Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

gebelik öncesi aspin kullanımını soran arkadaşlar.benüç ay arayla iki düşük yaptım.üçüncü hamilliğimde araştırma yapıldı ve kan pıhtılaşması çıktı.ve ben bu defa hamilelik için tam beş ay bekledim.çünkü kanın sulanması için hergün bir coraspirin 80mg,1 folbiol,ve becozyme c vitamin kullandım ve çok iyi geldi.çünkü regl dönemlerimden anlıyordum.önceden regl olduğumda kan koyu kıvamlı ve pıhtılıykendaha sonraki aylarda açık kırmızı ve sıvılaştığını, pıhtıların yok olduğunu görüyordum.5 aylık süre içinde tedavim sürerken dr. hamile kalabileceğimi söyledi ve çok şükür hamile kalmıştım. hamile kalıncada keseyi görür görmez kalp atışını duymayı beklemeden günde bir kez fraxiparin 0.3 mg iğne vuruldum ve halada vuruluyorum.günde 80mg coraspin içmenin bebeğe hiçbir zararının olmadığı hatta pıhtılaşmayı engellediği kanıtlanmış durumda.o yüzden ben gönül rahatlığıyla aspirinide gebelik süresince allah nasip ederse hergün içmeye devam edeceğim.

sevilhancım bende regl döneminde çok az kanamam oluyor ve benimde pıhtı şeklinde kahverengi şekilde oluyor acaba dr.u dinlemeyip başlasammı coraspine diye düşününüyorum

cnm sanada çok geçmiş olsun bu arada, allah yardımcın olsun , en güzel günler senin ve bebeğinle olsun cnm, çok ağır bi tramva bence bu yaşadıklarımız, ama çok şükr ki artık her şeyin bir tedavisi var, senin ne kadar oldu son düşük ten sonra ?,

çok kilo vermişsin canım keşke bende verebilsem ne kadar sürede verdin kilolarını ben 90 kiloyum boyum 1.73 bende yürüyüşe başlamayı düşünüyorum

ama artık veremiyorum tek yaptığım en önemli olan şeyde öğünleri ve ara öğünleri kesinlikle atlamadan hergün 1 saat yürüyüşle verebildim 1 sene sürdü.kesinlikle yürüşlere başla ve bırakma yerimseniben

çok güsell ibunları duymak:) inşallah sağ salimde kucağına alırsın bebişini, şimdi ne kadarlık hamileliğin? benimde ilk kürtjdan sonra sadece bebe aspirini vermişlerdi günde 1 defa ama bi işe yaramadı ki ikinci gebeliğimde geçen hafta sonlandı(

canim cok gecmis olsun kimyasal gebelik hakkinda hic bilgim yok inanki evet gebelik oncesi bende yogun olarak folik asit kullandim gunde uc tane ama aspirin kullanmadim ne oncesi ne gebelik sirasinda gebe kalinca 0.4 luk lovenox a basladim progeston da hic kullanmadim simdi sen gebelikmi bekliyorsun yani korunmayi biraktinmi ayrica allah sendende razi olsun ne demek burda biz bir aileyiz elimden ne kadari gelirse her zaman sorularina cevap vermeye hazirim canim lutfen cekinme hersey gonlunce olsun sevgiyle kal:1hug:

selam papatyasureyya sen nasilsin nerelerdesin varmi bir gelisme yoksa hala korunuyormusun arada bir foruma girip bize haber verirsen cok seviniriz cunku uzun sure goremezsek merak ediyoruz inan umarim hersey yolundadir sevgilerle a.s.

sidocum daha doktordan gelmedinmi cok merak icindeyiz insallah guzel haberlerle gelirsin hemen bize haber ver lutfen dualarimiz seninle :ecrin_bebek:

canım benim geçmiş olsun dualarımız seninle inşallah hiçbir şeyi olmaz doktor ne diyorsa yap allah dualarımızı kabul etsin panik yapma olurmu bebeğini düşün yat dinlen :Saruboceq:

Sevgili gulozlem , rahim filmi çektirmenin hiçbir zararı yok , aksine faydası var..Kürtajdan sonra herhangi bir yapışıklığın olmuş mu , ya da rahimde bi anomali var mı filmde belli oluyor ve ona göre tedavi oluyorsun..Örneğin rahimde septum filan varsa yani normalde üçgen olması gerekriken kalp şeklinde filansa ve bebek de o sorunlu bölgeye yerleşirse düşüklere ve erken doğuma neden olabiliyor ...O yüzden kürtajdan sonra adet kanamanda azalma varsa rahim filmini hiç ihmal etme derim..( Asherman sendromu olarak araştırma yapabilirsin ...)

Canım teşekkür ederim, son düşüğüm kasım ayında oldu...3 ay bekleme dönemi vermişti doktorum... Şubatta başla demişti.. Ben dinlemedim , 1adet dönemi geçtikten sonra ocakta denemeye başladım , 2 aydır bekliyorum...Hafta sonu gene regl oldum ve moralim bozuk...

Sağoll allah sızlerede nasıp etsın ıns
bnm innohep0.35 ıgnem ama clexanee ıgnesıyle aynı özellıkte yanı ıkısıde kan sulandırıcı ıgne
bn ıgneye hamıle oldugumu ögrendıgım(4.haftada) gun basladım gunde bır defa oldum
hamd olsun hamılelıgım de cok guzzel gectı lekelenmem felan olmadı herhangı bır tehlıkede görmedım
sezaryanla dunyaya geldı oglusum
umarım yardımcı olmusumdur

kızlar kan pıhtılaşması gebe kalmayı zorlaştırırmı.ben fV heterozigot oldugumu geçen ay ögrendim.doktor bana günde bir coraspin,bir folikasit verdi.gerçi birde tsh yüksek çıktı.onun için de eutrox verdi.acaba hamile kalmayı tsh mı zorlaştırıyo yoksa pıhtılaşmamı.ben ilk düşügümü temmuz ayında yaşadım.hala deniyorum ama olmuyor.tavsiyeniz varsa paylaşırmısınız.bu arasa sido senin için yürekten dua ediyorum canım.Rabbim aynı acıları birdaha hiçbirimize yaşatmasın.

cnm cevabın için çok teşekkür ederim
peki düşüklerinde kese gözüküyrmuydu gebelik öncesi aspirin içtin mi
bana dr gebelik öncesi aspirin vermedi

beraycım ıkı gebelıgımdede kese gözukuyordu ama sonuc hep aynıydı
kalp atısı olusmuyorduu
banda dr um aspırın vermedı ama bn korunmayı bıraktıgım gıbı baslamıstım cunku bılıyordu bebegım tutunmustu ıgneden öncede kanım sulansın dıye kendım ıcmıstım sanada tavsıye ederım

SİDO dan haber alan var mı ne oldu acaba
Sido sesimmizi duyuyorsan cvp ver merak ediyoruz seni nasılsın dr.ne dedi... umarım güzel haberlerini yazacaksın

canım hamile kalıyorsun ama düşükle sonuçlanıyo..bendede kan pıhlışaması var.. 1 kez düşük olayı yaşadım ,sonra doktorum bana günde 1 tane folic asit ve bebe aspirini verdi hamile kalana kadar iç dedi.düşükten 5 ay sonra hamile kaldım..şuan 8 haftalık hamileyim.. hamile kalıncada iğneye başladım clexane günde 1 tane ..çok şükür şimdilik bi sorun yok...

yani kan pıhtılaşması olduğunda hamile kalıyosun ama bebeğe kan gitmeyince gelişmiyo oluyo veya düşüyo..

ben hamile kalmadan önce hergün bebe aspirini içmiştim(doktorum önerdi) doktorum o aspirinlerin çok faydasını göreceksin dedi,kan pıhtılaşması açısından..mesela günde 2 kez iğne yapanlar var ben tane oluyorum günde..vs vs

sen rahat ol,doktorun ne önerdiyse kullan..ve umarım en kısa zmanda sağlıklı bir gebelik ve bebek nasip eder allah

canım bizim durumumuzun hamile kalmayla ilgilisi yok. yani bu değerleri normal olan birisiyle aynı şansa sahipsin. ama tsh zorlaştırıyor olabilir. ama zaten ilaç alıyorsan onda da sorun yaşamazsın umarım.

amin cümlemize.cevabın için teşekkürler

canım bizim durumumuzun hamile kalmayla ilgilisi yok. yani bu değerleri normal olan birisiyle aynı şansa sahipsin. ama tsh zorlaştırıyor olabilir. ama zaten ilaç alıyorsan onda da sorun yaşamazsın umarım.

bende tsh tan olmadıgını düşünüyordum.aydınlattıgın için teşekkür ederim.ilaçları almaya başlayalı daha 20 gün oldu.etkisi ne zaman başlar acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…