kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
merhaba arkadaşlar on gündür yoktum arada bir girip okudum sizi ama yazamadım geçen hafta antalyadaydık vee orada yaptığım bir testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktoran gittik 0,2 lik celexan yazdı ama eczanede 0,4ü vardı onu al trabzona gidince 0,2lik bulursan alırsın bulamassan 0,4e devam et dedi birde 15 gün kesinlikle istirahat asla kabız olmıycan falan dedi.bu arada bizde iki kat alta taşındık elimden geldiğince dikkat etmeye çelışıyorum ama inşaallah bu sefer bişi olmaz bebişime
rabbim hayırlısıyla kucağına almak nasib eder inşaallah baharcım müjdeli aberlerini bekiyoruz:Saruboceq:
ayyyyy çok heyecanlandım yaaa.....Allahım sağlıkla kavuşun,ikiniz içinde çok kolay olur inş.
epidural mi olucan genel mi bahar??? maşallahhaftasınıda doldurdu minik paşamız....
hayırlı uğurlu olsun ve Allah sağlıcakla tamamına erdirsin canım.....0,4 lük iğneler kutuda 10 adet ve raporun olunca 9 kutuya kadar yazdırabiliyorsun,ama doz konusunda bence bir doktora daha danış,0,2 ve 0,4 arasında %100 fark var........
epidural olcak canım genel istemedim.
kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
baharrrrrrrrrrrrrrr
rabbim kolay bir doğum nasip etsin...malum halde olduğumdan kuran okuyamam...ama hep dilimdeki dualarla seni doğuma yollıcam canım...allah çınarınla sana mutlu bir hayat versin inşşş...benim için öppppp çınarımızııııı
ayyyyy bebiş geliyorrr ne heycanlısınızdır şimdi.yarın sabah inşallah anne olcaksınız ne güzel maşallahoğlunuz ve siz Allah a emanet olun dualarımız sizinle.
canım rabbim yardımcın olsun hep duaarımızdasın kuran da okurum allahın izni ile çınarımıza uzun sağlıklı huzurlu bir ömür versin rabbim inş.
merhaba arkadaşlar on gündür yoktum arada bir girip okudum sizi ama yazamadım geçen hafta antalyadaydık vee orada yaptığım bir testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktoran gittik 0,2 lik celexan yazdı ama eczanede 0,4ü vardı onu al trabzona gidince 0,2lik bulursan alırsın bulamassan 0,4e devam et dedi birde 15 gün kesinlikle istirahat asla kabız olmıycan falan dedi.bu arada bizde iki kat alta taşındık elimden geldiğince dikkat etmeye çelışıyorum ama inşaallah bu sefer bişi olmaz bebişime
tgbesr
Papatya
Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Yönetici Asistanı
Yaşadığınız Yer: Ankara Giriş tarihi: Feb 2010
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
Rica ederim canım ben gazi ünv. özel prof.Mehmet erdem ve Ahmet erdem var onlara gidiyorum. Şimdilik bi sıkıntı yok memnunum dokorumdan canım sen kime gidiyosun?
Canım, ben medicana da Batu Aydınuraz'a gidiyorum, geçen hafta hastaneden ayrılmış ben de değiştirmeye karar verdim.. Hemotoloji için de Medicana da Prof. Atilla Yalçına gittim 2 kez.. Mehmet Erdem den randevu alayım diyorum ben de, bir kaç kişiden daha adını duydum. Daha önce yazdığım gibi hemotoloji için de bu hafta randevu alacağım.. bakalım.. İnşallah içimin rahat edebileceği bir doktor bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?