canım şuan bekleme döneminde sadece folbiol ve coraspirin mi kullanıyorsun
doktor bana bekleme döneminde ferrum elevit ve zinco verdi
sonra da korunmayı bırakınca aspirine başlıycam
zinco mide bulantısı yapıyor ferrumda ağrı ve bulantı,midenizde benim gibi problem varsabu ilaçlar çok kötü yapıyor.....denemediğim demir ilacı kalmadı gibi hepside midemi mahvetti.....
evet canım çevremizdekiler sürekli soruyor bunu.en iyisi kafaya takmamak.canım aspirine ne zaman başladın.?son düşüğün ne zaman oldu canım? Allahım en kısa zamanda anneliği nasip eder inşallah.sen stres yapma,rahat ol.
kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
canım bnmkiler düşük değil kürtajdı. kalp atışları duyulamadığı için sonlandırıldı her ikisi de maaalesef. 1 yıl içinde yaşadım ikisini de toparlanmam zor oldu. zaten birinciden sonra bu formu okuduğumda kan pıhtılaşması oldundan şüphelenmiştim. o yüzden ikinci de test yapılmasını istedim . testin sonuçları 2 ayda çıktı öyle böyle derken 6 ay geçti son kürtajdan.
baharcım hayırlısı olsun canım ayyy sonunda kavuşuyorsun kuzuna allah sağsalim kavuşmanızı nasp etsin... ne kadar heyecan verici maşallah canım yaa darısı hepimizin başına sağsalim inşallah... allah kolaylık versin.kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
lütfü önderoğluna gidiyorum . bu forumda da öneriliyodu bi deneyelim dedik.
ikinci kaybımdan dolayı test yaptırmıştık faktör V leiden çıktı. lütfü bey folbiol ve corasprin verdi 3-4 ay beklememizi söyledi, gebe kalınca iğneye başlıycakmışım.
30 yaşındayım. bu da endişelerimi çok arttırıyo 3 yıllık evliyim. çevremdekilerin çocuk düşünmüyo musun sorularından fenalık geldi. sanki bi düğme var basınca oluyomuş gibi.. biliyorum çoğu iyi niyetten ama....
yaaa sağolun buraya yazmak bile rahatlattı bi parça.
canım trabzon yazmışsın görünce çok sevindim
trabzonda hangi doktora gidiyorsun bide hangi mutasyon çıktı sende[/QUOTE demek trabzonda tek pıhtılı değilmişim bende sevindim merkezdemisin kvrck.antalyada muayene olduğu doktor şafak hatırnazı önerdi ona gitcem.birde kadın doğum hastanesinde şükran hanım var.mutasyonum faktör v leiden heterezigot MTHFR 1299homozigot canım 5 yaşında doğal şekilde dünyaya gelen sağlıklı bir kızım var
canım trabzon yazmışsın görünce çok sevindim
trabzonda hangi doktora gidiyorsun bide hangi mutasyon çıktı sende[/QUOTE demek trabzonda tek pıhtılı değilmişim bende sevindim merkezdemisin kvrck.antalyada muayene olduğu doktor şafak hatırnazı önerdi ona gitcem.birde kadın doğum hastanesinde şükran hanım var.mutasyonum faktör v leiden heterezigot MTHFR 1299homozigot canım 5 yaşında doğal şekilde dünyaya gelen sağlıklı bir kızım var
anladım canım hayırlısı olsun bakalım
canım benim o mthfr ler yapılmadı
digerlerinden de protein c protein s yüksek çıktı
ben gümüşhanedeyim
trabzonda berna aydemir e gidiyorum
aslında o mthfr testlerini yaptırmak istiyorum ama trabzonda yapılıyor mu hiç bişi bilmiyorum
kızlar çıkıyorum şimdilik birkaç parça eksiğim var iç çamaşırı falan alcam görüşürüz yine :)
kizlarrr kim var kim yok kaydirigubbakcemile3
demir hapı konusunda bende aynı sorunları yaşıyorum. mahfoldu midem. üstelik bildiğim kadarıyla bu demir hapları barsakta çözlüyor birde midede çözülse ne hale geleceğiz kimbilir. üstelik zaten var olan kabızlık sorunumu da arttırdı. birde sürekli yatmaktan hareketsizlik var, düşünün artık..ıkınmak ta yasak..neyseki gaviscon kullanıyorum mide yanması için o biraz işe yaradı.dr ilk olarak renie vermişti o hiç işe yaramadı.kabızlık için ise duphalac, demir hapımda vegaferon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?