Tüm sonuçlarımı aldıktan sonra bir profesöre gitmeyi düşünüyorum.canım sen aspirine hamilelikten önce mi başlamıştın.bana doktorum testlerden hiçbişey çıkmayabilir de demişti.o zaman da aspirin ve iğne kullanırsın demişti.
kızlar nerelerdesiniz ? ben pazartesi günü tekrar doktora gidiyorum adetimin 14. günü oluyo yumurtam çatlama seviyesine geldiyse artık çalışmalara başlıcaz hadi hayırlısı :kedi:
Bende bir aydır kullanıyorum coraspini aynı zamanda ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum.Adetimin 13.günü çift çizgiyi gördüm yani yumurtladım.Uzun süredir kullananlar ne diyecekler bilmiyorum ama benim yumurtlamama etkisi olmadı.
Hadi hayırlısı.canım yumurta çatlatma iğnesi yaptırıcan mı
merhaba......göbek,kol ve bacaktan yapabilirsiniz iğnenizi......ama genelde göbek daha az acıyor......
canım yumurta takibini neyle yapıyosunda çift çizgi çıktı canım anlatırmısın?
saol canımcım.yok canım iğne kullanmıyorum yumurtalar kendiliğinden oldu kendiliğindende çatlıcak bakalım sanırım 17-18 mm olunca çatlıyomuş benim en son adetimin 9. gününde 10-11 mm di bakalım 7 ay sonra ilk defa bu ay korunmıcaz inş hemen tutarda hamile kalırım :CüvCüv::Saruboceq:
melek maşallah size
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün,darısı tüm isteyenelerin başına
melekcim maşalah kızına allah ömür boyu mutlu etsin sizi eşinle ve yavrunla canım çok mutlu olun inş
darısı bizim başımıza olsun
Mutasyonu çıkıp da doktorun bierşey kullanmana gerek yok dediği arkadaşlar; buradaki kızlar daha iyi bilgilendirirler sizi benim kendi doktorum gebelikten önce coraspin ve folik asit verdi Faktor V ve mthfr1298 heterozigot çıktı.önümüzdeki cuma tıpa da gideceğim ordaki jinekolog gebelik öncesi ilaç kullanacaksın dedi bakalım hematolog ne dicek. Ama hiçbirşey kullanmamak uygun olmaz diye düşünüyorum bir kaç dr dan daha fikir alın derim
merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyumkaydirigubbakcemile3 cunku dun bthcg testi yaptirdim ve pozitif cikti dun ignelerime basladim vururken biraz yakiyo ama olsun bebegim icin her aciya raziyim ama yinede icimde kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum nedense 4dusukten sonra normaldir belki arkadaslar dualariniza ihtiyacim var lutfen benim icinde yasin okurmusunuz simdiden herkese tsk ediyorum allahim hepimize saglikli bebekler nasip etsin
ben tam 7 tane doktorla konuştum 5 icnm 3 doktora gıttım 3 de ole dedı hamıle kal ondan sonra baslarız aspırn ve ıgneye dıe.bende buarada okuyunca kafam karıstı bugun en azından koraspırın 100 luk e basladım.bakalım regl olmadım testte negatıg :bbo:
ben tam 7 tane doktorla konuştum 5 i
pıhtılaşman olsada olmasada tahlil sonuçlarına kadar aspirini kullan hamiş kalmadan gerekirse sonra bırakırsın aspirinin bi yan etkisi olmaz dediler ki
zaten benim bebeklerim en fazla 1 hafta yaşıyor
benımkıde hamıle oldugumu ogrendıkten sonra 20 gun yasadı oda progestanla çift içmiştim aptal yapıyo o ınsanı berbat gunlerdı7 haftalıktı kaybettıgımde.
ilk iğnelerini bilen birilerinin gözetiminde yapsan daha çabuk alışırsın bence. bende ilk zamanlar iğne konusunda çok gerildim ama sonra alışıyor insan.hala bazen çok morarttığım yada beze oluşmasına sebep olduğum oluyor ama takmıyorum.öyle böyle vurulacak sonuçta.iğneyi tam batır, ben dik değil hafif yan batırıyorum ve ilacı ağır ağır veriyorum. hızlı verince sertlik oluşuyor beze gibi ve yeri acıyor bir süre.sona gelince atacak olan kısmı derken neden bahsettiğini anlayamadım.kimse yoktu cvp verecek bende düşündüm nasıl olsa yapacaksın dedim ve kendim yaptım:)))))ama ne yalan sölimmm acıdı . yaptım yapmasınada inşallah yanlış yapmamışımdır.bide kızlarrrr şimdi iğne olan kısmın sadece ucunu mu batırıyosunuz yoksa hepsinimi ,ilacı sıkarken birden başlayıp sonuna kadar hızlıca basıyomusunuz yoksa yavaş yavaşmı?ben biraz yavaş sıktım sonuna gelincede atacak olan kısım biraz geç attı bekledim niye öle olduki anlamadım.
hayırlı olsun , sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.kaybetme korkusu hepimizde var ve kucağımıza alana kadar olacak,çünkü bunları daha önce yaşadık. ama ümidimiz var.herşey yolunda gidecek inşalah.merhabalar kizlar nasilsiniz bakalim ben cok mutluyumkaydirigubbakcemile3 cunku dun bthcg testi yaptirdim ve pozitif cikti dun ignelerime basladim vururken biraz yakiyo ama olsun bebegim icin her aciya raziyim ama yinede icimde kaybetme korkusu var buna engel olamiyorum nedense 4dusukten sonra normaldir belki arkadaslar dualariniza ihtiyacim var lutfen benim icinde yasin okurmusunuz simdiden herkese tsk ediyorum allahim hepimize saglikli bebekler nasip etsin
Aminnn arkadaşlar,inşallah sizin bebişlerinizin resimlerini de buradan görürüz...
Tanımadığım arkadaşlar var bayağı,forum kalabalıklaştı iyice,çevremdede iğne kullanan bir çok arkadaş var.Önceden iğne kullanmak bu kadar yaygın değildi...İğne kullanan arkadaşlar,sakın korkmayın,korkulacak bir şey yok gerçekten,ben ilk başta bayağı bir problem yapmıştım kendime,yan etkisi olur mu bebeğe diye...Ama sağlıcakla aldım bebeğimi kucağıma...
Ben bu foruma ilk girdiğimde 700 lü sayfalardaydı,şimdi 4000 lerde,buradan çok şey öğrendim,buranın ayrı bir yeri var bende...İnşallah buradaki herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar,bunu gönülden diliyorum...
benımkıde hamıle oldugumu ogrendıkten sonra 20 gun yasadı oda progestanla çift içmiştim aptal yapıyo o ınsanı berbat gunlerdı7 haftalıktı kaybettıgımde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?