Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hadi gözümüz aydın kızlar çok sevindim hayırlısıyla sıradaki hamilelerin başına Allah sizide kurtarsın canlarım hayırlısıyla bizede hamiş olmayı nasip etsin :CüvCüv::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

Çınar bebek'e sağlıklı, huzurlu ailesiyle birlikte nice mutlu yıllar diliyorum. İyi doğdun Çınar Bebek. Baharcım hayırlı olsun, gözünüz aydın..

Hadi hayırlısı bakalım, inşallah dileklerimiz hemencecik oluverir :))
sonuçlardan birbirimizi haberdar edelim muhakkak...
Canım bu arada Gazi Hastanesinden bir türlü bölüme ulaşamıyorum. 202 44 44 den bağlatıyorum ancak açan yok ([/QUOTE]

canım mehmet hocanın sekreteri 202 59 19 ara ordan görüş canım sonra bana haber ver ayy hihoyyyt

selammm
ALARA1983, aysude_mir, ciceklara+, essebe, e_melis, mutluson, tgbesr nasılsınız kızlarr?

çınar bebek gelmiş hoşgelmiş...
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

selammm
ALARA1983, aysude_mir, ciceklara+, essebe, e_melis, mutluson, tgbesr nasılsınız kızlarr?

mrb canım hoşgeldin bende yazlık kışlık ayrımı yapıyodum bi ara vereyim dedim topige geldim çınar bebegin güzel haberlerini alınca çook sevimdim rabbim tez zamanda saglıklı birşekilde bize nasip etsin

limonlu çay iyiyiz canım sen nasılsın.kvrck pıhtılaşma testleri katü hstanesinde yapılıyor canım.ya kızlar şu gbelik çizelgesini yapamadım ben ya..yapıştırırken istenilen formatta değildir dedi ya..

çınar efe hoşgeldin.annesi senin de gözün aydın.sağlıkla büyüt bebişini.Allah bize de nasip etsin o günleri....

bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...

baharcım rabbim sağlıklı huzurlu uzuuun ömürler versin [anne ve babasıyla beraber]Çınarınaopuyorumnanaktan

evet çınarın doğumu hepimize iyi geldi:))
bende haftasonu yaptım off bu mevsim değişimini sevmiyorum ben

iyiyim canım sağol..
hava soğuk ve yağmurlu içim daraldı

limonluçay sen nasılsın?seni her gördüğümde canım çay istiyor kaydirigubbakcemile3

kuzumm gel ben sana yapayım çay, yanınıda kraker veririm artık senin mideye belli olmaz :)

Teşekkürler Limonluçaycım... iyiyiz canım, sen nasılsın?

bende iyiyim canım senin yumoşlar bebiş olur inşallah bu ay :))

bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...

maşallah kuzuyaa sağlıkla gelsin tosun :))

kızlar adetten önce kahverengi akıntı olur mu?bilginiz var mı?

Son düzenleme:
bende bahsettiğin düşük belirtisi olmuştu. kahverengi akıntıdan 4 gün sonra düşük yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…