Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

GÜNAYDIN KIZLAR :) yeni bir haftaya başladık umarım güzel haberlerle dolu hafta geçiririz. c.tesi-pazardan sonra çalışmak zor oldu doğrusu hala netin karşısında pinekliyorum resmen :) izin alıp yatış mı yapsam diye düşünmüyo değilim şahsen :) sizler nasılsınız bakalım
nazlı sağol arkadaşım :) ya bende şu 15.haftama gelsem allah gösterse o günleri meraktan sabrı unuttum valla. allah hepimize sağlıklı bebişler ve sağlıklı hamiş dönemleri nasip etsin

kızlar celen bilir beni bende de kan pıhtılaşması var ama sadece mthfr677 heterozigot. diğer diğerler normal. 2 doktorada gittim ikiside sadece coraspin yeterli dedi. ama benim değerimde olan başta celen:) iğne kullanmışlar. bende doktorlarıma ısrarla söyledim ama gerek görmediler. Ya ben şimdi bu iğneyi hamile kalınca alsam her şeye rağmen kullansam bir zararını görürmüyüm. valla sırf bu kafamdaki soru işaretlerini silemedim diye yine 1 ay daha erteledimbebek olayını( celencim bekleme mart14ü canım erteledim bir ay daha tırstım yine(((

canım benim de sorunum aynı mthfr c677t heterezigot,doktorum hamile kalır kalmaz fraksiparin 0,3 başlıycaz dedi,coraspinden hiç bahsetmedi yani şu anda kullan diye,ama ben içiyorum.onun dışında sabahları elevit,akşam da folbiol,bir b 12 kullananlar var,ben de şimdi elevite ilave bu b12 yi kullanmam gerekir mi bilemiyorum.alsam zararı olmaz sanırım,bu b12 nin adı ne tam olarak kızlar .
gerçi coraspini de 2 haftadır içmiyorum bugün diş çektircem,çok korkuyorum dişçiden,offf

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım.bende mthfr 1298 heterozigotum doktorum sadece folik plus verdi.hamile kalınca aspirin yada iğneye başlıycaz dedi.ama ben korkuyorum onun için hematoloğa gittim test yaptırdım.sonuçların çıkmasını bekliyorum.eğer sonuçlarda birşey çıkmazsa osman özcebeye gitmeyi düşünüyorum.gidenler varsa nasıl bir doktor beni bilgilendirmisiniz.

güdaydın arkadaşlar nasılmış hamişler bakalım bebişler nasıl ay ne güzel ya ne çok hamişimiz var bende hamiş olmak istiyorum ama şu fazla kilolarımı bir vereyim ben de istiyorum hayırlısıyla tabi cesaretimi de toplayım allahım bebeklerinizi korusun bana da kısmet etsin inş

geçmiş olsun canım korkma,benim tahlillerimdede kan pıhtılaşması çıktığında doktorum hamile kalana kadar aspirin ve folic asit iç demişti kullandım 5.ayda hamile kaldım.şimdi 8 haftalık bebeğim.. aspirinin çok faydası oluyomuş bak ben şimdi hamile kalında iğneye başladım günde 1 tane clexane adında bir iğne göbekten veya koldan oluyorum.. doktorum hamile kalmadan önce aspirin içtiğin için çok faydası oldu iğneyi günde 1 tane olacaksın dedi,içmeseymişim günde 2 tane de olabilirmişim... tabi herkesin bünyesi farklıdır ama korkma,herşey yoluna girer ve umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun

YA KIZLAR BEN SADECE FAKTÖR V e göre test sonucum var ve heterezigot sonucum. dr.um bana hamişlikten önce aspirin ve folik aside başlatmıştı. hamile olduğumu öğrenir öğrenmez faraxpirin 0,3 ve Crinino jel verdi. başka test yaptırmamıştım umarım sorunsuz geçer bu hamişlik...

esercim az kalmış 15. haftaya:))) bende lal'e bakıp Allahım 30. haftama gelsem dedim. sağ salim tamalayalım hepimiz inşallah. biraz önce içimde kıpırdadı sanki inanılmaz sevindim. Allahım perşembe gelsede görsem bebişimi. cinsiyette kesinleşir artık büyük ihtimal dedi ama kesinleşir sanırm artık sıra üçlü testimizde hayırlısı inşallah canım.

celencim sen nasılsın güselcim. bizim prenses nasıl oldu.

bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. haticecim merhaba. umarım daha önce bir sorun yaşamdan anlaşılmıştır dicem ama genellikle kayıplardan sonra anlaşılıyor. iğneden falan korma yani gözünde büyütme insan iğneyi rutine bağlıyor zamala . önemli olan sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi. aspirin ve folbiolu hemen hemen hepimiz hamile kalmadan almaya başladık.kalır kalmaz da iğneye tabi. hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına:)

sonuyok sen kaç kilosun ki ben 75 im şuan. merak ettim bak... neden zayıflamaya çalışıyorsun dr.mu söledi. banada hamile kalmadan önce zayıfla demişti ama ben tam aksine 4 kilo aldım en sonunda zayıflamakla uğraşmadım bıraktım. bide baktım hamileyim zaten...

geçmiş olsun canım,bende iğne kullanıyorum hergün ama ben iğneyi kendim yapamıyorum her akşam iş çıkışı kliniğe gidiyorum,sen kendim mi yapıyorsun,ben bi türlü kendim yapmaya alışamadım ona canım sıkılıyo,ama ne yapayım bebeğim sağlıklı bi şekilde gelişsin de herşeye katlanıyorum işte.

ya kızlar herkes kilosunu ve ne kadarlık hamile olduğunu yazar mı merak ettim ben miyim bu kadar kilolu :) yoksa yoldaş var mı :) bakalım kaç kilo alıcaz :) takip edelim ne dersiniz

canım ya her akşam kliniğe gidene kadar bir akşam klinikte hemşirenin yanında kendin vurmayı dene rica et sana yardımcı olsun eminim ki ondan daha rahayt yaparsın bne de kendim vuramam deyip ağlamıştım. beni kan tutuyordu iğneyi görünce zaten tansiyonum düşüyordu ama çok şükür 2 kez hemşireye vurdurduktan sonra ben yapmaya çalıştım ve oldu şimdi vuruyorum .... bence sende dene

ya kızlar herkes kilosunu ve ne kadarlık hamile olduğunu yazar mı merak ettim ben miyim bu kadar kilolu :) yoksa yoldaş var mı :) bakalım kaç kilo alıcaz :) takip edelim ne dersiniz

ben 1,65 boyunda ve 47 kiloyum , 8 haftalık hamileyim.. dün bebeğin kalp atışını gördük.. doktorum kilo konusunda bana bişey demedi hatta canın ne istiyorsa ye ..sadece tuzlu baharatlı yeme dedi.

esercim zaten verilen rutin tedavi bu hepimiz farklı farklı genlerde mutasyona sahip olmamıza rağmen iğne ve coraspin ve folik asit ya da sadede iğne. sende alemsin bak yok hiç bir sorun takma kafana büyüyor işte bebiş annesi. zaten en önemli olan faktör v demişti bana doktorum. unutma hepimizin farklı farklı hatta aynı olanlarda bile zaman zaman tedavi farklılaşıyor. sanırım doktorlarımıza güvenmemiz lazım.

canım ben çok denedim de bi türlü yapamadım eşim öğrenmeye çalışıyo artık inşallah o öğrenirde o yapar..

canım kilo konusuna gelince aslında ne çok zayıf ne kilolu hamile kalmamak lazım demişti doktorum bana. sonuçta kilo fazlalığı şeker ve tansiyon için risk olabiliyor. bende kilo verip kalıyım dedim ama olmadı. onun için dikkat ediyorum şeker abur cubur falan yemiyorum yani sende 10-12 arası bitirmeye çalış bu süreci. Allahın izniyle olmaz bişey.

teşekkür ederim canım benim doktorum aspirin vermedi. sadece folik plus kullanıyorum onun için korkıyorum.neden aspirin vermedi acaba ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN isteyen herkese versin

teşekkür ederim canım benim doktorum aspirin vermedi. sadece folik plus kullanıyorum onun için korkıyorum.neden aspirin vermedi acaba ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN isteyen herkese versin

canım korkma ben 4 ay kullandım folic asiti hamile kalınca doktorum devam et dedi hala içiyorum..bebeğin ilk gelişiminde çok etkili oluyomuş folic asit ,bi zararı yok rahat ol canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…