valla dayanamadım ve aradım Baharı Çınar Efe anneannesinin kucağındaymış .. Baharda çok iyi olduğunu söyledi ağrıları yavaş yavaş geçmeye başlamış sütüde gelmiş ve Çınar Bebeği doyurmuş çok şükür... velhasıl ikiside iyi Elhamdülillahh bu günü gösteren Rabbime .. şu an göz yaşları içindeyim arkadaşlar Baharın hepinize selamı varrr....bu arada epidural anestezi ile her anını yaşayarak olmuş tosun paşamızz...:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bebiş olabilir mi? :))
limonluçaycım saol iyiyim sen nasılsın bende ödev var valla yumurtalar 18 mm olmuş dün doktor dedi gün aşırı ilişki var bakalım hayırlısı bu ay nolcak 7 aydan sonra ilk defa korunmuyoruz canım onun heyecanı var içimde sanki hemen tutacak gibi geliyo nedense içimde kıpır kıpır hayırlısı bakalım
limonluçaycım saol iyiyim sen nasılsın bende ödev var valla yumurtalar 18 mm olmuş dün doktor dedi gün aşırı ilişki var bakalım hayırlısı bu ay nolcak 7 aydan sonra ilk defa korunmuyoruz canım onun heyecanı var içimde sanki hemen tutacak gibi geliyo nedense içimde kıpır kıpır hayırlısı bakalım
olabilir canım bende iltihaptır demiştim ama dr gittim dr bebiştir dedi ve bebiş çıktı inş sende hamişsindirkızlar adetten önce kahverengi akıntı olur mu?bilginiz var mı?
bizim de bugün kontrolümüz vardı.paşam 1 kilo 150 gr olmuş.27 t 6 günlüğüz.böyle devam ederse tombiş olcakmış bebeğim...
iyiyim canımm...
delikafadulden aa senin yumurtalarmı 18 mm olmuştu
ben e_melis in die okudum yani öyle hatırladım onun için
ona yazdım bu ay inşllah yumoşlar bebiş olur diye :))))
o haldeee inşallaahhh bebiş gelir bu ay tatlımm
ohhh halay çekeriz o zaman..
cnm hayırlısı olsun inşallah bana da bu ay olacakmış gibi geliyo senin bebiş inşallah
iyiyim canımm...
delikafadulden aa senin yumurtalarmı 18 mm olmuştu
ben e_melis in die okudum yani öyle hatırladım onun için
ona yazdım bu ay inşllah yumoşlar bebiş olur diye :))))
o haldeee inşallaahhh bebiş gelir bu ay tatlımm
ohhh halay çekeriz o zaman..
çınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin kk lı teyzelerin dört gözle seni bekliyordu...annen daha çok bekliyordu tabi:)))
baharcım tebrik ederimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....sonunda mutluluğuna çınarına kavuştun..benim için sımsıkı sarılıp öp onu...bende seni öpüyorum baharcım....
0.2 lik bende kullanıyorum bayramdan beri eczanelerde ve depolarda yok o yüzden bana da doktor bulamazsan 0.4 kullan dedi ama ben zorla bulmaya çalışıyorum muhtemel sizin doktorda bulamayacağınızı bildiği için böyle söylemiştir.
sende de pıhtılaşma var mı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?