Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

merhaba,öncelikle oğlunuz hayırlı olsun,doğuma kadar iğne oldum demişsiniz,hangi iğne acaba,ben de başlıcam clexane iğnesine günde 2 defa,gebelikten önce başlamam gerekiiyo sağlık sorunumdan dolayı,endişeleniyorum,nasıl bir hamilelik ve doğum gerçekleştirdiniz merak ettim aydınlatırsanız sevinirim,tşkler...

sevbay öncelikle bebeklerin hayırlı olsun senin tanın neydi iğne dozunu merak ettim birde hematoloğa gittin mi hiç aspirin kullandın mı cevaplarsan sevinirim sevgiler...

canım..ben tedaviyle hamile kaldım..Bu 2.gebeliğim..İlk gebeliğimde bebeklerimin kalp atımları durmuştu..Bendeki sorun Mthfr 1298 heterozigot..Hemotolağa gitmedim..Tedaviye başlamadan önce başladım corasprine..hala da devam ediyorum..Ayrıca şimdi gebeliğimde keseleri gördüğümüzde başladım iğneye..Fragmin 0,2 lik kullanıyorum günde 1 kez..ayrıca folbiolada devam ediyorum..11 haftalık bebeklerim şu an..İnşallah sağlıkla ve hayırlısyla devamı da nasip olur..Dilerim yardımcı olmuşumdur...

merhaba canim once hosgeldin keske iyi olsaydinda gelmeseydin madem geldin soyliyeyim tabiki sansin var neden olmasin senin gibi olupda kac kisi kucagina aldi bebislerini ve bende heterozigotum ve su an 25+3 gunluk hamileyim gayet iyi gidiyor seninde bebegin olucak allahin izniyle doktorunu dinle ne diyorsa onu uygula ve tabiki sabrettt olurmu canim guzel haberlerini bizede ver burdan sevgiyle

cnmcım çok teşekkür ederim
peki keseyi görebiliyormuydun ben keseyi görmedim hiç
bu konu hakkında blgn varmı

sidocum tam bilemiyorum onun mutasyonlarını ama yarın işe gidince öğrenirim. şimdi bebek uyuyo diye ararken çekiniyorum:ecrin_bebek: ama sadece iğne onu biliyorum eminim yani. 3. kaybından sonra oldu bu bebişi. hareketi yavaş yavaş alıyorum benim bebişin ama çok sık değil daha ara sıra bazen içimde dürtüyo yani 15. hafta bitince başladı biraz. darısı en kısa zamanda senin başına canım. öğrenince yazıcam sana. kendine ii bak.

kızlar okumadınız belkı dıye tekrar yazıyorum.dun aksam kahverengı lekelenmem oldu.1 kez.ve cok korkuyorum.tekrar etmedı sukur bugun ama hep yattım. doktorum bugun ıgne olma dedı.yarın devam ederız dedı. sabah doktora gıtcem tekrar.nolur dua edın bana....ınsallah sorun yoktur olmaz bı daha...senağlama

yaaa umarım ters bir durum yoktur sidocum sen pozitif düşünmeye devam et lütfen. benimde 2 gündür kasıklarım ağrıyordu sanki aşağıdan düşücek gibi bende 2 gündür yatıyorum. dualarımız hepimiz için. lütfen haber vermeyi unutma allah yardımcımız olsun ve bu sefer yüzümüzü güldürsün...bende çok korkuorum...:uhm:

cnmcım çok teşekkür ederim
peki keseyi görebiliyormuydun ben keseyi görmedim hiç
bu konu hakkında blgn varmı

evet ilk dusugumde gordum tabiki aslinda dusukde degildi karnimdayken kalbi durdu sonra bazi islemlerden sonra dusuk yaptirildi ikincisinde doktora bile yetisemedim test yaptim hamileydim ama bu sevincimi anca dort gun yasadim sonra su gibi akti gitti bebegim yani boyle simdi cok sukur ignelerin sayesinde hersey iyi gidiyor bu sefer bunu kucagima alicam bundan eminim sende boyle dusun kalbinden kotu dusunceleri at atki hersey yolunda gitsin once biliyorsun hersey beyinde biter sen simdi bebek dusunuyormusun durumun nedir biraz bilgi verirmisin

sevgili sido korkma canim birsey olmayacak allahin izniyle eger olsaydi simdiye coktan tekrarlamisti zaten yatip dinlenmen cok iyi olmus bu arada ama neden igneyi biraktirdi doktorun onu merak ettim biraz yarin doktordan gelir gelmez bize haber ver lutfen simdi bende cok meraklandim dualarim seninle canim sakin uzulup panik yapma olurmu hayirli haberini dort gozle bekliyorum

ABLACIGIM OKUDUM COK SEVİNDİM CÜNKÜ AYNI SORUN ABLAMDADA VAR VE GENETİK TESTİN BİR BLÜMÜ SONUCLANDI FAKTÖR V LEDIEN MUTASYON HETERİZİGOT OLARAK BİLYORUZ SUAN.UMARIM BENİMDE BİR YEGENİM DAHA OLUR.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN...SAMİMİYETİM İÇİNDE NE DİYİM BİLMİYOM AMA İÇİMDEN GELDİ ÖLEE:CüvCüv:

canım cok gecmiş olsun.neyseki gecmiş.inşallah tekrarlamaz.fakat iğne hiçbir sartta kesilmio sidocum.ben bööle biliorum.istersen bi arastır.

cnm benim 3 düşüğüm oldu
3 de kimyasal gebelik her testim oldu bir tek mthfr c677 heterozigot çıktı
dr'um gebelik öncesi folbiol b12 verdi
gebelik basladığı anda fraxppirin 0.4 cc iğne ve hergün günde 3 tane progestan vajinal verdi.
bende kararsız kaldım burda herkes gebelik öncesi coraspirin+folbiol kullanmış
bu arada allah bin kere razı olsun senden ilgilendiğin için sağol

merhaba arkadslar gebelıgın ılk haftasında kan pıhtılasması ıcın testler yapılmıyormu??
ben 8 haftaya gırmeme ragmen hıc bır test yapılmadı..
belkı okumusnuzdur yazımı..bebegın kalbının durması sonucunda kurtajla aldılar..
suan dr kan pıhtılasması yuzunden kalp atımı durmus olabılır dedı...
ve ben uzun bır sure tedavı gordukten sonra olmustu..ama tedavı sırasındada bende boyle testler ıstemedıler...

inş canım sağlıkla gelsin bebeğin

iigeceler kızlar.. öncelikle yeni katılan arkadaşlara geçmiş olsun diliyorum.
sidocum inşallah yarın doktordan iyi haberlerle gelirsin canım, lekelenme biçok gebeliğin ilk haftalarında görülüyor, sakin ol,, dua et canım. inşalah bi daha tekrarlamaz.:Saruboceq:
benimde yarın kontrolum var, 3 haftadır oglumu görmüyorum, inşallah yarın bende iyi haberlerle size dönerim. a.s.

beray ilk olarak geçmiş olsun inşallah bu sefer hayırlısıyla alırsın bebeğini kucağına. coraspini bir sor istersen genelde hepimiz gebelik öncesi başladıj bazılarımız devam etti bazılarımız bıraktı.

ravza sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız burdan.

sidocum panik yapma dinlen. hemen hemen herkesde olabiliyor lekelenme. ama celen de demiş iğneyi kesmiyorlar bende devam etmiştim. ama benim çok çok az olmuştu lekelenmem. ama senin durumun bizden biraz farklı belki kan çok sulanmasın diye kesmiş olabilir.akşam yaz mutlaka merak ederiz seni. Allah yardımcın olsun güzel haberlerle gel.

lalcim ya ne güzel 30. haftadasın maşallah Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini. bende 4 haftadır görmüyorum bebeğimi. bu hafta kontrol var. yüreğim ağzımda yavaş yavaş. Allahım güzel haberler almayı nasip etsin. sen folbiola devam ediyormusun. bana doktrorum sadece megadyn pronotal verdi. folbiolu kestik 12. haftada. ama devam edenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…