Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

arkadaşlar mrb...ben bişi sorcaktım tüp bebek tedavisinde clexan kullanan varmı???ben adetin ilk günü ile başlayacağım .benim gibi kullanana var mı???

merhaba cnm ben hem yumurtlama günü takibi yapılırken hem aşılama tedavisi uygulanırken hem de tüp bebek denemem de yani hepsinde adetimle birlikte clexana başladım benim tutmadı bebeğim inş. senin bebeğin tutar

gunaydın kızlar
dun gıttım doktordaydım
100 mg aspirinle gunde 3 öğün folık asıt verdı,hamıl eolduun anlaşılır anlaşılmaz gel ıgne başlıycaz dedi.
bakalım hayırlısı allahtan başlıyoruz bugun başlıyoruz ilaçlara

hadi hayırlısı olsun bakalım canım çabucak hamiş haberlerini alırız inşallah

GÜNAYDIN KIZLAR
CUMANIZ MÜBAREK OLSUN
ALLAHIM GÖNLÜNÜZÜN MURADINI VERSİN İNŞALLAH..........

bide bişi sorcam doktor bana folbiol verdi ama kaç tane alcamı söylemedi
kaç tane alıyım günde
cvp verirseniz sevinirim kızlar...

he bide beb aspirini yada colaspirin al dedi
bende bebe aspirini vardı hagisini alıyım sizce hangisi daha iyidir ve günde kaç tane ????
çok oluyorum ama napıyım:)

ben şimdi çıkıom ama
gelince okurum melisanın veli toplantısı var oraya gitmem gerekiyo
bide sınıf annesiyimya mecburum off offf

kızlar ben yasinleri okudum rabbim yerine ulaştırsın inş.

Amin canım ben de temizlendim okudum Allahım kabul etsin İnşallah:Saruboceq:

yarın da kimlere okunacağını hatırlatırsanız çok sevinirim ben aranıza yeni katıldığım için bilmiyorum çünkü. Hepinize iyi geceler

hepinizden allah razı olsun dualarımızı kabul etsin inşallah........

bugünde feryad ve limonluçay için okıycaz canlar

he bide beb aspirini yada colaspirin al dedi
bende bebe aspirini vardı hagisini alıyım sizce hangisi daha iyidir ve günde kaç tane ????
çok oluyorum ama napıyım:)

ommancım folbiol dozu fala olduğundan günde 1 tane alınıyor.folc plus olsaydı günde 3 tane kullanılır.coraspin 100mg doktorlar daha çok tavsiye ediyor.o da 1 tane daha fazlası zararlı olur.inşallah kısa zamanda hamile kalırsın hayırlısıyla..

Son düzenleme:
kvrck sağol canım ya geç kalınmış bır başlangıc ama napalım geç olsun güç olmasın :s

omman sende benım gıbı yenımı başlıyorsun canım

canım nasılsın ne yaptın bugün görüşmedik, iğnelerle alakalı tereddütün geçti mi?

Canım benim bir de tıpa gittim k dğma o da hematolojiye sevk etti haftaya randevu verdi onun da ne diyeceğini öğreniyim Artık kabullendim Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin dertlerimizin şifası olsun, yavrularımıza kavuşalım da o kadarı da olsun di mi ama? Sonuç çıkana kadar hep dua etmiştim engel olan dertlerimize deva hastalıklarımıza şifa ver rabbim diye. İnşallah bundan sonrası güzel olur müjdeli müjdeli haberlerle gelir herkes:Saruboceq:

günaydın
bende bugün okuyacağım Yasinleri........aysude,güzin,feryad ve limonluçay için di mi??kendimi saymıyorum

uygun tabi canım...mthr1298 ve 677 heterozigot faktor v leiden...innohep 0.45 iğne coraspin ve elevit kullanıyordum...

Canım tekrar geçmiş olsun Şu an nasılsın umarım ağrın sızın yoktur. Ben ilk düşüğümde hem bedenen hem ruhen çok acı çekmiştim, Allahım demiştim nolur düşmanıma bile yaşatma.. kalbimdesin, inanıyorum çok hayırlı müjdeli haberler vereceğiz ilerleyen zamanlarda . Allah gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı etsin İnşallah.

tarfilcim perşembe hamile olanlar cuma hamile kalmak isteyenler için okuyorduk değil mi?

perşembe hamile olan 3 arkadaşımıza okuduk yani denden ,aysude ve güzn için.
Cuma ise hamile kalmayı bekleyen feryad ve liminluçay için okunacak sonraki hafta da diğer sırada bekleyen arkadaşlarımıza okumaya devam ediyoruz

bende okuyorum bu arada şuan regl dönemindeyim ama haberiniz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…