Popüler Konu Kan Pıhtılaşması nedeniyle düşük yaşayanların paylaşım alanı

seybay üçüz mü bekliyorsun? masallah canım ya, çok heyecanlı ve çok da zor olsa gerek? dogal yoldanmı hamile kaldın? üçüz hı ayy çok heyecanlı:sm_cool:

seybay üçüz mü bekliyorsun? masallah canım ya, çok heyecanlı ve çok da zor olsa gerek? dogal yoldanmı hamile kaldın? üçüz hı ayy çok heyecanlı:sm_cool:

Hayır canım doğal yoldan değil tedaviyle...sonuçta benimleler ya nasıl olursa olsun!!! diymi ama:)))

sevbay öncelikle bebeklerin hayırlı olsun senin tanın neydi iğne dozunu merak ettim birde hematoloğa gittin mi hiç aspirin kullandın mı cevaplarsan sevinirim sevgiler...

meraba kızlar bugün dr gittim
benimde 3 düşüğüm var ve hiçbirisinde keseyi göremedik
mthfr c677 heterozigot çıktı
dr'um gebelik testi pozitif çıktığı anda progestan vajinadan günde 3 tane
fraxiparine 0.4 cc göbekten iğne
hamile kalasıya kadar da apikobal ve folbiol
arkadaslar siz bu konuda bilgilisiniz ne olur yardımcı olun bana
sansım var mı olur mu

sağol canım inan şu yazını okuyunca moral buldum:1hug: şu aralar çok alınganım bilmiyorum niye artık ciddi ciddi hamile kalmayı düşündüğümdenmidir nedir bilmiyorum herşeye ağlarsenağlama oldum Allah ım bu sefer bize yardım eder inşaallah nediyelim yine ümitliyim.dualar hep karşılıklı bu topicte yazan herkese dua ediyorum hamileler hamile kalmak isteyenler( benim gibi) şu boşluktan Allahım kurtarır beni inşaallah.hamileliğim bu sefer sorunsuz geçer biraz karışık oldu yazdıklarım kusura bakma kafam gibi oda kafamçokkarıştıkarışık.bende güzel haberlerini bekliyorum sevgiler..a.s.

merhaba arkadaslar benımde 2 dusugugum var bırıncısı 2 aylık ıkıncısı 3 aylıktı ikısındede kurtaj oldum butun tahlıllerı yaptırdım bendede kan pıhtılasması cıktı doktor hamile kalabılırsın dedı hamıle kalınca ıgne vurulacaksın dedı ama cok korkuyorum :ecrin_bebek: ]

merhaba arkadaslar benımde 2 dusugugum var bırıncısı 2 aylık ıkıncısı 3 aylıktı ikısındede kurtaj oldum butun tahlıllerı yaptırdım bendede kan pıhtılasması cıktı doktor hamile kalabılırsın dedı hamıle kalınca ıgne vurulacaksın dedı ama cok korkuyorum :ecrin_bebek: ]
bızde suan dusunuyoruz ınsallah bu ay hamıle kalırım dua edın

ay ne guzel ne mutlu haberler yazmıssınız ınankı arkadaslar sızlerın mutlu haberlerıyle sevınıyor uzuntulerınızle uzuluyorum celen cerenımıze ıyı bak olurmu sido seybay selvihan ve diğer arkadslar ınsallah bu sefer bebeslerı saglıcakla kucaklayacaksınız hep dua edıyorum sızde bızlere dua edın olurmu gelkı yenı adet oldum dusukten sonra nezmn calısmalara baslarım bılmıyorum hayırlısı ve saglıklıs olsunda bebeıslere ve kıb opuldunuz........

sevgili umut sevgim canım benim inanki dualarımdassınız.rabbim hiç kimseye taşıyamayacağı yük yüklemezmiş.herşeyin bir zamanı vakti var.o vakit gelmeden bizim isteklerimiz olmuyor malesef.bizim için hayırlı olmadığı için olmuyor ama ne yazıkki biz o an bunu idrak edemiyor ve çok üzülüyoruz.rabbim herşeyin hayırlısını versin.inşallah en kısa zamanda herşey istediğin gibi olur ve seninde güzel haberlerini burdan alırız.ben buna yürekten inanıyorum.canım benim sende buna inan ve güçlü ol.çünkü senin de ruhsal yapın çok önemli stres yapma ki herşey yolunda gitsin.allaha manet ol ve sevgiyle kal.

Son düzenleme:

canım benim bak onca stresten sonra herşey ne güzel yoluna girmeye başladı.inşallah bundan sonra herşey daha çok güzel olcaak.yeterki sen rahat ol.gereksiz stres yapma artık.bebişin bundan olumsuz etkileniyor.ikili testte inşallah iyi çıkar.güzel haberlerini bekliyorum.
bana gelince çok şükür iyiyiz.maşallah diyeyim bugün 13+1 olduk.bugünleri görüyorum ya rabbime binlerce şükürler olsun.bazen inanamıyorum hayal gibi geliyor.inşallah rabbim mutlu sona da erdirir.burda bebek isteyen herkese rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah.sevgiyle kal.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım tesadüfen hastalığımı araştırıken burayı keşfettim bende 4 bebeğimi kaybettim sonuncu bebeğimi kaybettikten heterozigot ve troit olduğumu öğrendim şimdi bebek istiyorum ve 6 aydır uğraşıyorum işallah bu ay hamile kalırım

kızlar....dun gece kahverengı lekelenmem oldu...cok korktum.halada korku ıcındeyım. doktorumu ardım yat dedı.dualarınızı esırgemeyın nolur. bugunluk ıgneyı yapma dedı. napalım.elımız mahkum.ne derse onu yapıcaz.yavrum allaha emanet....dua edın bana nolur...herkese selamlar

çok geçmiş olsun işallah kötü bişey yoktur allah yardımcın olsun

kimse yardımcı olmucak mı

mrb beray benımde kanımda pıhtılasma vardı heterezıgotum ıkı tane dusugum oldu ve aynen hamıle kaldıgım gıbı progestan kullanımına ve ıgneye basladım doguma kadar ıgnemı oldum
ve sımdı 25 gunluk bır oglum var
Allah hayırlısyla ıns sanada bır evlat nasıp etsın

cnm cevabın için çok teşekkür ederim
peki düşüklerinde kese gözüküyrmuydu gebelik öncesi aspirin içtin mi
bana dr gebelik öncesi aspirin vermedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…