Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım stres yapma ne olur.bebeğini düşün.kaç hafta oldu? canım istersen doktorla bir görüş.belki senin testlerin daha erken çıkar?yaptırırsan bence daha iyi olur.

Meraba arkadaşlar,
Nasılsınız?Umarım herkes çok iyidir.Benim bebişim büyüyor,iyiyiz çok şükür.Çok sık giremiyorum nete,girincede hızlıca bir kaç sayfa okuyup çıkıyorum.

ekim 22 de tam 6 aylık olacak bebeğim.Çok şükür güzel meleğim annesini hiç üzmüyor,çok iyi anlaşıyoruz şimdilik:)

Hamile arkadaşların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almalarını diliyorum.Hepinizi öpüyorum,hepinizi seviyorum.

Bebeğimin resmini yüklemek istiyorum,umarım başarabilirim.Alıntı yapmazsanız sevinirim arkadaşlar,resmi daha sonra sileceğim,hepinizi öpüyorummmm...

melekcim maşalah kızına allah ömür boyu mutlu etsin sizi eşinle ve yavrunla canım çok mutlu olun inş
darısı bizim başımıza olsun

burdaki kızlar bılır bunu kızlar yumurtlamaya engelmi ya koraspirin

Bende bir aydır kullanıyorum coraspini aynı zamanda ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum.Adetimin 13.günü çift çizgiyi gördüm yani yumurtladım.Uzun süredir kullananlar ne diyecekler bilmiyorum ama benim yumurtlamama etkisi olmadı.

merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyumkaydirigubbakcemile3 cunku dun bthcg testi yaptirdim ve pozitif cikti dun ignelerime basladim vururken biraz yakiyo ama olsun bebegim icin her aciya raziyim ama yinede icimde kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum nedense 4dusukten sonra normaldir belki arkadaslar dualariniza ihtiyacim var lutfen benim icinde yasin okurmusunuz simdiden herkese tsk ediyorum allahim hepimize saglikli bebekler nasip etsin

Rabbim hayırlısıyla kavuştursun kuzuna İNŞALLAH

hayırlı uğurlu olsun Allah kucağına da almayı nasip etsin inşllah.

Mutasyonu çıkıp da doktorun bierşey kullanmana gerek yok dediği arkadaşlar; buradaki kızlar daha iyi bilgilendirirler sizi benim kendi doktorum gebelikten önce coraspin ve folik asit verdi Faktor V ve mthfr1298 heterozigot çıktı.önümüzdeki cuma tıpa da gideceğim ordaki jinekolog gebelik öncesi ilaç kullanacaksın dedi bakalım hematolog ne dicek. Ama hiçbirşey kullanmamak uygun olmaz diye düşünüyorum bir kaç dr dan daha fikir alın derim

canımm çok sevindim.kalbini ferah tut.İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın yavrunu.darısı bizim başımıza.canım sen mehmet hocaya gitmiştin değilmi.hamile kalmadan önce aspirin kullandın mı?iğnenin dozu neye göre ayarlandı.?doktorun nasıl bir yol izliyor?ben de gidebilirim mehmet hocaya.bilgi verirsen sevinirim.dualarımız seninle.Allah yardımcın olsun.

hayırlı olsun canım
rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallah

canım sende bişey varmıydı gebelik falan?sende pıhtılaşma var mıydı canım?

canım kan pıhtılaşması testleri yaptırmıştım.sonuçları haftaya çıkıyor.birkaç test daha istediler.onlar na zaman belli olur bilmiyorum ama ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.

canım kan pıhtılaşması testleri yaptırmıştım.sonuçları haftaya çıkıyor.birkaç test daha istediler.onlar na zaman belli olur bilmiyorum ama ben de kan pıhtılaşmasından şüpheleniyorum.

İnşallah yoktur canım.DEmek haftaya çıkıyor.Ne zaman yapptırdın ki?O zmana sonuca göre hamilelik düşüneceksin yani.

ayyyyy çok sevindim bi arkadaşımızın hamile haberini aldığım için.Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip eder inşallah.korkmayın , karamsar olmayın lütfen.bugün bende iğnelere başladım evet yakıyo ama napalım çok şükür dermanımız var.dualarımız sizinle...

İnşallah yoktur canım.DEmek haftaya çıkıyor.Ne zaman yapptırdın ki?O zmana sonuca göre hamilelik düşüneceksin yani.

canım benim testlerin hepsini aynı günde yapmadılar.eylül de başladım.Geçen hafta bi daha gittim.bide haftaya gideceğim.ama bazı arkadaşların sonuçları daha erken çıkmış.canım önümüzdeki ay düşünüyorum Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…