Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

Canım, ben medicana da Batu Aydınuraz'a gidiyorum, geçen hafta hastaneden ayrılmış ben de değiştirmeye karar verdim.. Hemotoloji için de Medicana da Prof. Atilla Yalçına gittim 2 kez.. Mehmet Erdem den randevu alayım diyorum ben de, bir kaç kişiden daha adını duydum. Daha önce yazdığım gibi hemotoloji için de bu hafta randevu alacağım.. bakalım.. İnşallah içimin rahat edebileceği bir doktor bulurum :)[/QUOTE]

meliscim canım bu benim doktorum mehmet hoca riskli gebeliklere bakıyo yani bu konuda çok bilgili kan pıhtılaşması olan bi ark bundan doğum yaptı ve bir çok tanıdığım kişide buna gidiyo bende şu an çok memnunum ben dün gittim yumurtalarım 18mm olmuş opuyorumnanaktan dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi doktor pazartesi bi daha gidicem yumurta çatladımı diye bakıcak ona göre de ilaç vericekmiş çok heyecanlıyım sanki hemen oluvericek gibi geliyo içimden :ecrin_bebek::Saruboceq:

uffffffffffffffffffffffffffffff

kvrck niye stres yaptın ya.hadi gel de konuşalım biraz.hepimiz birbirimize destek olmalıyız.bizi birbirimizden daha iyi kim anlayabilir ki?
umutsuzluk ve karamsarlık yok.bak bugün arkadaşımızın güzel haberini bekliyoruz.İnşallah sağlıklı bir şekilde dünyaya gelmiştir.

Son düzenleme:

valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Son düzenleme:
nuraycim canim cok tskur ederim sayende bende yaptim cizelgemi nasil olmus yolun daha cok basindayim ama olsun:sm_cool:

ayyy cook sevindim benimde gozlerim doldu simdi ne kadar guzel birseydir simdi o kucucuk bide o kokusu yokmu ayyy kizlar banane bende istiommm:teytey:

:teytey::teytey::teyteyhh çok şükür bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inş.
Aysude yarında senin haberini bekliyoruz canım.....

:teytey::teytey::teyteyhh çok şükür bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inş.

kuzu bende bugün haber bekliyorum 3 hafta bekledim de 1 gün geçmiyor yaaa.... eğer sonuç bugün çıkarsa inşallah bizim buraya fakslayacaklar unutmazlar inşallah...

kuzu bende bugün haber bekliyorum 3 hafta bekledim de 1 gün geçmiyor yaaa.... eğer sonuç bugün çıkarsa inşallah bizim buraya fakslayacaklar unutmazlar inşallah...

SONUÇLARIN BUGÜN MÜ CIKIYOR HADİ HAYIRLISI OLUR SENİN İÇİN İNŞALLAHH... :Saruboceq:

BAHARINDA GÖZÜ AYDIN

kizlarr biraz once doktorumu aradim haftaya carsamba randevu verdi bide kizlar benim ignem claxandi avusturyada claxan ignesi olmadigindan doktorum fragmin ile degistirdi aranizda fragmin ignesi kullanan varmi

maşalahhhhhh allah isteyen bekleyen herkese nasip etsin hoşgeldin çınar bebek kaydirigubbakcemile3

aysudecim inşallh güzel haberlerini alırız.

meliscim canım bu benim doktorum mehmet hoca riskli gebeliklere bakıyo yani bu konuda çok bilgili kan pıhtılaşması olan bi ark bundan doğum yaptı ve bir çok tanıdığım kişide buna gidiyo bende şu an çok memnunum ben dün gittim yumurtalarım 18mm olmuş opuyorumnanaktan dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi doktor pazartesi bi daha gidicem yumurta çatladımı diye bakıcak ona göre de ilaç vericekmiş çok heyecanlıyım sanki hemen oluvericek gibi geliyo içimden :ecrin_bebek::Saruboceq:[/QUOTE]

Hadi hayırlısı bakalım, inşallah dileklerimiz hemencecik oluverir :))
sonuçlardan birbirimizi haberdar edelim muhakkak...
Canım bu arada Gazi Hastanesinden bir türlü bölüme ulaşamıyorum. 202 44 44 den bağlatıyorum ancak açan yok (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…