mthfrleri ve faktör Vi neden hemen istetmiyorsun? bir de ferrum nedir? zaten anca 1 ayda çıkıyor sonuç. kromozom , rahim filmi, antikardiyolipin, lupus a baktırdın mı?
faktör v de bişi çıkmadı
mhtfr ler kromozom bakılmadı burda yapılmıyo anca ankaraya gidince yaptırabilicem
rahim filmi hsg temiz çıktı yapıldı
antikardiyolipin de bişi çıkmadı
lupus o da yok
lupus ne demekki onada bakılmadı
normalde protein c protein s düşüklüğü pıhtılaşmaymışlupus antikoagülanı testi var onu da doktor istemişti gene pıhtılaşmayı etkileyen bişeymiş o da yedi bitirdi bu pıhtı biziklava:
normalde protein c protein s düşüklüğü pıhtılaşmaymış
bazı doktorlar yükseklik pıhtılaşma olmaz diyorlar tedaviyi boşver diyolar ama bebekler durmuyolar ki bi nedeni olmalı bunların ama
artık ankaraya gidince yaptırırım diger testleri
senin protein c protein s nasıl çıktı
normaldi. tıptaki dr homosistein diye bişeyden bahsetti olmazsa ona da bi baktırcam senin yaşın kaç canım?
benim 26 eşim 32
benim de ilki adetten iki hft sonra düştü ikincisini öğrendiğim akşam lekelenmem oldu tıpa gittim kan testi yaptılar sen hamile diilsin dediler iki gün sonra gene test yaptım pozitif kadın dğm hastanesine gittim kan testinde çıktı ama düşük değerdi 3-4 gün sonra da kanama başladı ve gitti kuzum
çok geç oldu canım ben kaçıyorum yarın konuşuruz inşallah
iyi geceler
çok geç oldu canım ben kaçıyorum yarın konuşuruz inşallah
iyi geceler
hayırlısı olsun bakalım senin korunma süren varmı beklemedemisin ben aralıka kadar korunucam
canım sen profesöre mi gidiyorsun
perşembe hamile olan 3 arkadaşımıza okuduk yani denden ,aysude ve güzn için.
Cuma ise hamile kalmayı bekleyen feryad ve liminluçay için okunacak sonraki hafta da diğer sırada bekleyen arkadaşlarımıza okumaya devam ediyoruz
canım medicana hastanesinde bir prof var ona gittim 2 kez.. O benexol ile folbiolun düşüreceğini söyledi. 10 gün sonra kontrol var. Bu arada benim homosistein değerim 22. Ama bu doktoru çok sevmedim. Ankara tıp fakültesinde bir prof buldum, önümüzdeki hafta ona gideceğim bakalım. Benim mthfr 677-1298 heterozigot. Senin ne idi?
Hamile kalınca da 0.4 iğne kullanacağım.
günaydın kızlar kimsecikler yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?