Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın herkese.tsma canım çok üzüldüm ya.2gündür girmiyodum topiğe.şimdi birdn görünce nutkum tutuldu adeta biliyorum ne desek boş ama şunubilki seni çok iyianlıyoruz,sabrını kaybetme,zaman herşeye ilaç,herşy iyiolacak inşallah

canım salı günü gideceğim diyordun,sanırım gitmedin.istersen dr.ile bir konuş.

canım salı günü gideceğim diyordun,sanırım gitmedin.istersen dr.ile bir konuş.

evet gitmedim.Burada ki doktora gittik.O da coraspirin verdi yeterli olur dedi.BEnde ya olmazsa diye düşünüyorum.Eşimde doktorun dediğine odaklandı sanırım hemde kolayına gitti.

cnmbulunduğum yerde net gelip gidiyo o nedenle ancak cevap verebildim...kimyasal gebeliğin birden çok sebebi var diğer gebeliğini de bilemem ...Eşin bu konuda sabit fikirlyse bizim söylediklerimizin ne etkisi olur bilmiyorum ama tahlil yaptırıp ona göre ilaç kullansan daha iyi olurdu sanki... Başka bir doktor araştırmanı tavsiye ederim ben ama dediğim gibi eşin sabit düşünüyorsa bizim söylediklerimiz havada kalacak sanki

bugün aysude denden ve güzin için yasin okuycaz arkadaşlar katılmak isteyenlere hatırlatmak istedim

ya kızlar şok oldum çok üzüldüm.TSMA canım allah sabrını versin.allahım hayırlısıyla kucağını doldurucaktır inş.

TSMA CNM BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN RABBİM SABIR VERSİN BİR DAHA TEKRARINI YAŞATMASIN İNŞ.SENİ ÇOK İİ ANLIYORUM AMA BİZLER İNSANIZ ACİZİZ ELBETTE ÜZÜLECEKSİN ELBETTE AĞLAYACAKSIN AMA ALLAH TAN GELENİ KABULLENMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK senağlama

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, ben de sizin gibi aynı dertten muzdaribim. 15. haftama girdim. karnım artık geriliyor. bacaklara ve kollara da vuruluyormuş. ancak tam olarak hangi bölgeye ve nasıl vuracağımı bilmiyorum. bu konuda yardımınıza ihtiyacım var. a.s.

bugün aysude denden ve güzin için yasin okuycaz arkadaşlar katılmak isteyenlere hatırlatmak istedim
canım yaaa allah razı olsun ah nazlım ah bu sabah internetim geldi ve bi gireyim dedim şok oldum... Neye uğradığımı şaşırdım allah sabrını düzgün kullanmayı nasib etsin tsma ya ... Inşallah rabbim böyle acıları biz ve bizim gibilerden uzak eder....
öncelikle geçmiş olsun ... Kol ve bacaktan yapılacak yerleri gösteren bi çizim vardı onu bulunca göndereyim sanada...

ahh kıyamam sana beeen kız yapiim yollim ben sana olmazmı ? :teselli:

[senin bu kitap alıntıların beni müthiş cezbediyor yerim ben seni :) :1hug:

canımsın opuyorumnanaktan kız biz sana gönderices daha sen gebişliğin keyfine var :))

ben okuduğum, gördüğüm bana teselli veren içimi açan şeyleri paylaşmadan duramam beğenmene sevindim kuzuumm..

Canım yumurta takibi nasıl yapılıyor? ne kadar zamanda bir gidiyorsun? Merak ettim. Şimdiden teşekkürler

canım adetimin 3. günü doktora gittim usg ile baktı yumurtaları yazdı daha sonra adetimin 9. günü gittim tekrar usg ile baktı 10 ve 11 mm sağ ve solda yumurtalarım büyümüş şimdi pazartesi günü gidicem sanırım o zamanda da 17 ve ya 18 olursa çatlıyo doktorda ona göre gün aşırı ilişkiye girceksin diyo canım bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…