Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tsma çok geçmiş olsun.ben de nergisin topiğindenim.Rabbim şifanı versin.bu şikayetle benim kuznimde 3 kez bebeğini kaybetti.4. ye gebe kaldı iğnelerle devam etti çok şükür. 1 ay önce doğum yaptı.
diyeceğim,herşeyin bi hal,çaresi var.yeterki sabredelim,hayırlısını dileyelim.muhakkak olacaktır.Rabbim kimseyi kapısından eli boş göndermez..

teşekkür ederim..bende iğne kullanıyordum ama kısmet değilmiş...

maşallah.allah bir daha yaşatmasın.
aman bacım dışardan mümkün olduğunca yeme.zehirlenmiş olacağınıda sanmıyorum.yine de dr sor istersen.
en kısa zamanda iyi haberlerini bekliyoruz.dualarımız güzinle ve bebişiyle .
canım ben okurum.yer gök dua ile demişler.
şimdi güzinin çok ihtiyacı var okuyalım lütfen.
TSMA aradı bebeğimizin kalbi durmuş arkadaşlar ,sizlere haber vermemi istedi,yarın kürtaj olacakmışmafoldumbenmafoldumben
okuduğumu anlamak bile istemedim.
canım allah sabır versin.bir daha yaşatmasın.kendi meleklerim aklıma geldi.gözümde yaş kalmadı valla.hakkımızda hayırlısı.

sağol eminecim...allah hamişlerimizin güzel haberlerini versin inşşşşşş....bende güzini merak ediyorum...ondan haber gelir diye bekliyorum...

Kızlar bişey sorucam bu kan sulandırıcı tedavıyle birlikte kolay hamıle kalabilmek ıcın bır yöntemınız varmı yarın doktora gıdıcez inşallah 7 yılın sonunda dogru adresı yenı bulduk :S yanı varsa önerecegınız bişeyler sevınırım hepinizi çok öpüyorum

tsma canım çook geçmiş olsun allah bidaha böyle acılar yaşatmasın seni en iyi ben anlarım bende 11 gün önce oldum kürtajı benimkini vakum yöntemiyle aldılar ama malesef enfeksiyon kapmışım nedenide antibiyotumu tam kullanmamışım inş. ondandır aman sen iyi dikkat et ilaçlarını ihmal etme sormak istedigin birşey olursa yardımcı olmak isterim canım benim kendine çok ama çoook özel bak çook önemli bu

sağol canım...burdaki herkes ne yazıkk bu acıyı yaşadı...ama bugün çok dua ettim.bir daha hiçbirimiz bu acıyı yaşamayalım diye...ilaçlarımı kullanıyorum...hakkımızda hayırlısı...daha neler olucak bakalım...hepimiz payımıza düşeni yaşıcaz...

tsma canim cook gecmis olsun bu duyguyu bende yasdim hemde 4defa umarim bidakine yasamayiz cunku okadar zor biseyki anlatamam biliosundur zaten bak ben bugun test yaptim pozitif cikti ama sevinemiyorum bile cunku yine dusecek diye cok korkuyorum bu sefer ilac ve ignelere basliycam bakalim herseyin hayirlisi allahim sana sabir versin kendini fazla uzme biz kardeslerin hep senin yanindayiz gulum kendine dikkat et

sağol eminecim...allah hamişlerimizin güzel haberlerini versin inşşşşşş....bende güzini merak ediyorum...ondan haber gelir diye bekliyorum...
canım Rabbim dualarımızı kabul etsin hepimizin duası aynı aynı acıları tekrar yaşatmasın rabbim hiçbirimize güzine gelince akşam konuştum onla hastanede suyu normale dönmüş bebeği 10 gün gerideymiş kontrol altında şuan ama bebek erken doğum sinyalleri gönderiyormuş anneye ....topiği sordu söyleyemedim bir bebeğimizin daha cennette olduğunu :gitme:

rabbim inş. bu çektiklerimizin mükafatını verecek birgün ...

kızlar size bişi danışmak istiyorum
bu ay çakşır otu kullanıyım diyorum
siz ne dersiniz
çakşır kullandınızmı hiç yada hiç duydunuzmu
bilgilendirirseniz sevinirim

meraba kızlar.öncelikle cennete giden bi bebeğimiz varmış,rabbim annesine tez zamanda tekrar nasip etsin.
bende iki kez yaşadım bu acıyı ama elhamdülillah şuan gün sayıyorum doğum için.
buarada merak ettiğim bişeyler var şuan 38. haftanın içindeyim bizim durumumuzda coraspirin ve iğneyi ne zaman kesiyo doktor.
genelde normalmı sezeryan mı oluyor
ve genelde kaçıncı haftada doğum oluyor
bılıyorum çok oluyorum ama lütfen cevap beklıyorum arkadaşlar

canım hoşgldin
malesef bir arkadaşımız bebeği cennete gitti inş. derdi veren rabbim sabrını da versin...
bildiğim kadarıyla yardımcı olayım
genelde doğuma 3 gün kala falan kesiyorlar iğne ve ilacı doktorlar
arkadaşlarımızın çoğu sezeryanla doğum yaptı ama az da olsa normal doğum olan arkadaşlarımız da var

saol canım . zaten dua etmekten.ilaçlarımı düzenli alıp yatmaktan başka yapılabilecek birşey yok. gerisi alnımıza ne yazılmışsa o...
canım benim. allah sabrını versin. dünde söylediim gibi ne desek boş, hiç bir söz teselli vermez biliyorum, biliyoruz çünkü hepimiz yaşadık vene yazıkki yaşamayacağımızın da garantisi yok. yaşadığımız son acılar olmasını dilekmekten başka ve dua etmekten başka yapılabilecek hiçbirşey yok..
güze4l dua ve dileklerine yürekten amin diyorum hepimiz ve tüm bizim durumumuzdakiler için. bizlerin hiç olmazsa teknolojik imkanları var, araştırıyor, paylaşıyoruz.birbirimize destek olmaya çalışıyoruz.doktor bile görmeden yaşadıklarının sebebini bilmeyen nice anne adayları vardır kimbilir.bizlerle aynı sonu paylaşan..
öncelikle sağlıklı hamilelikler idliyorum. bende homozigot mutasyonum. rahim yapım problemli , bölmeli .bana da günde 3 progestan verdi dr um.sebep rahimin problemli olmasıymış.gebeliğin sonuna kadar da kullanacağımı söyledi.folbiolu da günde 2 kez kullanıyorum.innohep iğne 0,7 lik.ve coraspin 100 fakat kiloluı olduğum için dr bana vitamin vermiyor..
amin canım . rabbim dualarını kabul etsin.ben istanbuldayım ama prof. a gitmiyorum canım. o yüzden sana bir isim veremeyeceğim.benimde bu üçüncü gebeliğim, değiştirdiğim 3. dr...sonuç başarısız olunca aynı drla devam etmek istemiyor insan, ki daha önce gittiğim dr,larda dalında çok iyi tavsiye ile gittiğim drlardı ve çok ta pahalı özel drlardı üstelik.bu defa yine tavsiye ile şimdiki dr umla çıktık yola.bakalım inşallah sonumuz iyi olur.

canıııımmmmm....
sabır diliyorum ve umudunu hiç kaybetmemeni..

tsma canım Allah sabır versin.Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.

FERYAD sana bişey sormak istiyorum.Benim bir bebğim karnımda öldü birde kimyasal gebelik yaşadım.Şimdide yeniden gebeyim.Henüz yeni.BAna buradaki doktorum coraspirin verdi ve bu yeterli olur dedi.Ama hiçbir test yapılmadı.BEnde pıhtışalma test yaptırmak istiyorum.Eşimde benim çok pimpirikli olduğumu doktoruma güvenmemi sölüyor.Test yapmak için götürmüyor.Benimde içim rahat etmiyor.NE yapacağımı şaşırdım.Çok mızımızmışım gibi davranıyor.NE yapmalıyım.Bana bişey yazın.

günaydın kızlar ya benim kanamam tekrar başladı yani 7gün sürdü ve durdu dün tekrar başladı enfeksiyon olabilir diyorlar bununla ilgi bir bilgisi olan varmı

Canım yumurta takibi nasıl yapılıyor? ne kadar zamanda bir gidiyorsun? Merak ettim. Şimdiden teşekkürler

kızlar herkese selam,
Ankara da bizim konuda uzman kadın doğum uzmanı ve hematolog tavsiye edebilecek olanınız var mı?
Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…