Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

araştırmya başladım dedıgın gıbı.kaç tane doktora sordum kaç tane doktora gıttım herkafadan bises cıktı hiç biri birinin dedıgını tutmuyordu.en son bır tanıdık sızı süper ıyı bır doktora yollıycam dedı ıyı dedık yolla gıttık adam tüpbebekçi cıktı.tabı orda başarı oranlarını sergiledi.e dedık nolcak bu homozigot bak böle böle durumlar oluyormuş.yok dedı senın homosisteın oranın gayet ıyı.evet bu rahatsızlıgın var ama biz şuanda ılgılendırmıyo.gebe kalıcaksın 8.haftadan ıtıbaren kanı sulandırıcaz.e ıyı dedık.dedı sıze ıyı bır profösyonelce aşılama denıyelım.kabul ettık napalım denıze düşen yılana sarılır.bıze verdı aşılama ıcın öncu ılaçlar.tabı dog.kont.ılacıda bır hafta fılan oldu kullanmaya başlayalı.tam o sırada bırıyle tanıştık allahım cıkardı karşıma o aradada kont.ilaçlarının bızım hasta gurubuna cok sakıncalı oldugunu buldum netten araştırdım.o kızla konuştuk dedıkı benım başımdan gecenlerı yaşamışsın bence o ılaçları kes senı kendı doktoruma goturcem.gıttık o kız dogum yapmış.gıttık doktora durumu anlattım.

tüp le aşılamayla ugraşmana bır anlam veremedım açıkcası dedı neden dedım.e sen hamıl ekalmılsın ıkı kere dedı.senın sıkıntın kan pıhtılaşması dedı.evet cok geç kalmışsın baksana bu tahlılı bıl ekendın yaptırmışsın yazık dedı cok yazık.boşver onları arkana at dedı onun ebak artık geçmişi kurcalamanın anlamıyok dedı.dogru haklı.koraspırın verıyorum sana dedı 100mg bıde gunde 3 tane folık asıt kullan dedı .en az 1,5 yıl bu şekılde bnormal yolla kalmaya çalış dedı.baktık olmuyomu olmazsa o zaman bkıcaz dedı.böle işte canım benım hıkayem
okuyan herkese teşekkur ederım bıraz rahatladım
çok doluyum kızlar cokk bıldıgınız gıbı degıl

kimse yoktu cvp verecek bende düşündüm nasıl olsa yapacaksın dedim ve kendim yaptım:)))))ama ne yalan sölimmm acıdı . yaptım yapmasınada inşallah yanlış yapmamışımdır.bide kızlarrrr şimdi iğne olan kısmın sadece ucunu mu batırıyosunuz yoksa hepsinimi ,ilacı sıkarken birden başlayıp sonuna kadar hızlıca basıyomusunuz yoksa yavaş yavaşmı?ben biraz yavaş sıktım sonuna gelincede atacak olan kısım biraz geç attı bekledim niye öle olduki anlamadım.

canım ço0k geçmiş olsun.DEmekki doktor çok önemli.Kimileri deneme yanılma yoluyla bulmaya çalışıyorlar.Sana ne olmuş kimin umurunda.Bende bir tane karnımda öldü birde kimyasal ebelik yaşadım.Doktor bana dedi sen coraspirin ve folik kullan yeter test yaptırmaya gerek yok dedi.BEnde kullandım test yaptırmadım.Şimdi tekrar hamileyim.Ama arkadaşlarımın başından geçenleri okluyunca yanlış yaptığımı anladım.Pıhtılaşma varsa bile bu ne oranda ve coraspirin yeterli gelecek mi kafama bunlar takıltı.Ve test yaptırmaya karar verdim ama test sonuçları geç çıkıyomuş.YAni sonuç belli olna kadar ya bişey olursa diye korkuyorum.

madem rahatlıyosun dök içini hepimiz aynı durumdayızz.bunun gibi bi olay benim başımdanda geçti canımmmm sorumsuz paragöz bi doktor beni ameliyat etti ve bu rahimde çocuk yaşamaz bebek onun için ölmüş dedi tekrar ameliyat olman lazım ve acilen tüp bebeköiler görecek ve eğer olursa tüp bebek yapacaklar dedi .hem benim hem eşimin dünyasını yıkmıştı sonra tavsiye üzerine bi dr buldum ve anlattım baktı etti güldü ne tüp bebeği çok komik sadece yumurtlamıyosun sen dedi ve bu testleride artı olarak istedi ve sonuç haklı çıktı.doktor çok önemliii çokkkkkkk.inşalah en kısa zamandaaa bizde anne olcazzzz inşallahhh.

canım korkma melegın allaha emanet olsun ınşallah.aspirini kesme sakın.du bakalım hayırlı sonuçlar olsun ınşallah

bende 3 yıllık evlıyım gecen sene ekım ayından berı denıyoruz bızde cocuk ıstemdık ılk 2 yıl ne bılım suan kaldıram dıyordum aynen bende senın gıbı akılma gelınce sımdı sankı rabbım ceza vermıs gıbı gelıyor.yinede allah gunahlarımıza kefaret etsın ıns. neyse doktoro gıttım doktor 6 ay deneyın olmazsa gelın bı sorun yok dedı
6 ayın sonunda mart ayında hamıle kaldım adetım 4 gun gectı test yaptım pozıtıf. doktora gıttık doktor bebegı goremıyo kan testı yaptı düşük bır sevıye cıktı gec yumurtlamadır falan dedı 3 gun sonra yıne gel dedı bu arada benım 2 gun sonra lekelenmelerım basladı ve arada bı gırın şiddetlı sancılar. doktor lekelenme ıyı deıl bebegıde göremıyorum dedı hep alttan muayende goruyodu bebegı porgestan verdı wc harıcı kalkma dedı neyse 1 hafta gectı benım lekelenme arttı bu arada bız sureklı doktora gıdıyoruz keze bozuk bebek gelısımı eksık gerıden gelıyo falan ama kalp atısını duyduk.neyse sonra lekelenmeler kanamya cevırdı sancılar falan gıttık kalbı durmus dusuyo bebek dedıler 7 haftalık ama 5 haftalık gıbı gozukuyo dedıler kurtaj oldum ogun.kurtajdan sonra o doktora gıtmedım baska bı doktora gıttım 4 ay korunacaksın bıde benım anlattıklarıma göre trambofılı panelı ve torch grubu testlerını yaptır dedı.Allah bılıyo testlerı yaptırana kadar hep bosuna para harcatıyolar dıye dusunmustum) bu testlerı devlet 3 dusukten sonra yaptırıyomus ılk oldugu ıcın yapmazlar ozelde yaptır dedı ozeldede cok pahalı 600 tl falan.bende sansımı denedım zeynep kamıl de ve orada yaptırdım bu testlerı.tabı yaptırana kadar bı ton laf ne gerek var nıe yaptırıyosun ılk dusuk bu olur ılk gebelıklerde falan fılan neyse 1,5 2 ay kladaer suren bı surec sonucunda kan pıhtılasması cıktı.zeynep kamıldekıler sadece hamıleyken bebe aspırını kullanacaksın bunda bısey yok cok normal 10 kadından 1 ınde cıkıyo falan.. goresen laçka ve rahat ınsanlar neyse kendı doktorum hergun ıgne ve aspırın dedı.hamıle kalınca gel dedı.ne aspırın ne bısey sadece folık kullan dedı.baska bı doktora gıttım oda aynısını dedı.aspırın hamıle kalmadan kullanırsan yumurtlamayı engeller yınede sen bılırsın dedı ve kendı halıme bıraktı.
burda okuduklarımdan sonra pişman oldum aspırın kullanmadıgıma.adetımde 1 gun gecıktı test yaptım gecen hafta cıkmadı bırazdan yıne yapıcam aspırınde aldım 100 luk hergun ıcım bı zararı olmaz heralde
işte benım hıkayemde bole.yaşayan bırılerıyle konusmak daha ıyı cunku artık doktorlara pek guvenemıyorum senın dedıgın gıbı her kafasan bır ses herkes baska bısı soyluyo.en azından deneyımlerle ınsan kendıne bır yol cızıyo.
neyse basını sısırdım kusura bakma :)

inşallah canım hayırlısıyla
hamiş kalanlardan tüyolar kapsak daha ıyı olcak dimi :)
dertler sıkıntılar paylaştıkca azılıyor
gerçekten

inşallah bu sefer bebişini kucağına alırsınn canımcımm.test süresi birazda yaptırdığın labaratuara bağlı benim doktorum ve asistanı benim için direk labaratuarla görüştüler ve tam hatırlamıyorum ama yaklaşık 10 gün falan içinde aldım sonuçları.için rahat etmiyorsa bi araştır istersen.

inşallah canım hayırlısıyla
hamiş kalanlardan tüyolar kapsak daha ıyı olcak dimi :)
dertler sıkıntılar paylaştıkca azılıyor
gerçekten

evet bencede:)ben bugün incir suyu içmeye başlaycam bide preseed diye bi ürün varmış yine burda KK da okudum onu bulmaya çalışıyorum eczanelerden burda bulamadım ankaraya bakıcam bide.

ne baş şişirmesi olurmu karşılık fikir alışverişi yapalımkı daha fazla ziyan olmıyalım
yumurtlamayımı engellıyomuş aspirin allah allah
napcaz bunu bı araştırmak lazım

bende bu testlerın hamıle deyılken yaptırıldıgını duydum ama hamıleyken yapıyolarmı ?
zeynep kamılde 3 hafta suresı
bu arada bıraksam daha bana neler yapacakları bulmuslar denek kacımıyolar dıdık dıdık parcalayacaklar ınsanı umurlarında deıl senın ne cektıgın

valla dokroe ole dedı ne bılım asprin ıcın. hamıle kalmak ıcınde kecı boynuzu pekmezı esınıze ıcırın kuru ıncır kurunude cok tavsıye edıyolar.bıde 2 gunde bır calısma :):ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile3

valla gebeyken yapılıp yapılmama konusunda bi fikrim yok.evet aynen öle ayyyy ne sıkıntılar yaşadım ameliyat olduğumda boşa çekmişim hiç gerek yokmuşşş.kürleri bencede deneyelim çünkü ben geçen ay adet olamamıştım soğan suyu içitim hemen ertesi gün oldu.doktorumada söledim soğan suyu içtim diye bişey demedi.bende yumurtlama sorunu olduğu için incire başlaycam bugün.

ya azra sende sıkıntılı gunler yaşamışsın ya hepimiz aynı
ama doktorun bana dedıgı gıbı boşver arkana bakma sende aynı arkaya bakmayalım önumuze bakalım gelecek olan guzel gunlere bakalım
ıkı gebelıgımdede yumurtlama gunumde gebe kaldım anladım yanı yumurtlama gununu
bakalım ya bızımde mınıklerımız bır yerlerde bızı beklıyo

aynen bende ole yapıyorum bıde hayırlı ne zaman sa o zaman olacak buna ınanıyorum onun ıcın kasmaya gerek yok rabbım hayırlısını versın ıns.
tsk ederım cnm saol cvp verdıgın ıcın görüşürüz< yıne ben hergun gırmeye calısıyorum sıteye
ınan bu hastalıga kadar bole bır bolum oldugunu bıle bılmıyordum neyse ıyı gunler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…