Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canımm şimdiden gözün aydın olsun..
sabahta yazdım dün çok dua ettim çınar doğsun doğum tarihi 10.10.2010 olsun
diye ama nafile senin paşa ehlikeyif :))
allah kolay doğum nasip etsin dualarım seninle

ya kızlar ben şimdi elevit zinco ferrum kullanıyorum 3 gün iyiydim ama şimdi inanılmaz derecede mide agrılarım başladı dayanamıyorum artık
sizdede aynı şeyler olmuşmuydu yardım edin bana
ilaçları bırakıcam galiba

baharcım en doğru kararı vermişsin sezeryanla zaten riskli gebelik geçiriyoruz biz nolur nolmaz demi ama

rabbim kolay doğum nasip etsin inşallah doğüm anında bize isimlerimizle dua et tatlım rabbim yardımcın olsun çok heyecanlıyım müsait olunca resimlerinizide ekle çok merak ediyorumm öptümm kocaman

canım doktoruna sor istersen.geçmiş olsun

merhaba arkadaşlar ne zamandır okuyorum bu forumu ilk yazım bugüne kısmetmiş
iki kaybım var kan pıhtılaşması yeniden deneme aşamasındayım ne kadar zor her ay beklentiye girmek...

iki kaybım var kan pıhtılaşması yeniden deneme aşamasındayım ne kadar zor her ay beklentiye girmek...

çok geçmişi olsun canım.Allahım sabır versin.aspirin ve iğne kullanıyor musun?

merhaba canım evet çok zor oluyo umarım en yakın zamanda meleklerimiz gelir ve dokuz ay boyunca bizi bırakmazlar benimde 4 kaybım var sen ne kadarlık evlisin kaç yaşındasın

canım benim hayırlısı olsun hakkımızda hoşgeldin
ankarada hangi doktora gidiyorsun

allah zamanı geldiğinde bizede bu heyecanı yaşamayı nasip etsin.
yarın çınar'ın kollarında olacak inşallah.akşam sana dua edeceğim.
sağlıklı kolay doğumlar diliyorum.allaha emanet olun.
canım hayırlı olsun. allah tamamına ulaştırsın.içini ferah tut kendine de dikkat et.
ya kızlar birazdan 3. iğnemi yapcamda bişey takıldı aklıma pamuk kolonya kullanıyomusunuz iğne yaparken.ben kullanmıyorum.
ben kullanıyorum ama ovalamıyorum tabi ki.

hayırlısı olsun canım.aramıza hoşgeldin.
allah birdaha sıkıntı yaşatmasın.

kvrck nasılsın ? ne yapıyorsun?
kötüyüm canım ya mide agrısından ölmek üzereyim
bide ben 2 gün adet olmuştum ya sonra iki gün hiçbişi yoktu şimdi yine başladı kanamam
doktorumu aradım ama muayenedeymiş birazdan tekrar arıycam

lütfü önderoğluna gidiyorum . bu forumda da öneriliyodu bi deneyelim dedik.
ikinci kaybımdan dolayı test yaptırmıştık faktör V leiden çıktı. lütfü bey folbiol ve corasprin verdi 3-4 ay beklememizi söyledi, gebe kalınca iğneye başlıycakmışım.

30 yaşındayım. bu da endişelerimi çok arttırıyo 3 yıllık evliyim. çevremdekilerin çocuk düşünmüyo musun sorularından fenalık geldi. sanki bi düğme var basınca oluyomuş gibi.. biliyorum çoğu iyi niyetten ama....

yaaa sağolun buraya yazmak bile rahatlattı bi parça.

canım şuan bekleme döneminde sadece folbiol ve coraspirin mi kullanıyorsun
doktor bana bekleme döneminde ferrum elevit ve zinco verdi
sonra da korunmayı bırakınca aspirine başlıycam

canım çok geçmiş olsun ya.kendine dikkat et,ihmal etme.dr.unla konuş mutlaka.ayaklarını mı üşüttün yoksa?sıcak tut kendini.havalar da soğudu.bizim kaloriferler yanmaya başladı.yoksa soğuktan donardım. bende kansızlık var.kolay kolay ısınamam.sıcak birşeyler iç.

doktora ulaşabilirsem sorcam ama hayret bişi ya
sen nasılsın

yeni hamişler hayırlı olsun bana özelde yazarsanız kaç haftalık olduğunuzu listeye eklerim canlarım
baharcıımm dualarım seninle ağrısız acısız çok kolay bir doğum olsun inş yaşasınnn çınarımızzz geliyoorrrr

evet canım çevremizdekiler sürekli soruyor bunu.en iyisi kafaya takmamak.canım aspirine ne zaman başladın.?son düşüğün ne zaman oldu canım? Allahım en kısa zamanda anneliği nasip eder inşallah.sen stres yapma,rahat ol.

doktora ulaşabilirsem sorcam ama hayret bişi ya
sen nasılsın

bende bu hafta sonuçlarımın bir kısmını alacağım.şimdiden stres başladı.sonra folik asite başlayacağım.hayırlısı olur inşallah.misafirlerim gelecek akşama.ben hala oturuyorum alkisalkisalkis

bende bu hafta sonuçlarımın bir kısmını alacağım.şimdiden stres başladı.sonra folik asite başlayacağım.hayırlısı olur inşallah.misafirlerim gelecek akşama.ben hala oturuyorum alkisalkisalkis

hayırlı sonuçlar gelri inşallah
hadi kalk ama yaptıklarından banada gönder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…