canım ben de dr. a 3 gün önce gitmiştim..Bebeklerim ellerini kollarını başlarını sallıyorlardı hareket ediyorlardı yani..şu an 11 .haftanın içindeyim..10 gün sonra tekrar randevum var..sanırım 12.haftayı bitirmek üzere olucam hayırlısıyla inşallah..o zaman ense kalınlığı ölçümleri falan yapılcak yani..Hep böyle hamiş arkadaşlarımızın haberleri iyi olur inşallah...
seybay üçüz mü bekliyorsun? masallah canım ya, çok heyecanlı ve çok da zor olsa gerek? dogal yoldanmı hamile kaldın? üçüz hıayy çok heyecanlı:sm_cool:
canim arkadasim neden kendini uzuyorsunki butun bunlara hepimiz alisigiz degilmi hepimiz boyle seyleri duyduk ama duymazdan geldik onun icin sagir ve dilsiz olmak lazim lutfen kendini uzme olurmu sen gelecegine bak kimseye birsey ispatlamak zorunda degiliz hicbirimiz evet kisirda olabilirdik ama oda allahtan gelen birsey napalim neyseki cok sukur oyle degiliz sabret ve bekle rabbim zamani gelince sanada diger bekleyen butun kader arkadaslarimizada birer melek verecek buna yurekten inaniyorum sende inan lutfen seni cok opuyorum guzel haberlerini bekliyoruz canim
ay ne guzel ne mutlu haberler yazmıssınız ınankı arkadaslar sızlerın mutlu haberlerıyle sevınıyor uzuntulerınızle uzuluyorum celen cerenımıze ıyı bak olurmu sido seybay selvihan ve diğer arkadslar ınsallah bu sefer bebeslerı saglıcakla kucaklayacaksınız hep dua edıyorum sızde bızlere dua edın olurmu gelkı yenı adet oldum dusukten sonra nezmn calısmalara baslarım bılmıyorum hayırlısı ve saglıklıs olsunda bebeıslere ve kıb opuldunuz........
CANLARIMMM doktordan geldım bıraz once Allaha sukurler olsun doktorum ıyı gıdıyosun dedı. 4 gun gerıydıkya artık sadece 2 gun gerıymısız.2 gunu kapatmısız. kalp atıs hızını sormustunuz sanırım sordum ama soylemedı sayı olarak.gayet ıyı dedı. sanırım benım her turlu sayıyı arastırdıgımı bıldıgı ıcın bana sayı solemıyo doktorum:roflol: progestana devam dedı. ıgneye devam.aspırını yıne sordum gerek yok dedı. 4 hafta sonra ıkılı yapalım dedı. sımdılık boyle haberlerım. ınsallah hep boyle guzel haberler yazarız buraya....kendınıze ıyı bakın kızlar...:CüvCüv:
kızlar....dun gece kahverengı lekelenmem oldu...cok korktum.halada korku ıcındeyım. doktorumu ardım yat dedı.dualarınızı esırgemeyın nolur. bugunluk ıgneyı yapma dedı. napalım.elımız mahkum.ne derse onu yapıcaz.yavrum allaha emanet....dua edın bana nolur...herkese selamlar
kimse yardımcı olmucak mımeraba kızlar bugün dr gittim
benimde 3 düşüğüm var ve hiçbirisinde keseyi göremedik
mthfr c677 heterozigot çıktı
dr'um gebelik testi pozitif çıktığı anda progestan vajinadan günde 3 tane
fraxiparine 0.4 cc göbekten iğne
hamile kalasıya kadar da apikobal ve folbiol
arkadaslar siz bu konuda bilgilisiniz ne olur yardımcı olun bana
sansım var mı olur mu
cnm cevabın için çok teşekkür ederimmrb beray benımde kanımda pıhtılasma vardı heterezıgotum ıkı tane dusugum oldu ve aynen hamıle kaldıgım gıbı progestan kullanımına ve ıgneye basladım doguma kadar ıgnemı oldum
ve sımdı 25 gunluk bır oglum var
Allah hayırlısyla ıns sanada bır evlat nasıp etsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?