Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Tüm sonuçlarımı aldıktan sonra bir profesöre gitmeyi düşünüyorum.canım sen aspirine hamilelikten önce mi başlamıştın.bana doktorum testlerden hiçbişey çıkmayabilir de demişti.o zaman da aspirin ve iğne kullanırsın demişti.

ben hamile kalmadan 1,5 ay önce coraspirin ve folike başlamıştım.Doktorum önlem amaçlı vermişti.Demek gelecek ay düşünüyorsun.hayırlıyla inşallah ilk ayda gelir bebeğin.

kızlar nerelerdesiniz ? ben pazartesi günü tekrar doktora gidiyorum adetimin 14. günü oluyo yumurtam çatlama seviyesine geldiyse artık çalışmalara başlıcaz hadi hayırlısı :kedi:

wie canım çok sevindim hayırlı olsun inş. kucağınada almak nasip eder canım benim hayırlısıylada bizlerede nasip etsin tatlım :ecrin_bebek:

kızlar nerelerdesiniz ? ben pazartesi günü tekrar doktora gidiyorum adetimin 14. günü oluyo yumurtam çatlama seviyesine geldiyse artık çalışmalara başlıcaz hadi hayırlısı :kedi:

Hadi hayırlısı.canım yumurta çatlatma iğnesi yaptırıcan mı

canım yumurta takibini neyle yapıyosunda çift çizgi çıktı canım anlatırmısın?

Hadi hayırlısı.canım yumurta çatlatma iğnesi yaptırıcan mı

saol canımcım.yok canım iğne kullanmıyorum yumurtalar kendiliğinden oldu kendiliğindende çatlıcak bakalım sanırım 17-18 mm olunca çatlıyomuş benim en son adetimin 9. gününde 10-11 mm di bakalım 7 ay sonra ilk defa bu ay korunmıcaz inş hemen tutarda hamile kalırım :CüvCüv::Saruboceq:

merhaba......göbek,kol ve bacaktan yapabilirsiniz iğnenizi......ama genelde göbek daha az acıyor......

Tşk. iğneleri artık vurulmaya başladım eşimle ben her akşam offf yinemi iğne sızlamalarıyla vuruyoruz göbek çokta acımıyo gerçekten ama ben çaktırmıyorum :)

bu yumurtlama tarihini nasıl öğrencez ? bu iğneleri tam biray kullanıyım bende bebeiş istiyorum çünkü nedir kaçıncı gün olması lazım?

7 ay mı korundunuz canım siz neden o kadar uzun süre degil mi

melek maşallah size
Allah analı babalı sağlıklı büyütsün,darısı tüm isteyenelerin başına

melekcim maşalah kızına allah ömür boyu mutlu etsin sizi eşinle ve yavrunla canım çok mutlu olun inş
darısı bizim başımıza olsun

Aminnn arkadaşlar,inşallah sizin bebişlerinizin resimlerini de buradan görürüz...

Tanımadığım arkadaşlar var bayağı,forum kalabalıklaştı iyice,çevremdede iğne kullanan bir çok arkadaş var.Önceden iğne kullanmak bu kadar yaygın değildi...İğne kullanan arkadaşlar,sakın korkmayın,korkulacak bir şey yok gerçekten,ben ilk başta bayağı bir problem yapmıştım kendime,yan etkisi olur mu bebeğe diye...Ama sağlıcakla aldım bebeğimi kucağıma...

Ben bu foruma ilk girdiğimde 700 lü sayfalardaydı,şimdi 4000 lerde,buradan çok şey öğrendim,buranın ayrı bir yeri var bende...İnşallah buradaki herkes sağlıkla bebişlerini kucaklarına alırlar,bunu gönülden diliyorum...

cnm 3 doktora gıttım 3 de ole dedı hamıle kal ondan sonra baslarız aspırn ve ıgneye dıe.bende buarada okuyunca kafam karıstı bugun en azından koraspırın 100 luk e basladım.bakalım regl olmadım testte negatıg :bbo:

hayırlı olsun allah tamamına erdırsın :) hayırlara ulastırsın ıns.:)

ben tam 7 tane doktorla konuştum 5 i
pıhtılaşman olsada olmasada tahlil sonuçlarına kadar aspirini kullan hamiş kalmadan gerekirse sonra bırakırsın aspirinin bi yan etkisi olmaz dediler ki
zaten benim bebeklerim en fazla 1 hafta yaşıyor

benımkıde hamıle oldugumu ogrendıkten sonra 20 gun yasadı oda progestanla çift içmiştim aptal yapıyo o ınsanı berbat gunlerdı 7 haftalıktı kaybettıgımde.

benımkıde hamıle oldugumu ogrendıkten sonra 20 gun yasadı oda progestanla çift içmiştim aptal yapıyo o ınsanı berbat gunlerdı 7 haftalıktı kaybettıgımde.

hayırlısı olsun kuzum olur inşallah yuine bol bol dua edicez işte
ya şu preseed i kullanan var mı alsam mı acaba hamiş kalmayı kolaylaştırıyomuş ya
kayganlaştırıvcı spermler için

herkese hayırlı geceler,hiç uykum yok, bütün gün yatmaktan heryerim tutuldu, biraz geçmişe göz atayım dedim.ama hepsini okumak mümkün değil, sık giremediğim için takib edemiyorum pek.ama merak ediyorum sizleri, bebişlerinizi.güzinden haber var mı??bahar hala doğum yapmamış galiba,sağlıkla bebeğini kucağına almasını diliyorum.belki onun müjdeli haberini alırım bugün diye düşünmüştüm.bu arada benim lekelenmelerim iyce azaldı .sanırım bu iyiye işaret.fakat yatmaya devam.yerçekimine karşı koymaya çalışoıyoruz bebeği içeride tutmak için.

ilk iğnelerini bilen birilerinin gözetiminde yapsan daha çabuk alışırsın bence. bende ilk zamanlar iğne konusunda çok gerildim ama sonra alışıyor insan.hala bazen çok morarttığım yada beze oluşmasına sebep olduğum oluyor ama takmıyorum.öyle böyle vurulacak sonuçta.iğneyi tam batır, ben dik değil hafif yan batırıyorum ve ilacı ağır ağır veriyorum. hızlı verince sertlik oluşuyor beze gibi ve yeri acıyor bir süre.sona gelince atacak olan kısmı derken neden bahsettiğini anlayamadım.
hayırlı olsun , sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.kaybetme korkusu hepimizde var ve kucağımıza alana kadar olacak,çünkü bunları daha önce yaşadık. ama ümidimiz var.herşey yolunda gidecek inşalah.

çok tatlı bir bebeğin var canım. allah bağışlasın.sizler bizler için ümit kaynağısınız. darısı bizlere inşallah.güzel dileklerin için de ayrıca teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…