merhaba cnm ben hem yumurtlama günü takibi yapılırken hem aşılama tedavisi uygulanırken hem de tüp bebek denemem de yani hepsinde adetimle birlikte clexana başladım benim tutmadı bebeğim inş. senin bebeğin tutar
denden nasılsın kuzu
bulantıların ne alemde
bende dün okuyamadım yasinleri ama birazdan okuycam inşallah
bende baharı merak ediyorum arasammı acaba kızlar
iyiyim büşracım sen nasılsın?bulantılar dediğim gibi beni terk etmedi ama eskisi kadar da kötü değil,dün yine lavabo ile bütünleştim bir süre : )))
sen nasılsın?maşallah kocaman olmuşsunuz,zaman ne çabuk geçiyor aslında.....ben de bir abdest alsam okumaya başlayacağım ama elim ayağım tutmuyor sanki,gece uyuyamadım sarhoş gibiyim.....
baharı ara istersen ya,bana doğum yaptı gibi geliyor ama hadi bakalım hayırlısı olsun....
delikafadulden ayy evet yaptımı acaba ? herkes merakta :))
kızlar bu hemosistein değeri ne olmalı ya.kafama takıldı
canım adetimin 3. günü doktora gittim usg ile baktı yumurtaları yazdı daha sonra adetimin 9. günü gittim tekrar usg ile baktı 10 ve 11 mm sağ ve solda yumurtalarım büyümüş şimdi pazartesi günü gidicem sanırım o zamanda da 17 ve ya 18 olursa çatlıyo doktorda ona göre gün aşırı ilişkiye girceksin diyo canım bu kadar
perşembe hamile olan 3 arkadaşımıza okuduk yani denden ,aysude ve güzn için.
Cuma ise hamile kalmayı bekleyen feryad ve liminluçay için okunacak sonraki hafta da diğer sırada bekleyen arkadaşlarımıza okumaya devam ediyoruz
denden nasılsın kuzu
bulantıların ne alemde
bende dün okuyamadım yasinleri ama birazdan okuycam inşallah
bende baharı merak ediyorum arasammı acaba kızlar
Amin canım inşallah Allah sıkıntılı anlarda yapılan duaları kabul edermiş. Allah dermansız dert kimseye vermesin inşallah.Canım benim bir de tıpa gittim k dğma o da hematolojiye sevk etti haftaya randevu verdi onun da ne diyeceğini öğreniyim Artık kabullendim Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin dertlerimizin şifası olsun, yavrularımıza kavuşalım da o kadarı da olsun di mi ama? Sonuç çıkana kadar hep dua etmiştim engel olan dertlerimize deva hastalıklarımıza şifa ver rabbim diye. İnşallah bundan sonrası güzel olur müjdeli müjdeli haberlerle gelir herkes:Saruboceq:
günaydın
bende bugün okuyacağım Yasinleri........aysude,güzin,feryad ve limonluçay için di mi??kendimi saymıyorum
kızlar sizce bu doktorun uyguladıgı tedavı normalmi
100 mg aspirin
gunde 3 kez folıkasıt
gebe kalınca iğne dedı en erken zamnda,
tüp aşılama fılan uygulanmıycak dedi
ya bılıyorsunuz bu tahlılı kendım burdan duydum yaptırdım 7 yıldır hiç bir doktor ıstemedı o yuzdne tedırgınım uygulanan tedavı konusunda sızce dogrumu
büşracım nasılsın bebiş annen iyisiniz değil mi?
canım ben ve bebiş iyiyiz çok şükür
oğlum sürekli tekmeliyor çok hareketli maşallah
gece gündüz uyutmuyor kuzum bakalım yeri daralınca ne yapacak :)
ama annemi bilmiyoruz
çünkü iyi olup olmadığını bilmek için anjio olması lazım ama annem anjio olmuyo korkuyor
inşallah iyidir kuzu dua ediyorum sürekli inşallah bişeyi yoktur diye
sen nasılsın bebiş nasıl kuzu
Elhamdülillah bizde iyiyz teyzesi bebiş iyiy olunca tekme felan atıınca iyiy oluyorum bu stres bizde doğuma kadara sanırım devam edecek. annene sana ve bebişini dua ettim canım isim olarak ama annen korkmasın benim annem iki kere oldu anjio ve eskiden daha zordu bu tür işlemler şimdi değiştirdiler sonuçta herkese yapılan bişi hemde teşhiş ve tadevide çok yardımcı tabi kendi bileceği...
canım duaların için çok teşekkür ederim
canım annemde daha önce anjio oldu onjio olmaktan korkmuyor zaten
2sene önce kalp krizi geçirmişti 2damarı tıkalığı olduğu için bypass ameliyatı oldu
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor
ya yine damarım tıkandıysa yine ameliyat olursam diye korkuyo
açıkcası bende bundan korkuyorum kuzu
onun için illa anjio ol diyemiyorum anneme
canım duaların için çok teşekkür ederim
canım annemde daha önce anjio oldu onjio olmaktan korkmuyor zaten
2sene önce kalp krizi geçirmişti 2damarı tıkalığı olduğu için bypass ameliyatı oldu
şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyor
ya yine damarım tıkandıysa yine ameliyat olursam diye korkuyo
açıkcası bende bundan korkuyorum kuzu
onun için illa anjio ol diyemiyorum anneme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?