arkadaşlar mrb...ben bişi sorcaktım tüp bebek tedavisinde clexan kullanan varmı???ben adetin ilk günü ile başlayacağım .benim gibi kullanana var mı???
hadi hayırlısı olsun bakalım canım çabucak hamiş haberlerini alırız inşallahgunaydın kızlar
dun gıttım doktordaydım
100 mg aspirinle gunde 3 öğün folık asıt verdı,hamıl eolduun anlaşılır anlaşılmaz gel ıgne başlıycaz dedi.
bakalım hayırlısı allahtan başlıyoruz bugun başlıyoruz ilaçlara
kızlar ben yasinleri okudum rabbim yerine ulaştırsın inş.
Amin canım ben de temizlendim okudum Allahım kabul etsin İnşallah:Saruboceq:
yarın da kimlere okunacağını hatırlatırsanız çok sevinirim ben aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum çünkü. Hepinize iyi geceler
bende okudum canlarım ama söyleyemedim. çünkü kapım açılmadı akşama kadar dışarda kaldım çilingir çağırmak zorunda kaldık. İğne saatim geldi bugün anlayacağınız bayağı streslii idim ama sabahleyin okumuştum zaten.
he bide beb aspirini yada colaspirin al dedi
bende bebe aspirini vardı hagisini alıyım sizce hangisi daha iyidir ve günde kaç tane ????
çok oluyorum ama napıyım:)
hepinizden allah razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah........
bugünde feryad ve limonluçay için okıycaz canlar
canım nasılsın ne yaptın bugün görüşmedik, iğnelerle alakalı tereddütün geçti mi?
uygun tabi canım...mthr1298 ve 677 heterozigot faktor v leiden...innohep 0.45 iğne coraspin ve elevit kullanıyordum...
tarfilcim perşembe hamile olanlar cuma hamile kalmak isteyenler için okuyorduk değil mi?
bende okuyorum bu arada şuan regl dönemindeyim ama haberiniz olsunperşembe hamile olan 3 arkadaşımıza okuduk yani denden ,aysude ve güzn için.
Cuma ise hamile kalmayı bekleyen feryad ve liminluçay için okunacak sonraki hafta da diğer sırada bekleyen arkadaşlarımıza okumaya devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?