esercim az kalmış 15. haftaya:))) bende lal'e bakıp Allahım 30. haftama gelsem dedim. sağ salim tamalayalım hepimiz inşallah. biraz önce içimde kıpırdadı sanki inanılmaz sevindim. Allahım perşembe gelsede görsem bebişimi. cinsiyette kesinleşir artık büyük ihtimal dedi ama kesinleşir sanırm artık sıra üçlü testimizde hayırlısı inşallah canım.
celencim sen nasılsın güselcim. bizim prenses nasıl oldu.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş. haticecim merhaba. umarım daha önce bir sorun yaşamdan anlaşılmıştır dicem ama genellikle kayıplardan sonra anlaşılıyor. iğneden falan korma yani gözünde büyütme insan iğneyi rutine bağlıyor zamala . önemli olan sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi. aspirin ve folbiolu hemen hemen hepimiz hamile kalmadan almaya başladık.kalır kalmaz da iğneye tabi. hayırlısı olsun inşallah en kısa zamanda alırsın bebeğini kucağına:)
canım korkma ben 4 ay kullandım folic asiti hamile kalınca doktorum devam et dedi hala içiyorum..bebeğin ilk gelişiminde çok etkili oluyomuş folic asit ,bi zararı yok rahat ol canım..
merhaba ben 3 kez hamile kaldım.ilkinde 4 aylık düşük yaptım kese patladığı için ikincisinde üzüm gebeliği üçüncüsünde kalp atışını alamadı doktor 8 haftaya kadar bekledik ama maalesef oda kayıp gitti ellerimden şuan hamile değilim seninde bebeğin hayırlı olsun
eser izmir - va nazlı merhaba arkadaşlar yazılarınız okuyorum allah kucağınıza da lmak nasip etsin..ben hangi doktorlara gittiğinizi ,iğnelerinizin adı kaçlık olduğunu yazarmısınız? iğneler kiloya orantılı olarak mı veriliyor?
benim düşüklerim aşağı yukarı 3 düşüktede 14.haftalarda su kesesi açılıyor son düşükte aynı haftada açıldı ama bebeğim 40 gün yaşadı 20 hafta 5 günlük doğum yaptım.ilk 2 gebeliğimde bilmiyordum rahatsızlığımı sonuncusunda iğne artı aspirin diyet her birşeyi yaptım kısmet sonuncusu beni çok etkiledi çok zorluk çektim hastanede felan yattım neyse sorma....Allah ım bu sefer yaşamam inşaallah böyle canım işte senin teşhisin neydi.benimki mthfr homozigot amnioasit metabolizma bozukluğu..
sonuyok sen kaç kilosun ki ben 75 im şuan. merak ettim bak... neden zayıflamaya çalışıyorsun dr.mu söledi. banada hamile kalmadan önce zayıfla demişti ama ben tam aksine 4 kilo aldım en sonunda zayıflamakla uğraşmadım bıraktım. bide baktım hamileyim zaten...
canım; benim sonuçlarım şöyle;
b-fibrinojen-455 G-A heteroziot mutasyon saptanmıştır.
mthfr c677t heterozigot saptanmıştır.
mthfr a1298c heterozigot saptanmıştır.
protein c aktivetesi 82.00
protein c antijen 2,75
antitrombin aktivite 117.00 ve 3 sonuç için daha beklemedeyim.
su an benim problemim 5.kürtajı 22 ekimde oldum sonrasında ilaçla 18 ocakta adet gördüm ama bu ay daha hala gelmedi çrş randevu aldım adetlerim düzene girse çalışmalara başlayacağız da:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
Sevgili maral , çok geçmiş olsun...Kan pıhtılaşması durumunda gebelikte kan sulandırıcı iğne +aspirin tedavisi veriliyor ve çok şükür bu tedavi sonuç veriyor...Umutlu ol lütfen..Kürtajdan sonra ise çoğu doktor 3 adet dönemi bekleme süresi veriyor..En az bir adet dönemi geçmesi gerektiği kesin...Ben 3 gebelik kaybı yaşadım.. Üçünde de 3 aydan uzun süre verilmedi....Tabii yapılan muayenede rahim kalınılığına filan bakılıyor canım ona göre karar verliyor.. Doktorunun önersine uy bence..Sevgiler...arkadadaşlar mrb , öncelik allah hepinizin çoçuklarını sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin, daha öncede yazmıştım ama cevap alamadım, benim sizlere sorum, ben 2. kez kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi yapılan tetkiklerin sonuçlarını bekliorum, kan pıhtılaşması durumunda gebelikte yapılan tedavi kesin cevap veriyormu? birde kürtajdan ne kadar sonra korunmayı bıraktınız? ilkinde dr bana 6 ay demişti bana çok uzun geldi de? ltfen cevaplarsanız sevinirim
kızlar okumadınız belkı dıye tekrar yazıyorum.dun aksam kahverengı lekelenmem oldu.1 kez.ve cok korkuyorum.tekrar etmedı sukur bugun ama hep yattım. doktorum bugun ıgne olma dedı.yarın devam ederız dedı. sabah doktora gıtcem tekrar.nolur dua edın bana....ınsallah sorun yoktur olmaz bı daha...senağlama
canım çok geçmiş olsun. umarın sende en kısa zamanda sağlıklı bir hamilelik yaşar bebeğini alırsın kucağına. benimde aslında daha başlarda sayılır. Allah hepimize yardımcı olsun.
Sevgili maral , çok geçmiş olsun...Kan pıhtılaşması durumunda gebelikte kan sulandırıcı iğne +aspirin tedavisi veriliyor ve çok şükür bu tedavi sonuç veriyor...Umutlu ol lütfen..Kürtajdan sonra ise çoğu doktor 3 adet dönemi bekleme süresi veriyor..En az bir adet dönemi geçmesi gerektiği kesin...Ben 3 gebelik kaybı yaşadım.. Üçünde de 3 aydan uzun süre verilmedi....Tabii yapılan muayenede rahim kalınılığına filan bakılıyor canım ona göre karar verliyor.. Doktorunun önersine uy bence..Sevgiler...
Sevgili maral , çok geçmiş olsun...Kan pıhtılaşması durumunda gebelikte kan sulandırıcı iğne +aspirin tedavisi veriliyor ve çok şükür bu tedavi sonuç veriyor...Umutlu ol lütfen..Kürtajdan sonra ise çoğu doktor 3 adet dönemi bekleme süresi veriyor..En az bir adet dönemi geçmesi gerektiği kesin...Ben 3 gebelik kaybı yaşadım.. Üçünde de 3 aydan uzun süre verilmedi....Tabii yapılan muayenede rahim kalınılığına filan bakılıyor canım ona göre karar verliyor.. Doktorunun önersine uy bence..Sevgiler...
sonuyok merhaba ...bende kiloluyum..76 kiloyum 97 kilodan düştüm ama artık durdu veremiyorum ama etrafıma bakıyorum onca kilolu insanlar doğumlarını yaptılar bebkleri yaşına girdi bile ..bizim nasıl olacak bilmiyorum ben doktoruma sormuştum kilo bu düşüğüme sebeb olarak ancak % 7 diyebilirim demişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?