sormaya bana da garip geldi zaten bıraktım kullanmıycam yeter artıkcanım çok geçmiş olsunnn... eleviti hamileler kullanmıyo mu zaten korunma döneminde alınması bana biraz garip geldi.
faktör v ile
faktör v leiden testleri farklı
bana yazdın galiba??? leiden olması gerek ...
bu arada kızlar iğnenin kullanımını sormuşsunuz; benim doktorum teşhis konduktan sonra şuan bişey yapmana gerek yok hamile kalınca aspirin ve iğne başlıycaz demişti... hamileliğimin başlarında ben başka bir doktora gittim o aspirin başladı iğne başlamamıştı, 7-8 haftalık olunca tansiyonum yükselmişti cleaxe 0,2 başladı, daha sonra 5. ayın sonunda ilk doktora döndüm o da iğnenin dozu yetmez dedi ama neye göre söyledi onu bilmiyorum... şimdi 29. haftamın içerisindeyim şimdilik bi sorunum yok şükürler olsun... bu arada benim ki faktör V heterozigot...
günaydın kızlare ne güzel birgün bugün
bi tane daha bebişimiz dünyaya geliyor belkide şuanda annesinin kucağında çınar bey :)
baharı arıycam ama daha erken galiba
öğleden sonra arıyayım anca kendine gelmiş olur
günaydın kızlare ne güzel birgün bugün
bi tane daha bebişimiz dünyaya geliyor belkide şuanda annesinin kucağında çınar bey :)
baharı arıycam ama daha erken galiba
öğleden sonra arıyayım anca kendine gelmiş olur
bn de ayynı iğneyi kullanıyorum 0.4 lük olanı ama
dr. rapor çıkarıyor
ve yazdığında 3 kutu birden alıyorum
yani 3 kutu 30 adet demek
1 aylık iğnem tammalanmış oluyor
dr. bunu sana bildirmesi gerekti
canım bahar gitmiş mi doğuma inşallah iyidir. ne güzel yaa haberinin alınca bize de haber ver.
günaydın zuzu sıkı sıkı tembih ettim bahara ama heyecandan unutmuş olabilir eşin mutlaka bizden birine haber versin diye ama hayırlısıyla alsın kucağına inşallah da biraz geç öğrenelim ... valla sabahtan beri heyecan bastı beni de...
günaydın zuzu sıkı sıkı tembih ettim bahara ama heyecandan unutmuş olabilir eşin mutlaka bizden birine haber versin diye ama hayırlısıyla alsın kucağına inşallah da biraz geç öğrenelim ... valla sabahtan beri heyecan bastı beni de...
uffffffffffffffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?