Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

tabi ilaç ilerledikçe daha çok acıyor ama alışıyor insan basarsın meraklanma o kaDAr kendin vuruyorsun ya. nerden vuruyorsun ben göbekten vuruyorum bazen eşim kolumdan vuruyor ama 5 tane anca vurmuştur kolumdan

valla daha iki tane yaptım onu göbekten yaptım.ama bide bacak deneycem sanki daha kolay olur gibi geliyo bana.sen hamilemisin canım yoksa hazırlıkmı?

sende pıhıtlaşma mı var canım?bebeğini kaybettiğinde iğne kullanıyor muydun?

düşükten sonrra öğrendım saolsun bı doktor ilk düşük demedi istedi testleri yoksa benımde 2 - 3 düşük olurdu heralde doktor onemlı bu konularda burayı görünce ne kadar cok oldugunu gordum pıhtılasma sorununun ben cevremde hıc duymamıstım

aminnnnn canım aminnnnnn.Allah büyük napalım.

selam kızlar hepinize.... yasinleri bende okudumm Allah kabul etsin inşallah, Baharrr bi haftacık daha beklesen de benimkini de okuyup dogursan olmazmııı

kız aşkolsun bir haftada senin için beklerim dert ettiğin şeye bak gülüm ben hergün hepinize dua ediyorum zaten :teselli:

paylaşımıjiçin tşk.
bnm tahlil sonucumda sadece protein s protein c yapılmış
ve protein s düşük çıktı
mutasyon gibi terimler kullanılmmaış sonuçta

evet söyledikleirnde haklısın
sanıırm bizimki sonradan kazanılmış..mutasyon yok
raporda şöyle yazıyo:
koagülasyon testleri
protein c 98 min 70 max:140
protein s 53 min:60 max:130
serolijk testler var onlarda hepatit b ve hepatit c
rapor bu kadar
bn diğer gittiğimde sorayım en iyiysi
kafam çok karıştı
birde bende antikorlar yüksek yani haşimato hipotroidi var
sürekli tedavi altındayım yani
düşük riskim yüksek sadece kan pıhtılaşması yok
birde troid ilacı yuzunden d vitamini eksikliği çıktı

kızlar bu coraspırını regl oldugumuzda bıraksak bence hanı kanamayı artıyo yaa aklıma geldıde. bugun rgl oldum ıcmedım acaba ıcmelımıyım ? el cvp :)

hepinize iyi pazarlar..

saol canımcım, benim de moralim düzelmeye başladı yavaş yavaş,mucizem için güçlü olmaya çalışıyorum ve moralimi yüksek tutmaya..
şimdi anladım ne demek istediğini ben innohep kullanıyorum benim kullandığımda öyle bir düzenek yok..
saol tatlım,inşallah doğum hikayelerimizi de anlatacağız bebişlerden fırsat bulursak,güzini bede merak ettim haber alabilen olursa mutlaka buradan da bildirsin..umarım iyidirler.
baharcım bir avazda eee hadi artık :))
kızlar bu coraspırını regl oldugumuzda bıraksak bence hanı kanamayı artıyo yaa aklıma geldıde. bugun rgl oldum ıcmedım acaba ıcmelımıyım ? el cvp :)

bence regl olduğunda bırakman gereksiz,zaten dr lar öyle bir tavsiyede bulunmuyıor, ben durumumu bilmnezken bile regl dönemlerimde hergün bir bebe aspirini içerdim.o zaman daha sancısız ve rahat geçerdi. benim adetlerim hep sancılı ve pıhtılı olurdu genelde..aspirin rahatlatıyordu..

ya kızlar ben 2 gün adet oldum azıcık
sonra 2 gün bişi yoktu şimdi 2 gündür yine kanamam var nedendir ki

selam kzlar...
perşembe günü: denden- aysude -guzin için yasinleri
cuma günü:feryad -limonluçay için yasinleri
okudum kızlar haber vermeyi unutmuşum.
Allahım inşallah kabul eder dualarımızı

kızlar kimler var bakiim
nasılsınız kızlarrrrrr

herkese iyi pazarlarrrrr.gerçi pazar da kalmadı bitti sayılır ama neyse.
kızlar perşembe doğum günümdü.dışarıya çıkmıştık.cuma okul sonrası vitrin içlerimi temizledim,yıkadım yerleştirdim.cumartesi kışlıkları çıkardım.bu günde okulda toplantı vardı.
tarfilciğim aysude,denden ,güzin,feryad ve limonluçay için yasinleri okuyamadım.(güzin için akşamları çok dua ediyorum ama)ama allah kısmet ederse yarın okuldan sonra müsaidim mutlaka okuyacağım perşembeye yeni guruba yetişirim.kusura bakmayın.
melekciğim kızın çok tatlı.maşallah size.
sonuyokcuğum güzinin telefonunu özelden yazarsan bir aramak istiyorum.moral oluruz.
wie allh sonuna ulaştırsın arkadaşım.
nuraycığım bak günden güne iyi oluyorsunuz.çok seviniyorum.
bahharrrrr .kızz doğur artık da biz doğurmadan bebiş mevlüdü yap gelelim.

son bi soru kızlar ben zinco kullanmaya başladıgımdan beri midem bulanıyor hemde çok fena kuscam gibi sizdede oluyomuydu yoksa sadece bende mi var

baharcım güzin ege ünv yatıyor vaktin olursa bir uğra istersen sanırım bu cumaya kadar kalacakmış dün aradım konuştum bebişide kendiside iyiymiş maşallah sadece hastane ortamı sıkmış sanırım ha birde orada şekeri yükselmiş bende kendimi iyi hissedersem gitmek istiyorum ziyarete

napıyosunuz kızlarrr, hiç birinizin sesi çıkmıyo geçmişi mi okuyosunuz ? :)) sonuyok, güzinle görüşürseniz bizimde geçmiş olsun dileklerimizi iletirsiniz..

7 ay mı korundunuz canım siz neden o kadar uzun süre degil mi

canım ilk hamileliğimde düşük yaptıktan sonra 3 ay korunduk ve hemen tekrar hamile kaldım fakat 2. hamileliğimdedde iç kanama geçirdim ve kürtaj olduğumda doktor 6 ay korunman lazım dedi rahmin toparlanması için o yüzden 6 ay korundum bu ayda işte 7. ay oluyo normal yani kısa sürede 2 gebelik olup ikiside düşükle sonuçlanınca doktorda vücudun dinlenmesi için korunman lazım dedi bide canım bende 3. gebeliğimi tekrar düşükle sonuçlanmaması için bekledim hep psikolojimi toparladım hemde işte bütün tetkikleri yaptırdım canım böyle işte

iyi aksamlar canlarim:dance: hepinizin yazdiklarini okudum guzel dilekleriniz ve dualariniz icin hepinize ayri ayri tsk ederim allahim benim gibi hamis olanlara saglikli bi hamilelik,olmayanlarada suan benim yasadigim duygulari tattirsin ahtamara bana soru sormustun bugun giremedim o yuzden cvp yazamadim kusura bakma canim evet kayseride prof dr mehmet tayyara gittim kan tahlili felan yapildi ve kan pihtilasmasi cikti hamile kalmadan 1ay önce coraspin ve folbiol a basladim hamile oldugumu ogrendikten sonra da coraspin gunluk 2tane igne sabah 10 aksam 10 bide vitamin hapi kullaniorum umarim yardimci olmusumdur canim opuyorumnanaktan

hay Allah iyiliğini versin Baharım yaaaa ses denemymiş sen var yaaa doğum heyecanından bence espri bombasına döndün iyice
Allahım çok kolay doğum nasip etsin inşallah sana sen doğum yaparken annen veya birileri İNŞİKAK süresini okusun doğumu kolaylaştırır...

selam günaydın efem yoksunuz ortalıklarda hayırdır......
bende bahardan haber vardır diye hemen açayım şu pc yi dedim, evde bir sürü işim olmasına rağmen hımmm anladım herkes ya işte ya da pazartesi temizliği yapıyor.

günaydın herkese....
dualar için çok teşekkür ederim kızlar,Allah kabul etsin..

şekerimm sen daha doğuramadın mı? dün özellikle dua ettim sana bahar bebeğini sağlıkla doğursun doğum günü 10.10.2010 olsun diye ama nafile :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…