Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

kvrck zınco elevıt ve ferrum u nıe kullanıyosn ne ıcın bunlar ferrum kan ılacıda zınco gaz ılacıydı galıba ?

ya arkadaşlar bu iğneleri on günde birmi yazdırıcaz daha fazla yazdırma imkanımız varmı bide 0,2lik kullanan varmı bulursan 2lik bulamassan 4lük kullan demesi bende biraz terddüt oluşturdu

bn de ayynı iğneyi kullanıyorum 0.4 lük olanı ama
dr. rapor çıkarıyor
ve yazdığında 3 kutu birden alıyorum
yani 3 kutu 30 adet demek
1 aylık iğnem tammalanmış oluyor
dr. bunu sana bildirmesi gerekti

Son düzenleme:
Allahın izniyle bugün bir bebeğimiz daha geliyor.... Çınar Efe'yi bekliyoruz dünyamıza ... Rabbim ikisinde yardımcısı olsun inşallah....

canım hiç kalp atışı duyamadık maalesef ilkinde 5 haftalıkken gittim keseyi gördü 7 haftalıkken gittim embriyo var ama kalbi atmıyo dedi 8. haftaydı yanılmıyosam kürtaj yapıldı. zaten kürtaj olmazsan bi süre sonra kendi düşer acı çekersin dedi.

ikinci kürtaj nisanda yapıldı kanamam oldu bu kez 7. haftada yine kalbi atışı duyulmuyo diye aynı şey yapıldı. gelişmiyo dendi. zaten bu topici okuyunca sorunumun bu olabileceğini düşününmüştüm kürtajla birlikte test yapıldı faktör v çıktı. şimdi yeniden denemeye başladık.

canım inşaallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza şimdi denemekten başka çare yok di mi?

günaydın aysude,mir,ciceklara,redmask çınar efeye çok sevindim rabbim bizede en kısa zamanda saglıklı bir evlat verir inş.

günaydfın canlar nasılsınız bugün çınar bebek gelicekti dünyaya umarım saglıklı ve kolay dogumlar olur

kvrck zınco elevıt ve ferrum u nıe kullanıyosn ne ıcın bunlar ferrum kan ılacıda zınco gaz ılacıydı galıba ?
ne biliyim arkadaşım ya doktor 2 ay korunman var o arada bunları kullan dedi elevit zinco yani çinko bide ferrum yani demir hapı verdi
depo etse iyi olurmuş vücudum yani öylesine verdi bende anlamadım
ya zaten ben mide hastasıyım dedim doktora ama dinlemedi verdi ya 3 gündür uyku uyumuyorum gün içinde resmen kıvranıyorum
bende bıraktım ilaçları sanki önemliymiş gibi
bide bu depo vücutta 3 ya da 4 ay duruyomuş
ya kardeşim ben zaten 2 ay koruncam sonra ki 2 ay hamile kalabilcem mi hemen bakalım da bebege iyi gelicek

canım benim Allah yardımcın olsun dualarımız seninle hayırlısıyla oğluşunu kucağına al bitanem

herkese günaydın.Kızlar bu iğnelere kimi doktorlarda kalp atışları duyulduktan sonra başlıyormuş deği mi?Birde bu çocukların kaybedilişleri hep farklı farklı haftalarda oluyor.Acaba 8 haftalık düşüren kişide 4 haftalık düşüren kişiye oranla daha az mı pıhtılaşma var.YAni pıhtılaşma azsa bebekler anne karnında daha çok mu yaşıyor.

kuzum mesela bende deger düşüklüğü degil yüksekliği var
burda mutasyon saptanan birsürü arkadaş var bende mutasyon yok daha iyiyi görünüşte aslında
ama ben 2 tane bebek kaybettim biri tam adet dönemimde biri adetten 1 hafta sonra
yani daha küçücüklerken o yüzden bunun degerlerle alakalı oldugunu sanmıyorum

günaydın
sanırım diğer hastalıklarda olduğu gibi
kan pıhtılaşmasının da derecelere ayrılıyor
zaten herkesin iğne dozajı da farklı
sanatçı seren serengil mesala onun ki baya ağır olanıymış

ya kızlar
Protronbin Gen Mutasyonu ve senden ve eşinden karyotip tayini testleri

bu testler ne demek oluyor kızlar doktor bunları yaptırmamızı istemişte sonuçlar ne zaman çıkıyor

canım bende bu soruyu defalarca kendime sordum ve araşdırdım bebekle anne arasında kan alış verişi 5haftada başlıyormuş benimkide 7haftada durdu kalbi yani 2hafta dayanabildi ve bir arkadaşda yine vardı bu pıhtılaşma 3gebeligini aspirin ve igneler sayasinde dünyaya getirdi hemen arkasına bidaha hamile kaldı bebek 5aylık oldu sorunlar başladı çocukda birsürü sorun çıkdı ve 8 aylık iken anne karnında su toplayarak öldü benim tahminim diğer çocukda kullandıgı ilaç ve ignelerin tesiriyle bu aya kadar yaşadı ama saglıklı degildi yani pıhtılaşmanın derecesine göre değişiyor benim tahminim

günaydın kızlarr hepinize gerçi öğlen oldu ama :) ayy bugün Çınar bebiş gelecek hayırlısıyla ha, inşallah sağ sağlim alır annesi kucagına darısı hepimize inşallah...

.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…