tsma canım Allah sabır versin.Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.
FERYAD sana bişey sormak istiyorum.Benim bir bebğim karnımda öldü birde kimyasal gebelik yaşadım.Şimdide yeniden gebeyim.Henüz yeni.BAna buradaki doktorum coraspirin verdi ve bu yeterli olur dedi.Ama hiçbir test yapılmadı.BEnde pıhtışalma test yaptırmak istiyorum.Eşimde benim çok pimpirikli olduğumu doktoruma güvenmemi sölüyor.Test yapmak için götürmüyor.Benimde içim rahat etmiyor.NE yapacağımı şaşırdım.Çok mızımızmışım gibi davranıyor.NE yapmalıyım.Bana bişey yazın.
canım salı günü gideceğim diyordun,sanırım gitmedin.istersen dr.ile bir konuş.
bende 1 aydır coraspin kullanıyorum.midem ağrımaya başladı.mide koruyucu bişey kullanıyomusunuz.
tsma canım Allah sabır versin.Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.
FERYAD sana bişey sormak istiyorum.Benim bir bebğim karnımda öldü birde kimyasal gebelik yaşadım.Şimdide yeniden gebeyim.Henüz yeni.BAna buradaki doktorum coraspirin verdi ve bu yeterli olur dedi.Ama hiçbir test yapılmadı.BEnde pıhtışalma test yaptırmak istiyorum.Eşimde benim çok pimpirikli olduğumu doktoruma güvenmemi sölüyor.Test yapmak için götürmüyor.Benimde içim rahat etmiyor.NE yapacağımı şaşırdım.Çok mızımızmışım gibi davranıyor.NE yapmalıyım.Bana bişey yazın.
canım yaaa allah razı olsunbugün aysude denden ve güzin için yasin okuycaz arkadaşlar katılmak isteyenlere hatırlatmak istedim
ah nazlım ah bu sabah internetim geldi ve bi gireyim dedim şok oldum... Neye uğradığımı şaşırdım allah sabrını düzgün kullanmayı nasib etsin tsma ya ... Inşallah rabbim böyle acıları biz ve bizim gibilerden uzak eder....tsma cnm büyük geçmiş olsun rabbim sabır versin bir daha tekrarını yaşatmasın inş.seni çok ii anlıyorum ama bizler insanız aciziz elbette üzüleceksin elbette ağlayacaksın ama allah tan geleni kabullenmekten başka çaremiz yok senağlama
öncelikle geçmiş olsun ... Kol ve bacaktan yapılacak yerleri gösteren bi çizim vardı onu bulunca göndereyim sanada...merhaba arkadaşlar, ben de sizin gibi aynı dertten muzdaribim. 15. Haftama girdim. Karnım artık geriliyor. Bacaklara ve kollara da vuruluyormuş. Ancak tam olarak hangi bölgeye ve nasıl vuracağımı bilmiyorum. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. A.s.
ya kızlar şok oldum çok üzüldüm.tsma canım allah sabrını versin.allahım hayırlısıyla kucağını doldurucaktır inş.
canım mide rahatsızlığın coraspin değildir çünkü bağırsaklarda çözünüyor bence bunun için bir doktora gitmelisin bu daha iyi olur ...
daha önce aspirin 100'lük aldım.ondan oalbilir.
aspirin mide yanması yapar canım kullanmayı bıraktıktan bir süre sonra geçmesi lazım
iki gündür coraspine geçtim.ama midemde müthiş bir ağrı var.
ahh kıyamam sana beeen kız yapiim yollim ben sana olmazmı ? :teselli:
[senin bu kitap alıntıların beni müthiş cezbediyor yerim ben seni :) :1hug:
Canım yumurta takibi nasıl yapılıyor? ne kadar zamanda bir gidiyorsun? Merak ettim. Şimdiden teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?