Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

asigül aslında iyi fikir canım ama bilmem ki ben zaten elimden geldiğince hergün epey bir sure okuyorum ama.......fetih suresini herkes kendi niyetine okusun bence

büşracım biliyosun biz de Nisan ayında kayınpederde yaşadık benzer durumları,o da by passlı ve doktor tekrar anjiyo önermişti,anjiyo oldu ve çok şükür önemli bir şey çıkmadı,tıkanıklık az da olsa var ma doktorlar ameliyat önermiyorlar,coraspine,yürüyüşlere ve diyete devam,tabii en önemlisi üzülmeyecek,bize çok üzüldüğü için kötü olmuştu kayınpederim,yine şikayetleri devam ediyor ama çok şükür iyi,biliyorsun bizler iyi olunca onlarda iyi oluyorlar.....inş. annende torununu kucağına alınca çok iyi olacak.......

bu arada sormayada korkuyorum ama kaza geçiren çocuklarn sağlık durumu nasıl?

inşallah yoktur canım
peki ilaçla halledebiliyorlar mı?

canım o damardaki tıkanıklığın oranına bağlı bişey
onu anlamak içinde anjio olmaktan başka çaresi yok

kuzu sen uyumadınmı hala
doğru söylüyorsun canım onları üzüntü stres çok etkiliyor
benim annemin hayatındanda bunlar hiç eksik olmuyor malesef
benim yanıma gelse burda ben onu stresten uzak tutabilirim ama oda babamı bırakıp gelemiyor işte

kaza geçiren çocukların durumu iyi canım hastaneden çıktılar
bir tanesinin durumu çok kötüydü çocuğa yaşamaz dediler ama şimdi aslna gibi maşallah
herkes doktor bile çoocuğun iyleşmesine mucize diyor
rabbimin işte böyle çok güzel mucizeler, var
ailesi çocuğun ölümünü beklerken o hayata geri döndü
allahım böyle mucizelerinden bizleride mahrum bırakmasın

büşra süper yaaa,maşallah......evet Allah çok büyük...o istedikten sonra neler olmaz ki......uyumak için uzandım ama uyuyamadım,Yasinleri okudum bu arada,yarın evde temizlik var,of temizle temizle aynı yaaaa......

büşra süper yaaa,maşallah......evet Allah çok büyük...o istedikten sonra neler olmaz ki......uyumak için uzandım ama uyuyamadım,Yasinleri okudum bu arada,yarın evde temizlik var,of temizle temizle aynı yaaaa......

ay kuzu ya temizlik dedin yaramı açtın pofffffff
biz şimdi eşimin teyzesinin evinde oturuyoruz kira vermemek için
ama ev çok eski temizle temizle aynı ev hiç temiz olmuyor
çok sinir oluyorum içimden hiç temizlik yapmak gelmiyor bu evde,
çünkü yapsamda yapmasamda aynı

sende kendini çok yorma kuzu

haklısın walla.....yok hayatım kendimi yormuyorum,zaten iki bel bir boyun fıtığım var birde onlarla uğraşamam yorulupta.......iş güç hepsi olurda sağlık geri gelmiyor

teşekkür ederim kızlar
evet bende yeni başladım ilaçlara
hayırlısı bakalım inşallah en yakın zamanda hamiş kalıp
hayırlısıyla doğum yapmak nasip olur

Allah hayırlısını versin....peki sizde sorun neydi?? dondurulmuş transferi oldunuz mu hiç?
benim 2 düşükten sonra bizde gebeliğe engel bazı durumlar oluştu yapılan testler sonucunda kan pıhtılaşması olduğu anlaşıldı ondan iğneleri kullandıım ve tedaviye başlayınca tekrar kullanıcam
büşraım nasılsın canım bende bahardan haber bekliyordum doğdu diye ay ne heyecanlıymış normal doğumu beklemek :))
sevindim.:Saruboceq: bi an yanıldığımı sandım ona göre niyet ediyorum ya :) beni de hamile kalmak isteyenler listesine yazarmısın?
cnm tarfil tutuyor listeyi söyle ekler seni de
asigül aslında iyi fikir canım ama bilmem ki ben zaten elimden geldiğince hergün epey bir sure okuyorum ama.......fetih suresini herkes kendi niyetine okusun bence
ben her fırsatta okurum cnm çok sevdiğin bir sure okuyunca içim huzur doluyo bilmem neden?
kızlar beni de hamile kalmak isteyenler listesine alır mısınız? :))
canım tarfil seni de ekleyecektir listeye ona ya özel mesaz atın ya da gelince görür ekler zaten
canım annen inş. bütün sıkıntılarını tez zamanda atlatsın kuzu
çocuklara da nasıl sevindim anlatamam korkumdan soramıyordum

Allah razı olsun cancağazım

kızlar beni de hamile kalmak isteyenler listesine alır mısınız? :))

bende okuyorum bu arada şuan regl dönemindeyim ama haberiniz olsun

sevindim.:Saruboceq: bi an yanıldığımı sandım ona göre niyet ediyorum ya :) beni de hamile kalmak isteyenler listesine yazarmısın?

hepinizii ekledim kızlar

büşra-nuray..........................okundu
bahar sonuyok .....................okundu
aysude-denden......................okundu
güzin....................................okundu
sabrina-asigül........................
azdalar-emine.......................
simgesel eylül........................

feryad limonluçay..................okundu
nergis tarfil..................................
dilek omman............................
meldal tğbsr...........................
melis esindirim.......................
kvrck

feryadcım iyiyim canım
ay hiç sorma baharı nette göremeyince hemen heyecan yaptım doğurdumu diye
kim bilir o nekadar heyecanlıdır
aslında normal doğumun o heyecanını yaşamak çok güzeldir heralde

buarada sen nasılsın kuzu

tarfilcim teşekkür ederim, Ben de okumaya katılmak istiyorum. Nasıl oluyor okumalar?
Sevgiler :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.Çok uzun süre kalamıyorum pc başında.29 haftalık olduk kızım olacak allah kısmet ederse ama diğer bebeklerimi 30 haftada kaybetmiştim yani riskli haftama girdim haftada 2 gün nts ye giriyorum kalp atımları kontrol ediliyor bir sıkıntı olursa ondada belli oluyormuş inşallah olmaz şu an herşey iyi gidiyor.Burda da zannedersem herşey yolun da gidiyor çok fazla okuyamadım ama Allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım çok sağol bilgi verdiğin için.benim hemosistein 12 idi. doktora sordum 10'un altında mı olması lazım diye.doktor da yok dedi.açıkçası kafam karıştı.bir doktora daha sorayım en iyisi.

Son düzenleme:
ufkummm doğumu sormuşsun ben sezeryan olucam kısmetse çünkü her iki doğumdada riskler var normal doğumda sezeryanda artıları eksileri var yalnız bu son zamana kadar gelipte normal doğumda bebeğime birşey olmasını istemem yani onu riske atmak istemiyorum normal doğum yapanlara asla karşı değilim onların ki büyük cesaret işi zaten ben korkak olduğum için sanırım sezeryan olucam
yani kaç çocuk doğurucam ki en fazla taş çatlasa iki o yüzden sezeryan olucam iyileşme süreci daha zor sezeryanda ama napayım katlanıcam artık

canımsın opuyorumnanaktan kız biz sana gönderices daha sen gebişliğin keyfine var :))

ben okuduğum, gördüğüm bana teselli veren içimi açan şeyleri paylaşmadan duramam beğenmene sevindim kuzuumm..

bende kitap okumaya bayıldığım için paylaşımların hoşuma gidiyor çok saol eline emeğine sağlık.

bahar doğum yaptı mı acaba??

yok anacım yok yapamadı bekliyo. çok kıymetli olduğundan kıyıpta çıkaramıyorum puahah :)

maşallah bahara......zaten doğum yaklaşınca enerji gelirmiş anneye......evet ya,ben biraz uyuyayım di mi,görüşürüz,kendinize iyi bakın arkadaşlar

efet maşallah bana benim içime hep dün yada bugün olcakmış gibi doğuyordu dünü geçtik bakalım bu gecede olmassa yanılmış olurum. pazartesi dr a gidicem.

valla aslında heyecanlı oluyor kızlar. ben heyecanı oldum olası sevmişimdir. ama bazen sıkıcı ve streslide olabiliyor . her ağrıya bir kulp takmak çok komik. mesela şu anda alt taraftaki incecik sızının anlamını bulmaya çalışırkenki surat ifadem eminim çok komiktir. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile

bende yasinleri okudum allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…