Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

nuray maşallah iyi olmanıza çok sevindim Allahın izni ile bebişin seni bırakmayacak annesi.....biliyorum yatmak kolay değil ama elimizden geleni yapıcaz,zaman aslında çok çabuk geçiyor,bir bakmışsın minik mucizen kollarında......ALLAHA emanet olun....

ilk iğnelerini bilen birilerinin gözetiminde yapsan daha çabuk alışırsın bence. bende ilk zamanlar iğne konusunda çok gerildim ama sonra alışıyor insan.hala bazen çok morarttığım yada beze oluşmasına sebep olduğum oluyor ama takmıyorum.öyle böyle vurulacak sonuçta.iğneyi tam batır, ben dik değil hafif yan batırıyorum ve ilacı ağır ağır veriyorum. hızlı verince sertlik oluşuyor beze gibi ve yeri acıyor bir süre.sona gelince atacak olan kısmı derken neden bahsettiğini anlayamadım.

nuray_dyn tşk ederim cvp piçin.bebeğiniz ve size sağlık dilerim.iğnenin son damlasıda aktıktan sonra ben çekmiyorum iğneyi iğnede yaylı bi sistem var iğne kendini atıyor ondan bahsettim.Allah a emanet olun.

Son düzenleme:
selam kzlar...
perşembe günü: denden- aysude -guzin için yasinleri
cuma günü:feryad -limonluçay için yasinleri
okudum kızlar haber vermeyi unutmuşum.
Allahım inşallah kabul eder dualarımızı

herkese iyi hafta sonları........
görümcemin kızı doğum yapmış
benimki oraya gitti
görümcem nasıl mutluydu sanki bana inat yapıyomuşçasına bi böbürlenme sezdim yüzünde
zaten aram pek iyi değil
ben kürtaj olunca yalandan nasılda ağlamıştı
sırf benimkine yaranmak için o geldi aklıma
nasıl sinir oldum anlatamam size
şuan çok değişik duygular içindeyim
kalbim bi hızla çarpıyo anlatamam
sizden başka bunu kimseye diyemezdim
beni yanlış anlarlar kıskandığımı düşünürler
ama inanının kızlar kıskanmadım
allah bebeğine uzun ömürler versin ve sağlık...

yaraların taze olduğu için derin hissedersin omman. seni çok iyi anlıyorum. amin allah bebeğine sağlıklı uzun ömür versin ve en yakın zamanda bizlerede bebiş versin. bu tür insanlar yapmacık oluyorlar sende onun olduğu ortamlarda ana yapmacık davran ve en önemli hiç bir şey için üzülme önemli olan sensin bunu unutma

evet canım haklısın hemde çok yapmacık bu insanı tarif bile edimiyorum
bana dua etmiş bi insan inşallah bebek yüzü görmesi nasip olmaz diyen bi insan eltime düşün yani..sonrada karşıma geçip ağlıyo numarası yapıyo
belki yaralarım taze belkide başka bişi var bende çözemiyorum...

böyle insanların duası bize geçmez canım. tabiri caiz olurmu bilmem ama "itin duası kabul olsa gökten kemik yağar " derler. gerçekten yaşadığımız çok zor şeyler omman. yaralarımız geçmiyor .bende zor günler geçirdim ama 1 yıl oldu .sende atlatacaksın canım başka bişey falan yok merak etme etrafında biraz fazla dengesiz insan var onları takma yeter.

mrb arkadaşlar
bende de kan pıhtılaşması çıktı
şuan 2 aylık hamileyım
mayıs ayında bebeğimi aynı bu zamnalardaki gibi kaybettim
tahlil yapıldı protein s düşük çıktı
size bir sorum olacak
kan pıhtılaşması nın farklı tahlilleri mi var acaba
bazı arkadaşlar MTHFR C677T heterozigot, MTHFR A 1298C Homozigot, Faktör V gibi terimler kullanmışlar
bu tahlillerin nasıl hepsi kan pıhtılaşması oluyor..bnm tahlilimde protein s ye bakılmış
birde herkes faklı ilaç ve iğne kullanıyor
bn clexane 4000 iğne vurulıyorum
hamileliğin gidişatına göre mi dozaj ayarlanıyor acaba
çok soru sordum kusura bakmayın
deneyımli arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim

canım benim ilk kullandığım iğnede öyle raylı bir sistemi vardı çok nadir atmadığı oluyor tam basarsan atıyor önemli değil aslında sadece kendinini atması daha iyi oluyor özellikle sen vuruken atmazsa geri çıkarmak biraz acı veriyor o kadar.

ayyyyyyyyy canım üzülme neolur.bizimde olcak inşallah.aklıma kendi görümcemle kaynanam geldi hemen,sinirim tavan yaptı.bizde görümcemle aynı anda hamileydik ve malum bizimki olmadı onunki doğdu kürtaj olduğumda hiçbirisi beni doğru dürüst aramadı bile.bende onu arayıp hayırlı olsun demedim.şimdide getirip getiirip burnumuzun dibine sokuyolar çocuğu,dillerinden hiç düşmüyo varsa yoksa o ayyyy insan düşünmezmi acaba bunlar da üzülürmü diye.eşim ve bende tepki olarak çocuğu birkez bile daha kucağımıza almadık.Allahım sen bizi böyle boynu bükük bırakma.

öncelikle geçmiş olsun hastalığın için ve hayırlı olsun bebişin inşallah Alllha sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kan pıhtılaşmasının farklı tahlillleri değil canım o yazılanlar farklı sonuçları sadece, kiminde başka kiminde başka gende mutasyon yani pıhtılaşma diyeyim artık olduğu için değişik terimleri var yani hepimizin farklı pıhtılaşması olabilir yada aynı pıhtılaşması olanlar var. İşte bu farklı pıhtılaşma olanlar farklı iğne ve tedaviler uyguluyorlar canım. Ya da kiloya göre de iğne dozu farklılaşabiliyor. sormak istediğin varsa çekinme senini mutasyonun ne canım

evet , tam basmazsan atmıyor bugün ikincisinide yaptım kendim atmadı bende çektim tam basamadım herhalde ama sonlara doğru daha çok yakıyoya ondan basamıyom galiba.

nuraycım iyi olduğuna sevindim sabır canım Allah emeğinin karşılığını versin.
Baharcımdan bugün ses yok bilgisi olan var mı çınar bebek doğdumu acep, yalnız mı doğurdu çok merak ettim,
Güzinde inşallah iyidir Rabbim onunda emeğinin karşılığını versin.

evet , tam basmazsan atmıyor bugün ikincisinide yaptım kendim atmadı bende çektim tam basamadım herhalde ama sonlara doğru daha çok yakıyoya ondan basamıyom galiba.

tabi ilaç ilerledikçe daha çok acıyor ama alışıyor insan basarsın meraklanma o kaDAr kendin vuruyorsun ya. nerden vuruyorsun ben göbekten vuruyorum bazen eşim kolumdan vuruyor ama 5 tane anca vurmuştur kolumdan

canım merhaba,bendede proten s düşük 50,8 bende aynı iğneye kullanmaya başladım ama ben hamile değilim.diğer bahsettiğin testler genetik tahliller.evet galiba hepsi farklı farklı kan pıhtılaşması netten araştıtırsan bulabilirsin.yanlış anlamış olabilirim ama benim anladığım onlarınki aileden alınan biizmki sonradan olan ben öle anladım.bu gittiğimde sorcam doktoruma.peki senin raporunda ne yazıyo benimkinde, 22.3 derin ven trombozu yazıyor.

Amin.. demek hepimiz bir şekilde bunu yaşıyoruz tipik kaynana görümce işte benim ki de kürtajda felan zaten geçmiş olsun bile demedi neyin varmış ne olmuş sormak bile yok Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…