Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

ne biliyim arkadaşım ya doktor 2 ay korunman var o arada bunları kullan dedi elevit zinco yani çinko bide ferrum yani demir hapı verdi
depo etse iyi olurmuş vücudum yani öylesine verdi bende anlamadım
ya zaten ben mide hastasıyım dedim doktora ama dinlemedi verdi ya 3 gündür uyku uyumuyorum gün içinde resmen kıvranıyorum
bende bıraktım ilaçları sanki önemliymiş gibi
bide bu depo vücutta 3 ya da 4 ay duruyomuş
ya kardeşim ben zaten 2 ay koruncam sonra ki 2 ay hamile kalabilcem mi hemen bakalım da bebege iyi gelicek[/QUOTE]

canım çok geçmiş olsunnn... eleviti hamileler kullanmıyo mu zaten korunma döneminde alınması bana biraz garip geldi.

bu arada kızlar iğnenin kullanımını sormuşsunuz; benim doktorum teşhis konduktan sonra şuan bişey yapmana gerek yok hamile kalınca aspirin ve iğne başlıycaz demişti... hamileliğimin başlarında ben başka bir doktora gittim o aspirin başladı iğne başlamamıştı, 7-8 haftalık olunca tansiyonum yükselmişti cleaxe 0,2 başladı, daha sonra 5. ayın sonunda ilk doktora döndüm o da iğnenin dozu yetmez dedi ama neye göre söyledi onu bilmiyorum... şimdi 29. haftamın içerisindeyim şimdilik bi sorunum yok şükürler olsun... bu arada benim ki faktör V heterozigot...

aman beynim bulandı ya
kızlar ilk bu problemi ögrendiğinizde sizde mi böyleydiniz
düşün düşün kafayı yicem
bi doktor bişi diyor başka doktor başka bişey diyor
napcamı şaşırdım gece gündüz birbiine girdi uyku bile uyuyamıyorum düşünmekten ya
NAsıl atlattınız bunu allah rızası için bişey deyin bana

günaydın kızlare ne güzel birgün bugün
bi tane daha bebişimiz dünyaya geliyor belkide şuanda annesinin kucağında çınar bey :)
baharı arıycam ama daha erken galiba
öğleden sonra arıyayım anca kendine gelmiş olur

canım inşallah sorunsuz bi şekilde tamamlarsın hamileliğini.. bendeki de faktör v leiden heterozigot .. lütfü bey kese görüldüğünden itibaren iğne önerdi daha önceki doktorum asprin yeterli demişti. ben 4 aydır hergün asprin alıyorum belki çok zaman geççek hamile kalıncaya kadar bilmiyorumkismile bu belirsiz süre boyunca asprin almak sorun yaratmaz mı ?

canım bahar gitmiş mi doğuma inşallah iyidir. ne güzel yaa haberinin alınca bize de haber ver.

günaydın zuzu sıkı sıkı tembih ettim bahara ama heyecandan unutmuş olabilir eşin mutlaka bizden birine haber versin diye ama hayırlısıyla alsın kucağına inşallah da biraz geç öğrenelim ... valla sabahtan beri heyecan bastı beni de...

0.2 lik bende kullanıyorum bayramdan beri eczanelerde ve depolarda yok o yüzden bana da doktor bulamazsan 0.4 kullan dedi ama ben zorla bulmaya çalışıyorum muhtemel sizin doktorda bulamayacağınızı bildiği için böyle söylemiştir.

canım bahar gitmiş mi doğuma inşallah iyidir. ne güzel yaa haberinin alınca bize de haber ver.

canım sabah 7de gidecekti heralde 11gibide doğurmuş olurum dedi
saat 2gibi falan ararım heralde

Canım dediğin gibi bebeği görünce heyecandan unutmuşlardır
biz bile nasıl heyecanla bekliyoruz haberini
telefonu elime alıyorum geri bırakıyorum sabahtan beri :)))
2gibi arasam olur heralde
sen nasılsın kuzu bebiş nasıl

ayyy ne güzel ya siz birbirinizden haber alıyorsunuz inşallah baharda çınarda çok çok iyidir.

canım sen nasılsın bebiş nasıl hareketlendi mi artık.

Kvrck; benim testler leiden’li diğerini bilmiyorum acıkcası, pek farklı olacağını da düşünmüyorum, ben de ikinci gebeliğimde bi kaç doktor değiştirdim en sonunda aklıma yatana devam ettim, bi tanesi sonuçlara bakıp pıhtılaşma bile yok demişti, hangisi kafana yatarsa onunla devam et, Allah dermansız dert vermesin bak bi şekilde bizlerde hamile kalıp cocuklarımıza kavuşuyoruz bunları düşün sende…
Bazen diğer topiklere giriyorum ayy beterin beteri var derler ya ne daha zor durumda olanlar var inan canını sıkma hiç bence…

Redmask; benim ki hamilelik öncesi bişey demedi işte, hamilelikte başladı iğnelere ve aspirine ama ara ara aspirin de alabilirsin demişti hamilelik önce, bi sakıncası yoktur herhalde ama bi yerini kesmemeye dikkat et yerimseniben

Büşra asigül aysude size de selam… nasıl bebişlerrr…

merhaba arkadaşlar
bugün yine midem tavan yaptı,aslında işe gitmem gerekiyordu ama evdeyim yine,freelance çalışmanın faydaları işte......
bahar sağlıcakla kavuşmuştur Çınarına eminim ama,insan yine de duymak istiyor güzel haberi....büşra 2 yi bekleme yaaaaa,arada halay çekelim......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…