Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım hakkınızda hayırlı olanı verecektir rabbim. sabır etmek lazım. inşallah güzle haberler verirsin bize. dualarımız seninle.

ah kuzum yaa ne desek acın hafiflemicek aslında ama yanındayız eğer iyi gelirse. hepimiz birçok kez yaşadık belkide yaşıcaz. ama her düşüşümüzde sızlasada yaralarımız kalktık. sardık bir şekilde. hepsi bizim bebelerimizdi. cennet kokulularımızdı. ama rabbimin takdiri dedik. isyan etmek yakışmazdı bize. etmedikte ettirmedikte zaten. hep sabır dedik. bir çoğumuz aldı sabrının altın mükafatını. inanıyorum ki sabreden bizlerde alıcaz albet. şimdi senin içinde rabbimden bir tek şey istiyorum sabır ya rabbi.

canım güzini birazdan ararım bende meraktyım.

selam arkadaşlar arada takip ediyorum sizleri,aynı durumdayım fakat çok sık giremiyorum mthfr homozigot mutasyon ve protein c düşük 3 kayıp yaşadım şimdi tekrar 6+3 hamileyim dün kalp atışlarını duydum ama tsma diye arkadaşın haberini okuyunca yazmadan geçemedim..allah yardımcısı olsun sabrını versin çoook zor umarım tekrar yaşamaz bu sondur canı gönülden dualarım onunla..hepimize allah yardımcı olsun..sevgiler

kızlar zamanı değil ama tsma nın kromozom analizi yaptırıp yaptırmadığını bilen varmı. bundan önce 1 tane daha 10 haftalık bebişini kaybetmiş.sadece bunu biliyorum başka bilgim yok

Son düzenleme:

eylem senin mthfr homozigot oldugun 3 düşükden sonra mı anlaşıldı yoksa ilk düşükden sonra mı yani şunu ögrenmek istiyorum bu rahatsızlıkda iğne kullanmana ragmen düşük riskinmiz yüksek mi?

çok geçmiş olsun.inşallah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın.Allahım hepimizin yardımcısı olsun.canım sana nasıl bir tedavi süreci uyguluyorlar.biraz bilgi verir misin.mthfr homozigot olduğun nasıl anlaşıldı?

kızlar zamanı değil ama tsma nın kromozom analizi yaptırıp yaptırmadığını bilen varmı. bundan önce 1 tane daha 10 haftalık bebişini kaybetmiş.sadece bunu biliyorum başka bilgim yok

bende düşükden sonra bu testin yapılmasını istemişdin ama dr.3düşükden önce araşdırma yapılamaz demişdi ve bunun pahalı bir test oldugunu durumum var dersen yapdır o zamn dedi ve bunu diyende koskoca başkent hastanesi ama sagolsun balcalı ünüversitesi prof.cüneyt hoca yapacagını söyledi

canım ya Allah sabır versin sana.dualarımız seninle.Allahım inşallah hepimize anneliği nasip eder.Allah yardımcın olsun.bunları okuyunca gözyaşlarımı tutamadım.

eylem senin mthfr homozigot oldugun 3 düşükden sonra mı anlaşıldı yoksa ilk düşükden sonra mı yani şunu ögrenmek istiyorum bu rahatsızlıkda iğne kullanmana ragmen düşük riskinmiz yüksek mi?

iğne kullanmadan da sağlıklı doğum şansın olduğu gibi: iğneye rağmen düşük olma olasılığıda var. olacak diye bişey yok ama olma ihtimalini göz önüne alman gerek. ben gibi iğne kullanıyorum bebiş düşmez diye garantici olursan Allah esirgesin düşük olunca yıkılırsın.
2 düşükten sonra öğrendim . mtfhr heterozigot olduğumu. 3. gebelikte iğne kullanmama hatta iğneye çok erken başlamış olmamıza rağmen 7. haftada düştü. ben yıkıldım. hiç umudum kalmadı. oysaki bu ihtimali bilseydim bu kadar yıkılmazdım.

alaracım benim ikincisinden sonra anlaşıldı,fakat ben kayınvalidemi kaybettiğim için üçüncüsündede iğnelerimi düzenli kullanamadım saatlerine uyamadım,cenaze yedisi deken..bu arada rahimde septumda vardı 3.den sonra onuda aldırdım eşim ve benim kromozom analizlerimiz eksikti onları yaptırdım sorun yok.sonra aysude ile konuştum sizin topicten elevit ve benexol önerdi kendi doktorum folbiolu 2 ye çıktı..şuanki tedavimi yazıyım istersen elevit 1*1,folbiol 5mg sabah akşam 1,coraspin 100 1 tane,benexol günde 1 tane,progestan günde 3 tane,fraxiparin o,6 her gün aynı saatte..umarım bukez hepimiz alırız yavrulamızı kucaklarımıza..:Saruboceq:

benim cerrahpaşada yapıldı tahlillerim ikincisinden sonra sorun çıkarmadan yaptılar hepsini..bebeğide genetiğe gönderdik sorunsuz çıktı..ama iğne kullansakta olmayanlar olabiliyor sigara içiyodum onu bıraktım,gebelikten önce zinco kullandık 1 ay ikimizde..hayırlısı sizlerin tedavileriniz neler zahmet olmazsa yazarmısınız kızlar...

bu risk var tabiki ama ben izin alıp sürekli izin alıp yatıyorum ve progestanı kanamam olmamamasına rağmen doktor önerdi umarım bukez bişey olmaz..

canım benim Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı buymuş nolur üzme kendini ümidini kaybetme inanıyoruzki burdaki tüm arkadaşlarımız tekrar hamile kalıp rabbim kucağınada nasip edicek çok geçmiş olsun senin sağlığında önemli hayırlısıyla toparla kendini tekrar denicez hep beraber destekleyerek canım benim Allaha emanet olmafoldumben

canım hayırlı olsun bebeğim inşallah kucağınada sağlıklı bi şekilde almak nasip eder rabbim bendede sadece mthfr 1298 homozigot ve 2 düşüğüm var sen nasıl bir tedavi uyguluyosun canım yardımcı olursan sevinirim ben şu anda hamile değilim folbiol ve aspirin kullanıyorum sadece ve yumurta takibi yapılıyo bana doktor iğneye gerek yok sende iğne kullanmıcaz dedi bizi bilgilendirirsen sevinirim canım şimdiden saol

eylemcim canım yazdığını görmemişim kusura bakma benim kafam çok karıştı benim sadece mthfr 1298 homozigot ve sadece folbiol ve aspirin kullanıyorum bugün doktora gittim yumurta takibi yapılıyo 10 mm ve 11mm yumurtalar oluşmuş pazartesi bir daha gidicem hayırlısı.....
doktora bugün tekrar sordum dedim hocam ben hamile kalınca iğne kullancakmıyım dedim hayır dedi senin iğne kullanmana gerek yok dedi aspirin yeterli dedi valla kızlar bi yardıncı olun nolur sizce normalmi iğne kullanmamam sadece mthfr 1298 zi homozigot olan varmı ? yazarsanız sevinirim

kromozam yapılmadı.onunla ilgili olduğunu düşünmüyoruz dedi iki doktorumda.fsh lardan tutda guatr kan pıhtılaşması ve hormona kadar hepsine bakıldı.kan pıhtılaşması çıktı sadece.ben şimdi bütün testlerimi alıp ist.da prof.a gitmeyi düşünüyorum.

ist.daki arkadaşlar özel prof.önerilenizi bekliyorum...

iyi dilekler ve dualar için tekrar teşekkür ederim...

arkadaşlar o acı sırasında hamilelere dua etmek aklıma gelmedi ama sadece şu duayı ettiğimi hatırlıyorum..

allahım böyle acıyı helede bizim topiktekiler başta olmak üzere kimseye verme rabbim diye dua ettim...

canım çok geçmiş olsun
rabbim bidaha yaşatmasın
kucağına almayı nasip etsin inşallah
dualarımız hep seninleydi

geçmiş olsun canım. dua ettiğin için çok sağol canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…