ufkummm merhaba benide listeye eklermisin dediğini dün gibi hatırlıyorum canım zaman aktı geçti ve sonuna geldin demek allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt bebeğini inşmeraba kızlar.öncelikle cennete giden bi bebeğimiz varmış,rabbim annesine tez zamanda tekrar nasip etsin.
bende iki kez yaşadım bu acıyı ama elhamdülillah şuan gün sayıyorum doğum için.
buarada merak ettiğim bişeyler var şuan 38. haftanın içindeyim bizim durumumuzda coraspirin ve iğneyi ne zaman kesiyo doktor.
genelde normalmı sezeryan mı oluyor
ve genelde kaçıncı haftada doğum oluyor
bılıyorum çok oluyorum ama lütfen cevap beklıyorum arkadaşlar
tsma canım Allah sabır versin.Damdan düşenin halini damdan düşen anlarmış.
FERYAD sana bişey sormak istiyorum.Benim bir bebğim karnımda öldü birde kimyasal gebelik yaşadım.Şimdide yeniden gebeyim.Henüz yeni.BAna buradaki doktorum coraspirin verdi ve bu yeterli olur dedi.Ama hiçbir test yapılmadı.BEnde pıhtışalma test yaptırmak istiyorum.Eşimde benim çok pimpirikli olduğumu doktoruma güvenmemi sölüyor.Test yapmak için götürmüyor.Benimde içim rahat etmiyor.NE yapacağımı şaşırdım.Çok mızımızmışım gibi davranıyor.NE yapmalıyım.Bana bişey yazın.
ufkummm merhaba benide listeye eklermisin dediğini dün gibi hatırlıyorum canım zaman aktı geçti ve sonuna geldin demek allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla büyüt bebeğini inş
coraspini 36. haftada iğneyi doğuma iki gün kala kesicek benim drum canım tabi ben sezeryan olcağım için ama normal doğumda iğneyi kestikten sonra biliyorsun ki beklemeye başlıyorsun ama onuda 38. hafta gibi kesilmesi gerek sanırım bu arada normal doğum da sezeryanda yapabilirsin sakıncası yok
sezeryanda genelde 38. haftadan sonra bir günde alıyorlar tabi normal doğumda sen bebişi bekliyorsun dolayısıyla
pıhtılaşma testini gebe kalmadan önce yaptırmalıydın çünkü o testler genetik test olduğu için uzun sürüyor
belki pıhtılaşma vardır belkide yoktur fakat drum coraspini önlem amaçlı vermiş iğne de verebilir önlem amaçlı 0,2 yada 0,4 lük ama kabahat sende canım madem böyle bir derdin vardı neden araştırmalar yapılmadan gebe kaldınlmaz:eşine gelince tabi ki onun umurunda olmaz çünkü acıları o yaşamıyor kürtaj masasına o yatmıyor burada önemli olan senin sağlığın ve senin kararların bu arada araştırma istediğin için mızmız olamazsın o halde bu topicteki herkes mızmız ve pimpirik ama bu sayede bulduk rahatsızlığımızı drlara kalsak gebe kal düşür kürtaj ol döngüsü içinde ya tutarsa şeklinde devam ederdik yolumuza
biraz sertmi konuştum CADIARZU belkide iki defa kürtaj olduğum ve bu sıkıntıları yaşadığım için seninde yaşamadı istemedim belki ondandır
yok canım lafı dolandırmamak en güzeli.Sert olmamış.Canmı bugün gittiğim doktorum coraspirin yeterli olur dedi.Öle dyince eşimde yeterli oloacağına inandı.coraspirini 1,5 aydır kullanıyorum.şunda da devam ediyorum.genetik testlerin sonucunun çıkması 2 haftayı bulur mu acaba?Birde sonuçlar çıkana kadar iğne olsam ve pıhtılaşma yoksa bir zararı olur mu?zaten iğnelerede kalp atışı duyulduktan sonra başlanabiliyormuş.Neyse hayırlısı olsun ne yapayım ben testleri yaptırmaya başlayayım.Eninde sonunda yaptıracağım.
yok canım lafı dolandırmamak en güzeli.Sert olmamış.Canmı bugün gittiğim doktorum coraspirin yeterli olur dedi.Öle dyince eşimde yeterli oloacağına inandı.coraspirini 1,5 aydır kullanıyorum.şunda da devam ediyorum.genetik testlerin sonucunun çıkması 2 haftayı bulur mu acaba?Birde sonuçlar çıkana kadar iğne olsam ve pıhtılaşma yoksa bir zararı olur mu?zaten iğnelerede kalp atışı duyulduktan sonra başlanabiliyormuş.Neyse hayırlısı olsun ne yapayım ben testleri yaptırmaya başlayayım.Eninde sonunda yaptıracağım.
kan pıhtılaşması yoksa bile iğne kullanmanın bir sakıncası yok benim diğer topicte arkadaşım kan pıht olmadığı halde ilk bebeğinde gelişim geriliği yüzünden kaybettiği için dr vermiş ve şimdi doğum için gün sayıyor bu konuları iyice araştır eşine bırakma zaten o hiçbirşey bilmiyordur çünkü ben eşimden biliyorum hiç ilgilenmez bu konuyla ben şu şöyle bu böyle diye drla konuşurken aval aval bakariçinden diyordur karım ne kadar çok şey biliyor diye CADIARZUbende hiç bilmeyi istemezdim ama rahatsızlığım bunalrı araştırmama ve öğrenmeme sebep oldu bende naçizane sınırlı bildiğim şeyleri burada hiç bilmeyenlerle paylaşmak istiyorum hiç olmazsa onlar önlemini alsınlar drlarınına dayatsınlar ki bazı şeyleri drlarda hastalarını koyun gibi davranmasın fikirlerine kıymet versin değil mi arkadaşlarvereliniortak
kızlar ben yasinleri okudum rabbim yerine ulaştırsın inş.
Amin canım ben de temizlendim okudum Allahım kabul etsin İnşallah:Saruboceq:
yarın da kimlere okunacağını hatırlatırsanız çok sevinirim ben aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum çünkü. Hepinize iyi geceler
Kızlar sormak uygun olur mu bilmiyorum ama birşeyi merak ettim TSMA nın problemi neydi ve tedavi olarak ne uygulanıyordu bilen varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?