uffffffffffffffffffffffffffffff
merhaba arkadaşlar
bugün yine midem tavan yaptı,aslında işe gitmem gerekiyordu ama evdeyim yine,freelance çalışmanın faydaları işte......
bahar sağlıcakla kavuşmuştur Çınarına eminim ama,insan yine de duymak istiyor güzel haberi....büşra 2 yi bekleme yaaaaa,arada halay çekelim......
nuraycim canim cok tskur ederim sayende bende yaptim cizelgemi nasil olmus yolun daha cok basindayim ama olsun:sm_cool:
valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
-9 hafta yapmayı nasıl başardın pekii....opuyorumnanaktan
-9 hafta yapmayı nasıl başardın pekii....opuyorumnanaktan
:teytey::teytey::teyteyhh çok şükür bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inş.
Aysude yarında senin haberini bekliyoruz canım.....
sen son adet tarihini bana gönder bakem ben yapayım şu çizelgeyi birde sana...
sen son adet tarihini bana gönder bakem ben yapayım şu çizelgeyi birde sana...
düzelmiş ama sen almanca mı yaptın bana mı öyle geldi...
kuzu bende bugün haber bekliyorum 3 hafta bekledim de 1 gün geçmiyor yaaa.... eğer sonuç bugün çıkarsa inşallah bizim buraya fakslayacaklar unutmazlar inşallah...
:teytey::teytey::teyteyhh çok şükür bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inş.
Aysude yarında senin haberini bekliyoruz canım.....
Canım, ben medicana da Batu Aydınuraz'a gidiyorum, geçen hafta hastaneden ayrılmış ben de değiştirmeye karar verdim.. Hemotoloji için de Medicana da Prof. Atilla Yalçına gittim 2 kez.. Mehmet Erdem den randevu alayım diyorum ben de, bir kaç kişiden daha adını duydum. Daha önce yazdığım gibi hemotoloji için de bu hafta randevu alacağım.. bakalım.. İnşallah içimin rahat edebileceği bir doktor bulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?