valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
meliscim canım bu benim doktorum mehmet hoca riskli gebeliklere bakıyo yani bu konuda çok bilgili kan pıhtılaşması olan bi ark bundan doğum yaptı ve bir çok tanıdığım kişide buna gidiyo bende şu an çok memnunum ben dün gittim yumurtalarım 18mm olmuş opuyorumnanaktan dünden itibaren gün aşırı ilişki dedi doktor pazartesi bi daha gidicem yumurta çatladımı diye bakıcak ona göre de ilaç vericekmiş çok heyecanlıyım sanki hemen oluvericek gibi geliyo içimden :ecrin_bebek::Saruboceq:
valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
selammm
ALARA1983, aysude_mir, ciceklara+, essebe, e_melis, mutluson, tgbesr nasılsınız kızlarr?
bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...
mrb canım hoşgeldin bende yazlık kışlık ayrımı yapıyodum bi ara vereyim dedim topige geldim çınar bebegin güzel haberlerini alınca çook sevimdim rabbim tez zamanda saglıklı birşekilde bize nasip etsin
limonlu çay iyiyiz canım sen nasılsın.kvrck pıhtılaşma testleri katü hstanesinde yapılıyor canım.ya kızlar şu gbelik çizelgesini yapamadım ben ya..yapıştırırken istenilen formatta değildir dedi ya..
limonluçay sen nasılsın?seni her gördüğümde canım çay istiyor kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler Limonluçaycım... iyiyiz canım, sen nasılsın?
bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...
kızlar adetten önce kahverengi akıntı olur mu?bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?