hepinizii ekledim kızlar
büşra-nuray..........................okundu
bahar sonuyok .....................okundu
aysude-denden......................okundu
güzin....................................okundu
sabrina-asigül........................
azdalar-emine.......................
simgesel eylül........................
feryad limonluçay..................okundu
nergis tarfil..................................
dilek omman............................
meldal tğbsr...........................
melis esindirim.......................
kvrck mispoem.......................
ekledim cyerimsenibenanım
hay allah razı olsunhepinizii ekledim kızlar
bi abdest alayım bende okuycam inşallah
iyiyim kuzuz reglim yaklaştı benim sızılar başladı 1 hafta önceden haber veriyo haylaz geleyimmi müsaitmisin diye ben her seferinde gelme 9 ay kal diyorum ama dinlemiyor ki kaydirigubbakcemile3
sağolasın canım Allah kabul etsin bizim yasinleri okudun rahat rahat çıkar artık çınarı yeter sana verdiği izinler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Allahım ya öldürürsün sen adamı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
günaydın arkadaşlar
biz kombiyi yakmaya başladık,benim boğazlar hafif hafif sinyal verince hemen yaktık walla,bugünde evde temizlik var......halıları falan yıkatıp kaldırmıştım onlar serilecek,akşama görüşürüz,kendinize iyi bakın canlar.....
günaydın kızlar
size birşey sormak istedim
şimdi benim sadece protein c protein s yüksek çıkıyor ya faktör v bişi çıkmadı antikrdiyolopin antikor negatif çıktı
mthr1298 ve 677 bu testleri yaptırmadım bu testler digerleriyle baglantılımı yani yaptırsam onlarda da mı bişi çıkmaz
yoksa hepsi birbirinden bagımsız mı yaptırmalımıyım
gunaydın kızlar
dun gıttım doktordaydım
100 mg aspirinle gunde 3 öğün folık asıt verdı,hamıl eolduun anlaşılır anlaşılmaz gel ıgne başlıycaz dedi.
bakalım hayırlısı allahtan başlıyoruz bugun başlıyoruz ilaçlara
canım cevabın için çok teşekkür ederim. Sen Ankara da hangi doktorlara gidiyorsun?
Teşekkürler..
hepinizii ekledim kızlar
kvrck
canım saol benide listeye aldığın için öncedende dediğim gii çalıştığım için perşembe ve cuma yasin okuyamıyorum ama hafta sonu cumartesi veya pazar okucam Allah kabul etsin inş. bugün okucam yani olurmu nolur kusura bakmayın
hepinizii ekledim kızlar
:))).tşk ederimmmm canımmm.iğne olan arkadaşlar ben bugün adet oldum ve bugün iğneye başlamam gerek kendimmi yapayım yoksa ilk olduğu için binada hemşire komşularım var onlaramı yaptırayımm bilemedim.bide hergün aynı saate olcak demiii
sabah aklımdaydın ne oldu acaba deyip durdum şimdi arasam doğumdaysa falan ne senaryolar geçti aklımdan kaydirigubbakcemile3yine gelmedi çılgın çocuum riski ve heyecanı seviyo belli ki anası kılıklı zibidi :)
kıs napiim çiş çiş çiş iyice sidikli bişi oldum yaaa gece saat başı çiş molası veriyoz tabi uyku hak getire dün gece 2 de yattım 4 te kalktım 7,5 ta bi daha yattım 9 da kalktım gözlerim pörtledi artık. bugün bizimkilerde kesti benden umudu. anamlar bodruma düğüne gidiyo kocişte arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. dımdızlak kalakaldım. allahtan dayım gelip alcak beni yengeciim ben bakarım sana dedi. alllaaahh razı olsun. inşallah bugün doğururum da hiç biri göremez
:))).tşk ederimmmm canımmm.iğne olan arkadaşlar ben bugün adet oldum ve bugün iğneye başlamam gerek kendimmi yapayım yoksa ilk olduğu için binada hemşire komşularım var onlaramı yaptırayımm bilemedim.bide hergün aynı saate olcak demiii
canım ilk iğneni bilen biri yapsın bence sende öğrenmiş olursun bu arada olmaz mı
yine gelmedi çılgın çocuum riski ve heyecanı seviyo belli ki anası kılıklı zibidi :)
kıs napiim çiş çiş çiş iyice sidikli bişi oldum yaaa gece saat başı çiş molası veriyoz tabi uyku hak getire dün gece 2 de yattım 4 te kalktım 7,5 ta bi daha yattım 9 da kalktım gözlerim pörtledi artık. bugün bizimkilerde kesti benden umudu. anamlar bodruma düğüne gidiyo kocişte arkadaşlarıyla buluşmaya gitti. dımdızlak kalakaldım. allahtan dayım gelip alcak beni yengeciim ben bakarım sana dedi. alllaaahh razı olsun. inşallah bugün doğururum da hiç biri göremez
feryadcım dün aradım ama cvb vermedi bilemiyorum belki hastane koridorunda dolaşmaya çıkmıştır canı sıkıldıysa inan bende merak ediyorum eğer bir sorun olmazsa pazartesi ziyaretine gitmeyi düşünüyorum tabi ziyaretçi alıyorlarsa sorayım ona göre gitmek istiyorum canım inş bebişide kendiside iyidir
gunaydın kızlar
dun gıttım doktordaydım
100 mg aspirinle gunde 3 öğün folık asıt verdı,hamıl eolduun anlaşılır anlaşılmaz gel ıgne başlıycaz dedi.
bakalım hayırlısı allahtan başlıyoruz bugun başlıyoruz ilaçlara
feryadcım dün aradım ama cvb vermedi bilemiyorum belki hastane koridorunda dolaşmaya çıkmıştır canı sıkıldıysa inan bende merak ediyorum eğer bir sorun olmazsa pazartesi ziyaretine gitmeyi düşünüyorum tabi ziyaretçi alıyorlarsa sorayım ona göre gitmek istiyorum canım inş bebişide kendiside iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?