağını ve kucaklarımızı boş koyma Rabbim, dendencim dualarımızı ve gçmi olsun dileklerimzi ilet.
güzincim Dularım seninle inşallah Allahım acil şifa versin bebişine
Rabbim sana sığındık ne olur ellerimizi boş çevirme dualarımız kabul et hastalarımıza şifa dertlilerimize deva ver amin.

TSMA'cım tesadüf girip okudum çok üzüldüm gercekten evlat acısını cekmeyen bilemez, inşallah bu sizin için son olur, diyecek bişeyde bulamıyorum, Allah sabırlar versin sana ve eşine...:gitme:
kızlar bu arada hepinize iyi geceler....

görünce şok odum tsma nın bebeğinin kalbi durmuş yazısını tekrar okudum yanlışmı okuyorum diye çoook üzüldüm gerçekten nasıl anlatsam ne desem bilemedim şimdi allahım hakkında hayırlısını versin allaha emanet olsun sabır versin rabbim

herkese merhaba, şöyle bir bakınıp haber almak için ve kendimnden haber vermek için uğradım, ara ara geçmişe göz attım, hepsini okuyamadım, çok birikmiş. ama gördüğüm haberler üzdü beni. tsmacanım sana sabır diliyorum.söylenecek herşey yetersiz bu durumda. güzincim umarım sizde gününzü tamamlarsınız, iyi haberlerle dönersiniz.büşracım senin için sevindim arayı baya kapatmışsınız.gelevera canım biliyorsun ben serklaj oldum ayın 24 ünde rahimde açılma başlamıştı,hala lekelenmeler devam ediyor, dikişte enfeksiyton var, vücudum tepki verdi dikişe, şimdi vajinal fitil kullanıyorum bir hafta devam edeceğim.bazen azalıyor gibi yine başlıyor lekelenmem.sürekli yatıyorum. bebişimizin gelişimi hala geriden devam ediyor. tam arayı kapatıyoruz derken serklaj işleminden sonra yine açmışız arayı 8-9 günlük bir fark var.yani hala geriden gidiyoruz. vc dışında kalkmadan yatıyorum. ara ara kasıklarımda batma şeklinde sancılar oluyor. kendimi her türlü sona hazırladım. ama umudumuda kaybetmek istemiyorum.

çizelgeye göre 15+5 görünüyorum bugün itibari ile ama cuma günü 13+6 idi ultrasona göre bu durumda bugün 14+3 olmam lazım .gittikçe ara açılıyor sanki kapanacağına..

morelini yüksek tut arkadaşım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır
allaha dua et bu bebek hayırlı ise dünyaya gelsin hayırsız bir evlat olcaksa gelmesin de canım ben hep öyle dua ediyorum allahım hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizin bir sınavı var rabbim yardımcımız olsun hepimizin bol bol dinlen rabbim şifalar versin:Saruboceq:

herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
ama hepinizin yazdıklarını iyi iyetlerinizi aldım dostlarım...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
feryadın dediği gibi bir bebişimiz daha cennete gitti....rabbim yine sabrını vericektir...bunun için dua ediyorum...dualrınızı bekliyorum...hepinzi allaha emanet olun....
prof.bana haklı çıtım dedi kritik haftaydı dedi...suratındaki o ifadeyi hiç unutamıcam...
kızlar ben kürtaj için çıkıyorum...dilerim bir dahakine doğum haberimi veririm...hepinizi öpüyorum...

denden kuzum...seni dün o halde aradığım için özür dilerim...aklıma sen geldin..eşim akşam eve gelince sakın denize haber verme deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü...sakın kendini üzme sadece benim için dua et canım olur mu....hepinizi seviyorum...en kısa zamanda görüşmek üzere....

Allahım sabrını versin inşallah. lütfen bu son olsun rabbim:Saruboceq:

tsmacım okadar üzgünümki anlatmak için kelimeler yetmez okurken benim başıma gelmiş gibi yüreğimin sızladığını hissettim rabbim sabırlar versin umarım en kısa zamanda toparlanırsın canım rabbime emanet ol:teselli:

selamlar arkadişler,.bi arkadaşımız bebeğini kaybetmiş,ALLAH bol bol sabır versin,.çok zor bi durum,:Saruboceq: .bu arada ben eskilerdenim,hatırlayan varmıdır:1rolleyes: :1rolleyes:kısaca özetleyim,benim iki kürtajım oldu,malum kan pıhtılaşmasıydı sebep,.ama üçüncü hamileliğimde bebikimi kucağıma aldım,.şu an 7 aylık,.şunu söyleyim,hiçbizaman umudunuzu yitirmeyin,.herşeyin muhakkakki bi zamanı var,.:Saruboceq: :Saruboceq:

canım seni yakından tanımıyorum ama yaşanan tarifler aynı malesef ki üzüldük demekten başka elimizden birşey gelmiyor
rabbim bütün acıları hamileyken göstersinde bebegimiz dogduktan sonra ona huzurlu saglıklı bir hayat nasip etsin
çok üzüldüm arkadaşım biz seni seviyoruz

okurken kendimi tutamadım allah sabır versin.bir daha yaşatmasın rabbim.

günaydın
Tsma ile görüştüm arkadaşlar,12:00 de operasyonu,dualarımızı bekliyor........ne söylesek boş,tesellisi yok bu acının,bizi en iyi bizler anlarız......cesaret edip hastaneye gidemiyorum çünkü Tsma yi görünce ikimizinde çok kötü olacağını,o hastanenin inleyeceğini biliyorum.......bu kadar yakın olup uzakta kalmak daha kötü.......ama şunuda biliyorum Allaha sığınıp dua etmekten ve umut etmekten başka yapılacak hiçbir şey yok........Yaradan izin verdikten sonra herşey boş........Allahım her isteyene hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin,bugünlerimizi unutturacak acılar yaşatmasın........

bu arada Tsma Güzini sordu,Baharcım haber alırsan paylaşır mısın?????kızlar dualara devam hiç bırakmayalım,bu kötü günleri ancak bu şekilde daha rahat atlatabiliriz.....

canım iyi ki geldin hepimize moral oldun arada gir ki nete bizde umudumuzu kaybetmeyelim. Allah kuzunu Analı babalı büyütmek nasip etsin. hayırlı uzun ömürler versin.

canım benim seni yürekden anlıyorum bunları yakın bir tarihde bende yaşadım banada bebegimin öldügünü söylüyen dr.bende hiç unutamıyorum bir insan helede bu insan bir bayan ise derler ya elin evladı ele ucuz gelir derler bizim buralarda AMA BEN İNANIYOR VE GÜVENİYORUM Kİ MEVLAM HAK YEMEZ BİZLERİNDE OLACAK VE EN YAKIN ZAMANDA

canım duaları hiç bırakmıyoruz Rabbim inşallah sıkıntısnı alsın kolaylık versin, gönlünün muradını versin tsma, senin sitede ki hepimizin. Canım konşursan dua etsin hep sıkıntılı anlarda dualar kabul olur hayırlı sağlıklı evlat için dua etsin. VE YA VEKİL desin.
Allah veriyor bizim elimizde hiç bişi yok ne kadar aciziz aslında, Ve Yüce Yaradanın Herşeye gücü Yeter O herşeye Kadirdir OL deyince olur, inşallah bizim gibilerin Anne olmasına Rabbim ol deyiverecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…