Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Allahım hayırlısıyla kavuştursun yavruna İnşallah Bize de nasip etsin kurban olduğum

tarfilcim teşekkür ederim, Ben de okumaya katılmak istiyorum. Nasıl oluyor okumalar?
Sevgiler :)

canım perşembe hamile arkadaşlarımıza okuyoruz listede üst sırada olanlar cuma günüde alttaki gebelik bekleyen arkadaşlarımıza katılmana sevindim rabbim dualarımızı kabul etsinolumunekankayizsmile

merhaba arkadaşlar
ben 7 haftalık bi düşük yaptım ilk bebeğimdi.düşüğün ardından doktor benden bazı testler istedi yaptırdım ve kan pıhtılaşması olduğunu ve bundan dolayı düşük yaptığımı söyledi
FAKTÖR V LEİDEN MUTASYONU dıyolar.yalnız testlerı yaptırdıgım yer sadece bebe aspirini kullanmam gerektıgını soyledı kendı doktorum ve sonradan gıttıgım baska bır doktor hergun heparın ıgnesı vurunacagımı ve aspırın kullanacagımı soyledi.
ilk gebelıgımde gelısmemıs dıyolardı 7 haftalık ama 5 haftalık gözüküyo dedıler zaten 2 hafta karnımdan görememişlerdi. bende bundan dolayı aspırını kullanmöaya baslasam mı dıye sordum oda yumurtlamayı engeller hamıle kalınca gel dedı. şimdi yazdıklarınızı okuyunca pişman oldum. şuan hamıle deılım.test yaptım negatıf cıktı,gecen ay bugun regl olmustum.yarın ilk işim bır test daha alıp kor aspirin kullanmaya baslamak olacak.
yınede deneyımlı olan arkadaslardan bılgı almak ısterım ,
herkese tşk şimdiden

iyiyim kuzuz reglim yaklaştı benim sızılar başladı 1 hafta önceden haber veriyo haylaz geleyimmi müsaitmisin diye ben her seferinde gelme 9 ay kal diyorum ama dinlemiyor ki kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım Allah kabul etsin bizim yasinleri okudun rahat rahat çıkar artık çınarı yeter sana verdiği izinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çiş molası arkadaşlar :)

Allahım ya öldürürsün sen adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asigül aslında iyi fikir canım ama bilmem ki ben zaten elimden geldiğince hergün epey bir sure okuyorum ama.......fetih suresini herkes kendi niyetine okusun bence

tamam canım benim ki fikirdi sadece.

canlaqr iyi akşamlar ya benim bu ay accık adetim oldu
2 gün sürdü toplasan 5 ped degiştirmemişimdir canım sıkıldı niye böyle oldum ki

canlaqr iyi akşamlar ya benim bu ay accık adetim oldu
2 gün sürdü toplasan 5 ped degiştirmemişimdir canım sıkıldı niye böyle oldum ki

Yapıyo öle bazen sinir şey. benim de 4 gün gecikir 2 gün erken gelir huzursuz eder bazen peki sende gecikme falan var mı yoksa normal günündemi? Mevsim değişikliğinde veya diyet yaparsam hemen etkilenir belki senin de öledir

yok kuzum ya 25 ile 28 gün arası olurum hep hiç degişmez
hatta hamiş kaldıgımda bile degişmez hiç 28 günü geçmez hemen düşer bebegim kaydirigubbakcemile3 o kadar düzenlidirler yanii

yok kuzum ya 25 ile 28 gün arası olurum hep hiç degişmez
hatta hamiş kaldıgımda bile degişmez hiç 28 günü geçmez hemen düşer bebegim kaydirigubbakcemile3 o kadar düzenlidirler yanii

Allah da seni güldürsün emi bir şey kullandın mı kür falan tarçın bal kürü yapan bir arladaşında çok azalmıştı çünkü

Allah da seni güldürsün emi bir şey kullandın mı kür falan tarçın bal kürü yapan bir arladaşında çok azalmıştı çünkü
yok kuzum kullanmıyorum ama
ferrum zinco elevit kullanıyorum şuan onların etkisi olabilermi ki

kuzum hikayen nedir anlatırmısın azcık ne kadardır bekliyorsun ne gibi sorunlar çıktı falan

canım benim ilk gebeliğim kürtaj (gerçe olmasaymış gene düşermiş herhalde kuzum) geçen temmuz 19 da ilk düşük bu sene 2 ağustosta da ikinci oldu. Sonra gelsin testler tetkikler. Faktör V ve Mthfr 1298 heterozigot mutasyonum varmış. Özel gittiğim dr coraspin+folik asit gebe kalınca da iğne innohep başlıcaz dedi. Ben bi de tıpa gittim o da hematolojiye sevk etti haftaya cumaya ona da gitcem hayırlısı bakalım. sonra başlıcam coraspine kısmetse

canım 2 senelik evliyim 1 buçuk senedir bebek istiyoruz 2 düşügüm var biri reglden bir hafta sonra digeri tam regl günü
yani fazla yaşamıyolar gerçi daha tam tespit edemedigim kaç düşük
testlerde bişi çıkmadı protein c protein s çok yüksek
mthfr677 falan bu testlere bakılmadı aralıkta ankaraya gidince baktırcam

şimdilik 6 tane doktorla görüştüm herkes farklı bişi diyo en son bi doktorda hem fikir olduk
oda aralık a korunma ferrum zinco elevit verdi aralıktan sonra aspirinlere başlıycam
sonrada diger tahlil sonucuna göre iğne yapıp yapmıycamıza karar vericez

mthfrleri ve faktör Vi neden hemen istetmiyorsun? bir de ferrum nedir? zaten anca 1 ayda çıkıyor sonuç. kromozom , rahim filmi, antikardiyolipin, lupus a baktırdın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…