herkese merhaba, şöyle bir bakınıp haber almak için ve kendimnden haber vermek için uğradım, ara ara geçmişe göz attım, hepsini okuyamadım, çok birikmiş. ama gördüğüm haberler üzdü beni. tsmacanım sana sabır diliyorum.söylenecek herşey yetersiz bu durumda. güzincim umarım sizde gününzü tamamlarsınız, iyi haberlerle dönersiniz.büşracım senin için sevindim arayı baya kapatmışsınız.gelevera canım biliyorsun ben serklaj oldum ayın 24 ünde rahimde açılma başlamıştı,hala lekelenmeler devam ediyor, dikişte enfeksiyton var, vücudum tepki verdi dikişe, şimdi vajinal fitil kullanıyorum bir hafta devam edeceğim.bazen azalıyor gibi yine başlıyor lekelenmem.sürekli yatıyorum. bebişimizin gelişimi hala geriden devam ediyor. tam arayı kapatıyoruz derken serklaj işleminden sonra yine açmışız arayı 8-9 günlük bir fark var.yani hala geriden gidiyoruz. vc dışında kalkmadan yatıyorum. ara ara kasıklarımda batma şeklinde sancılar oluyor. kendimi her türlü sona hazırladım. ama umudumuda kaybetmek istemiyorum.
herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
ama hepinizin yazdıklarını iyi iyetlerinizi aldım dostlarım...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
feryadın dediği gibi bir bebişimiz daha cennete gitti....rabbim yine sabrını vericektir...bunun için dua ediyorum...dualrınızı bekliyorum...hepinzi allaha emanet olun....
prof.bana haklı çıtım dedi kritik haftaydı dedi...suratındaki o ifadeyi hiç unutamıcam...
kızlar ben kürtaj için çıkıyorum...dilerim bir dahakine doğum haberimi veririm...hepinizi öpüyorum...
denden kuzum...seni dün o halde aradığım için özür dilerim...aklıma sen geldin..eşim akşam eve gelince sakın denize haber verme deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü...sakın kendini üzme sadece benim için dua et canım olur mu....hepinizi seviyorum...en kısa zamanda görüşmek üzere....
günaydın
Tsma ile görüştüm arkadaşlar,12:00 de operasyonu,dualarımızı bekliyor........ne söylesek boş,tesellisi yok bu acının,bizi en iyi bizler anlarız......cesaret edip hastaneye gidemiyorum çünkü Tsma yi görünce ikimizinde çok kötü olacağını,o hastanenin inleyeceğini biliyorum.......bu kadar yakın olup uzakta kalmak daha kötü.......ama şunuda biliyorum Allaha sığınıp dua etmekten ve umut etmekten başka yapılacak hiçbir şey yok........Yaradan izin verdikten sonra herşey boş........Allahım her isteyene hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar versin,bugünlerimizi unutturacak acılar yaşatmasın........
bu arada Tsma Güzini sordu,Baharcım haber alırsan paylaşır mısın?????kızlar dualara devam hiç bırakmayalım,bu kötü günleri ancak bu şekilde daha rahat atlatabiliriz.....
selam arkadaşlar arada takip ediyorum sizleri,aynı durumdayım fakat çok sık giremiyorum mthfr homozigot mutasyon ve protein c düşük 3 kayıp yaşadım şimdi tekrar 6+3 hamileyim dün kalp atışlarını duydum ama tsma diye arkadaşın haberini okuyunca yazmadan geçemedim..allah yardımcısı olsun sabrını versin çoook zor umarım tekrar yaşamaz bu sondur canı gönülden dualarım onunla..hepimize allah yardımcı olsun..sevgiler
selam arkadaşlar arada takip ediyorum sizleri,aynı durumdayım fakat çok sık giremiyorum mthfr homozigot mutasyon ve protein c düşük 3 kayıp yaşadım şimdi tekrar 6+3 hamileyim dün kalp atışlarını duydum ama tsma diye arkadaşın haberini okuyunca yazmadan geçemedim..allah yardımcısı olsun sabrını versin çoook zor umarım tekrar yaşamaz bu sondur canı gönülden dualarım onunla..hepimize allah yardımcı olsun..sevgiler
kızlar zamanı değil ama tsma nın kromozom analizi yaptırıp yaptırmadığını bilen varmı. bundan önce 1 tane daha 10 haftalık bebişini kaybetmiş.sadece bunu biliyorum başka bilgim yok
ben aylardır bu siteyi takip ediyourm.üye olmak bugüne kısmetmiş.
kendimden kısa bahsetmek gerekirse.2009 yılının ekim ayında hamile olduğumu ögrendim.kısa bir süre sonrada lekelenme başladı.hemen doktora gittim.beklicez dedi.ilaç filan vermedi.tabi ben bu arada 3 doktora daha gittim.zamana göre geriden geliyor.geç döllenme olabilir,dış gebelik olabilir filan gibi çeşitli fikirler yürüttüler.neyse çok uzatmayayım.en sonunda kese gözüktü fakat 11.haftada da kalp atışlarını duymayınca bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.yalnız bir prof.sende kan pıhtılaşması olabilir.bu geç döllenme filan değil dedi.benim içime kurt düştü ve üniv.gidip 3 dşüğüm var deyip çeşitli testler yaptırdım.ve sonuçta kan pıhtılaşması olduğunu öğrendik.henüz hamile değilim.ilk teşhisi koyan prof.a gittim.coraspin ve elevit verdi.hamile kalınca da hemen iğneler başlıcaz dedi.
kan pıhtılaşmasıyla ilgili bu topiğin bütün herşeyini okudum ve prof.a öyle gittim.bu yüzden hepinize çok teşekkür ederim...
benimde yardımcı olabileceğim birşey olursa sevinirim...
eylem senin mthfr homozigot oldugun 3 düşükden sonra mı anlaşıldı yoksa ilk düşükden sonra mı yani şunu ögrenmek istiyorum bu rahatsızlıkda iğne kullanmana ragmen düşük riskinmiz yüksek mi?
eylem senin mthfr homozigot oldugun 3 düşükden sonra mı anlaşıldı yoksa ilk düşükden sonra mı yani şunu ögrenmek istiyorum bu rahatsızlıkda iğne kullanmana ragmen düşük riskinmiz yüksek mi?
herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
ama hepinizin yazdıklarını iyi iyetlerinizi aldım dostlarım...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
feryadın dediği gibi bir bebişimiz daha cennete gitti....rabbim yine sabrını vericektir...bunun için dua ediyorum...dualrınızı bekliyorum...hepinzi allaha emanet olun....
prof.bana haklı çıtım dedi kritik haftaydı dedi...suratındaki o ifadeyi hiç unutamıcam...
kızlar ben kürtaj için çıkıyorum...dilerim bir dahakine doğum haberimi veririm...hepinizi öpüyorum...
denden kuzum...seni dün o halde aradığım için özür dilerim...aklıma sen geldin..eşim akşam eve gelince sakın denize haber verme deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü...sakın kendini üzme sadece benim için dua et canım olur mu....hepinizi seviyorum...en kısa zamanda görüşmek üzere....
kızlar zamanı değil ama tsma nın kromozom analizi yaptırıp yaptırmadığını bilen varmı. bundan önce 1 tane daha 10 haftalık bebişini kaybetmiş.sadece bunu biliyorum başka bilgim yok
kromozam yapılmadı.onunla ilgili olduğunu düşünmüyoruz dedi iki doktorumda.fsh lardan tutda guatr kan pıhtılaşması ve hormona kadar hepsine bakıldı.kan pıhtılaşması çıktı sadece.ben şimdi bütün testlerimi alıp ist.da prof.a gitmeyi düşünüyorum.
ist.daki arkadaşlar özel prof.önerilenizi bekliyorum...
iyi dilekler ve dualar için tekrar teşekkür ederim...
arkadaşlar o acı sırasında hamilelere dua etmek aklıma gelmedi ama sadece şu duayı ettiğimi hatırlıyorum..
allahım böyle acıyı helede bizim topiktekiler başta olmak üzere kimseye verme rabbim diye dua ettim...
canım çok geçmiş olsun
rabbim bidaha yaşatmasın
kucağına almayı nasip etsin inşallah
dualarımız hep seninleydi
kromozam yapılmadı.onunla ilgili olduğunu düşünmüyoruz dedi iki doktorumda.fsh lardan tutda guatr kan pıhtılaşması ve hormona kadar hepsine bakıldı.kan pıhtılaşması çıktı sadece.ben şimdi bütün testlerimi alıp ist.da prof.a gitmeyi düşünüyorum.
ist.daki arkadaşlar özel prof.önerilenizi bekliyorum...
iyi dilekler ve dualar için tekrar teşekkür ederim...
arkadaşlar o acı sırasında hamilelere dua etmek aklıma gelmedi ama sadece şu duayı ettiğimi hatırlıyorum..
allahım böyle acıyı helede bizim topiktekiler başta olmak üzere kimseye verme rabbim diye dua ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?