tsma çok geçmiş olsun.ben de nergisin topiğindenim.Rabbim şifanı versin.bu şikayetle benim kuznimde 3 kez bebeğini kaybetti.4. ye gebe kaldı iğnelerle devam etti çok şükür. 1 ay önce doğum yaptı.
diyeceğim,herşeyin bi hal,çaresi var.yeterki sabredelim,hayırlısını dileyelim.muhakkak olacaktır.Rabbim kimseyi kapısından eli boş göndermez..
maşallah.allah bir daha yaşatmasın.Kuzular beni önemseyip merak ettiğiniz ve dualarınızlar yanlız bırakmadığınız için çok teşekkür ederima.s.a.s.
Bahar yazmış zaten
Oğluşum maşallah çok iyi aradaki farkı 7 güne indirmiş oda önemli deil dedi doktorumuz
kan akışına falan baktı hepsi iyi çok şükür
nstde çekildi ondada problem yok
1560gram olmuş paşam doğum kanalına doğru yönlenmiş
bundan sonra daha sık kıontrole gidecekmişiz
öyle istedi doktorumuz benimde işime geldi zaten
aman bacım dışardan mümkün olduğunca yeme.zehirlenmiş olacağınıda sanmıyorum.yine de dr sor istersen.evet canım Çalışan bayan olmak zor ben evde akaşama kadar uyuyorum ne yesem diiye düşünüyorum. Gece uykularımız daha da azalacakmış, aman ne yapalım bebişler iyi olsunda önemli değil, zaten bu uykunun düzensizliği Anneyi bebeğin doğdu zaman ki uykusuz gecelere alıştırmak içinmiş, Allah ayarlıyor herşeyi de biz işte bilmiyoruz, düşünsene 8 saat uyurken bir anda iki saate bir uyanmak ve bebekle ilgilenmek zorunda kalmak ne kadar zor olurdu.
Ben düne kadar iyiydim eşim dün dışarıdan hazır bir yemek getirdi ondan sonra midem bulanır başım ağrır oldu ve aşağı taraf bozuldu bebişe bişi olacak diye çok korktum hala da korkuyorum ne yapsam bilmem doktora mı gitsem gıda zehirlenmesi olsa hemen çıkardı ama değil mi?
en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.dualarımız güzinle ve bebişiyle .ızlar güzin75 ten haberler cuma günü dru hastaneye yatırmış bebeği 11 gün geriden geliyormuş gözetim altında tutulmaya başlanmış dua edelimde bebişi kendini bir an önce toparlasın rabbim güzinin bebişini korusun inş bir an önce normal haftasına gelsin
canım ben okurum.yer gök dua ile demişler.KIZLARRR güzin için çok üzüldüm rabbim şifa versin inşallah
bu hafta AYSUDE VE DENDEN için okuyacaktıkya birininkini güzinin sırasıyla değiştirsek olurmuki şu anda onun çok ihtiyacı var duaya veya bu hafta 3 yasin okuyalım sizler nasıl isterseniz
okuduğumu anlamak bile istemedim.TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben
canım allah sabır versin.bir daha yaşatmasın.kendi meleklerim aklıma geldi.gözümde yaş kalmadı valla.hakkımızda hayırlısı.herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
ama hepinizin yazdıklarını iyi iyetlerinizi aldım dostlarım...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
feryadın dediği gibi bir bebişimiz daha cennete gitti....rabbim yine sabrını vericektir...bunun için dua ediyorum...dualrınızı bekliyorum...hepinzi allaha emanet olun....
prof.bana haklı çıtım dedi kritik haftaydı dedi...suratındaki o ifadeyi hiç unutamıcam...
kızlar ben kürtaj için çıkıyorum...dilerim bir dahakine doğum haberimi veririm...hepinizi öpüyorum...
denden kuzum...seni dün o halde aradığım için özür dilerim...aklıma sen geldin..eşim akşam eve gelince sakın denize haber verme deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü...sakın kendini üzme sadece benim için dua et canım olur mu....hepinizi seviyorum...en kısa zamanda görüşmek üzere....
tsma canım çook geçmiş olsun allah bidaha böyle acılar yaşatmasın seni en iyi ben anlarım bende 11 gün önce oldum kürtajı benimkini vakum yöntemiyle aldılar ama malesef enfeksiyon kapmışım nedenide antibiyotumu tam kullanmamışım inş. ondandır aman sen iyi dikkat et ilaçlarını ihmal etme sormak istedigin birşey olursa yardımcı olmak isterim canım benim kendine çok ama çoook özel bak çook önemli bu
canım Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin duası aynı aynı acıları tekrar yaşatmasın rabbim hiçbirimizesağol eminecim...allah hamişlerimizin güzel haberlerini versin inşşşşşş....bende güzini merak ediyorum...ondan haber gelir diye bekliyorum...
sağol canım...burdaki herkes ne yazıkk bu acıyı yaşadı...ama bugün çok dua ettim.bir daha hiçbirimiz bu acıyı yaşamayalım diye...ilaçlarımı kullanıyorum...hakkımızda hayırlısı...daha neler olucak bakalım...hepimiz payımıza düşeni yaşıcaz...
meraba kızlar.öncelikle cennete giden bi bebeğimiz varmış,rabbim annesine tez zamanda tekrar nasip etsin.
bende iki kez yaşadım bu acıyı ama elhamdülillah şuan gün sayıyorum doğum için.
buarada merak ettiğim bişeyler var şuan 38. haftanın içindeyim bizim durumumuzda coraspirin ve iğneyi ne zaman kesiyo doktor.
genelde normalmı sezeryan mı oluyor
ve genelde kaçıncı haftada doğum oluyor
bılıyorum çok oluyorum ama lütfen cevap beklıyorum arkadaşlar
saol canım . zaten dua etmekten.ilaçlarımı düzenli alıp yatmaktan başka yapılabilecek birşey yok. gerisi alnımıza ne yazılmışsa o...morelini yüksek tut arkadaşım her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır
allaha dua et bu bebek hayırlı ise dünyaya gelsin hayırsız bir evlat olcaksa gelmesin de canım ben hep öyle dua ediyorum allahım hayırlı evlatlar sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizin bir sınavı var rabbim yardımcımız olsun hepimizin bol bol dinlen rabbim şifalar versin:Saruboceq:
canım benim. allah sabrını versin. dünde söylediim gibi ne desek boş, hiç bir söz teselli vermez biliyorum, biliyoruz çünkü hepimiz yaşadık vene yazıkki yaşamayacağımızın da garantisi yok. yaşadığımız son acılar olmasını dilekmekten başka ve dua etmekten başka yapılabilecek hiçbirşey yok..herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
ama hepinizin yazdıklarını iyi iyetlerinizi aldım dostlarım...hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim....
feryadın dediği gibi bir bebişimiz daha cennete gitti....rabbim yine sabrını vericektir...bunun için dua ediyorum...dualrınızı bekliyorum...hepinzi allaha emanet olun....
prof.bana haklı çıtım dedi kritik haftaydı dedi...suratındaki o ifadeyi hiç unutamıcam...
kızlar ben kürtaj için çıkıyorum...dilerim bir dahakine doğum haberimi veririm...hepinizi öpüyorum...
....
güze4l dua ve dileklerine yürekten amin diyorum hepimiz ve tüm bizim durumumuzdakiler için. bizlerin hiç olmazsa teknolojik imkanları var, araştırıyor, paylaşıyoruz.birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.doktor bile görmeden yaşadıklarının sebebini bilmeyen nice anne adayları vardır kimbilir.bizlerle aynı sonu paylaşan..canım hakkınızda hayırlı olanı verecektir rabbim. sabır etmek lazım. inşallah güzle haberler verirsin bize. dualarımız seninle.
ah kuzum yaa ne desek acın hafiflemicek aslında ama yanındayız eğer iyi gelirse. hepimiz birçok kez yaşadık belkide yaşıcaz. ama her düşüşümüzde sızlasada yaralarımız kalktık. sardık bir şekilde. hepsi bizim bebelerimizdi. cennet kokulularımızdı. ama rabbimin takdiri dedik. isyan etmek yakışmazdı bize. etmedikte ettirmedikte zaten. hep sabır dedik. bir çoğumuz aldı sabrının altın mükafatını. inanıyorum ki sabreden bizlerde alıcaz albet. şimdi senin içinde rabbimden bir tek şey istiyorum sabır ya rabbi.
canım güzini birazdan ararım bende meraktyım.
öncelikle sağlıklı hamilelikler idliyorum. bende homozigot mutasyonum. rahim yapım problemli , bölmeli .bana da günde 3 progestan verdi dr um.sebep rahimin problemli olmasıymış.gebeliğin sonuna kadar da kullanacağımı söyledi.folbiolu da günde 2 kez kullanıyorum.innohep iğne 0,7 lik.ve coraspin 100 fakat kiloluı olduğum için dr bana vitamin vermiyor..alaracım benim ikincisinden sonra anlaşıldı,fakat ben kayınvalidemi kaybettiğim için üçüncüsündede iğnelerimi düzenli kullanamadım saatlerine uyamadım,cenaze yedisi deken..bu arada rahimde septumda vardı 3.den sonra onuda aldırdım eşim ve benim kromozom analizlerimiz eksikti onları yaptırdım sorun yok.sonra aysude ile konuştum sizin topicten elevit ve benexol önerdi kendi doktorum folbiolu 2 ye çıktı..şuanki tedavimi yazıyım istersen elevit 1*1,folbiol 5mg sabah akşam 1,coraspin 100 1 tane,benexol günde 1 tane,progestan günde 3 tane,fraxiparin o,6 her gün aynı saatte..umarım bukez hepimiz alırız yavrulamızı kucaklarımıza..:Saruboceq:
amin canım . rabbim dualarını kabul etsin.ben istanbuldayım ama prof. a gitmiyorum canım. o yüzden sana bir isim veremeyeceğim.benimde bu üçüncü gebeliğim, değiştirdiğim 3. dr...sonuç başarısız olunca aynı drla devam etmek istemiyor insan, ki daha önce gittiğim dr,larda dalında çok iyi tavsiye ile gittiğim drlardı ve çok ta pahalı özel drlardı üstelik.bu defa yine tavsiye ile şimdiki dr umla çıktık yola.bakalım inşallah sonumuz iyi olur.kromozam yapılmadı.onunla ilgili olduğunu düşünmüyoruz dedi iki doktorumda.fsh lardan tutda guatr kan pıhtılaşması ve hormona kadar hepsine bakıldı.kan pıhtılaşması çıktı sadece.ben şimdi bütün testlerimi alıp ist.da prof.a gitmeyi düşünüyorum.
ist.daki arkadaşlar özel prof.önerilenizi bekliyorum...
iyi dilekler ve dualar için tekrar teşekkür ederim...
arkadaşlar o acı sırasında hamilelere dua etmek aklıma gelmedi ama sadece şu duayı ettiğimi hatırlıyorum..
allahım böyle acıyı helede bizim topiktekiler başta olmak üzere kimseye verme rabbim diye dua ettim...
herkesin iletisini toplu alıp cevap vermeyi bilmediğim ve hemen çıkmak zorunda olduğum için tek tek cevap veremiyorum......
denden kuzum...seni dün o halde aradığım için özür dilerim...aklıma sen geldin..eşim akşam eve gelince sakın denize haber verme deyince kafamdan aşağı kaynar sular döküldü...sakın kendini üzme sadece benim için dua et canım olur mu....hepinizi seviyorum...en kısa zamanda görüşmek üzere....
canım hayırlı olsun bebeğim inşallah kucağınada sağlıklı bi şekilde almak nasip eder rabbim bendede sadece mthfr 1298 homozigot ve 2 düşüğüm var sen nasıl bir tedavi uyguluyosun canım yardımcı olursan sevinirim ben şu anda hamile değilim folbiol ve aspirin kullanıyorum sadece ve yumurta takibi yapılıyo bana doktor iğneye gerek yok sende iğne kullanmıcaz dedi bizi bilgilendirirsen sevinirim canım şimdiden saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?