tabi ilaç ilerledikçe daha çok acıyor ama alışıyor insan basarsın meraklanma o kaDAr kendin vuruyorsun ya. nerden vuruyorsun ben göbekten vuruyorum bazen eşim kolumdan vuruyor ama 5 tane anca vurmuştur kolumdan
sende pıhıtlaşma mı var canım?bebeğini kaybettiğinde iğne kullanıyor muydun?
Amin.. demek hepimiz bir şekilde bunu yaşıyoruz tipik kaynana görümce işte benim ki de kürtajda felan zaten geçmiş olsun bile demedi neyin varmış ne olmuş sormak bile yok Rabbim kendinden başka kimseye muhtaç etmesin hiç birimizi.
selam kızlar hepinize.... yasinleri bende okudumm Allah kabul etsin inşallah, Baharrr bi haftacık daha beklesen de benimkini de okuyup dogursan olmazmııı
sabah aklımdaydın ne oldu acaba deyip durdum şimdi arasam doğumdaysa falan ne senaryolar geçti aklımdan kaydirigubbakcemile3
doğur kız haketmişler bak sen gezmeye gidiyorlar bırakıp ahanda ben geliyom yanına :)) bari yanında doğum ekibinden biri olur :)
baharcım bak bu günleri boş geçirme burdaa duaya muhtaç bir arkadaş var ha:)) sen ne derdindesin ben ne derdindekaydirigubbakcemile3
canım ilk iğneni bilen biri yapsın bence sende öğrenmiş olursun bu arada olmaz mı
puhaha yok kız valla onlar gezmekte diye bende akşam dayımları kaldırdım kalkın gezmeye gidelim diye bir güzel gezdik bizde :lepi: bu arada hergün dularımdasınız kuzum merak etme
ayyy baharrrrkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kız güldürdün beni demek terkedildin baktılar sende hareket yok bu doğurmayacak diyen gitti haa vah vah sende inadına doğur bugünde kimseye göstertme bebişi
bu arada iğneyi ne zaman kesmiştin kaç gün oldu ve şu an iğne kullanmıyorsun tabiki dr bunun için bişi dedimi, bebişin kaç kilo oldu
bende erken doğum olurmu korkusu içerisindeyim ama dün dra gittim 1 hafta 10 gün içinde bir erken doğum belirtisi yok dedi içim ferahladı sende hep erken doğururum derken böyle oldu yoksa bende mi 40 haftada doğurcambilemedim
sağlıkla gelsinler de bu arada dr coraspini bırakabilirsin dedi ama ben 36. haftamı bıraksam diye düşünüyorum 35. haftadayım ya şimdi 1 hafta daha mı kullansam acep dra da güvenmiyorum bakarmısın ne deli kadınım yahusempatiksalakcinni
he kız valla bırakıp gittiler ben çatır çatır doğururdum da onlar oğluşuma dua etsinler saygılı çocuk valla çiınar paşa iki hafta dan fazla oldu sanırım ultrasona gireli 3350 di 4 lemiş olabilirmiyiz bilmiyorum yarın giricem ultrasona. zaten 4 ve üstü derse al hemen sezercikle yırtamıcam şeysimi derim dr akaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben iğneyi keseli 11 gün oldu çok şükür bir problem yok şu an. ee iç biraz daha için rahat etçekse coraspini ha bir hafta önce ha bir hafta sonra bişey farketmez.
feryadcım dün aradım ama cvb vermedi bilemiyorum belki hastane koridorunda dolaşmaya çıkmıştır canı sıkıldıysa inan bende merak ediyorum eğer bir sorun olmazsa pazartesi ziyaretine gitmeyi düşünüyorum tabi ziyaretçi alıyorlarsa sorayım ona göre gitmek istiyorum canım inş bebişide kendiside iyidir
hagi hastanede yatıyo güzin.
nuraycım iyi olduğuna sevindim sabır canım Allah emeğinin karşılığını versin.
Baharcımdan bugün ses yok bilgisi olan var mı çınar bebek doğdumu acep, yalnız mı doğurdu çok merak ettim,
Güzinde inşallah iyidir Rabbim onunda emeğinin karşılığını versin.
ses bir iki deneme ses veriyorum doğuramadım burdayım hala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
öncelikle geçmiş olsun hastalığın için ve hayırlı olsun bebişin inşallah Alllha sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.
Kan pıhtılaşmasının farklı tahlillleri değil canım o yazılanlar farklı sonuçları sadece, kiminde başka kiminde başka gende mutasyon yani pıhtılaşma diyeyim artık olduğu için değişik terimleri var yani hepimizin farklı pıhtılaşması olabilir yada aynı pıhtılaşması olanlar var. İşte bu farklı pıhtılaşma olanlar farklı iğne ve tedaviler uyguluyorlar canım. Ya da kiloya göre de iğne dozu farklılaşabiliyor. sormak istediğin varsa çekinme senini mutasyonun ne canım
canım merhaba,bendede proten s düşük 50,8 bende aynı iğneye kullanmaya başladım ama ben hamile değilim.diğer bahsettiğin testler genetik tahliller.evet galiba hepsi farklı farklı kan pıhtılaşması netten araştıtırsan bulabilirsin.yanlış anlamış olabilirim ama benim anladığım onlarınki aileden alınan biizmki sonradan olan ben öle anladım.bu gittiğimde sorcam doktoruma.peki senin raporunda ne yazıyo benimkinde, 22.3 derin ven trombozu yazıyor.
saol canımcım, benim de moralim düzelmeye başladı yavaş yavaş,mucizem için güçlü olmaya çalışıyorum ve moralimi yüksek tutmaya..nuray maşallahiyi olmanıza çok sevindim Allahın izni ile bebişin seni bırakmayacak annesi.....biliyorum yatmak kolay değil ama elimizden geleni yapıcaz,zaman aslında çok çabuk geçiyor,bir bakmışsın minik mucizen kollarında......ALLAHA emanet olun....
şimdi anladım ne demek istediğini ben innohep kullanıyorum benim kullandığımda öyle bir düzenek yok..[
nuray_dyn tşk ederim cvp piçin.bebeğiniz ve size sağlık dilerim.iğnenin son damlasıda aktıktan sonra ben çekmiyorum iğneyi iğnede yaylı bi sistem var iğne kendini atıyor ondan bahsettim.Allah a emanet olun.
saol tatlım,inşallah doğum hikayelerimizi de anlatacağız bebişlerden fırsat bulursak,güzini bede merak ettim haber alabilen olursa mutlaka buradan da bildirsin..umarım iyidirler.nuraycım iyi olduğuna sevindim sabır canım Allah emeğinin karşılığını versin.
Baharcımdan bugün ses yok bilgisi olan var mı çınar bebek doğdumu acep, yalnız mı doğurdu çok merak ettim,
Güzinde inşallah iyidir Rabbim onunda emeğinin karşılığını versin.
kızlar bu coraspırını regl oldugumuzda bıraksak bence hanı kanamayı artıyo yaa aklıma geldıde. bugun rgl oldum ıcmedım acaba ıcmelımıyım ? el cvp :)
selam kzlar...
perşembe günü: denden- aysude -guzin için yasinleri
cuma günü:feryad -limonluçay için yasinleri
okudum kızlar haber vermeyi unutmuşum.
Allahım inşallah kabul eder dualarımızı
kızlar kimler var bakiim
nasılsınız kızlarrrrrr
7 ay mı korundunuz canım siz neden o kadar uzun süre degil mi
kız aşkolsun bir haftada senin için beklerim dert ettiğin şeye bakgülüm ben hergün hepinize dua ediyorum zaten :teselli:
ses bir iki deneme ses veriyorum doğuramadım burdayım hala kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?