mrb beray benımde kanımda pıhtılasma vardı heterezıgotum ıkı tane dusugum oldu ve aynen hamıle kaldıgım gıbı progestan kullanımına ve ıgneye basladım doguma kadar ıgnemı oldum
ve sımdı 25 gunluk bır oglum var
Allah hayırlısyla ıns sanada bır evlat nasıp etsın
sevbay öncelikle bebeklerin hayırlı olsun senin tanın neydi iğne dozunu merak ettim birde hematoloğa gittin mi hiç aspirin kullandın mı cevaplarsan sevinirim sevgiler...
meraba kızlar bugün dr gittim
benimde 3 düşüğüm var ve hiçbirisinde keseyi göremedik
mthfr c677 heterozigot çıktı
dr'um gebelik testi pozitif çıktığı anda progestan vajinadan günde 3 tane
fraxiparine 0.4 cc göbekten iğne
hamile kalasıya kadar da apikobal ve folbiol
arkadaslar siz bu konuda bilgilisiniz ne olur yardımcı olun bana
sansım var mı olur mu
arkadaşlar biri sesimi duysun lütfen
cnmcım çok teşekkür ederimmerhaba canim once hosgeldin keske iyi olsaydinda gelmeseydin madem geldin soyliyeyim tabiki sansin var neden olmasin senin gibi olupda kac kisi kucagina aldi bebislerini ve bende heterozigotum ve su an 25+3 gunluk hamileyim gayet iyi gidiyor seninde bebegin olucak allahin izniyle doktorunu dinle ne diyorsa onu uygula ve tabiki sabrettt olurmu canim guzel haberlerini bizede ver burdan sevgiyle
cok tesekkurler canım. vallahı kalbım durcaktı muayenede o kadar heyecan yaptım.ama cok sukur haberler guzeldı. canım sana sormustum ben ama belkıde okuyamadın.hanı senın bı arkadasın vardı sadece ıgneyle dogum yapan. ben bu aspırın ısını doktoruma sordum.yıne gerek yok dedı.eger arkadasının mutasyonunu ve kullandıgı ıgne ve dozunu yazabılırsen ıcım rahat edebılır bıraz.cunku bu konuya takıyorum kafamı.eger yazabılırsen cok sevınecegım...cok tesekkurler... bu arada hareketlerı hıssetmeye basladınmı canım? ne zaman hıssedılıyo?
kızlar okumadınız belkı dıye tekrar yazıyorum.dun aksam kahverengı lekelenmem oldu.1 kez.ve cok korkuyorum.tekrar etmedı sukur bugun ama hep yattım. doktorum bugun ıgne olma dedı.yarın devam ederız dedı. sabah doktora gıtcem tekrar.nolur dua edın bana....ınsallah sorun yoktur olmaz bı daha...senağlama
cnmcım çok teşekkür ederim
peki keseyi görebiliyormuydun ben keseyi görmedim hiç
bu konu hakkında blgn varmı
kızlar okumadınız belkı dıye tekrar yazıyorum.dun aksam kahverengı lekelenmem oldu.1 kez.ve cok korkuyorum.tekrar etmedı sukur bugun ama hep yattım. doktorum bugun ıgne olma dedı.yarın devam ederız dedı. sabah doktora gıtcem tekrar.nolur dua edın bana....ınsallah sorun yoktur olmaz bı daha...senağlama
mrb beray benımde kanımda pıhtılasma vardı heterezıgotum ıkı tane dusugum oldu ve aynen hamıle kaldıgım gıbı progestan kullanımına ve ıgneye basladım doguma kadar ıgnemı oldum
ve sımdı 25 gunluk bır oglum var
Allah hayırlısyla ıns sanada bır evlat nasıp etsın
cnm benim 3 düşüğüm olduevet ilk dusugumde gordum tabiki aslinda dusukde degildi karnimdayken kalbi durdu sonra bazi islemlerden sonra dusuk yaptirildi ikincisinde doktora bile yetisemedim test yaptim hamileydim ama bu sevincimi anca dort gun yasadim sonra su gibi akti gitti bebegim yani boyle simdi cok sukur ignelerin sayesinde hersey iyi gidiyor bu sefer bunu kucagima alicam bundan eminim sende boyle dusun kalbinden kotu dusunceleri at atki hersey yolunda gitsin once biliyorsun hersey beyinde biter sen simdi bebek dusunuyormusun durumun nedir biraz bilgi verirmisin
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tesadüfen hastalığımı araştırıken burayı keşfettim bende 4 bebeğimi kaybettim sonuncu bebeğimi kaybettikten heterozigot ve troit olduğumu öğrendim şimdi bebek istiyorum ve 6 aydır uğraşıyorum işallah bu ay hamile kalırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?