Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

canım şuan bekleme döneminde sadece folbiol ve coraspirin mi kullanıyorsun
doktor bana bekleme döneminde ferrum elevit ve zinco verdi
sonra da korunmayı bırakınca aspirine başlıycam

cnm doktor bana gittiğim gün bugünden itibaren corasprin ve folbiol kullanıcaksın dedi 3-4 ay beklememi önerdi. bi de tahlil verdi triod hormon testi falan. bekleme süresi dolunca tahlil sonuçlarını götürdük. tahliller normal denemeye başlayın ilaçlar aynen devam gebe kaldığını anladığın anda ara dedi. yani öyle dönem ayırmadı bilmiyorum artık ...

denemeye yeni başladık ama o kadar tedirginim ki şimdiden böyleysem sonum nolur acaba?

zinco mide bulantısı yapıyor ferrumda ağrı ve bulantı,midenizde benim gibi problem varsabu ilaçlar çok kötü yapıyor.....denemediğim demir ilacı kalmadı gibi hepside midemi mahvetti.....

zinco mide bulantısı yapıyor ferrumda ağrı ve bulantı,midenizde benim gibi problem varsabu ilaçlar çok kötü yapıyor.....denemediğim demir ilacı kalmadı gibi hepside midemi mahvetti.....

hadi ya ben mide hastasıyım helikobakteriyel bişiler varmış işte
eee doktorun en son ne dedi canım napıyosun ben dayanamıyorum artık agrılara ya

canım bnmkiler düşük değil kürtajdı. kalp atışları duyulamadığı için sonlandırıldı her ikisi de maaalesef. 1 yıl içinde yaşadım ikisini de toparlanmam zor oldu. zaten birinciden sonra bu formu okuduğumda kan pıhtılaşması oldundan şüphelenmiştim. o yüzden ikinci de test yapılmasını istedim . testin sonuçları 2 ayda çıktı öyle böyle derken 6 ay geçti son kürtajdan.

baharcımmm vardır herşeyde bir hayır.AllaH kolay bir doğum nasip etsin.güzel haberlerini bakliyoruz.ayyy heyecanlandım birden.Allah bizlere de nasip etsin o günleri....Allah'a emanet ol...

feryadcım nasılsın okul nasıl gidiyo.benim boğaz ilk günden servis dışı.faranjit iyice nodüle çevirdi.ama ah bizim şu mesleğimiz ne mümkün bağırmamak((

baharcım canım hayırlısı böyleymiş
rabbim sana ve bebeğine sağlık versin canım
bi çırpıda doğsun oğlumuz inşallah
darısıda bizede olsun inşallah..

redmask canım kaç haftalık iken kalp atışları duruyordu bende yakınlarda kürtaj oldum bu sebebden dolayı inş. bizde yakın bir zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarız bu aralar hep rüyamda hamile oldugumu görüyorum

baharcım hayırlısı olsun canım ayyy sonunda kavuşuyorsun kuzuna allah sağsalim kavuşmanızı nasp etsin... ne kadar heyecan verici maşallah canım yaa darısı hepimizin başına sağsalim inşallah... allah kolaylık versin.

canım geçmiş olsun ankarada olman ve lütfü hocaya gitmen büyük bir şans.. yaşınıda takma kafana bende 28 yaşındayım ve hamileyim sende inşallah 30 yaşının içinde veya en geç 31 inde kavuşursun kuzucuğuna....

nuraycım seninde lekelenmelerin azalmış çok güzel inşallah bebişinde farkı kapatır inşallah
güzin de iyidir inşallah

Son düzenleme:

kızlar hepinize teker teker teşekkür ederim iyi dilekleriniz ve dualarınız için son bir kez girip bakayım dedim şimdi çıkıyorum evime çıkıp yatağımı falan ayarlıyım çantamı kontrol edeyim. sonra da duş alıp yatmak istiyorum ama uyuyabilirsem tabiii

hadi bakalım kuzum iyi haberlerini bekliyoruz
sağ salim doğsun paşamız inşallah
nolur bizede dua et girmeden(ne kadar yüzsüzüm)
inşallah uyursun güzelce kuş gibi kalkarsın sabah
allaha emanet ol canım

kızlar çıkıyorum şimdilik birkaç parça eksiğim var iç çamaşırı falan alcam görüşürüz yine :)

baharcimm canim benim zorlu ve tatli maratonun sona erdi demek inan cok heycanlandim yarin bu zamanlar kucanginda olacak bebisin allahim simdiden yardimcin olsun iyi bi dogum gecirmeni diliyorum bizede dua et umarim bizde senin gibi kucagimiza aliriz bebislerimizi

hayırlı akşamlar bende geldim.

baharcım hadi hayırlısı yarın herşey yolunda gidecek inşallah çınara ve sana bol şans.müjdeli haberlerinizi bekliyoruz.darısı bizlere..

essebe gözün aydın canım. sağlıklı hamilelikler diliyorum.

gelevera saol canım. şükür durumlar iyi gibi. dahada iyi olacak inşallah.sen ve oğluşunda iyisinizdir umarım, ne kadarlık oldunuz şimdi??

güzinden haber yok sanırım, haber alanlar mutlaka bizlerle de paylaşsın.

demir hapı konusunda bende aynı sorunları yaşıyorum. mahfoldu midem. üstelik bildiğim kadarıyla bu demir hapları barsakta çözlüyor birde midede çözülse ne hale geleceğiz kimbilir. üstelik zaten var olan kabızlık sorunumu da arttırdı. birde sürekli yatmaktan hareketsizlik var, düşünün artık..ıkınmak ta yasak..neyseki gaviscon kullanıyorum mide yanması için o biraz işe yaradı.dr ilk olarak renie vermişti o hiç işe yaramadı.kabızlık için ise duphalac, demir hapımda vegaferon.

canim kabizlik icin dogal yontemler denedinmi hic kuru kayisi iyi geliyo tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…