Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

günaydın kızlar bizim buralar soğudu sizin memleketler nasıl yahu? apartmana daha bu sene taşınmıştık bir daire aidat ödememiş doğal gaz kapalı ne zaman açılacağı belli değil ya hasta olmasaam bari, sorumsuz insanlardan nefret ediyorum, bu kadar milletin hakkına giriyor.

günaydın arkadaşlar
biz kombiyi yakmaya başladık,benim boğazlar hafif hafif sinyal verince hemen yaktık walla,bugünde evde temizlik var......halıları falan yıkatıp kaldırmıştım onlar serilecek,akşama görüşürüz,kendinize iyi bakın canlar.....

yine gelmedi çılgın çocuum riski ve heyecanı seviyo belli ki anası kılıklı zibidi :)

kıs napiim çiş çiş çiş iyice sidikli bişi oldum yaaa gece saat başı çiş molası veriyoz tabi uyku hak getire dün gece 2 de yattım 4 te kalktım 7,5 ta bi daha yattım 9 da kalktım gözlerim pörtledi artık. bugün bizimkilerde kesti benden umudu. anamlar bodruma düğüne gidiyo kocişte arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. dımdızlak kalakaldım. allahtan dayım gelip alcak beni yengeciim ben bakarım sana dedi. alllaaahh razı olsun. inşallah bugün doğururum da hiç biri göremez

canım benim bildiğim mthfr 1298 ve 677 faktör v falan bunlar daha önemli kan pıhtılaşmasında protein c ve s çok faktörü olmuyo sanırım bence sen mthfr ve faktör v testlerinide yaptır canım benim gene doktorun daha iyi bilir ama

hadi hayırlısı bitanem güzel haberlerini bekliyoruz.

canım cevabın için çok teşekkür ederim. Sen Ankara da hangi doktorlara gidiyorsun?
Teşekkürler..

Rica ederim canım ben gazi ünv. özel prof.Mehmet erdem ve Ahmet erdem var onlara gidiyorum. Şimdilik bi sıkıntı yok memnunum dokorumdan canım sen kime gidiyosun?

selam kızlar hepinize.... yasinleri bende okudumm Allah kabul etsin inşallah, Baharrr bi haftacık daha beklesen de benimkini de okuyup dogursan olmazmııı

canım saol benide listeye aldığın için öncedende dediğim gii çalıştığım için perşembe ve cuma yasin okuyamıyorum ama hafta sonu cumartesi veya pazar okucam Allah kabul etsin inş. bugün okucam yani olurmu nolur kusura bakmayın

rica ederim tatlım ne demek tabiki sanada okuycaz

ne zaman müsaitsen o zaman oku canım rabbim kabul etsin inşallah

sabah aklımdaydın ne oldu acaba deyip durdum şimdi arasam doğumdaysa falan ne senaryolar geçti aklımdan kaydirigubbakcemile3
doğur kız haketmişler bak sen gezmeye gidiyorlar bırakıp ahanda ben geliyom yanına :)) bari yanında doğum ekibinden biri olur :)
baharcım bak bu günleri boş geçirme burdaa duaya muhtaç bir arkadaş var ha :)) sen ne derdindesin ben ne derdindekaydirigubbakcemile3

sonuyok mrb canım güzinle görüştün mü yakında son haberler nasıl ? durumu nasıl canım??

ayyy baharrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız güldürdün beni demek terkedildin baktılar sende hareket yok bu doğurmayacak diyen gitti haa vah vah sende inadına doğur bugünde kimseye göstertme bebişi
bu arada iğneyi ne zaman kesmiştin kaç gün oldu ve şu an iğne kullanmıyorsun tabiki dr bunun için bişi dedimi, bebişin kaç kilo oldu
bende erken doğum olurmu korkusu içerisindeyim ama dün dra gittim 1 hafta 10 gün içinde bir erken doğum belirtisi yok dedi içim ferahladı sende hep erken doğururum derken böyle oldu yoksa bende mi 40 haftada doğurcam bilemedim
sağlıkla gelsinler de bu arada dr coraspini bırakabilirsin dedi ama ben 36. haftamı bıraksam diye düşünüyorum 35. haftadayım ya şimdi 1 hafta daha mı kullansam acep dra da güvenmiyorum bakarmısın ne deli kadınım yahusempatiksalakcinni

Son düzenleme:
feryadcım dün aradım ama cvb vermedi bilemiyorum belki hastane koridorunda dolaşmaya çıkmıştır canı sıkıldıysa inan bende merak ediyorum eğer bir sorun olmazsa pazartesi ziyaretine gitmeyi düşünüyorum tabi ziyaretçi alıyorlarsa sorayım ona göre gitmek istiyorum canım inş bebişide kendiside iyidir

geçen bir konuşurken hemşireler girmişti odasına kısa kestik mecburen ama erken doğum ihtimalinden bahsetti heralde en erken ben doğuracam bu gidişle diyordu rabbim onuda bebeğini de esirgesin inş. aklım onda ... haber alırsan yaz hemen olur mu meraktan çatlıyorum arada bahara bakıyorum ,güzini merak ediyorum gülüş gelmiyo epeydir onu merak ediyorum anacım yüreğim parça parça oldu he güya aramızda kan bağı yok

amor amor sana bişi sorcam (daha dogrusu genel olarak sordum ama kımseden cvp alamadım
benım faktor v leıden mutasyonu cıktı testlerde heterozıgot
testte faktor v leıden 1691 G - A
mthfr - 677 c - t normal
faktor 2 (protrombin) 20210 G - A normal yazıyo
gittigim 2 doktor şimdi bişey kullanmana gerek yok hamıle kal ole gel dedı
ama burda okuduklarım kafamı karsıtırdı hamıle kalmadan koraspirin kullananlar var hatta ıgne olanlar bıle bılgın varmı bu konuda.
gecen ay dun regl olmustum dun olmadım bugunde olmadım sımdı test aldım yapıcam koraspırınde aldım gunde 1 tane ıcıcem
bılgı verırsen sevınırım.

azracım aynı bende senle ynı durumdayım canım benım benım hıkayem bıraz karışık dur ona göre yazıyım sende yaz karşılaştırılam olurmu

canım güzin hangi hastde yatıyor

7 yıllık evlıyım ılk evlendıgım yıl doğ.kont.ilacı bebek ıstemıyorduk hey allahım ya aklıma geldıkce sınırlernıyorum.neyse bıraktık ılacı bır ay bekle yok ıkı ay yok derken aradan 2 kocamn yıl gectı bu ıkı yıl ıcınde yumrutlama tedavılerı tetkıkler hiç bişey yok ama bebekte yok her kapısını çaldıgımız doktor sız sebebı bılınmeyen ınfertılıtesınız.dedıler.bekleyın olur dedıler.sonra ıkı yıl sonra ilaçız tedavısız gebe kaldım.5 haftalıkken düştü .acım ız cok buyuktu ama dedık dur bakalım yolun başındayız ınsanlar senelerce ugraşıyo.tekrar harekete gectik bu sefer yıne yumurtlama tedavılerı ıgneler ilaçlar koşturmacalar olmadı olmadı yorulduk koşturmacadan tam bırakalım herşeyı derken yıne hamıle kalmışım ben 2 yıl sonra tekrar.allahım ne sevınçtı dedık bu sefer oldu ama malesef yıne düştü.yıne husran yıne üzüntü :S dedık olsun napalım olucak en azından hamıle kalabaılıyorum buda bişey:S sonra yıne koşturmaca hadı yumurtlama tedavısı yapalım o olmadı mı doktorun yuzunde o ıgrenç ifade elımızdne gelenı yaptık olmadı olur korkmayıngelin aşılama denıyelım denedık mahfettıler benı tabı sonuc yıne negatıf aradan bır yıl geçti en son bu yıl mart ayında yıne türkiyenın en ıyısı olan bır tüp bebek merkezıne gtttım.dedım bu en ıyısı bu yapar.o cok beklemişsinız artık tüp bebek yapılsın dedı.ıyı dedık ama dedı kromozom anomalısı yaptıralım sıze düşüklerın sebebı olabılır dedı.cerrahpaşaya gıttık kromozom analız testlerını verırken dedımkı genetıkçi hocaya burda duydum onuda ya hocam bu kan pıhtılaşması oluyormuş onada bakarmısınız belkı bende vardır dedım düşün o zamaana kadar kaç doktora gıttım hiç biri istemedı :S kendım yaptırdım hoca nasıl yanı yapılmadımı şimdıye kadar dedı ypoooo dedım.neyse yaptırdık pozıtıf yanı homozigot mutant herhangı bnır kromozom anomalısı yok.ama bu var valla sevındım cunku her gıttıgım yerden elım boş donuyordum bişey yok bişey yok.artık en azından adı konmuştu.bu sefer tabi iyce corba oldu kafa.neydı bu hastalık ne demektı hiç hiç bişey bılmyırdum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…