Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

hoşgeldinnnnnnnn ÇINAR bebişşşşşşşşşşşşşşşşş
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlarr inanın çok hastayım.fena üşütmüşüm .heryerim batıyor.okuldan zor geldim ama inanın baharı çok merak ediyordum.sırf onun için geldim kk ya.mutlu haberi de aldım içim rahatladı.şimdi yatak vakti.
rabbim bu güzel duyguyu tez zamanda bizlerede yaşatır inşallah.

Baharcım gözün aydın bitanem. Rabbaim evladını sana ve babasına bağışlasın. Inan sevnç gözyaşları döktüm..
Geçen yıl bugün benim kızım 5 günlüktü.
Geçen cuma yaşına girdi allah'ın izniyle.
Sende göreceksin bak hiç anlamıyosun nasıl büyüdüğünü.
Sağlıkla büyüt kuzunu canım seni ve çınarı öpüyorum kocaman

limonluçaycım saol iyiyim sen nasılsın bende ödev var valla yumurtalar 18 mm olmuş dün doktor dedi gün aşırı ilişki var bakalım hayırlısı bu ay nolcak 7 aydan sonra ilk defa korunmuyoruz canım onun heyecanı var içimde sanki hemen tutacak gibi geliyo nedense içimde kıpır kıpır hayırlısı bakalım

cnm hayırlısı olsun inşallah bana da bu ay olacakmış gibi geliyo senin bebiş inşallah

iyiyim canımm...
delikafadulden aa senin yumurtalarmı 18 mm olmuştu
ben e_melis in die okudum yani öyle hatırladım onun için
ona yazdım bu ay inşllah yumoşlar bebiş olur diye :))))
o haldeee inşallaahhh bebiş gelir bu ay tatlımm
ohhh halay çekeriz o zaman..

kızlar adetten önce kahverengi akıntı olur mu?bilginiz var mı?
olabilir canım bende iltihaptır demiştim ama dr gittim dr bebiştir dedi ve bebiş çıktı inş sende hamişsindir
bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...

maşallah oğluşun tombiş olucak demek tam ısırımlık allah kucağına aldığın günleride göstersin inş
:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool::sm_cool:bende çınarımızın babasıyla konuştun vee baharda çınarda çok iyiymiş maalesef ben ardığımda bahar uyuyormuş konuşamadım ama iyi dileklerimi babasıyla paylaştım ne büyük mutluluk onlar için allahım darısı benim başıma :Saruboceq:ve tabiki tüm hamişlerin ve hamiş olmak isteyenlerin:Saruboceq:

Yaaaa Limonluçay :))
Ben de istiyorum ama hemen üzerime alındım yumoşlor bebiş olsun lafını:)))))))))
Şaka bir yana inşallah bu formda bebiş bekleyen herkesin hepimizin bebişleri oluverir...

ya arkadaşlar bu alandaki çizelge yazılımınız
öngörülen formatta değildir dyo kopyalarken olmuyo şu çizelge

çınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin kk lı teyzelerin dört gözle seni bekliyordu...annen daha çok bekliyordu tabi:)))
baharcım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....sonunda mutluluğuna çınarına kavuştun..benim için sımsıkı sarılıp öp onu...bende seni öpüyorum baharcım....

evet kuzum ya inşallah ümitliyim sanki hemen olacakmış gibi geliyo heyecanlıyımda hayırlısı diyorum rabbim duy sesimizi topikteki tüm kızlara hayırlı sağlıklı evlat ver Allahım.....................

sende de pıhtılaşma var mı canım?

bn gittimğim hastanenin eczanesinden aldığım için sürekli bulunuyor
diğer eczanelerde zor ama
birde bitmeden almakta fayda var
yedek kalsın her zaman ne olur ne olmaz
1 gün bile çok önmli
hatta bn hep saatnde vurulmaya çalışıyorum
bayramda ne yapacam bilmiyorum
eşimde bayramda yanımda olamyacak
bn kendikendime vuramıyorum

sabahtan beri girememiştim ama çatladım meraktan ama şükürler olsun iyi haberler var..
çınarrrrrrr bebek hoşgeldin dünyamıza
pıhtılı teyzelerin seni çok merak ediyodu:)))
baharcım gözün aydın kuzum...

kızlar nasılsınız bakalım
ben iyim ama nasıl denir yanlarım ağrıyo:)))
kımraşırken bile batıyo:))
ateşimi ölçmeye başladım dünden beri
ov.testi yok elimde oyüzden ateşimi ölçüyorum
bakalım hayırlısı....
birgün elbet bi güneşte bana doğar.
inşallahhhhhhhhhh

baharım gözün aydın gülüm muradına erdin şükür :)
rabbim bu duyguyu bu günleri bütün bekleyenlere nasip etsi inş.
çınar efe hoşgeldin kuzum bahtın güzel ömrün sağlıklı, huzurlu ,mutlu ve up uzuuuuuuuuuuuuuuuuuun olsun inş.

baharcım gözün aydın. sağlıkla sıhhatle büyüt...

kızlar çınar bebeğin resmini gördümçok tatlııııııııııııııı.
baharın gözleri parlıyor mutluluktan biraz yorgunlukta var
Allah nazarlardan saklasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…