Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyordum.Çok uzun süre kalamıyorum pc başında.29 haftalık olduk kızım olacak allah kısmet ederse ama diğer bebeklerimi 30 haftada kaybetmiştim yani riskli haftama girdim haftada 2 gün nts ye giriyorum kalp atımları kontrol ediliyor bir sıkıntı olursa ondada belli oluyormuş inşallah olmaz şu an herşey iyi gidiyor.Burda da zannedersem herşey yolun da gidiyor çok fazla okuyamadım ama Allah hepimizin yardımcısı olsun.
tarfilcim teşekkür ederim, Ben de okumaya katılmak istiyorum. Nasıl oluyor okumalar?
Sevgiler :)
iyiyim kuzuz reglim yaklaştı benim sızılar başladı 1 hafta önceden haber veriyo haylaz geleyimmi müsaitmisin diye ben her seferinde gelme 9 ay kal diyorum ama dinlemiyor ki kaydirigubbakcemile3feryadcım iyiyim canım
ay hiç sorma baharı nette göremeyince hemen heyecan yaptım doğurdumu diye
kim bilir o nekadar heyecanlıdır
aslında normal doğumun o heyecanını yaşamak çok güzeldir heralde
buarada sen nasılsın kuzu
sağolasın canım Allah kabul etsin bizim yasinleri okudun rahat rahat çıkar artık çınarı yeter sana verdiği izinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bende kitap okumaya bayıldığım için paylaşımların hoşuma gidiyor çok saol eline emeğine sağlık.
yok anacım yok yapamadı bekliyo. çok kıymetli olduğundan kıyıpta çıkaramıyorum puahah :)
efet maşallah banabenim içime hep dün yada bugün olcakmış gibi doğuyordu dünü geçtik bakalım bu gecede olmassa yanılmış olurum. pazartesi dr a gidicem.
valla aslında heyecanlı oluyor kızlar. ben heyecanı oldum olası sevmişimdir. ama bazen sıkıcı ve streslide olabiliyor . her ağrıya bir kulp takmak çok komik. mesela şu anda alt taraftaki incecik sızının anlamını bulmaya çalışırkenki surat ifadem eminim çok komiktir. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bilmiyorumkismile
bende yasinleri okudum allah kabul etsin
çiş molası arkadaşlar :)
asigül aslında iyi fikir canım ama bilmem ki ben zaten elimden geldiğince hergün epey bir sure okuyorum ama.......fetih suresini herkes kendi niyetine okusun bence
canım inan normal doğumla ilgili bi korku taşımıyorum,üstelik çevremde ürkütücü normal doğum hıkayeleri dinlememe rağmen.herşey olacağına varır çok sıkıntılı sezaryan doğumlarda oluyo.üstelık hamile kalmak için çırpındığım günleri unutmuyorum,bu mutluluk her acıya deger.allah hepimizin yardımcısı olsun
canımcım bende normal doğum istiyorum ama ödüm patlıyorrrr yaaaaa ben kan verirken bayılan bir tipim ama iğneleri hergün vuruyorum hemde kendim ama nasıl olacak bilmem hayırlı Allahım hayırlısını versin.
canlaqr iyi akşamlar ya benim bu ay accık adetim oldu
2 gün sürdü toplasan 5 ped degiştirmemişimdir canım sıkıldı niye böyle oldum ki
yok kuzum ya 25 ile 28 gün arası olurum hep hiç degişmezYapıyo öle bazen sinir şey. benim de 4 gün gecikir 2 gün erken gelir huzursuz eder bazen peki sende gecikme falan var mı yoksa normal günündemi? Mevsim değişikliğinde veya diyet yaparsam hemen etkilenir belki senin de öledir
yok kuzum ya 25 ile 28 gün arası olurum hep hiç degişmez
hatta hamiş kaldıgımda bile degişmez hiç 28 günü geçmez hemen düşer bebegim kaydirigubbakcemile3 o kadar düzenlidirler yanii
yok kuzum kullanmıyorum amaAllah da seni güldürsün emi bir şey kullandın mı kür falan tarçın bal kürü yapan bir arladaşında çok azalmıştı çünkü
kuzum hikayen nedir anlatırmısın azcık ne kadardır bekliyorsun ne gibi sorunlar çıktı falanAllah da seni güldürsün emi bir şey kullandın mı kür falan tarçın bal kürü yapan bir arladaşında çok azalmıştı çünkü
yok kuzum kullanmıyorum ama
ferrum zinco elevit kullanıyorum şuan onların etkisi olabilermi ki
kuzum hikayen nedir anlatırmısın azcık ne kadardır bekliyorsun ne gibi sorunlar çıktı falan
canım 2 senelik evliyim 1 buçuk senedir bebek istiyoruz 2 düşügüm var biri reglden bir hafta sonra digeri tam regl günü
yani fazla yaşamıyolar gerçi daha tam tespit edemedigim kaç düşük
testlerde bişi çıkmadı protein c protein s çok yüksek
mthfr677 falan bu testlere bakılmadı aralıkta ankaraya gidince baktırcam
şimdilik 6 tane doktorla görüştüm herkes farklı bişi diyo en son bi doktorda hem fikir olduk
oda aralık a korunma ferrum zinco elevit verdi aralıktan sonra aspirinlere başlıycam
sonrada diger tahlil sonucuna göre iğne yapıp yapmıycamıza karar vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?