saolun kızlar sizde dualrımdasınız. hemen giremeyebilirim evimde net yok annemde var o yüzden ama sizi bırakmam merak etmeyin. :1hug:
kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
ya kızlar ben şimdi elevit zinco ferrum kullanıyorum 3 gün iyiydim ama şimdi inanılmaz derecede mide agrılarım başladı dayanamıyorum artık
sizdede aynı şeyler olmuşmuydu yardım edin bana
ilaçları bırakıcam galiba
merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum bu forumu ilk yazım bugüne kısmetmiş
iki kaybım var kan pıhtılaşması yeniden deneme aşamasındayım ne kadar zor her ay beklentiye girmek...
iki kaybım var kan pıhtılaşması yeniden deneme aşamasındayım ne kadar zor her ay beklentiye girmek...
kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
canım hayırlı olsun. allah tamamına ulaştırsın.içini ferah tut kendine de dikkat et.merhaba arkadaşlar on gündür yoktum arada bir girip okudum sizi ama yazamadım geçen hafta antalyadaydık vee orada yaptığım bir testle hamile olduğumu öğrendim hemen doktoran gittik 0,2 lik celexan yazdı ama eczanede 0,4ü vardı onu al trabzona gidince 0,2lik bulursan alırsın bulamassan 0,4e devam et dedi birde 15 gün kesinlikle istirahat asla kabız olmıycan falan dedi.bu arada bizde iki kat alta taşındık elimden geldiğince dikkat etmeye çelışıyorum ama inşaallah bu sefer bişi olmaz bebişime
ben kullanıyorum ama ovalamıyorum tabi ki.ya kızlar birazdan 3. iğnemi yapcamda bişey takıldı aklıma pamuk kolonya kullanıyomusunuz iğne yaparken.ben kullanmıyorum.
hayırlısı olsun canım.aramıza hoşgeldin.merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum bu forumu ilk yazım bugüne kısmetmiş
kötüyüm canım ya mide agrısından ölmek üzereyimkvrck nasılsın ? ne yapıyorsun?
lütfü önderoğluna gidiyorum . bu forumda da öneriliyodu bi deneyelim dedik.
ikinci kaybımdan dolayı test yaptırmıştık faktör V leiden çıktı. lütfü bey folbiol ve corasprin verdi 3-4 ay beklememizi söyledi, gebe kalınca iğneye başlıycakmışım.
30 yaşındayım. bu da endişelerimi çok arttırıyo 3 yıllık evliyim. çevremdekilerin çocuk düşünmüyo musun sorularından fenalık geldi. sanki bi düğme var basınca oluyomuş gibi.. biliyorum çoğu iyi niyetten ama....
yaaa sağolun buraya yazmak bile rahatlattı bi parça.
kötüyüm canım ya mide agrısından ölmek üzereyim
bide ben 2 gün adet olmuştum ya sonra iki gün hiçbişi yoktu şimdi yine başladı kanamam
doktorumu aradım ama muayenedeymiş birazdan tekrar arıycam
canım çok geçmiş olsun ya.kendine dikkat et,ihmal etme.dr.unla konuş mutlaka.ayaklarını mı üşüttün yoksa?sıcak tut kendini.havalar da soğudu.bizim kaloriferler yanmaya başladı.yoksa soğuktan donardım. bende kansızlık var.kolay kolay ısınamam.sıcak birşeyler iç.
lütfü önderoğluna gidiyorum . bu forumda da öneriliyodu bi deneyelim dedik.
ikinci kaybımdan dolayı test yaptırmıştık faktör V leiden çıktı. lütfü bey folbiol ve corasprin verdi 3-4 ay beklememizi söyledi, gebe kalınca iğneye başlıycakmışım.
30 yaşındayım. bu da endişelerimi çok arttırıyo 3 yıllık evliyim. çevremdekilerin çocuk düşünmüyo musun sorularından fenalık geldi. sanki bi düğme var basınca oluyomuş gibi.. biliyorum çoğu iyi niyetten ama....
yaaa sağolun buraya yazmak bile rahatlattı bi parça.
doktora ulaşabilirsem sorcam ama hayret bişi ya
sen nasılsın
bende bu hafta sonuçlarımın bir kısmını alacağım.şimdiden stres başladı.sonra folik asite başlayacağım.hayırlısı olur inşallah.misafirlerim gelecek akşama.ben hala oturuyorum alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?