ya kızlar ben şimdi elevit zinco ferrum kullanıyorum 3 gün iyiydim ama şimdi inanılmaz derecede mide agrılarım başladı dayanamıyorum artık
sizdede aynı şeyler olmuşmuydu yardım edin bana
ilaçları bırakıcam galiba
ya arkadaşlar bu iğneleri on günde birmi yazdırıcaz daha fazla yazdırma imkanımız varmı bide 0,2lik kullanan varmı bulursan 2lik bulamassan 4lük kullan demesi bende biraz terddüt oluşturdu
redmask canım kaç haftalık iken kalp atışları duruyordu bende yakınlarda kürtaj oldum bu sebebden dolayı inş. bizde yakın bir zamanda saglıklı bir hamilelik yaşarız bu aralar hep rüyamda hamile oldugumu görüyorum
ne biliyim arkadaşım ya doktor 2 ay korunman var o arada bunları kullan dedi elevit zinco yani çinko bide ferrum yani demir hapı verdikvrck zınco elevıt ve ferrum u nıe kullanıyosn ne ıcın bunlar ferrum kan ılacıda zınco gaz ılacıydı galıba ?
kızlaaaarr ben geldim benim oğlan maşallah rahattı yanlız suyumuz azalmış dr beklenebilir 1 hafta daha dedi ve ekledi yanlız suyu iyice azalabilir bebek bir hafta daha doğmassa 4 kg yi geçer ve zor bir doğum olabilir, tercih sizin dedi. ve ben dün feryadla aysudeye de dediğim gibi sezeryan olmasını tercih ettim daha fazla risk alamıycamı söyledim zaten oğlum 40 haftasını bitirdi. keşke normal gelseydi ama ne yapalım kısmet yarın sabah 7 de hastanede olcaz nasipse sanırım öğleye kadar hayırlısıyla oğluşum gelmiş olcak dualrınızı eksik etmeyin ben bu akşamdan başlıcam hepinize dua etmeye
günaydın aysude,mir,ciceklara,redmask çınar efeye çok sevindim rabbim bizede en kısa zamanda saglıklı bir evlat verir inş.
kuzum mesela bende deger düşüklüğü degil yüksekliği varherkese günaydın.Kızlar bu iğnelere kimi doktorlarda kalp atışları duyulduktan sonra başlıyormuş deği mi?Birde bu çocukların kaybedilişleri hep farklı farklı haftalarda oluyor.Acaba 8 haftalık düşüren kişide 4 haftalık düşüren kişiye oranla daha az mı pıhtılaşma var.YAni pıhtılaşma azsa bebekler anne karnında daha çok mu yaşıyor.
herkese günaydın.Kızlar bu iğnelere kimi doktorlarda kalp atışları duyulduktan sonra başlıyormuş deği mi?Birde bu çocukların kaybedilişleri hep farklı farklı haftalarda oluyor.Acaba 8 haftalık düşüren kişide 4 haftalık düşüren kişiye oranla daha az mı pıhtılaşma var.YAni pıhtılaşma azsa bebekler anne karnında daha çok mu yaşıyor.
herkese günaydın.Kızlar bu iğnelere kimi doktorlarda kalp atışları duyulduktan sonra başlıyormuş deği mi?Birde bu çocukların kaybedilişleri hep farklı farklı haftalarda oluyor.Acaba 8 haftalık düşüren kişide 4 haftalık düşüren kişiye oranla daha az mı pıhtılaşma var.YAni pıhtılaşma azsa bebekler anne karnında daha çok mu yaşıyor.
ya kızlar
Protronbin Gen Mutasyonu ve senden ve eşinden karyotip tayini testleri
bu testler ne demek oluyor kızlar doktor bunları yaptırmamızı istemişte sonuçlar ne zaman çıkıyor devlet hastanesinde yapılıyor mu bu testler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?